Bootvluchtelingen kraken reddend cruiseschip

Screenshot 19

(Door: VanLeeuwen)

Gisteren pikte een cruiseschip op meest onbaatzuchtige wijze zo´n 350 dobbernegers van hun pauperbootje op toen ze in de problemen kwamen wegens hoge golven. Hun levens werden zo gered, ze kregen eten en drinken en in de haven van Limasol, Cyprus, stonden artsen en andere hulpverleners te wachten om de vluchtelingen, vermoedelijk uit Syrië, verder te helpen.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Cyprus, Immigratie, Italië, Krankzinnigheid, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

18 reacties op Bootvluchtelingen kraken reddend cruiseschip

 1. rs zegt:

  Politie haalt vluchtelingen van cruiseschip

  De politie van Cyprus heeft vrijdag honderden vluchtelingen die door een cruiseschip waren gered en vervolgens weigerden van boord te gaan, toch van het schip gehaald. De hoofdzakelijk Syrische vluchtelingen werden gedwongen de Salamis Filoxenia in de haven van Limassol te verlaten.

  De vluchtelingen werden donderdag 50 mijl ten zuidwesten van Cyprus van een gammele boot gered. Ze waren op weg naar Italië en eisten dat de Salamis Filoxenia hen daarheen zou brengen. De rederij reageerde donderdagavond woedend op de weigering van de vluchtelingen het schip te verlaten. „Dat is onze dank. We hebben ze gered, gevoed en nu willen ze het schip niet verlaten. We worden geruïneerd”, aldus een woordvoerder.

  De vluchtelingen zullen in een kamp op Cyprus ondergebracht worden.

  http://www.telegraaf.nl/buitenland/23127850/__Asielzoekers_bezetten_cruise__.html

  Ik had ze lek geschoten!!!!!!!!!
  Ondankbare krengen dat het zijn..

  Maar ze zijn NU op Cyprus, dus Cyprus mag ze houden…………..

  Like

  • Thomasson zegt:

   @rs Sorry! Maar Cyprus is geen afval stort plaats. De Cyprioten hebben zelf genoeg problemen en ze hebben dat vullis niet nodig. Het enige wat rest is, dumpen in de Turkse deel van Cyprus – lekker bij hun eigen islamitische broeders en zusters van de Ummah – of naar een andere islamitisch haven brengen. Men moet vooral opletten dat de onderneming zo goedkoop mogelijk zal zijn; dus geen luxe aan boord.

   Like

  • Monalisa zegt:

   Nee hoor ze komen naar europa om te stelen en te moorden.

   Like

   • Jean zegt:

    Monalisa, en om de ebola hier te introduceren.
    Jammer dat we die zwijnen van de EU niet kunnen uithongeren.

    Like

 2. Thomasson zegt:

  In het Midden Oosten staan de Syriërs te boek als een van de slechtste volkeren die de aarde bevolken. Hun onbetrouwbaarheid en wrede, slechte karakter hebben faam verworven in de regio. Dat is trouwens niets nieuws. In de Nederlandse Protestantse kerken worden slechte mensen betiteld als “Tuig van Laban”. De Bijbelse Laban had de eer om een van hun aartsvaders te zijn. Ondanks herhaaldelijke problemen met Syrische Imams, (bijv. Imam Jnaid Fawaz van de Haagse Al Soennah moskee die preekte destijds Theo van Gogh te vermoorden en hoopte dat Afshin Ellian zal hersenkanker krijgen) besloot de Nederlandse regering een hele hoop van dat drek hier naar binnen te halen. Zie de 400 stuks in Zwolle. Ze moeten completeren de berg vuil in de stortplaats die Nederland langzaam wordt. Hoe dan ook, hun lage menselijke kwaliteiten zijn nu al zichtbaar …Nee!…Ze willen niet naar Cyprus! …Wat moeten ze op zo’n rot eiland? Ze willen graag op de Cruise Schip naar Italië…Het liefst in de eerste klas cabines en lopend buffet …luxe maaltijden op de kosten van de rederij …maaltijden moeten natuurlijk HALAL zijn ….Bij aankomst in Italië …graag een vrije ticket naar West Europa …Omdat ze “arme vluchtelingen” zijn en daar hebben ze recht op. Ongeacht dat ze veel rijker zijn dan ieder van ons en met criminele- Jihadistisch connecties in zicht. ….

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Wat zal het fijn zijn als de Cyprioten en de EU 30% ballen hadden die Poetin heeft!!! Dat ze de moed zouden hebben om te zeggen: Nee!…Jullie hebben hier in Europa niets te zoeken! …Ga maar lekker naar een land waar Allah om de hoek leeft en waar jullie met u eigen zooi naar de moskee kunnen gaan. Moed om de hele pleuris op een gecharterd boot dumpen en ze naar de eerste de beste haven van een islamitisch land brengen. Er zijn daar havens zat: die van Beiroet, Latakia, een van de Turkse havens, Alexandria on Egypte, de Turkse deel van Cyprus die het dichtste bij is enz.. Nee! In Haifa hebben ze niks te zoeken …De mensen daar houden niet van Allah en hebben de schijt aan zijn profeet…dus de deur daar is hermetisch dicht

  Like

 4. Ik had ze linea recta over boord geflikkerd,de ondankbare honden!Maar hopelijk is dit een goede les geweest voor andere “redders”!

  Like

 5. Jean zegt:

  Wie mt vuur speelt zal zich sowieso verbranden. Leg een barricade op in zee beaak deze goed en stuur alles terug wat van Afrika komt want wij willen hier geen ebola, pest, hiv en armoezaaiers resp. steuntrekkers en zeker geen achterlijke gewelddadige islam barbaren, die rotzooi hoort hier niet thuis, alles wat hier aanwezig is en besmet is met nog maar een cel islambloed moet eruit, punt.

  Like

 6. Lis zegt:

  Een echte vluchteling was blij geweest gered te zijn. Het feit dat er meteen begonnen wordt met eisen stellen, zegt genoeg. Dit zijn geen vluchtelingen, dit zijn gelukszoekers die gemakkelijker doorbreken naar Europa dankzij de Arabische ‘lente’.

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  En het gaat maar door, dag aan dag, en uur aan uur. De grootste verraders in deze, zitten bij de EUSSR, deze RODE PLOERTEN wensen de oorspronkelijke bevolkingen van Europa te decimeren.

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  Je moet die ‘vluchtelingen’ net zo behandelen als strontvliegen en muggen die je (nacht)rust verstoren.

  Like

 9. tachless zegt:

  Dat soort lui moet gedumpt worden op een afgewerkt booreiland. Zonder enige compassie of medeleven.

  Like

 10. Theresa Geissler zegt:

  Die dachten natuurlijk: Niks Cyprus: Onze bestemming is Italië, want daar staat ene Cécile Kyenge klaar om ons met open armen te ontvangen, dus we spelen lekker op zeker!
  Als de Cypriotische politie -gelukkig voor de betreffende reder- niet had doorgepakt, zou het inderdaad zó gegaan zijn.
  Italië moest dat zwarte zeikwijf zien af te zetten, want ze wordt nog de ondergang voor dat land!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 16.47. uur. Cécile Kyenge, deze madam zal zeker niet voor de Italianen opkomen, maar wel voor deze tobbenegers! En dat alles op bevel van de rode Eu!

   Like

 11. Tempelier. zegt:

  De volgende keer lekker laten dobberen, sorry geen noodoproep ontvangen een technische probleem.

  Like

 12. Claudia M. zegt:

  Ik reageerde op GeenStijl al met; “Dit was dan de eerste en tevens de laatste keer dat de rederij toestaat vluchtelingen aan boord te nemen.”

  De volgende keer gewoon de kustwacht bellen jongens; helaas pindakaas! Ik kan me zo voorstellen dat de grote rederij baas ‘not amused’ is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s