Britten arresteren islamitische haatprediker Anjem Choudary

Screenshot 16

De islamitische haatprediker Anjem Choudary

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

De radicale islamitische prediker Anjem Choudary is vanmorgen in Londen gearresteerd. Hij is één van de negen mannen in de leeftijd van 22 tot 51 jaar die vandaag in het kader van een actie tegen radicaalislamitische terreur gevangen werd genomen. Ze worden ervan verdacht leden of ondersteuners van een verboden organisatie te zijn.

Choudary had in meerdere Tweets sympathie betuigd aan ISIS en beweerd dat de luchtaanvallen een oorlog tegen de islam zijn. “Voor ISIS bestaat er geen betere reclame dan de bomaanvallen door de VS om de moslims in de hele wereld achter zich te verzamelen. De VS en Groot-Brittannië zullen met hun bommen ISIS nooit overwinnen.” Van Choudary wordt gezegd dat hij contact heeft met de haatprediker Omar Bakri Mohammed, die Groot-Brittannië niet meer in mag, en met verschillende islamitische terreurorganisaties.

Een buurman vertelt: “Meneer Choudary woont hier ongeveer twee jaar. Ik deel zijn opvattingen met betrekking tot de onthoofdingen en de moord op soldaat Lee Rigby niet. Eerlijk gezegd ben ik blij als hij niet terugkomt. Ik wil niet met zo´n man deur aan deur moeten leven.”

In het begin van de week zou Choudary bovendien gezegd hebben dat hij geen sympathie kan opbrengen voor de ontwikkelingswerker Alan Henning, die vermoord dreigt te worden door ISIS: “De koran staat geen medelijden met niet-moslims toe. Ik heb geen medelijden met hem.”

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhm

Bron oorspronkelijk artikel:
www.telegraph.co.uk
Auteur: David Barrett

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Groot-Brittannië, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Britten arresteren islamitische haatprediker Anjem Choudary

 1. fleckie zegt:

  Wel .. STOM , dat MEN ‘nog’medegevoel ..alom..heeft voor moslems( koppensnellers),

  Like

 2. windwens zegt:

  Wat een toeval dat ik nu net voor dit soort types ook geen medelijden voel. Geen geknuffel meer van dit soort lui,maar toch had ik liever gezien dat hij een enkeltje kalifaat had gekregen. Met als motto u gaat voor de eeuwige roem.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Prima actie, maar nu ook meteen het land uit flikkeren richting islamitische staat. Daar mag hij wat mij betreft samen met de andere IS sympathisanten de bommen van de verenigde coalitie tegen IS op zijn kanis krijgen.

  Like

 4. Marc Bouwman zegt:

  Wat is er in Cameron gevaren? Inzicht?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hopelijk. Maar dat weten we pas zeker als vaststaat, wat ze met de smeerlap gaan dóen.
   Hopelijk eerst eens een flinke tijd laten brommen en vervolgens de woestijn in flikkeren!
   Nóg te barmhartig voor hem, maar goed, Westerlingen zijn niet zulke gore klootzakken als díe gore klootzakken!

   Like

  • Vederso zegt:

   Mogelijk gemor in zijn eigen partij. De groei van UKIP speelt misschien ook een rol.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Maar als d a t er achter zit -wat zeker niet onmogelijk is- wil hij de UKIP kennelijk meteen overtroeven, want als U het mij vraagt heeft Nigel Farage het nog niet met zoveel woorden over het inrekenen van moslim-terroristen gehad…..

    Like

 5. Wachteres zegt:

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/9/Westerse-landen-op-hun-hoede-voor-mogelijk-terreurcomplot-1608190W/?masterpageid=158493&pagenr=2#comments

  Verschillende landen, vooral zij die deelnemen aan de anti-IS-coalitie, zijn alert op terroristische aanslagen vanwege de luchtaanvallen op IS en andere terroristen in Syrië en Irak.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  DE PRIMITIVE ISLAM KOMT UIT DE WOESTIJN !
  EN DAT WAT HIJ ACHTERLAAT IS EEN WOESTIJN !

  Like

 7. We hebben alles te danken aan ONZE regering, ik heb vandaag Pechthold een mailtje gestuurd en hem nog even gewezen op 10 jaar lang waarschuwingen van Geert Wilders. Met de vraag is dit erg genoeg of moet het nog erger worden? En wat ze in DEN HAAG er aan denken te doen???
  NIETS NATUURLIJK WANT ZE KUNNEN NIETS !!!!!!! Waren er maar verkiezingen !!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dankzij het grote aantal dociele kiezers dat dit land nog steeds telt, had U dan kans dat Pechtold premier zou worden; dan zaten we helemáál van de regen in de drup!
   Het beste zou nog zijn als die verkiezingen zouden plaatsvinden, nadat zich even een paar catastrofen hadden voorgedaan……

   Like

 8. ron zegt:

  Juist !! Zolang men nog moskeeën mag blijven bouwen, zolang Mein Koran vrij verkrijgbaar blijft, blijft dit gif zich demografisch zorgwekkend uitbreiden.

  Like

 9. Geronimo zegt:

  “Wat is er in Cameron gevaren? Inzicht?”
  Ik vrees van niet, beste Marc Bouwman. Deze Cameron meent boven alles nog altijd dat de echte islam gelijk staat aan vrede, en dat alle wreedheden begaan in naam van de islam, zoveel verkrachtingen van deze leuke godsdienst zijn.
  Neen, onze vriend Anjem Choudary is voor hem een extremistische moslim als vele anderen, een slechte moslim bijgevolg, die tegen de geest van de islam ingaat. Je weet wel, de gekende maar kunstmatige tweedeling, die alleen hier in het Westen bestaat, en die iedere keer terug de kop opsteekt als hardnekkig onkruid: er bestaan goede en slechte, lees extremistische moslims. Dat deze laatsten enkel gewoon diegenen zijn die de daad bij hét woord voegen, ontgaat dit individu blijkbaar compleet.
  Mensen als Cameron zijn bovendien gewoon te stom – welke uitleg bestaat er anders – om inzicht te verwerven in deze problematiek en van gedacht te veranderen. In feite zijn ze door hun verregaande tolerante houding tegenover deze godsdienst medeplichtig aan elke moord begaan onder de kreet “Allahu Akbar” waar ook ter wereld. Maar ook dat zijn ze klaarblijkelijk niet in staat te beseffen.

  Like

  • Theodoor zegt:

   Cameron hoeft helemaal niet na te denken van wat betekent de islam eigenlijk, want zolang je er niet uit kunt stappen zonder door en voor de moslims vogelvrij te zijn deugt dit politieke geloof van geen kant.

   Like

 10. R. Postma zegt:

  Hoor wat Choudary heeft gezegd over gematigde en radicale moslims en de islamisering van het westen.
  Terwijl andere moslims zeer vaag en verhullend waren en daardoor misleidend, was Choudary zeer duidelijk.

  Like

 11. Jan zegt:

  Te laat, te veel islamitisch afval binnen de grenzen

  Like

  • BertG. zegt:

   Dit is zeer slecht voor je gemoedsrust om de dag mee te beginnen als filmpje.
   Me dag is nou alweer naar ze malle moer t.o.v. hoe ik wakker werd vanochtend.
   Elke dag weer, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, moslim berichten.
   Ik heb er zowat een dagtaak aan om het allemaal te verwerken wat ik zie en lees.
   Enkel haat en moord is wat dit afval kan voortbrengen. De hele dag door.

   Like

  • Tempelier. zegt:

   Filmpje. Het lijkt wel een kleuterklas die hun abc leren.

   Like

   • BertG. zegt:

    Zoals kinderen die op schoolreisje zijn, en we gaan nog niet naar huis, nog lange niet nog lange niet of ik heb een potje met vet al op de tafel gezet enz…………….
    Daar heb het inderdaad veel van weg.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ha, Ha! Bert, zeg dàt eens hardop waar moslims bij zijn en ze zullen zich onmiddellijk afvragen of dat dan over VARKENSvet gaat!
    Weer een “haram” vergelijking!

    Like

 12. Tom Hendrix. zegt:

  ” Ik heb geen medelijden met hem (Henning)”. Hieruit blijkt weer zonneklaar, dat het leven van een niet-moslim dus niet telt, met betrekking tot de islam!

  Like

 13. vanhetgoor zegt:

  Van mij mag Andy Choudary wijdbeens vastgebonden worden op een bok in een instituut waar de werking van XTC wordt uitgetest op een bronstige stier.

  Like

 14. Businessbear zegt:

  Tja, druppel op een gloeiende plaat !
  Propagandastuntje om het grote publiek zand in de ogen te strooien.

  Like

 15. Theodoor zegt:

  Haatprediker en dan van de zo liefdevolle islam. Voor mij het bewijs dat deze prediker de ware islam verspreidt.
  Ook is dit het bewijs dat Rutte, Cameron en Obama geen verstand hebben van Mohammeds krijgsboek/krijgsvolk. En dit terwijl het al eeuwen aan de gang is.
  Met mooie praatjes kun je een heel eind komen in de zo machtige politiek, nietwaar Pechtold?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theodoor: 10.41. uur. U zegt: “Ook dit is het bewijs dat Rutte,Cameron en Obama geen verstand hebben van Mohammeds krijgsboek/krijgsvolk”. Nou, dat weten ze verdomde goed hoor Theodoor, maar ZE WILLEN de ISLAMISERING gewoon verder helpen. Want deze politieke figuren, zijn marionetten van BILDERBERG en de NWO!

   Like

 16. Pingback: Haatprediker Anjem Choudary alweer op vrije voeten! | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s