Groene islamitische vlag in Europese steden

Screenshot 18

(Door: Sergej Dus – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens westerse media is de groene vlag van de islam steeds vaker te zien in de straten van oude Europese steden. De “shariapolitie” in Wuppertal is slechts een voorbeeld. Enkele tientallen jaren geleden was dat nog ondenkbaar. Opmerkelijk is, dat deze “shariapolitie” bestaat uit plaatselijke personen. De meeste van hen zijn immigranten in de tweede of derde generatie, maar er zijn ook autochtonen bij, die zich tot de islam bekeerd hebben.

Enkele van de bekeerlingen gaan in hun rebellie tegen de westerse samenleving zo ver, dat zij deelnemen aan oorlogshandelingen in de landen van de “Arabische Lente”. Helaas zijn Europese landen in de val gelopen van hun eigen politiek, die onderscheid maakt tussen “slechte” en “goede” terroristen. Dubbele standaards bij de omgang met radicale islamieten hebben er logischerwijze toe geleid dat Europa nu het doelwit is geworden van de voorvechters van het “wereldkalifaat”. Dmitri Absalov, president van het Centrum voor Strategische Communicaties, zegt daarover het volgende:

“Zeer veel deskundigen wijzen erop dat de escalatie van het extremisme de komende tijd vooral terug te voeren is op o.a. radicale soennitische islamieten. Het Westen stelt zodoende voor zichzelf een val op door Syrische groeperingen te ondersteunen. Tegen de achtergrond van de grote migratieprocessen zal extremisme zeer zeker worden overgedragen op Europa. Eerst worden extremisten aangetrokken door oorlogstonelen in het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Maar zodra de situatie zich daar stabiliseert, zullen zij hun extremisme en hun eigen levenswijze ongetwijfeld overdragen op Groot-Brittannië en Duitsland.”

Europese Jihadstrijders, die in Syrië en Irak vochten, keren nu terug naar huis. Onder hen bevinden zich waarschijnlijk ook diegenen, die bereid zijn een “islamitische orde” in Duitse steden in te voeren. In Londen komen overigens al een jaar lang sharia-patrouilles voor. Europese politici weten niet hoe ze met zulke medeburgers moeten omgaan. Er wordt o.a. voorgesteld hen het staatsburgerschap af te nemen. Onduidelijk is echter hoe deze maatregel juridisch gemotiveerd moet worden. Sergej Osnobistsjev, directeur van het Instituut voor Strategische Inschattingen, bericht het volgende:

“Om het staatsburgerschap af te nemen van diegenen van wie alles al bekend is, lijkt op een terugtrekkingsgevecht, dat weliswaar niet zinloos is, maar het probleem net zal oplossen. Wat vooral nodig is, zijn serieuze preventieve maatregelen. De volledige veiligheidsketen moet nauwkeurig functioneren. Enkele leden van deze keten functioneren echter niet perfect. We zien bijvoorbeeld hoe veiligheidsmedewerkers op luchthavens gefocust zijn op details. Ze verspillen tijd en laten belangrijke dingen buiten beschouwing.”

Onlangs hebben de Turkse en Franse geheime diensten het gebrekkige functioneren van de veiligheidsdiensten aangetoond. In Turkije werden drie radicale islamieten gearresteerd, die op het vliegtuig naar Parijs gezet zouden worden. Daar zouden veiligheidskrachten hen opwachten. De piloot wilde de radicale islamieten echter niet aan boord laten. Uiteindelijk stuurden de Turkse autoriteiten de drie radicale islamieten naar Marseille, dat in een heel ander deel van Frankrijk ligt. De Franse veiligheidstroepen ontdekten hun fouten pas nadat de verdachten al in Frankrijk waren geland.

Het probleem wordt intussen steeds acuter. Volgens schattingen van de geheime diensten nemen duizenden westerse burgers aan oorlogshandelingen in Syrië en Irak deel. Ze behoren tot radicaalislamitische groeperingen. Minstens 10% van hen zal naar huis terugkeren. Dan zal het Westen een zware golf van geweld beleven. Daarop is het echter absoluut niet voorbereid.

Bron:
http://german.ruvr.ru
Auteur: Sergej Dus

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Europa, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid, Westen. Bookmark de permalink .

15 reacties op Groene islamitische vlag in Europese steden

 1. Cathja zegt:

  Weiger die jihadisten de toegang tot het land als ze terugkeren! Hoe eenvoudig kan het zijn? Staatsburgerschap afnemen, banktegoeden bevriezen, paspoort van het tweede land ongeldig verklaren, en zo hou je (een deel van) het kwaad buiten de deur.
  Wat houdt overheden tegen om het op deze wijze aan te pakken? Grondwettelijke regels hoeven niet nageleefd te worden, want die extremisten hebben de wetten zélf met voeten getreden!
  Ik denk: het ontbreekt regeringen aan lef om ze tot ongewenste vreemdelingen te verklaren.
  Bang voor ‘de gevolgen’!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Cathja: 16.51. uur. Beste Cathja, verwacht beter niets van de politiek! Deze politiek, van met name VVD,CDA,PvdA en uiteraard D66, zijn in 1975 AL ACCOORD gegaan met de ISLAMISERING VAN HEEL EUROPA. De socialisten, liberalen en christen-democraten hebben in 1975, INGESTEMD met de RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, waardoor WIJ opgescheept zitten met ONZE DOODSVIJAND, DE ISLAM!

   Like

 2. Peter te Velde zegt:

  Kom nou, onze regeringen knuffelen de islamietjes liever.
  En degene die het kwaad benoemt is politiek niet correct, toch?

  Like

 3. Jan zegt:

  Er is maar 1 islam en dat is fascisme puur en niets anders. Je zou eens bij de publieke omroep verkondigen dat het nazisme in wezen een prima ideologie is, maar dat Hitler het later een beettje verpest heeft, te ver doorschoot, maar dat we het weer eens moeten proberen, net zoals de roden steeds weer op herhaling gaan met hun marxisme of afgeleiden er van. De wereld zou te klein zijn, maar als je het hebt over die woestijnnazi’s dan bestaan er ineens allerlei categorieën. Een aap blijft een aap, ook al loopt hij in een driedelig pak.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Waaat is Duitsland al helemaal geislamiceerd?Wanneer zijn wij aan de beurt?

  Like

  • Giny zegt:

   Dat zal niet zo heel lang meer duren!
   Ik heb trouwens nog Arabische kentekenplaten liggen, misschien is het verstandig om die op mijn auto te zetten!
   Geen bekeuringen meer betalen, overal voorrang, dat lijkt me wel wat!

   Like

 5. Blablabla,wat vooral nodig is?Doorpakken,fuck de Eu!Paspoorten in nemen en het land uit er mee!Wel grenzen dicht en bewaken!Logisch toch?Een andere oplossing is er niet!

  Like

 6. Jean zegt:

  De ontbinding van onze normen en waarden, wetten en seculiere gemeenschap en beschaving begint enorm te stinken door die massa achterlijke barbaren, wij zullen dus zelf moeten gaan ingrijpen want politici en politie laten ons volledig in de steek, in Vlaanderen zijn ze meer bezig methun eigen dan te werken voor de veiligheid van de gemeenschap door wie ze anders wel betaald worden.
  Nederland stem op de PVV en Vlaanderen stem op het VB dat zal onze enige redding zijn tenminste als jullie een toekomst, veilige toekomst wensen voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 7. windwens zegt:

  De mond loop over van de aanpassing in de wet vervolgens is dit weer een kruiwagen zand in de ogen van de burgers want er wordt niet op gehandhaaft. Gisteren nog even verwarde Pauw gezien stelt de zelfde kritische vraag aan Dijsselbloem die reageert niet en, meteen wordt er weer over een ander onderwerp door gekletst. Het wordt hier steeds enger. Ik heb totaal niet de indruk dat ze bang voor de gevolgen zijn in den lande, ze zijn bang de macht te verliezen. Dus moet het volk afgestopt worden met loze belofte en argumenten.Zolang zij de illusie hoog te houden is er niets aan de hand.

  Like

 8. Qvic zegt:

  We kunnen beter politiek Den haag het ons land uitschoppen, want zij hebben heel Nederland verraden tegenover de autochtoon. De autochtoon is al 2de rangsburger in zijn eigen land geworden. De islamisering is al heel diep doorgedrongen in onze samenleving. De gevolgen zijn overal zichtbaar. Onze tradities staan onderdruk, terwijl hun cultuur en gebruiken ons wordt opgelegd, door de politiek. ze behoeven maar te roepen en alles wordt voor hun gedaan, als de autochtoon iets roept, dan wordt hij/zij direct weggezet als een racist, of hij/zij wel of niet gelijk heeft wordt niet op gereageerd..In de criminaliteit zijn de islamieten oververtegenwoordigd, mede doordat zij volgens hun religie er recht ophebben. Daarbij komt ook dat veel ervan werkschuw zijn. De wetten van ons land, gelden alleen voor de autochtonen vinden zij. De scholen verkleuren steeds meer in getinte Nederlanders die amper Nederlands meer kunnen spreken, met gevolg dat de autochtoon steeds meer zelf studie moet gaan doen, omdat alle aandacht van de leraren naar de islamieten gaat, om deze enigszins wat bij te brengen. Gevolg een neergaande spiraal van het niveau van ons onderwijs. Ook hier geldt dat wanneer een autochtoon hier iets van zegt, direct wordt weggezet als racist. Hierdoor is het begrip van racist enorm opgerekt in onze samenleving, maar dit is alleen van toepassing voor de islamieten. We zien nu tegenwoordig dat er zoveel nieuwe islamieten naar ons land komen en daarbij de kosten zo uit de hand lopen, dat de politiek Den Haag aan het snijden is gegaan in onze opgebouwde sociale voorzieningen, dit hele systeem zal uit eindelijk geheel opgeofferd worden, om deze islamieten in de watten kunnen leggen. Overal hebben zij voorrang ten opzichte van de autochtoon, of dit nu voor een toewijzing gaat voor een huurhuis of een gesubsidieerde opleiding of een baan bij de overheid, het maakt niet uit. Ze frauderen allemaal en als ze betrapt worden is hun straf meestal enkel in woorden van FOEI, dat mag je niet meer doen, zij behoeven niets terug te betalen, terwijl de autochtoon met rechtszaken en terug betalingsregelingen en een boete geconfronteerd worden. Onze rechtstaat is al zo ingericht, dat de islamiet het recht heeft en de autochtoon de plicht heeft. Samen hebben we rechten en plichten in onze rechtstaat.

  Like

 9. Avidia zegt:

  Ik word zowat heel depressief, waar is ons land gebleven waar je niet alle deuren hoefde na te gaan of ze wel goed zijn afgegrendeld???? Waar is ons land gebleven waarin je gewoon over straat kan lopen zonder na gesist te worden?? Waar is ons land gebleven dat je rustig de achterdeur zonder op slot kon laten, als er nog kinderen thuis moesten komen, waar is ons land heen gegaan??? We zijn gevangen geworden in ons eigen land, een andere cultuur heeft ons land overgenomen en bedreigd. We zijn niet meer vrij, de bedreigingen wachten om de hoek van iedere straat, kan er wel om janken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s