Geloofsuitoefening verhindert het om te werken: het arbeidsbureau onderhoudt radicale islamiet en voorziet hem van een woning

Screenshot 11

(Door: Torben Grombery – Vertaling: E.J. Bron)

Een echt strenggelovige moslim moet strikt genomen vijfmaal per dag naar de meestal door de tolerante domme belastingbetaler gefinancierde moskee. Dan blijft er weinig tot geen tijd over om te werken. Een echt hopeloze situatie voor strenggelovigen – zou je denken. Niet echter in Duitsland. Het “Jobcenter” in Essen financiert bij zulke moeilijke situaties bereidwillig het onderhoud en de woning (inclusief basisinrichting en borgsom). Dat geldt ook voor “cliënten” die door de binnenlandse veiligheidsdienst worden gekwalificeerd als terreur verdacht.

Een medewerker van de autoriteiten, die zulke perfide details openbaar maakte, krijgt normaal gesproken de volle woede van de zedenmeesters van de “politieke correctheid” te voelen. Niet zelden heeft dat consequenties tot in het privéleven tot gevolg en leidt het vaak tot het verlies van de baan.

Op dit moment benaderen de links-groene goedmenschen zulke gevallen echter iets voorzichtiger, want hen dreigt na de jongste gebeurtenissen in het Engelse Rotherham juist het volgende grootst denkbare ongeluk: de jarenlange bagatellisering en onderdrukking van kennis over het “islamisme”.

De medewerkster van het “Jobcenter” in Essen, die bereidwillig informatie over de perfide toestanden met betrekking tot uitkeringen die haar instantie aan radicale islamieten heeft gegeven, heeft geluk bij een ongeluk: ze moest nu in het proces van de radicale islamiet Tayfun S. als getuige optreden voor de rechtbank in Düsseldorf en de pikante details over de uitkering van Tayfun S. bekendmaken.

Voor de rechtbank moet men (zoals bekend)  nog altijd de waarheid zeggen – in ieder geval als getuige – en deze waarheid heeft het in zich. Zo deelde de medewerkster van het “Jobcenter” in Essen op vragen van de rechters mee, dat haar autoriteit de aangeklaagde naast zijn onderhoud ook diens woning inclusief de basisinrichting, renovatie en borgsom had gefinancierd, omdat deze vijfmaal dagelijks moet bidden en daarom geen tijd heeft om een normale baan aan te nemen.

De eigen woning voor de 24-jarige korangelovige Tayfun S. was noodzakelijk, omdat diens vader er bij hem op had aangedrongen een baan te zoeken en het niet eens was met zijn diepe religiositeit – wat regelmatig tot stress had geleid.

Ook het feit dat de afdeling van de binnenlandse veiligheidsdienst van Essen het “Jobcenter” had meegedeeld dat de radicale islamiet als terreurverdachte geldt en dat er een onderzoek naar hem was ingesteld – dat overigens eveneens door de domme belastingbetaler wordt gefinancierd – was voor de autoriteit geen aanleiding om de uitkeringen in te trekken.

De website van “Der Westen” bericht hierover:

Hoewel de binnenlandse veiligheidsdienst van een terreurverdachte zou hebben gesproken, zou men in het “Jobcenter” besloten hebben: “We wikkelen deze zaak net zo af als alle andere zaken ook.”

Kort voor hij zijn door de domme belastingbetaler gefinancierde nieuwe “nest” zou betrekken, werd de man gearresteerd. Dit zal vast en zeker geen “op zichzelf staand geval” of “incident” zijn!

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Torben Grombery

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t koddebeier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Duitsland, Graaien, Groenen, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Naïviteit, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

34 reacties op Geloofsuitoefening verhindert het om te werken: het arbeidsbureau onderhoudt radicale islamiet en voorziet hem van een woning

 1. VarAway zegt:

  U denkt toch niet, dat het in NL anders gebeurt?
  Pamperen en faciliteren, de belastingbetaler gaat
  toch de rekening betalen, of hij het nou leuk/niet
  leuk zal vinden.
  Weg met ons! Wij zijn alleen de nuttige idioten.
  Als we wat zeggen/klagen, dan snappen we het niet,
  of….nog erger, we zijn extreem rechtse radicalen.
  Wij zijn de tokkies die op de PVV stemmen.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  De totale gekte heeft toegeslagen, hoever kan een volk zinken om dit te financieren !!
  Totaal doorgeslagen dhimmitude ambtenarij van moslimkontlikkers.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Krijg je dat ook voor elkaar als je zegt dat je 5x p/d je hond moet uitlaten en daarom niet aan werken toe komt? Of geldt dit alleen als je 5x p/d je reet in de lucht steekt.
  Dus als je geen zin hebt om te werken, dan kan je altijd nog moslim worden.
  Nou begrijp ik ineens die grote aanhang ernaar. Je bent van alle gezeur af.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Tja…..Toen de dienstplicht nog realiteit was, kon je proberen, afgekeurd te worden op S5! (LOL!)

   Like

   • koddebeier zegt:

    Is islam en S5 dan niet het zelfde ???

    Like

   • BertG. zegt:

    S5 is me niet gelukt toen. Ik had wel heel erg me best ervoor gedaan.
    Dat ik verschrikkelijk slechte ogen had en zo gek als een deur was.
    Maar het 1ste wat ik kreeg in een kazerne was een briefje om een bril met hele dikke glazen te gaan ophalen bij een oogarts. Ik had niet eens een bril en nog steeds niet nodig. Dus daar heb ik maar van afgezien verder.

    Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Niet te geloven, ik zou zeggen het land uit en er nooit meer in. Dat aan zoiets niet meer ruchtbaarheid word gegeven, want ik denk dat veel mensen hier geen idee van hebben.

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat ik het maar opgeef…
  Bij zoveel opzettelijke kwaadaardigheid van de overheid zijn wij volkomen machteloos.

  Vandaag weer de ‘zorg-armoe’ in een verzorgingstehuis gezien; er is net genoeg ‘zorg’ om in leven te blijven, maar te weinig om een fijne oude dag te kunnen hebben.
  De arme oudjes kunnen bijv. alleen maar naar buiten als er vrijwilligers zijn die hen ‘uitlaten’.

  De hele badkamer, slaapkamer en woonruimte stinken naar urine.
  Tja, als er slechts 50 minuten per week beschikbaar is om de leefruimte schoon te maken…
  Af en toe maak ik het toilet schoon, maar zelfs dan blijft de stank hangen.

  O, ik word er zo verdrietig van en elke keer kan het nóg gekker en nóg erger…
  Er IS voor ons gewoon geen toekomst meer.

  Laffe overheid met jullie afgrijselijke moslims; gun het ons toch dat we Nederlander, HOLLANDER zijn; zonder allerlei tirannieke allochtonen/’asielzoekers’!!!
  Wij betalen al jullie zieke plannen maar naar ons luisteren, ho maar!
  Is het niet zo dat wie betaalt, bepaalt?!

  Ach laat ook maar……………………………

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tistochwat: 18.55. uur. Ik begrijp precies wat U bedoelt. Ik zie al jarenlang, hoe de Zorg naar de verdommenis wordt geholpen, dankzij de bandieten in regering en 2e kamer!

   Like

  • ik leef met je mee Tistochwat… ik heb mijn huis te koop staan, d8 t te verkopen om dichter bij dochters in/bij NL te gaan wonen… mr gezien de huidige sneltreinvaart ontwikkelingen denk ik alwéér dat ik toch beter mr kan blijven zitten en voor 330 volt op mijn hekken (hoorde gisteren of eergisteren op Radio 2 dat voltage op je hekken zetten hier in Vlaanderen niet strafbaar is) en plaatstalen deuren en venster afdichtingen kan gaan zorgen… ik zal NOOIT akkoord gaan met in een dergelijk ‘tehuis’ plaats te nemen… zelfs niet dood!
   Ik ben voor een algemene STOP van betalen van belastingen aan DEZE regering, zit GEERT er met de PVV dan doen wij weer mee TENZIJ ook dàt niet goed gaat…. maar dat verwacht ik niet… zou Geert Wilders niet zuiver op de graat zijn dan was hij allàng door de mand gevallen en ik zie deze man als door en door INTEGER!

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat, helemaal mee eens. Alles in ons land hólt achteruit; het is om moedeloos van te worden! Uiteindelijk hebben we de moslim-ellende te danken aan Joop den Uyl, die voor olie voor immigratie heeft gekozen! En daarna al die lamzakken die geen einde wilden maken aan de steeds maar groeiende stroom gelukszoekers, die massaal een verblijfsvergunning en een Nederlands paspoort kregen, met alle vreselijk vervelende gevolgen van dien!
   De overheid zit diep in de financiële ellende, en niemand hoeft bij mij aan te komen met het verhaal dat dit niets met de massa-immigratie (en de uitgeprocedeerde asielzoekers) te maken heeft. Als al die vreemden mee zouden werken, belasting betalen, etc., dan zag de situatie er anders uit, maar stuk voor stuk vertikken ze het om een poot uit te steken en aan de slag te gaan. Klauwen met geld worden er in uitkeringen gepompt, miljoenen euro’s gaan de grens over richting o.a. Marokko, en ja, dan moet er stevig bezuinigd worden.
   De echte slachtoffers zijn onze ouderen, die op geen enkele wijze hun inkomsten kunnen opkrikken.
   Een ooit zo beschaafd Nederland onwaardig!

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  Zeg RODE en GROENE IDIOTEN, ik heb ook een nieuwe religie. De Religie van het VLIEGEND SPAGHETTIMONSTER, nu ga ik ook eisen stellen: Ik wil een tempel voor het spaghettimonster, ik moet 10 keer per dag naar de tempel, om heel hard SPAGHETTI te roepen, daardoor kan ik niet werken, want SPAGHETTIMONSTER komt op de eerste plaats!! PvdA modus uit! Krankzinnig zijn we geworden in Europa, dankzij de gevestigde partijen!!

  Like

 7. Jean zegt:

  Simpele oplossing, als die baardaap op zijn matje zit een 43 met stalen tip tegen zijn klokkenspel alles samen pakken, vrouw en kienekes en hupsakee ermee afleveren in die grote zandbak. We zijn dat gezeikmet dat moslimuitschot spuugzat en kotsbeu. Als de rotzooi gedropt wordt in de zandbak er wel voor zorgen dat het haatboek van die pedofiel mee afgeleverd wordt want het papier staat vol smeerlapperij.

  Like

 8. Edwin Lauxen zegt:

  Like

 9. Wel en ook weer nìet met verbijstering gelezen… en dan te bedenken dat ‘gewone, normàle mensen’ die om legitieme redenen zeg maar, hypotheek niet kunnen betalen of niet op tijd kunnen betalen, dat die gewoon UIT HUN door HEN ZELF betaalde HUIS worden gezet… echt… deze regeringen met hun ‘uitvoerdertjes’ dienen standrechtelijk bestraft te worden!

  Like

 10. cat zegt:

  On February 4th, 2013, Vladimir Putin, the Russian president, addressed the Duma, 
  (Russian Parliament), and gave a speech about the tensions with minorities in Russia:

  “In Russia live Russians. Any minority, from anywhere, if it wants to live in Russia, to work and eat in Russia, should speak Russian, and should respect the Russian laws. If they prefer Shari ‘a Law, then we advise them to go to those places where that’s the state law. Russia does not need minorities. Minorities need Russia, and we will not grant them special privileges, or try to change our laws to fit their desires, no matter how loud they yell ‘discrimination’.

  We better learn from the suicides of America, England, Holland and France, if we are to survive as a nation. The Russian customs and traditions are not compatible with the lack of culture or the primitive ways of most minorities. When this honourable legislative body thinks of creating new laws, it should have in mind the national interest first, observing that the minorities are not Russians.

  The politicians in the Duma gave Putin a standing ovation for five minutes! 

  Speech Putin.
  Agreat Leader.

  Like

 11. Volgens mij hoeft een arbeidsbureau alleen voor werk te zorgen,toch?En niet kunnen/willen werken omdat je 5 keer per dag moet bidden????Heb je ook geen recht op een uitkering,zou helemaal mooi zijn!Het loopt nu toch echt de spuigaten uit!En diegenen die dat faciliteren zijn minstens zo gevaarlijk!

  Like

 12. windwens zegt:

  Ik altijd maar denken dat ze in Duitsland scheiding hadden tussen kerk en staat. Waar is men ergens links afgegaan waar men eigenlijk rechtdoor had moeten gaan en zo sterk er nog nauwelijks nog een weg terug is. Dat zou ik van de politiek wel eens willen horen, hoe krijgen we deze scheidslijn er weer in en duidelijk tussen de oren van de Islam gekkies

  Like

 13. Avidia zegt:

  Het is verschrikkelijk, mijn grote zus zit in een verzorgingshuis, kan het bijna niet onder woorden brengen door de tranen. Ze is daar gebracht door haar z.g. vriendinnen, wij wisten van niets, ja, mensen dat kan zomaar. je kunt zomaar iemand naar een verzorgingstehuis brengen. Ze zit stijf onder de medicijnen, en waarvoor??? Die meiden hadden een sleutel van haar flat, wat ze daar hebben uitgevoerd mag God weten, ik als haar lievelings- zusje kreeg geen toegang, alles werd leeggehaald, waar naar toe???? We kregen nergens antwoord op. Het gaat je niets aan, je bent MAAR haar zusje kreeg ik als antwoord. En nu zit ze daar al een aantal jaren, zwaar onder de medicijnen die haar rustig houden, omdat ze al een aantal keren wilde ontsnappen. Het is zo vreselijk!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Avidia 4:14

   Kunt u geen hulp inroepen van een maatschappelijk werker/werkster of zo? Iemand waar u uw verhaal kwijt kunt en die misschien u en/of uw zus op de een of andere wijze zou kunnen bijstaan?
   Ik lees dat u nogal wat vragen heeft, en daar zou toch een antwoord op moeten komen.
   Niets gebeurt er toch zómaar?
   Ik wens u sterkte.

   Like

  • cat zegt:

   Oh…wat vreselijk …wat vreselijk. Echt heel erg voor u en uw zus.

   Like

 14. Tom Hendrix. zegt:

  @windwens: 01.16. uur. Ook in Nederland stelt de scheiding tussen Staat en Kerk/Geloof, niets voor. Dankzij de islam!

  Like

 15. luckybee zegt:

  Marxisten zijn ook bij ons in Holland klootzakken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s