Nederland moet onherkenbaar zijn

Screenshot 12

(Door: Willem Jan Hilderink)

Anders vragen we om een aanslag.

In Nederland zijn mensen die hun leven in ultimo willen geven voor de verdediging van Nederland, hun leven niet zeker. In ons land kunnen militairen beter niet in uniform over straat gaan. Dat schijnt te komen doordat de radicale islam geen gevaar voor Nederland is. Toch is aanslag meer een kwestie van wanneer dan als – en bij de mogelijke doelwitten horen ook militairen.

Dus wordt onze militairen geadviseerd ondergronds te gaan. Er zijn mensen die daar lacherig over doen en geen enkel probleem zien. Deze mensen hebben idealen en principes vervangen voor een comfortabel nihilisme dat stellingname verwart met verschilligheid. Wat zij niet willen weten, is dat die uniformen ergens voor staan: de defensie van onze manier van leven.

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Nederland moet onherkenbaar zijn

 1. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN WELKE HERSENLOZEN ZEGGEN NOG STEEDS DAT DE ISLAM EEN VERRIJKING IS VOOR ONS LAND???

  Like

  • koddebeier zegt:

   De regering en andere linkse idioten, gutmenschen, schimmige randfiguren, overlopers, collaborateurs, landverraders, vrouwen en meisjes die in de mooie verhaaltjes trappen van deze barbaren.

   Like

 2. Jean zegt:

  Die Koreaanse idioot Bang ki moon komt even vertellen dat ISIS “NIETS” met de islam te maken heeft, diezelfde idioot heeft ervoor gezorgd dat nu militairen van hier hun leven gaan riskeren ginder terwijl het barbaars uitschot reeds met miljoenen hier rondloopt.
  Denkt die Kereaanse idioot nu echt dat wij zo dom zijn als hijzelf?
  Eerst de rotzooi hier opruimen want het is reeds 5 over 12 met die barbaren op ons grondgebied.

  Like

 3. Monalisa zegt:

  Dat schijnt te komen doordat de radicale islam geen gevaar voor Nederland is. onze Theo van Goh die liep toch ook niet verkleedt,

  maar wert wel door deze gek vermoord.

  Maar als deze lui je hebben wil weten ze je te vinden met of zonder die kleren aan.

  Like

  • Monalisa zegt:

   http://www.telegraaf.nl/binnenland/23127494/__Bestrijders_ISIS_anoniem__.html

   Een beetje dom van onze regering vliegbasis leeuwarden heeft piloten die in de buurt wonen Net als VOLKEL –
   Nederlandse F-16-vliegers die ISIS in Irak gaan bestrijden, blijven uit veiligheidsoverwegingen strikt anoniem. als je wild dat deze mensen geheim moeten blijven geef dan geen verder kometaar hier over, maar ze praten al weer teveel en de krant weet het ook al zoveel vliegers heeft de basis leeuwarden niet, en verder geef ik hier geen kometaar op.

   Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Nederland SCHAFT zich AF! En dat allemaal door toedoen van politieke verraders in partijen als de PvdA,VVD,CDA en D66. Het VERRAAD is nu compleet geworden! Blijf maar wegkijken van onze doodsvijand de Islam!

  Like

 5. aquarius4422 zegt:

  Ban Ki Moon is een hersenloze volidioot. Daarom is hij ook secretaris generaal van de Useless Nations. Iemand met zijn volle verstand kunnen ze in die positie niet gebruiken.

  Like

 6. windwens zegt:

  Alles maar dan ook alles wordt uit de kast gerukt om het Islam masker maar niet te laten vallen in de EU. Met hand en tand tracht men om maar de bevolking te laten geloven dat er met de Islam niets mis is. Terwijl dit ze niet gaat lukken, er zullen zeker aanslagen komen, de oorlog is immer verklaard aan deze lui en die gaan er gewoon vol in en het masker van Islam zal gewoon vallen, terwijl het leed wat dat met zich mee brengt nu niet te overzien of voorzien is. Ik heb zo geen vertrouwen in de moslims die hier wonen. Dat de pers of wie dan ook kunnen om het hards gaan schreeuwen maar mij overtuigen ze niet meer. De haat zit er bij de moslims trouwen veel te diep in ten opzichte van anders denkende waardoor mijn wantrouwen alleen maar toe ipv af neemt.

  Like

 7. Avidia zegt:

  Om gek van te worden.

  Like

 8. Jan zegt:

  In de strijd tegen IS lopen Nederlandse F-16’s boven Syrië te veel risico te worden neergehaald. Dat is een belangrijke reden waarom het Nederlandse kabinet alleen gaat bombarderen in Irak, waar het afweergeschut minder geavanceerd is. Dat bevestigen bronnen rond het kabinet.
  http://www.ad.nl/ad/nl/32380/Aanval-op-Islamitische-Staat/article/detail/3755588/2014/09/26/Syrie-is-te-link-voor-onze-F-16-s.dhtml

  Cohen: Geen JSF; F-16 kan nog heel lang mee
  Als het aan PvdA-lijsttrekker Job Cohen ligt, neemt Nederland de komende vier jaar nog geen besluit over de aanschaf van de Joint Strike Fighter (JSF), het nieuwe Amerikaanse gevechtsvliegtuig. Volgens hem is het niet nodig om dat nu al te doen. ‘De F-16’s in Nederland kunnen nog heel lang mee.’
  http://www.volkskrant.nl/vk/nl/2686/Binnenland/article/detail/989940/2010/06/06/Cohen-Geen-JSF-F-16-kan-nog-heel-lang-mee.dhtml

  Like

 9. luckybee zegt:

  Of wij aan de oorlog mee doen of niet dat is volkomen gelijk, als de Jihad opgeroepen wordt, dan vallen er hoofden VAN kAFIRS EN DAT ZIJN WIJ.

  Like

  • Monalisa zegt:

   Ons dappere leger

   Vanwege de terreurdreiging worden onze militairen aangeraden niet langer in uniform het openbaar vervoer te betreden. Dit zou je kunnen opvatten als zouden de militairen dekking zoeken onder de burgers. Het uniform heeft een doel. Het onderscheidt combattanten van niet combattanten. En is een essentieel onderdeel van het oorlogsrecht.

   Doordat militairen zichtbaar zijn is het mogelijk dat de vijand burgers in de strijd ontziet. Terreurorganisaties nemen meestal burgers op de korrel, het is al bijzonder dat de militairen deze keer kennelijk doelwit zijn van de bedreiging. Zelf vind ik het een positieve ontwikkeling als terroristen hun aandacht verleggen van burgerslachtoffers naar militaire slachtoffers.

   Door het uniform af te leggen en daarmee op te gaan in de burgermassa maken de militairen dit onmogelijk en schuilen de militairen tussen de burgerij. En vervagen ze bewust de grens tussen combattant en non combattant.

   Ik begrijp dat het lastig is praten over oorlogsrecht met terroristen. We kunnen echter verwachten dat als wij de halve wereld over reizen en de strijd in het Midden Oosten opzoeken, dat er mensen uit die regio naar ons komen om de strijd naar ons te brengen. Als ze dan zo netjes zijn zich te beperken tot militaire doelwitten dan zou dat een positieve ontwikkeling zijn. Helaas ziet het leger dat niet zo en heeft het kennelijk liever dat burgers de klap opvangen. Ik kan het advies niet anders opvatten dan dat men dekking zoekt. Gesteld dat ik militair zou zijn, dan zou ik het echter als mijn taak zien burgers te beschermen. In Nederland anno nu zou dat betekenen dat men als militairen massaal in uniform de straat op gaat en de bliksemafleider is die de bevolking beschermt.

   Like

   • Monalisa zegt:

    Een citaat
    Dit is oorlogspropaganda om de bevolking te overtuigen dat deze ‘dreiging’ reëel is. Het is zo opzichtig dat het bijna lachwekkend is.

    Deze nieuwe oorlog verkeerd/verkeerde in een onzekere status. Het volk moest eerst voldoende worden overtuigd. Dat lukte de eerste keer niet. Dus was er werk aan de winkel voor de oorlogsparty. Wat akelige video’s en een constante herhaling van de dreiging van ‘ISIS’ was voldoende. Althans zo lijkt het voor nu.

    Op dit moment is de oorlogsparty weer bezig waar ze het best in zijn; het platbombarderen van bruine mensen in woestijnlandjes. De oorlogsparty moet er alleen wel voor zorgen dat er voldoende steun blijft van het volk. Dus moet het volk er continue aan worden herinnert dat zij de volgende zijn. Je mag je van de staat nergens meer veilig wanen.

    Dit is slechts een van de eerste listen van de vele listen die nog zullen volgen van de oorlogsspinners. In feite zijn het allemaal rookgordijnen om de steun voor deze oorlog hoog te houden en mensen af te houden van het stellen van de ‘verkeerde’ vragen.

    Een van die ‘verkeerde’ vragen is bijvoorbeeld: de vraag naar de oorsprong van de ISIS, ISIL, IS of hoe ze ze nu weer noemen. Deze vraag wordt niet gesteld. Hij is namelijk te pijnlijk om gesteld te worden. Want deze vraag legt gelijk het bloed aan de handen van de oorlogsparty bloot.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s