Triest: Zwarte Piet haters willen kinderfeest verstoren

Screenshot 13

(Door: Frank Verhoef)

15 november is de heugelijke dag dat Sinterklaas en Zwarte Piet naar Nederland komen. Het is ook de dag dat Zwarte Piet haters gaan proberen het onschuldige kinderfeest te verpesten.

De racisme-roepers zijn de strijd tegen Zwarte Piet aan het verliezen – en ze weten het. Natuurlijk blijven ze zaniken tot ze een ons wegen, maar het oeroude en oer-Hollandse sinterklaasfeest, dus mét Zwarte Piet, blijft gewoon, omdat ongeveer 99% van de Nederlandse bevolking geen enkel probleem heeft met Zwarte Piet.

Toch gaan de Zwarte Piet haters het nog één keer proberen. Ze gaan tijdens de aanstaande landelijke sinterklaasintocht op 15 november in Gouda demonstreren. Ja, echt. De haters gaan demonstreren terwijl de kinderen een van de leukste dagen van het jaar beleven. Ze willen een “racismevrij” sinterklaasfeest:

Lees verder>>>
(h/t BertG.)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

52 reacties op Triest: Zwarte Piet haters willen kinderfeest verstoren

 1. Harry zegt:

  We moeten onze toevlucht maar nemen tot niet van die politiek correcte oplossingen .
  Met die dwarse varkens valt niet te leven .
  We moeten die Quinsy Gario maar onder druk zetten : nog één keer je smoel opentrekken en we brengen je terug naar Afrika , toevallig net waar die ebola heerst .
  Ondankbare hond ! Hebben we z’n voorouders gered van een moorddadig continent , vol dieven en de meest verschrikkelijke ziektes , gaat ie nog zitten zeiken ook !

  Like

 2. Jean zegt:

  Met een waterkanon bekomt men een win win situatie nl. de vuiligheid wordt van straat gespoten en de kinderen maken zich niet vuil als de sint en piet arriveren.

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  .

  haha…

  er was eens een Hollandse zwarte,

  (geen slaaf, maar ’n vrije aparte)

  en die noemde men Piet,

  nou…geloof het of niet..:

  maar geen knecht ging zóvelen ter harte :-P.
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Bij de kloten van Herodes, hebben we 24 uur per dag al de handen vol aan de perverse ISLAM, dan komen deze ZEIKNEGERS en hun RODE VRIENDJES, ONS SINTERKLAASFEEST VERGALLEN. Ja, PVDA, JULLIE HOU IK HET MEEST VERANTWOORDELIJK VOOR DE AFBRAAK VAN ONZE CULTUUR. Woest ben ik hiervan!!

  Like

 5. danny zegt:

  Trieste figuren die een kinderfeest willen verstoren. Hoe laag kan men gaan.
  Kan de gemeente Gouda de verstoorders van het Sinterklaas niet gijzelen gedurende het feest.

  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTCKyRMpt2-

  tXQR19pvrQdeFXq1hT9eq0z8Ym6LsElzbtD4iBharw

  Like

 6. Ik denk dat Sinterklaas en de zwarte Pieten volgend jaar in kogelvrije vesten over straat moeten… reden… de culturele ‘verrijking’!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Trap die zeikers het land uit !!!!

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Heey klaag-negers: kijk eens naar de fraai beschilderde panelen van die ‘gouden koets’ waarin de ‘koninklijken’ hier zich voortbewegen?
  Vreselijk hè, die onderdanig buigende negers?
  Kunnen jullie dáár niet tegen protesteren?!

  Like

 9. Armani zegt:

  Ik begin zo langzamerhand te KOTSEN van dat volk dat onze cultuur wil ondermijnen , ik zou zeggen Flikker op naar het land waar je wegkomt , ben je vergeten dat ze je hier jaren geleden gastvrij hebben ontvangen , toen je bijna zonder kleren en uitgehongerd hier kwam , je zou je moeten schamen HEEL DIEP

  Like

 10. jitskesez zegt:

  De Sinterklaasoptochtcommissie van Gouda moet zsm aangifte doen wegens ernstige bedreiging.

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  Preventief oppakken dat tuig wegens verstoring van de openbare orde.
  De wet laat dit toe dus doen.

  Like

 12. Rick zegt:

  Ergens heb ik de volgende suggestie gelezen
  “Massaal aanmelden bij de organisator en vervolgens niet gaan”
  Lopen ze financieel leeg op alle “gratis” bussen die ze, voor Jan met de korte achternaam, hebben ingehuurd 🙂

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Een onschuldig kinderfeest verpesten. Tja……
  Ergens sta ik er niet bepaald van te kijken.
  Hoezo niet? Nou, omdat ik eigenlijk niet de indruk heb, dat die Surinamers over het algemeen veel met kinderen op hebben.
  Oh, oppervlakkig gezien wèl: Vrolijkheid, grollen en grappen troef!
  Maar deep down…..Het stikt, zowel in Suriname-zelf als hier bij ons in de Bijlmer, niet voor niets van de gebroken gezinnen.
  Dan worden die kids Pa te veel en peert-ie hem weer naar één van zijn ‘buitenvrouwen.’Die kinderen weerhouden hem echt niet.
  En het is algemeen bekend, dat de Surinaamse opvoeding vaak erg kort-door-de-bocht is; Er wordt veel bevolen en uitgelegd wordt er praktisch niets. De meeste Surinaamse ouders hebben ook tamelijk losse handjes, schijnt het.
  Van kinderen moet je vooral geen last hebben. daar komt het op neer.
  En wie niet met kinderen praat, kan zich ook niet in ze inleven.
  Dus: een onschuldig kinderfeest verpesten omdat ZIJ besloten hebben, dat ze zich gekwetst voelen? Ja, hoor, daar zie ik ze best voor aan!
  Het probleem met die lui is, dat ze in zeker opzicht zèlf hun hele leven de kinderschoenen niet ontgroeien.
  Inleven in een ander, speciaal het kind, leer je normaliter met het klimmen der jaren. Maar zij leren het waarschijnlijk nooit.

  Like

 14. Claudia M. zegt:

  Ik wil een racismevrij Nederland; als al die zeikers nu eens ‘optiefen’, denk ik dat we al een heel eind komen. De enige die Sint en Piet met slavernij verbinden zijn zij zelf; iedere normaal nadenkende Nederlander niet. Die denkt eerder aan z’n portemonnee en wat het dit jaar allemaal weer gaat kosten.

  Like

 15. felix zegt:

  Zwarte Piet satire … 🙂

  Like

 16. Die zwarten die blanke kinderen haten moet je kapot laten slaan door de ME. Goor uitschot, had hier nooit mogen rondlopen.

  Like

 17. windwens zegt:

  IK vraag me af wat ze na dit moeten gaan doen om onze cultuur onderuit te schoffelen er is al nagenoeg niet meer over. Of zouden ze de kerstboom in de ban gaan doen, iets gaan mompelen dat het zonde is dat er bomen voortijdig een dood sterven ergens in een gort droge centraal verwarmde huiskamer of zo. Of van kunststof is slecht ivm met opwarming van de aarde.

  Like

 18. Sylvia Groot zegt:

  Half Suriname had na de onafhankelijkheid meer vertrouwen in de blanke Hollander dan in hun eigen volk. En terecht, want ze hebben het heel goed gekregen hier.
  Laten die nakomelingen van die vluchters maar gaan zeuren bij de Arabieren die hier massaal wonen plus de nazaten van hun eigen zwarte afrikaanse koningen. Want DAT waren de werkelijke slavenronselaars.

  als je zo nodig tekeer wilt gaan tegen slavernij, dan is er voldoende ECHT werk aan de winkel in Afrika. Rechtsomkeren dus.

  Like

 19. Avidia zegt:

  Ik ben mijn hele leven al een fan van het Sinterklaasfeest, in mijn jeugd heeft dit een grote indruk op mij gemaakt, ik weet niet waarom. Als ze aan mijn Sinterklaasfeest komen, komen ze aan mij. In onze stad komt hij aan in de haven, en met drumbands gaat hij de stad door, kippenvel, ieder jaar weer. En nu willen deze groep onrendabelen het ons verbieden???? Sodemieter allemaal op naar jullie eigen land, wat zoeken jullie hier??? O, ja, ons geld voor een uitkering is goed genoeg, nou hou je smoel dan maar, dat geld komt wel van Sint en Piet liefhebbers, dus het is kiezen of delen: smoel houden of vertrekken. O wee als ik nog enig geknor van jullie hoor, zullen wij eens even een actie straten en jullie uitwijzen naar jullie eigen gebied Zwarte Pietloos, nou, je ziet daar alleen maar zwarte pieten, misselijk volk!!!!
  Gedachies en niet tot ziens!!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dus ik ben niet de enigste die altijd zo slecht kan slapen de nacht voordat Sinterklaas komt, en ’s morgens hard naar beneden rennen om te kijken wat ze knecht achter gelaten heeft in me schoen. Ik zet ‘m natuurlijk niet voor niets neer bij de kachel.

   Like

 20. Leo zegt:

  Mijn plastic Zwarte Pieten 80 cm hoog, incl. gouden oorringen en rode lippen
  gaan straks gewoon weer de etalages in ! Punt uit ! Basta.!

  Aanrader:
  Zou iedere Nederlander moeten doen, een mooie Zwarte Piet achter het vensterglas in ELK huis.

  Ik zeg doen ! Hup Holland Hup, laat de Piet niet in zn hempie staan……..

  Like

 21. Sint hoe Piet doe zegt:

  Beste Mensen, als groot Sint liefhebber doet het mij pijn, dat dit mooie kinderfeest waar ook heel veel volwassenen plezier aan beleven zo kan kan zorgen voor haat gevoelens. Hoewel ik alle gevoelens kan begrijpen heb ik geleerd om kwaad niet met kwaad te vergelden. Ik geloof er dan ook heilig in dat het actiecomite dat zegt voor ordeverstoring te zullen zorgen op de dag van de intocht in Gouda in zullen zien dat het geen zin heeft om dit te ondernemen. Zijn er dan toch een paar idioten die het proberen, dan hoop ik dat de kalmte wordt bewaard en de politie zijn werk goed doet. Verder roep ik op om de tegenstanders door te zwijgen geen grond meer te bieden voor protest en met z’n allen te gaan genieten van een heel mooi Sinterklaasfeest 2014 en nog vele daarna. Leve Sinterklaas en Pieterbaas en tegenstanders Staakt uw Wildgeraas ….

  Like

 22. Sylvia Groot zegt:

  Dat Sinterklaasliedje bij het Bijenkorffilmpje…. ik wordt er warm sentimenteel van. Wat een heerlijke kinderherinnering.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s