Barre Conclusies Asschers Turkenonderzoek

Screenshot 22

(Door: A. Nanninga)

Jemig dat duurde lang. Reikhalzend keken wij uit naar het Grote Onderzoek in opdracht van vicepremier Asscher naar de Süleymanci beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging. Vier Turkse organisaties (TRSO’s) die actief zijn in Nederland. In hoeverre is er sprake van parallelle samenlevingen, in stand gehouden door deze clubs? Het onderzoek had al in april af moeten zijn maar nu is het er dan eindelijk, maar nog niet openbaar. Wel staat er een samenvatting van de conclusies in een begeleidend schrijven van Asscher aan de Kamer.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islamisering, Moslims, Nederland, Turken. Bookmark de permalink .

8 reacties op Barre Conclusies Asschers Turkenonderzoek

 1. luckybee zegt:

  Zo als altijd zal de Asscherse onderzoekingen niets uitbrengen. Alle Moslims er uit is gemakkelijker te handhaven.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Weer een onderzoekje er tegen aangegooid. Resultaat is datgene wat de meeste burgers gewoon al wel weten en is het alleen maar een linkse methode om tijd te winnen.
  De PvdA doet er alles aan om maar zo weinig mogelijk verdere schade op te lopen met hun plannen de Nederlandse bevolking verder te koeioneren met de wereld van de islam hier te introduceren. Wel beschouwd is die club van engerds totaal onbetrouwbaar gebleken met hun uitspraak als zijnde dat het een verrijking voor Nederland is. Ik heb nog nooit zo’n rotzooi meegemaakt als dat zij ervan gemaakt hebben.
  Dat het een verrijking is wordt elke dag getoond als je de gedoekte brigade ziet schuifelen en wachelen door de Nederlandse straten.
  Signant detail, ze worden hierin met kracht gesteund door de coalitie partner de VVD, lees Rutte.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Er is in Nederland medio jaren ’70 een klimaat geschapen, dat kritiek op de islam en bezorgdheid over de islamisering meteen wordt afgedaan als racisme, xenofobie en rechts extremisme dit laatste is volgens de Haagse burgemeester van Aartsen het geval. In Nederland hebben de moslims met hun ‘ideologie de islam’ alle ruimte, vrijheid en bescherming gekregen welke maar mogelijk was, door systematische de resolutie van Straatsburg dwingend uit te voeren.

  Hier door is men in geheel Europa in deze niet gewenste situatie terecht gekomen. Heeft men werkelijk het het licht gezien bij de MSM? Althans het lijkt er veel op dat men ineens het groene licht heeft gekregen van de AIVD en MIVD door de discussie over de islam aan te zwengelen en redelijk vrijuit bericht te geven over de islam gerelateerde onderwerpen en welke mijns inziens een nieuwe ontwikkelingsstadium is in gegaan.

  Zelfs het linkse maakbaarheid filosofie en meer van dit soort grachtengordel elite welke dit decennia lang blaten, beginnen plotseling heel moralistisch te beweren dat er met die jihadisten toch wel eigenlijk méér aan de hand moet zijn dan een probleem van kansarme en gefrustreerde etnische jongeren in achterstandswijken.

  Terwijl een paar maanden geleden de linkse kerk zich krampachtig vast hield aan de ondemocratische drogreden van Artikel 6: Vrijheid van godsdienst en levensovertuiging. De constante weigering van de 5e colonne, van sharia liefhebbers blijkt mijns inziens een expressie van buitensporige intellectuele verwardheid te zijn, welke zelfs op tal van Nederlandse universiteiten door academisch gevormde mensen gehandhaafd wordt.

  Ik denk dat alle politici tegenwoordig incompetent, opportuun en corrupt tot op het bot zijn, en één zwaluw maakt nog geen zomer en het vloerkleed is nog niet met één ruk onder de benen van de politiek correcte elite vandaan getrokken. Vladimir Lenin zei eens: De kapitalisten zullen ons het touw verkopen waarmee we hen later ophangen, deze uitspraak gaat nu óók nog op in een andere vorm; de NWO, de globalisten verkopen aan ons de guillotines waarmee we hen later onthoofden.

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Dit rapport had er nooit hoeven komen. Gewoon een telefoontje naar Carel Brendel was genoeg geweest. Zo’n beetje de enige journalist, die niet bezig is met zichzelf naar een burgemeesterspost te schrijven in t’ Gooi. En zeer goed op de hoogte van de islam in Nederland.
  Maar goed, dom linx heeft nu weer een rapport voor in de onderste lade en kan verder slapen.

  Like

 5. Klik in het stuk van Nanninga vooral door op de links die zit onder “nodige twijfels”. Dan vind je een fors stuk met deze stevige conclusie:

  “De problemen gaan door Sunier niet afdoende in kaart gebracht worden en worden dus ook niet aangepakt. Dit ten koste van de burgers die hun wijken zien verkleuren, hun eigen taal op straat niet meer horen, met stijgende criminaliteit te maken krijgen en door de politici en policor meebuigers en wegkijkers, wapperend met dit soort onderzoekjes, als onderbuikracisten worden weggezet. Ten koste van kinderen die zonder enig toezicht in internaten verblijven. Ten koste van vrouwen die slachtoffer worden van eerwraak, thuis opgesloten leven of in hun land van herkomst van de radar verdwijnen. Ten koste ook van Turken die gewoon iets van hun leven willen maken als individü en niet als lid van een koepel, stroming of vereniging, geschaard achter een voorman met dubieuze denkbeelden en vage inkomstenbronnen. De drie bewegingen hebben niets te vrezen van Sunier, en ze hebben bijgevolg niets te vrezen van Asscher. Terwijl iedereen met een internetverbinding kan zien dat we wel iets te vrezen hebben van die organisaties.”

  Like

 6. windwens zegt:

  Toch zit er wel een rare conclusie in de statistieken, o.a. dat Antillianen en Surinamers behoren tot de niet westerse allochtonen. Terwijl deze wel westerse normen en waarden hanteren. Als ons land is gefundeerd op Joods-Christelijke traditie dan klopt dat beeld niet.Omdat de meerderheid van deze twee groepen christelijk is.Wat wordt er dan verdoezeld vraag ik me af, in de cijferreeks?

  Like

 7. Avidia zegt:

  PVDA , is de partij van de armoede, de partij van de Alochtonen, allemaal zielige mensen die een beroep doen op onze portemonnee, om hun partij te vergroten, het is geen mededogen, nee, het is zieltjes winnen. Het is de meest gevaarlijke partij van Nederland. Niks partij voor arbeid, Partij voor uitkeringen, het liefst zoveel mogelijk, nou, betaal maar PVDeres, betaal dan maar, ik doe niet mee.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s