Antisemitisme: Dooft het licht?

Screenshot 29

(Door: Herman Meijer)

Nederland wordt steeds gevaarlijker voor Joden. In Arnhem werd onlangs een Jood in elkaar geslagen omdat hij Hebreeuws sprak. Dooft het licht?

De afgelopen tijd hou ik me bezig met antisemitisme. Onlangs schreef ik daar op deze site al een artikel over. Uit interesse liep ik onlangs door Buitenveldert. Deze wijk in Amsterdam-Zuid kent veel joodse bewoners. Dat zie je vooral aan de joodse school in deze wijk. Voor de school staat een permanent politiehokje. Op de morgen dat ik er langs liep, stonden er ook twee politiebusjes, twee marechaussees, twee particuliere bewakers en dan heb ik het nog niet over de hoge hekken en de vele camera’s.

Gewoon in Nederland. Bizar! Komt nog bij dat een groot deel van deze beveiligingskosten door de joodse gemeenschap wordt opgehoest. Volgens sommigen zijn al deze beveiligingsmaatregelen onnodig en overdreven. Ik betwijfel dat. Joden zitten in Nederland (opnieuw!) in de hoek waar de klappen vallen. Letterlijk.

Lees verder>>>
(h/t katan & Robert Kern)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", antisemitisme, Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Antisemitisme: Dooft het licht?

 1. windwens zegt:

  En of ze in die hoek zitten. Van deze regering hoeven zij dan ook niets te verwachten die zijn alleen bezig de heilstaat af te breken en alles af te staan aan de Islamieten. Even wat lui op sleutel posities schuiven als een soort zwijggeld, in de hoop dat de huis en tuin knutselaars hier mee in bedwang gehouden worden. Wat dus onmogelijk gezien de aard van de religie en het anti- Joods en Westerse denken wat deze griezels er op na houden. Echt nogmaals deze regiering moet snel weg voor we echt kompleet in de goot liggen.

  Like

 2. Tom Hendrix. zegt:

  De meeste verantwoordelijkheid voor het huidige antisemitisme in Nederland, leg ik bij de socialisten en de groene zwatelaars. Een grote schande, en dat 70 jaar na de Holocaust! Wat zijn de meeste Nederlanders toch weekdieren geworden, mede door het slappe, verwijfde optreden van de meeste regeringen na 1970! Ik raad iedere jonge Nederlander/Nederlandse aan om als ze een goed vak kennen, aan EMIGRATIE te gaan denken. WANT WIJ ZIJN VERRADEN-KOTS!

  Like

 3. Bas Koning zegt:

  Ik noem het ‘Anne Frank Test’.

  Volg, met de camera, een meisje van een jaar of negen, tien, met aan haar hand een als jood herkenbare vader. Laat ze door de straten van voorheen Nederland lopen. Kunnen ze dat niet meer zonder lastig gevallen te worden, uitgescholden, bespuugt, omvergereden, gemolesteerd te worden, dan weet u genoeg: de nieuwe nazies zijn hier.

  Hetzelfde kan je doen met twee als homos herkenbare mannen. Die kunnen niet veilig over straat lopen. En als ze daarover klagen, zegt de burgemeester gewoon glashard dat ze dan maar niet meer herkenbaar over straat moeten lopen. Dat ze misschien maar moeten verhuizen. OPROTTEN. Zoals bij pvda burgemeester Aleid Wolfsen het geval was. De linksen, de pvda in het bijzonder, lopen zich het vuur uit de sloffen om het nieuwe master-race (de moslims) naar de zin te maken: onderwijl kunnen de homos, de joden, de ongelovigen, en de vrouwen, letterlijk KAPOT vallen van deze linkse landverraders.

  Like

 4. de jarlijks bijdrag3 vn de gemente amsterdam is 160.000 en de regering betaalt 4 miljoen voor d komende paar jaar norml kostn zijn 9oo.000 op jaarbasis welk eert doo d joden zelf werd opgebracht

  Like

 5. de jarlijks bijdrag3 vn de gemente amsterdam is 160.000 en de regering betaalt 4 miljoen voor d komende paar jaar norml kostn zijn 9oo.000 op jaarbasis welk eerder door de joden zelf werd opgebracht

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Bizar dat de Joodse gemeenschap het grootste deel van de beveiliging zelf moeten bekostigen terwijl de Nederlandse Overheid verantwoordelijk is voor de veiligheid van alle in Nederland wonende burgers en omdat deze zelfde Overheid deze onveilige situatie veroorzaakt heeft !!!

  Like

 7. luckybee zegt:

  Nederland is door linkse joden,(Marxisten) Katholieken, Anglicaanse kerk, Herformde kerk (Lutherse Kerk) Gecorumpeerd.Wij hebben nog heel veels te doen om dit weer ongedaan te maken.

  Like

 8. Jan zegt:

  Groot protest in New York tegen de snuff-‘opera’ ‘De Dood van Klinghoffer’ die het geweld tegen Joden verheerlijkt

  http://thesilentmajority.wordpress.com/2014/09/28/thousands-protest-klinghoffer-snuff-opera-metropolitan-opera-vids-pics/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s