Denemarken: Moskeeën ondersteunen ISIS

Screenshot 15

(Door: Alster – Vertaling: E.J. Bron)

Onlangs hebben we de huichelachtige acties van de moskeeverenigingen in Duitsland meegemaakt, die ISIS als niet tot de islam behorend en de ISIS-Jihadisten kidnappers van de “religie” islam genoemd hebben (eigenlijk helemaal niet zo fout, want ze handelen immers korangetrouw). Deze Taqiyya-uitspraken waren ingebed in het verwijt van islamvijandigheid aan de “ongelovigen” en er werden enkele bedachte of in ieder geval niet bewezen aanslagen op moskeeën ten tonele gevoerd. Deprimerend daarbij was echter, zoals zo vaak, dat onze politieke volksvertegenwoordigers, kerkleider en media naïef, islam onwetend of bewust kwaadaardig tegenover de eigen bevolking optreden met de islamitische huichelaars of, beter gezegd, zich devoot onderwerpen.

Steeds opnieuw horen we dat jongeren uit het milieu van bepaalde moskeeën en islamitische verenigingen komen als ze, zoals op 11-09-2001 en vele andere aanslagen op “ongelovigen” ageren, of, zoals nu, naar Syrië vertrekken naar de “Islamitische Staat”. Slechts sporadisch worden zulke moskeeën gesloten of worden zonder gevolgen door geobserveerd door de binnenlandse veiligheidsdienst. Af en toe was er sprake van undercover berichten uit moskeeën, waarin de imams de koran letterlijk hebben toegepast – net zoals ISIS. Gevolgen? – Geen!

Op 1 september 2014 heeft de kleine incorrecte Deense krant “Den Korte Avis” bericht over een vertegenwoordiger van een moskeevereniging, die zich tegenover haar openlijk tot ISIS bekende. Fadi Abdallah (foto boven), woordvoerder van de “moskee bij de Grimhøjvej” in Århus (de op één na grootste stad van Denemarken), modern en nonchalant gekleed, zei vriendelijk glimlachend dat hij ISIS ondersteunt. Dat zou niet betekenen dat alles wat zij doet zijn goedkeuring zou hebben. Maar hij wil een islamitische staat en hij kan en wil geen afstand nemen van de organisatie ISIS. “Moslims zullen altijd verlangen naar een islamitische staat en daarom moeten we ISIS ondersteunen, zelfs wanneer zij fouten maakt, we moeten afwachten”, zei Fadi Abdallah met serieuze stem. Daarom zou de vereniging de opmars en de methodes van ISIS heel goed kunnen begrijpen. Dat zou echter niet betekenen dat de moskee of de vereniging oproept tot geweld.

Tijdens het gesprek werd hem herhaaldelijk gevraagd of dit klopt. En iedere keer werd het door hem bevestigd. De moskee zou proberen de jongens onder toezicht en controle te houden en men zou er ook voor worden bekritiseerd hen er niet uit te gooien. De media zouden dit alleen maar opkloppen, zodat het de islamitische gemeenschap zou schaden.

Dit bericht baarde opzien en er werd door journalisten van de radio- en tv-zender DR evenals diens TV2-zender contact opgenomen met “Den korte Avis” om te proberen vraagtekens bij het bericht te plaatsen. Uiteraard heeft “Den Korte Avis” de woordvoerder van de moskeevereniging correct weergegeven. En het beeld, dat het gesprek opleverde, werd volledig door een opzienbarende peiling van TV2 Østjylland-Sender bevestigd: de tv-zender nam contact op met een serie moskeeën in Østjylland en stelde de eenvoudige vraag of zij zich van de “Islamitische |Staat” zouden distantiëren. Twee moskeeën in Randers en Silkeborg reageerden niet.

In Århus nam slechts één van de zes gevraagde moskeeën afstand van de “Islamitische Staat”. Drie moskeeën kon men überhaupt niet bereiken, hoewel de journalisten een week lang hun best deden om uit te leggen waar het over ging en hoe men hen kon bereiken. Twee moskeeën weigerden informatie te geven – waaronder de moskee van Fadi Abdallah bij de Grimhøjvej. Dat kan men in de tv-uitzending zien. Slechts één moskee in Horsens nam helder en duidelijk afstand van ISIS en noemde haar een terreurorganisatie.

Deze situatie dient dringend onderzocht te worden. Duidelijk is, dat de radicalisering van jonge moslims grotendeels door contacten met het islamitische milieu in moskeeën en islamitische verenigingen plaatsvindt.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: Alster

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Denemarken, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Denemarken: Moskeeën ondersteunen ISIS

 1. Daiyu-ninja zegt:

  Duidelijk is, dat de radicalisering van jonge moslims grotendeels door contacten met het islamitische milieu in moskeeën en islamitische verenigingen plaatsvindt……………………………

  En daar komen ze nu pas achter???????????????

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja: Het is net als hier: Hier begínnen ze ook nog eens achter sómmige dingen te komen.
   En dat in feite alléén omdat IS zo stom is gaan doen om haar masker te vroeg te laten vallen. Anders waren ze nóg nergens achter gekomen, op dit moment.
   Als de aangelegenheid niet zo blóedserieus was, zou je er misschíen nog om kunnen lachen……

   Like

 2. fleckie zegt:

  Logisch toch,:WIE DE JEUGD HEEFT,…HEEFT DE TOEKOMST!

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Als het er echt op aankomt zullen alle moskee besturen zich uitspreken voor IS. Kritiek op IS is rechtstreekse kritiek op de Profeet. Bedenk dat liegen en bedriegen binnen de islam geoorloofd is als het de islam versterkt. Het is nog veel krasser. Elke gelovige moslim heeft vanuit zijn geloofsdoctrine de plicht te liegen over de islam als de waarheid de islam schade berokkend. Dat liegen over de ware inhoud van de islam is precies wat er nu gebeurd in Denemarken, Nederland en de rest van Europa.

  Alle lof zij Allah.

  Liegen behoort tot een beschamende eigenschap en tot een verwerpelijke gedragsnorm. Het liegen is niet gepast, zowel in ernstige zaken als bij het maken van grappen. Men wordt hier niet uitgezonderd van het liegen, behalve als dit nodig is om een overwegend Islamitisch belang te verkrijgen dat niet verkregen kan worden met het spreken van de waarheid. Tevens is het toegestaan om te liegen als men een groter verderf kan voorkomen dat niet te voorkomen is met het spreken van de waarheid. Als het mogelijk is om liegen te vervangen met het spreken van de waarheid om zo een belang te verkrijgen of een ongunstigheid te verdrijven, dan is het niet toegestaan om te liegen.

  http://www.al-yaqeen.com/va/vraag.php?id=1355

  Like

 4. Kraftavilqa zegt:

  ” zodat het de islamitische gemeenschap zou schaden.” Het enige dat altijd en overal deze gemeenschap schaadt is natuurlijk islam. De religie van de wrede, de totalitaire ideologie van en voor woestijnbarbaren.

  Like

 5. windwens zegt:

  Dan te bedenken dat dit al jaren en jaren aan het woekeren is, en de bevolking waar dan ook die kritisch was/is omtrent dit soort lui zijn en worden al jaren en jaren de mond gesnoerd. Weg gezet als de volksophitsers en uiteindelijk is IS een feit. We zijn overgeleverd aan een stelletjes machtswellustige jakhalzen die ons altijd trachten te laten geloven dat de wereld anders is dan u voelt.

  Like

 6. Zelfs het kabinet Rutte en Obama hebben IS gesponserdt.Ik meen dat Timmermans 150 miljoen euro had gegeven aan de vrijheidstrijders wat ze toen heten.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  Moslims liegen dus altijd, als hen dat zo te pas komt!

  Like

 8. Doornroosje zegt:

  Al jaren ben ik tegen één Europa . Er moet weer grenscontrole komen. ik ben tegen het ongelimiteerde toelaten van asielzoekers. Je ziet het, ellende krijg je er mee. De islam wil zich over de hele wereld verspreiden. En ze zijn al ver. Krijgen ook nog eens kost en inwoning.
  Op dit moment heerst er angst bij veel burgers. Gingen veel mensen al niet meer naar evenementen omdat het niet meer te betalen was, nu niet meer uit angst. Angst om je kind ,die op school zit, die met een bus moet reizen. Is dat wat de leiders willen?
  Gebruik je hersens eens “regering” Of doet dat pijn.
  Wilders heeft gelijk, je kon het aanzien komen.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Sevilla Spanje. De lokale bevolking vond een manier om te stoppen met de bouw van een andere moskee in hun stad. Ze begroeven een varken in de bouwgrond en zorgden ervoor dat de lokale pers hierbij aanwezig was.
  De islamitische regels verbieden de bouw van een moskee op “verontreinigde grond.” Hierdoor hebben de Moslims dit project geannuleerd. Dit land was verkocht aan hen door overheidsfunctionarissen.
  Geen protesten waren nodig … en het werkte perfect!
  http://eunmask.wordpress.com/2014/09/25/zou-dit-het-beste-wapen-zijn-tegen-de-dreigende-islamisering/

  Like

 10. Jean zegt:

  Die islamitische smeerlapperij moet eruit, punt.
  Elke politieker die dat tegenwerkt moet aangepakt worden, hoe? dat moet iedereen voor zichzelf maar uitmaken, het beste is eveneens met die islam rotzooi verwijderen want wij kotsen van die smeerlapperij, een zootje wat een pedofiel bewonderd is vuiligheid.

  Like

 11. Ad de Koning zegt:

  Bert G. dit lijkt mij een prima idee dat navolging verdient. Wat is dat woestijnvolk toch een afschuwelijk volk. En daar zitten we maar mooi mee want ondanks de onthoofdingen blijven ze nog steeds vriendelijk tegen dat volk en doen ze net of ISIS niet de echte islam is, nou dat is het wel degelijk, er is nooit een ander islam geweest, alleen presenteerden ze zich aanvankelijk als een redelijk volk, maar daar heb ik nooit in geloofd en inmiddels hebben de meesten hun masker laten vallen.

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  Als de islam een goed iets is, dan hoef je geen leugens te gebruiken om mensen voor de islam te winnen. Maar moslims liegen over de islam, want ze weten dat mensen zich niet vrijwillig tot de islam zullen bekeren omdat de islam een verschrikkelijk iets is.
  Ze moeten wel liegen over de islam om de kwaadaardigheid ervan te maskeren.

  Nu zijn er moslims die geen geduld meer hebben om nog jarenlang te wachten op het/hun kalifaat Ze zijn het wachten zat en hebben uit ongeduld de domheid begaan om hun maskers te vroeg te laten vallen, waardoor wij – de westerlingen – nu goed zien waar de islam voor staat.
  Steeds meer mensen doorzien de leugens die de moslims over de islam vertellen en laten zich niet meer door en met mooie taqiyya praatjes om de tuin leiden.

  mohammed was een psychopaat en op zijn zieke en verknipte geest is de islam gebaseerd.
  (Een typische psychopaat voelt zich niet schuldig als hij anderen kwaad doet. In plaats daarvan geeft hij anderen de schuld of ontkent hij dat hij iets gedaan heeft. Hij is hardvochtig en toont alleen emotie als hij daarmee anderen kan manipuleren. Het gebeurt bijna nooit dat een psychopaat een oprechte emotie deelt met zijn omgeving, zo hij die al heeft en begrijpt.)

  mo zag hoe de leiders van het joden en christendom de macht hadden over hun volk, en dat wilde mo ook………….macht hebben……….en ………….tadaaaa……….met hier en daar wat aanpassingen was en wat verzinselen erbij was daar opeens de islam.
  Ach een beetje speculeren mag toch?

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik denk dat je er niet te ver naast zit. en dat die isis nou een beetje vervelend begint te worden w.b. youtube filmpjes, proberen ze ’t nog even in te dammen.
   Even geduld nog mensen, broeders en zusters, nog even en ons welgemeende excuus voor iets te enthousiasme isis deelnemers.

   Like

 13. Jean zegt:

  Al 1400 jaar is de islam gekend om zijn barbaars gedrag en ze blijven hier in Europa maar geld uitgeven aan studies om de barbaarse smeerlapperij verkocht te krijgen.
  STOP met er nog een eurocent aan te verknoeien en flikker de rotzooi van ons grondgebied want Europa wordt vernietigd door die barbaren en daarbij krijgen ze de steun van die EU lafaards het grootste misdaadzootje in Europa
  Ik denk dat hitler zich al meermaals achter de oren gekrabt heeft want dat EU tuig overtreft zelfs zijn smerige daden.
  Als ik die ploert met die lijkensmoel en die kutwijven uit Zweden en G.B. zie dan komt er steeds een gigantische walging naar boven dewelke ik ook heb als ik de rotkop van die huichelaar uit Gent zie, jullie kennen hem zeker, G de la Tourette of Vrhfstdt.
  Een levensgevaarlijke bende voor de Europeanen.

  Like

 14. annika van den ouden zegt:

  toch blijft t beangstigend nu. ik zeg grenzen dicht en al dat tuig dr uit

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s