Nee maar! Seksschandaal aan Islam Universiteit

Screenshot 5

(Door: A. Nanninga)

Heej. Opeens snappen wij waarom Ruud Lubbers de opening van het Academische Jaar deed aan de Rotterdamse Islamuni. De oude billenknijper en de madrassa hebben meer gemeen dan wij op het eerste gezicht dachten: vrouwmensen bepotelen is een gezamenlijke hobby. Schept toch een stukje herkenning, nietwaar. Anyway, aan de Islamitische Universiteit Rotterdam leerden twee studentes Islamitische Wetenschap *gniffel* een mooie les over de vrouwvriendelijkheid van de islam. Zoals wij weten is dat een uitermate respectvolle religie die vrouwen enorm beschermt, waardeert en eert.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Seks. Bookmark de permalink .

18 reacties op Nee maar! Seksschandaal aan Islam Universiteit

 1. BertG. zegt:

  Lekker belangrijk dit. Een niet erkent “moslim schooltje” waarvan ze wisten hoe dit in elkaar zat.
  Dus niet zeiken als ze je lastig vallen. Het hoort erbij. Al 1400 jaar lang.
  En wat doe je op die leeftijd nog op “school”? Konden zeker nergens werk vinden met een burqa.
  Zal wel aan mij liggen dat ik hier de nieuws waarde niet van in zie.
  Een paar moslims die onderling ruzie hebben. Meer niet.

  Like

  • BertG. zegt:

   Zou dit ook geplaatst zijn als de schrijfster een andere naam had?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zie je goed, Bert; In feite is dit hele geval te zielig voor woorden, zij het dan niet in de zin van dramatisch-zielig…..
   Die twee kopvod-wijven krijgen, na jaren de ‘bedekte’ huissloof te hebben gespeeld, van hun ‘Heren en Meesters’ er grátie G…àllah’s nog eens toestemming om te gaan studéren -zolang het maar islamwetenschappen is. En dan niet normaal aan de Erasmus-Universiteit, nee, aan zo ’n obscuur geval in een achterafstraat! -Boven een garage, was het niet zo? We hebben het onding hier immers al eens behandeld, als ik me goed herinner….Enfin, aan zóiets dus. En dan staan ze nog raar te kijken als ze binnen zo ’n bedoening aan dezelfde willekeur worden blootgesteld als eerder onder de ‘hoede’ van hun vaders, broers en echtgenoten, hoe ís het mogelijk!
   En wat willen ze nú? Dat de hele maatschappij hier, zowel allochtoon als autochtoon, ervan op haar achterste benen staat? Ik in elk geval niet: Als zij weigeren, die hele achterlijke ideologie, compleet met kopvodden, tiranniek patriarchaat en beperkt, want islamitisch, onderwijs achter zich te laten, als zij zich daar niet echt tegen verzetten, dan moeten ze maar nemen wat er op zit; niets aan te doen!
   Oh, ja: En die advocaat van ze hangt kennelijk ook al aan elkaar van de taqiyya! Misschien hadden ze die kopvoddentrut, Famile Arslan, moeten proberen. Of zou die niet gemogen hebben van haar vader en ooms? (LOL!)

   Like

   • BertG. zegt:

    Of die dikke Surinamer met dat varkens neusje met honderden achternamen die alles in een totaal onbegrijpelijk soort Nederlands alles aan elkaar klets. Met zo’n mooi mutsje op.
    Kan even niet op ze naam komen, maar je weet wel wie ik bedoel waarschijnlijk.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Mohammed Faizal Enait. De parel van het Wilders-proces. Toch?

    Like

   • BertG. zegt:

    Ja die, die klets zich overal uit.
    Niemand begrijpt ‘m verder toch wat ie nou precies gezegd heeft.
    Hij zelf waarschijnlijk ook niet.

    Like

 2. Jean zegt:

  Martien, ze moeten het toch leren dus dergelijke scholen zijn daar voor opgericht, de imam doet het ze eerst voor…

  Like

 3. luckybee zegt:

  Leuk dat julie nog herrinnere ;” Lubbers de billen knijper. ” De burgemeester, dat niet van Maxima’s billen afblijven konte was beslist ook van de CDA. Follow the leader was toch de Moto?

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Ongelooflijk, Islam en Wetenschap, dat is net zo’n onzin om vuur met benzine trachten te doven. de Islam heeft helemaal NIETS met wetenschap. Want had deze ideologie dat wel, dan zou de islam ophouden te bestaan! Alleen al vanuit de REDE kan de ISLAM niet door één deur met WETENSCHAP.

  Like

 5. rs zegt:

  Eigen schuld , dikke bult, hadden ze maar 4 mannelijke getuigen erbij moeten halen…….
  En 33 en 38 jaar en nog studerende ? De “eeuwige studenten “dus, in , dat dan wel weer, in “islamitische wetenschappen”,wat dat dan ook moge zijn.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  O, en gaan de feministen en de Rode vrouwen er protesteren ??

  Like

 7. helletocht zegt:

  Ik dacht dat dit doort openingen enkel gebeurde door de linkse man/vrouwen. Maar nu was R. natuurlijk altijd al links, en rechts in zijn beurs. Zou de oude snoeperd ook iets vangen daarvoor?
  Of heeft hij hiermee een aflaat gekocht, om niet gekidnapt tem worden? Het CDA is grotendeels even onbetrouwbaar als het linkse tuig.

  Like

  • Jean zegt:

   helletocht, en dat is nog netjes uitgedrukt maar de gevaarlijkste de lafste en de onbetrouwbaarste is toch wel die met die schijnheilige ploert van D66, ik wil zelfs die naar van die pechdroll niet uitspreken.

   Like

 8. guusvelraeds zegt:

  Islam studies prima. Zou ik misschien ook doen als ik nog jong was in deze tijd. Maar dan ga je toch niet naar een scherts universiteit doen die zich ook nog islamitisch noemt. Nergens worden zoveel vrouwen befiemeld en befoemeld (echte Limburgse woorden voor onzedige betasting) als in een islamitische omgeving. Deze voorkennis (voor mijn part vooroordeel) moet je op zijn minst hebben als je islam studies gaat doen.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Ah kijk, en hier komt de moslim aap weer uit de mouw. Zal toch geen opzet zijn of toch wel.

  De twee studentes aan de Islamitische Universiteit Rotterdam die naar eigen zeggen seksueel geïntimideerd werden door een bestuurslid, gaan een schadeclaim indienen.
  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/09/islamstudentes_dienen_schadecl.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s