Waarom de “Nordkurier” de herkomst van de daders noemt

Screenshot 17

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

Met leugens en verheimelijken willen de linkse media de wereld voor ons mooi schrijven. Dat de realiteit anders is, weten de lezers en denken er dan het hunne over als er in de berichten over moord en doodslag sprake is van “mannen” en “jongeren”. Natuurlijk bestaan er uitzonderingen. Bijvoorbeeld wanneer de dader een Duitser is , wordt zelfs de haarkleur, het beroep en soms zelfs het adres genoemd. Nu verweert de “Nordkurier” zich tegen een klacht van de linksen in Vorpommern:

Nog voordat de eerste asielzoekers in Drögeheide aankwamen, beloofden alle deelnemende betrokkenen ook mogelijke problemen open en actueel te benoemen. Zo zouden rechtse ophitsers zelfs de mogelijkheid niet hebben om angst aan te wakkeren. Daarna vonden er in Drögeheide inderdaad enkele incidenten plaats, die ook de inzet van de politie noodzakelijk maakten. Wij berichtten hier regelmatig over, het laatst over een ruzie waarbij een mes werd getrokken. Twee Tsjetsjeense broers hadden een Afghaan bedreigd (22), omdat hij kennelijk contact had gezocht met hun 14-jarige zus.

Dit bericht vormt volgens Gregor Kochhan, lid van de raad van woordvoerders van het bondgenootschap “Vorpommern: open naar de wereld, democratisch, verscheiden!” een overtreding van de perscode. Het bondgenootschap is een aaneensluiting van individuele personen, verenigingen en bonden en is actief tegen rechts-extremisme in onze regio. Kochhan bekritiseert aan onze verslaggeving dat wij het asielzoekerscentrum als plaats delict en de nationaliteiten van de betrokkenen hadden genoemd…

…Zo´n soort niet-verslaggeving beschouwen wij echter niet als onze taak. Ten eerste uit principe. Onze lezers willen informatie uit de regio en uit de buurt, nauwkeurig onderzocht, waar geschreven. Daarvoor betalen ze ons. En precies dat leveren wij graag. Want wij zijn er ten tweede vast van overtuigd dat openbare debatten beter zijn dan gefluister zonder feiten. Door verzwijgen produceert men onzekerheid en uiteindelijk angst. Wat moeten de mensen dan denken wanneer er meerdere keren politieauto´s voor het asielzoekerscentrum staan en dat daarover niets in de krant staat? Dat wakkert geruchten en stemmingen aan. Wij plaatsen hier feiten tegenover…

Ga zo door, “Nordkurier”!

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhm

Bron oorspronkelijk artikel:
www.nordkurier.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Censuur, Criminaliteit, demoniseren, Desinformatie, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, Persvrijheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

9 reacties op Waarom de “Nordkurier” de herkomst van de daders noemt

 1. windwens zegt:

  Ik heb nooit goed begrepen waarom men op links altijd de wereld mooier willen maken dan dat deze is. Inmiddels ben ik er wel achter de wereld zijn zoals deze is daar moet je wat mee, dan moet je echt gaan handelen en zaken oplossen. Kop in het zand steken is prettiger, je hoef geen verantwoordelijkheid te nemen of te dragen.

  Like

 2. leefbarbaar zegt:

  Goed stukje.
  Hier kennen we al jaren de policor verslaggeving. Als de dader niet beschreven wordt, dan weet iedereen dat het een moslim is. Een PvdA-stemmende Noord-Afrikaan.
  Pas in Zwijndrecht een criminele debiel, die vrouwen expres van de fiets afrijdt met een gestolen auto en die ze berooft, wanneer ze op de grond liggen te bloeden. Je kunt hiervan geen signalement vinden, maar alles wijst natuurlijk in de richting van het haatgeloof. Zelfs in ZWIJNdrecht. Ik weet dus niet zeker dat hij Mohammed heet, maar dat ligt aan de politie en de media, die staatspropaganda plegen.
  Bij “opsporing verzocht” zie je natuurlijk wel de succesallochtonen passeren, maar dat kan ook niet anders, zonder hen was er weinig uit te zenden.
  Dus benoem de daders, de linxe kerk heeft daar nog behoefte aan.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @leefbarbaar: 07.39. uur. Door de invloed der RODEN/SOCIALISTEN, en uiteraard het RODE HOERNAAL en de RODE MSM, blijft men steevast “de daders”, ontzien. En zeker als het de volgers der Islam betreft. Zo rolt dat in Nederland!

   Like

 3. volkegem zegt:

  Het woordje ‘perscode’ vind ik veelbetekenend. Hoe men dan nog over een vrij Europa durft te spreken is mij een raadsel. En dan maar Putin bashen als zijnde een dictator. Ik zeg het al lang. Rusland staat er veel beter voor dan het zichzelf vernietigende Europa. En is tevens vrijer.

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Oei, dus ergens is er toch nog een gezond stukje papieren verslaggeving in Duitsland.
  Nederland moet het alleen doen met infosites van het internet.
  Ik heb dat in mijn stoutste dromen nooit kunnen bedenken.
  Helaas niet meer een land trots te zijn, helemaal verknalt door de PvdA en trawanten.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  TJAKKA ! BOB !
  Moskau – Trotz Diplomatenpass hat Russland der Fraktionsvorsitzenden der Grünen im EU-Parlament, Rebecca Harms, die Einreise verwehrt. Als sie am Flughafen in Moskau ankam, wurde sie zurückgehalten, wie das Brüsseler Büro der Politikerin mitteilte. Nach drei Stunden des Wartens sei ihr schließlich gesagt worden, dass sie eine “unerwünschte” Person und ihre Einreise ein krimineller Akt sei. Kurz darauf sei Harms aufgefordert worden, in den nächsten Flieger zurück nach Brüssel zu steigen.
  ———————————————————————————————————————————-
  Ook met haar diplomatenpas is de groene luis uit het EU parlament Rebecca Harms
  het inreizen naar Rusland verweigert ! Tjakka ! Eerst drie uurtjes laten wachten en
  aansluitend als ongewenste persoon verklaart ! Haar verzochte bezoek werd als een
  kriminele akt verklaart en SVP meteen het vliegertje terug naar Brussel ! Tjakka !
  Putin ruikt op grote afstand wanneer er een vuile scheet van de rood/groene EU brigade
  een politik vuurtje steken wil ! Natuurlijk is het protest en ontrusting groot , maar dat
  interreseert de grote ruslandbeer zoveel als of in China een fiets omvalt !

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Persoonlijk denk ik trouwens niet, dat het nog helpt: De lezers weten labgzamerhand heel goed, hoe de vork in de steel zit bij zulke berichtgevingen, ‘linksen’ ook, al blijven die het vanuit een aangeleerde reflex krampachtig ontkennen c.q. doodzwijgen. Als men dat echt in de hand wil houden, zal meen op den duur naar zwaarder geschut moeten grijpen, wat dan tenslotte neerkomt op -poging tot- beheersing van de totale meningsvorming, wat, bij norm-overschrijding daarvan, bestraft zal moeten worden als ‘misdunk,’ conform Orwell’s ‘1984.’
  Nou lijkt het er enerzijds wel op, dat de EU-top althans iets in die richting voor ogen heeft, maar gelukkig blijkt, zeker sinds de meest recente gebeurtenissen, dat één en ander zich nog altijd minder gemakkelijk laat realiseren, zolang de feiten maar boekdelen spreken.
  En als deze tendens zich nu maar doorzet, wie weet of dan niet binnen afzienbare tijd meer kranten het voorbeeld van de “Nordkurier” zullen volgen. Te hópen is dat in ieder geval!

  Like

 7. Jean zegt:

  Mensen, willen jullie van die linkse rotzooi verlost geraken? Poepsimpel, zeg het abonement op en flikker die linkse rotzooi de papiercontainer in, jullie besparen ne zorgen en veel geld, wedden dat de krantjes heel snel het linkse tuig zullen ontslaan, wedden?
  Vergeet nooit het gezegde: Geen klanten geen kranten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s