Vrouwen hebben de plicht zich te verzetten tegen de hoofddoek

Screenshot 29

(Door: Blondemevrouw)

“O Profeet, zeg tot jouw echtgenotes en tot jouw dochters en tot de vrouwen van de gelovigen dat zij hun gewaden over zich heen laten hangen. Op die manier is het gemakkelijk om hen te herkennen en worden zij niet lastig gevallen.” – Soera An-Noer (Het Licht) vers 31 + Surat Al-Ahzab 33:59

De islamitische hoofddoek is niet slechts een kledingstuk met een al dan niet fleurig motiefje. Het is een duidelijk islamitisch symbool met een belangrijke boodschap, die niet alleen gericht is van moslima aan moslim, maar zijn weerslag heeft op alle vrouwen. Dus ook op niet-islamitische vrouwen.

Voor wie duidelijk is waar de islamitische hoofddoek voor staat, is het onbegrijpelijk dat er zo weinig weerstand wordt geboden aan dit symbool. Met name vrouwen dienen zich massaal tegen de islamitische hoofddoek te verzetten. Maar dit verzet blijft tot nu toe uit. Onwetendheid? Desinteresse? Onderschatting? Opzet? Wat ligt eraan ten grondslag, dat vrouwen niet bereid blijken hun positie als vrouw met verworven vrijheden te beschermen?

Lees verder>>>
(h/t Jan Wandelaar)
Dutch Free Press

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, hersenspoeling, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Westen. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vrouwen hebben de plicht zich te verzetten tegen de hoofddoek

 1. Anneke zegt:

  Kan géén islamvod meer zien…..!!! Protesteren, heeft géén zin….Dan is men op de dicrminele-tour….Oei; foutje…discriminatie-tour. Ooit zag je géén jonge grietjes met zo’n zakdoek om hun hoofdjes. Nu nog géén veertig-jr later wemelt het van die vodden….’als todje op ’t naakte hoofdje’. Om de pedo-pikkie’s in bedwang te houden??? NEE; voor een overduidelijk onderscheid jegens de autochtone ‘varkens-hoeren’. Wat mij betreft: en direct een duidelijk VERBOD op dat kopvod!!!

  Like

 2. Willie zegt:

  Kopvod op??? Wie wil er nu als hoer bekend staan ?? Lees hier maar
  Erdogan en de islamitische hoeren
  http://nageltjes.be/wp/?p=11295

  Like

 3. Erik Bink zegt:

  Uitstekend, geen speld tussen te krijgen, de spijker op de kop. Martien Pennings gaat echter nog verder en breidt de symbolische betekenis van die hoofddoek nog verder uit, en ik volg hem daarin: de islamitische hoofddoek is het symbool van een nazistische ideologie. Die “wel-niet-verkrachtingssymboliek” is slechts onderdeel van een ‘cultureel’ stelsel – de islam geheten -, dat zijn samenhang alleen maar in de allerlaagste regionen van het mens-zijn heeft. Als je begrijpt wat ik bedoel.

  Like

 4. Leo zegt:

  Hey, Femke ……. werk aan de winkel !!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Leo: 17.21. uur. Femke en actie, whoehahahahaha! U weet toch dat het juist FEMKE, deze takkenheks van Groen Slinks was, die de ISLAMISERING wenst te versnellen. Motie Halsema, Leo! Wakker worden.

   Like

   • Leo zegt:

    Tom, ik doelde eigenlijk op haar fel feministische kanten, het emanciperen en de verzelfstandiging van de vrouw.

    Maar ja je weet het, feministen kunnen zich wel gedragen als een man maar nooit als een Heer.

    Ja linkse ratten en werken…….. Als rooie ambtenaren staken, heet dat ACTIE, ik weet het.

    Like

 5. Tistochwat zegt:

  Is het niet bespottelijk, zo’n wandelende vuilniszak?!
  Ik ben het toch zo ontzettend spuugzat!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 18.07. uur. En deze “HEKSEN”, wordt NIETS in de WEG GELEGD, omdat het de islam betreft. In de wet staat dat er geen vermommingen, of maskers op de openbare weg mogen zijn, m.u.v. de Carnevalsdagen. Maar ja, de MOSLIMKONTLIKKER RUTTE zal de politie wel instructie geven, namelijk er NIET TEGEN OP TE TREDEN!!

   Like

   • Driek zegt:

    We zitten ons weer behoorlijk op te winden, beste meneer Hendrix, maar het voert ons niets verder, behalve dan dat we eventjes een uitlaatklep hebben voor onze ergernis. Ik vind die vrouwen in boerka een erg deprimerend gezicht, en als ik ze tegenkom, denk ik: hebben we daar nu die ellendige oorlogsjaren voor door moeten maken? mm op mijn oude dag nog geïrriteerd te raken door een zooitje tuig van de richel, door van die monsterwijven in boerka die over me heen kijken alsof ik een stuk vullis ben?
    Ik heb het hier al vaker gezegd, en ik zeg het nog een keer: die islam en onze bewindslieden moeten opsodemieteren. Wij allen worden alsmaar ongelukkiger door die Rutte en zijn aanhang. Ik vind het gewoon onmenselijk wat ze ons aandoen. Weg met die barbaarse islam. Weg met al dat tuig dat ons leven verpest.

    Like

 6. koddebeier zegt:

  Ja dan geven de feministen niet thuis………………………wat een waardeloos volkje !!

  Like

 7. Jean zegt:

  Die vodden staan voor “HOER” en zo beschouwen we die voddenwijven ook, gewoon ordinaire hoeren.

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Nou, ik verzon laatst al eens min of meer voor de vuist weg een stellinkje, dat ik toepasselijk genoeg vind om hier nog eens te herhalen:
  Moslima ’s zouden zich werkelijk eens serieus moeten gaan afvragen, wat er precies de reden van is, dat WIJ zó ’n afkeer hebben van hoofddoeken, dat we willen, dat ZIJ ze afzweren.
  Als ze daar éven bij stilstaan, zouden ze toch moeten beseffen, dat die reden ons hoe dan ook bittere ernst is…..
  Maar ja, STAAN die lui ooit wel eens ergens bij stil, als het niet islamitisch is……? (Denk het niet, eerlijk gezegd.)

  Like

  • Lis zegt:

   Dat is heel mooi gezegd, mevrouw Geissler. Maar hebt u daar ooit antwoord op gekregen? Ik vind het wel een heel goede vraag die ik ook zeker voor zal leggen aan de gutmenschen die de kopvod blijven verdedigen.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Nee, Lis, (en ik heet Theresa, hoor) tot nu toe nog geen antwoord op gehad.
    Maar het is geen slechte, hè? Valt je zomaar in:Dat het ons zó hoog zit, dat WIJ willen, dat ZIJ……enzovoort.
    Eigenlijk is het een vraag voor de moslima”s zelf. Als je hem aan de gutmenschen voorlegt, kun je het beste beginnen met benadrukken, dat de m o s l i m a ’s zich eens zouden moeten afvragen…..enzovoort. Je hebt dan wel kans -gutmenschen, tenslotte- dat er gereageerd wordt van: Ja, maar van óns hoeven ze dat niet. In dat geval kun je zeggen: “Denk jij er dan ook maar eens over na, waarom het mensen als mij zó hoog zit.”

    Like

 9. Tempelier. zegt:

  De buurmeisjes heb ik eens gevraagd waarom ze die hoofddoek op hebben. Antwoord dat vinden wij fijn. Leeftijd 9 en 10 jaar oud. .Duidelijk een ingestudeerd antwoord. Een paar weken later nogmaals gevraagd, nu het eerlijke antwoord ; dat moet van papa , wij hebben er ook een hekel aan.

  Like

  • Driek zegt:

   Tempelier.Ik heb het hier al eens eerder gezegd, ik vind die meisjes van die leeftijd, met een hoofddoekje, dat onderga ik als een belediging. Alsof ik een gevaar ben voor een klein meisje. Nee, dat was die beroemde profeet, die Mohammed, die met kleine meisjes knoeide. Wat een stelletje rotzakken zijn het toch.

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Ik heb al zelfs kinderen van ongeveer ongeveer 1 jaar – zittend in een wandelwagen – met een hoofddoek op gezien.
    Dit is echt verschrikkelijk.

    Like

 10. Avidia zegt:

  In mijn stad lopen er sinds kort hier ook een aantal, als ik ze tegenkom zeg ik, warm he??? of lekker he achter de tralies, of weet je man hiervan af??? Vindt jouw werkgever het goed dat je er zo bijloopt? En zo reageer ik op ze, ik MOET mijn ongenoegen kwijt. Wat denken ze wel, denken ze ooit een baan te krijgen? Ze zijn hier alleen om gratis geld te krijgen. Ik wil gewoon dat de belastingdienst onze bezwaar aangifte respecteert als we bezwaar aantekenen voor het uitkeren van geld aan gesluierde vrouwen omdat zij niet meedoen aan onze samenleving. Ik wil absoluut niet mee betalen aan het levensonderhoud van dit soort vrouwen!!!! Ik haat ze van diep uit mijn hart, dit gaat tegen alles in wat Nederlands is, opdonderen allemaal!!!! Stelletje uitvreters, vrouwloze wezens, ik ga over mijn nek.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @ Avidia: 04.22. uur. Inderdaad zijn ze SLECHTS hier voor de uitkeringen, Avidia. Gratis huis, gratis inrichting, gratis geld! O ja, en om de ISLAMISERING te laten slagen!

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s