Filippijnen: Radicale islamieten willen Duitse gijzelaars onthoofden

Screenshot 9

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

Terwijl onze politici zich inspannen om, tegen de wil van het volk, zo mogelijk veel familieleden van ISIS als “vluchtelingen” in Duitsland onder te brengen, die binnen de kortste keren hun keel doorsnijdende echtgenoten in het kader van de familiehereniging zullen laten nakomen, houden de aanhangers van de “religie van de vrede” in Azië zich er ijverig mee bezig om nog meer Europese kelen door te snijden. Ook dit spektakel blijft de Duitsers niet bespaard:

Het heeft er alle schijn van dat de grootste vrees van de Duitse veiligheidsautoriteiten waar is geworden: Twee Duitse staatsburgers bevinden zich hoogstwaarschijnlijk in handen van ISIS-sympathisanten!

Het gaat om de arts Prof. Dr. Stefan O. (74) en zijn vriendin Henrike D. (55) – ze werden eind april op een zeiljacht in Filippijnse wateren overvallen en de jungle in gesleurd.

De ontvoerders zijn mannen van de islamitische terreurbeweging Abu Sayyaf (die een islamitische staat willen oprichten).

Enkele dagen geleden had hun leider, Isnilon Totoni Hapilon, in een video officieel zijn ondersteuning voor ISIS-rebellen in Irak en Syrië bekendgemaakt.

Bild

Wat wil dit artikel ons vertellen? Heel simpel dat we nog meer van onze moslimmigranten moeten gaan houden, dat we er nog meer geld en moeite in moeten steken om hen iedere wens van hun lippen te lezen en hen te “integreren”. En dat we onze aardige islamitische SPD-politici op hun woord moeten geloven. En uiteraard mogen we niet vergeten: we moeten meer keel afsnijdende vluchtelingen opnemen!

Screenshot 10

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Duitsland, Filippijnen, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op Filippijnen: Radicale islamieten willen Duitse gijzelaars onthoofden

 1. luckybee zegt:

  Dat wil Westerling ook in Sulawesi voor komen, dat de Boeginesen Moslims de Menado’s Christenen de hoofden afhakken.

  Like

  • luckybee zegt:

   Vroeger heten ze Daroel Islam. Maar nu heten ze Jama’a Islamia. de daders (Hals AFSNIJDERS) heten zo wel toen als nu Lashkars.

   Like

   • oud-marinier zegt:

    @Luckybee….Ook ik ben van Manadonese afkomst….via mijn oma ….Laat die Buginezen maar komen ….die lusten we RAUW in Manado …. Maken ze kennis met “parang cap 3 streep” = kapmes merk : 3 strepen Dan zien we wel WELK koppie gaat rollen !!! Beetje sambal dabu-dabu erbij of sambal paniki ….hahaha….en overigens …die Westerling heeft ook geprobeerd in regio Manado dood en verderf te zaaien….is hem toch niet gelukt …!!!

    Like

  • guusvelraeds zegt:

   Veel lezers zullen mogelijk niets van Raymond Westerling afweten. Maar Raymond Westerling, geboren in Istanboel uit een Hollandse vader en Griekse moeder wist precies wat hij aan de islam en moslims had.

   http://nl.wikipedia.org/wiki/Raymond_Westerling

   Like

 2. cat zegt:

  Het is bizar en niet meer te volgen. Westerlingen is de oorlog verklaard DOOR de Islam. Wat doet het Westen? Haalt de vijand met open armen binnen.
  Het is niet meer te bevatten.
  Het is Waanzin!!

  Like

 3. Cathja zegt:

  Duitsland faalt op velerlei fronten. Hele volksstammen gelukszoekers komen op een prettig verblijf in Duitsland af, en de autochtone Duitser wordt de mond gesnoerd, want kritiek op het beleid van de overheid als het om immigratiezaken gaat wordt niet getolereerd. Vechten tegen dat vreselijke ISIS kan Duitsland voorlopig ook wel vergeten, want het defensiematerieel is verouderd, jachttoestellen weigeren dienst, een transportvliegtuig moest een voorzorgslanding maken in Bulgarije, en zo slaat Duitsland nationaal en internationaal een modderfiguur!
  Ook een Nederlands transporttoestel met wapens voor de Koerden in Irak kampte trouwens met mankementen, dus het is niet alleen een probleem van de Duitsers dat ze weinig kunnen uitrichten in Irak.
  Het is gewoon een zootje, en ISIS gaat ondertussen ijverig door met het werven van nieuwe vechtersbazen/beulen.
  Werkelijk, ik heb zelden eerder zo’n stelletje sukkels bij elkaar gezien. Als je defensie niet op orde is, wat heeft de NAVO dan aan zulke bondgenoten? Er valt geen tijd te verliezen! We moeten keihard optreden tegen die barbaarse ISIS!

  Like

 4. bigljohn zegt:

  Die linkse rotzakkerij in Den Haag heeft ogen om te zien, maar willen niets zien. Ze hebben oren om te horen, maar houden zich liever stokdoof. Ze hebben een mond om te praten, maar uit hun mond komt alleen maar de praat van een geestelijk gestoorde. Ze hebben gestoorde hersens om te denken. Een zwaar demente chimpansee zou het er nog beter af brengen. En tot slot hebben we nog die zwaar gestoorde kiezer, die meent dat hij telkens weer op die linkse smeerlapperij moet stemmen ! Zodoende zal, wat het Islamietenprobleem betreft, met de verschrikkingen zoals in het artikel beschreven, ook met Nederland binnenkort fataal gaan aflopen !

  Like

  • koloth zegt:

   Nou bigljohn, neem van mij aan dat onze regering in z’n broek schijt van angst, ze zijn er echt wel achter dat ze fout zitten, maar houden zich groot en stoer.
   Timmerfrans z’n huis is ook alweer extra beveiligd net als bij de koninklukke fam.
   En Rutte met z’n marokkaanse buurman probeert zo de dans te ontlopen, maar het zal hem niet helpen, want hij is straks ook aan de beurt.

   Like

  • Driek zegt:

   Dit vind ik wel zo verschrikkelijk, die twee mensen, met dat schorem om zich heen, die straks in koele bloede hun hoofden gaan afsnijden. Inderdaad, meneer bigljohn, die linkse rotzakkerij in Den Haag, die linkse smeerlapperij, het is gewoon niet te bevatten. We zijn overgeleverd aan een stel klootzakken. Ja, ik ben bang dat het islamietenprobleem slecht gaat aflopen voor ons.

   Like

 5. Geert zegt:

  Geloof mij ik vind het in en in triest, ik ben zelf nog nooit naar een moslim geweest en zal dat in mijn verdere leven ook nooit doen. Mijn tip kom er nooit ook niet te dichtbij. Destroy islam at all cost.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Ik dacht dat ze in de Filipijnen overwegend rooms waren. Door dwang uiteraard.
  Ik kende er een paar, complete godsdienst waanzinnigen waren dit met allerlei vreemde bij geloven er dwars door heen. Bang voor allerlei wazige geesten die overal gezien werden. Een soort van voodoo.

  Like

 7. Tempelier. zegt:

  Het houdt niet op , niet vanzelf ! Dus zorg dat je jezelf kunt verdedigen.

  Like

 8. Jade zegt:

  Wat te denken van 3 miljoen “gematigde” moslims
  in ons kleine landje?
  Helaas zien de meesten het gevaar nog niet in.

  Like

 9. Geert zegt:

  ik vergat land, sorry.

  Like

 10. BertG. zegt:

  BERLIJN (ANP) – “Het is ongelofelijk dat in Duitsland de staat opnieuw de papieren van onwelgevallige burgers van stempels wil voorzien.” Dit verklaarde de grootste oppositiepartij in de Bondsdag, Die Linke, donderdag in een reactie op een plan van de CDU/CSU van bondskanselier Angela Merkel. Die wil de identiteitskaarten van “terreur bereide islamisten” markeren om te voorkomen dat zij kunnen vertrekken naar Irak of Syrië om te vechten.
  http://nieuws.thepostonline.nl/kort-nieuws/2014/09/25/rel-om-duitse-j-stempel-voor-jihadisten/

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  In het algemeen , zie ik dit dus als een regelrechte oorlogsverklaring aan het Westen , ongeacht waar men vandaan komt . Wel dan, laten alle Westerse landen , alle anti Moslim landen zich samenpakken (ongeacht andere onderlinge conflicten) …en de Islam plaag van de aardbodem vegen. Opdat een ieder weer veilig en rustig zijn leven kan vervolgen. Ja,…er zullen onschuldige slachtoffers vallen , vrouwen , kinderen , mannen , jong , oud … dit is helaas onvermijdelijk . Maar er zal een tijd komen , waarin dit helaas zal MOETEN gebeuren. Willen wij niet ten prooi vallen aan die halvezolen . Hier in Bali , zijn we al aardig goed bezig …de Balinezen zijn ZEER anti Islam (ivm de bom-aanslagen in 2002 en 2003) . Wat al wel heel duidelijk te zien is , is dat in de dorpen (desa’s) , de Balinese oorspronkelijke bevolking , alle Moslim warungs/toko’s = kleinere winkeltjes/ grotere winkels , KEIHARD BOYCOT . En dit gaat nu al zo’n 3 jaar en begint al aardig vrucht af te werpen…Meeste Moslim warungs in de dorpen/desa’s hebben hun zaak gesloten en de mensen hebben hun boeltje gepakt en zijn naar de grotere plaatsen verhuisd of terug naar plaats van oorsprong op Java. Hoe dan ook , het is een vorm van protest , die zeker werkt . Zou men in NL ook eens kunnen overwegen.

  Like

 12. Pingback: Filippijnen: Duitse terreurgijzelaars smeken om hulp | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s