HET GROTE GEVECHT OM DE MACHT IS BEGONNEN. . .

Screenshot 31

(Door: Martha N.)

We moeten nu kiezen voor overleven. Houden we ISIS-moordenaars de hand boven het hoofd? Gaan we ze met fluwelen handschoenen aanpakken? Justitie denkt zich het hemelse gerecht dat boven ons gesteld is. De wetgeving moet dringend aangepast worden, de regering vernieuwd. Geen pappen en nathouden meer van criminelen en moordzuchtige moslims. Geen advocaten die muggenziften en alles tenietdoen, waar politiemensen moeite doen een echte misdadiger of terreurverdachte op te pakken en deze door de mazen van onze achterhaalde wetgeving weer vrij te zien rondlopen. Door vrijspraak door justitie, die zich er onder het mom van schrijffoutjes in de procedure er van afmaakt.

We gaan vooruit. Het Nederlandse paspoort ingetrokken van de man die, in het Nederlands, de Nederlanders en Belgen waarschuwt voor aanslagen… MUHAJIRI SHAAM. Deze persoon riep eergisteren (24 september 2014)  in een filmpje op Facebook zijn broeders in België en Nederland op tot een sterke, stevige daad tegen de Belgische en Nederlandse overheid! Dat wil zeggen: een terreurdaad, waar wij, de bevolking van Nederland, de dupe van worden.

Het gebeurt niet bij ons, wij hebben andere moslims, is een kreet die getuigt van onkunde en onbegrip wat betreft de inhoud van de koran! Door jarenlange tolerantie kan het zomaar gebeuren dat vanaf nu mensen een  vrouw, man, kind, vriend of familie verliezen vanwege een aanslag. Hoewel het al jaren geleden duidelijk werd dat dit kon gebeuren, moet de Nederlander, gul in geven en accepteren, hiermee terdege rekening houden! Het gevaar is onder ons.

Het is de hoogste tijd dat de houding ten opzichte van “HAATZAAIENDE BUITENLANDERS” met een VIP- behandeling in Nederland en een dubbel paspoort verandert! Er moet veel meer bescherming komen voor onze eigen mensen. Nee, dit is geen oproep tot haat zaaien. Nederlanders zaaien geen haat, Nederlanders willen in eigen Vaderland rust en vrede. Geen dode en vermoorde mensen, geen aanvallen door buitenlanders, vaak op bejaarden om het kleine beetje dat zij bezitten met genadeloze vuistslagen af te pakken. Wij willen niet dat vrouwen van jong tot oud uitgescholden worden.

Het is onbegrijpelijk dat de Nederlandse wetgeving ruimte biedt voor een andere wetgeving die totaal niet past bij de onze. Het Nederlandse “Recht” is totaal krom gegroeid, verbasterd en verrot, het is verworden, geen wonder dat Vrouwe Justitia weergegeven wordt met een blinddoek voor. Wanneer moslims het “Recht van de Sharia” in ons land als zijnde hun cultuur in mogen voeren, is het aan ons, de Echte Nederlanders, om het “Recht” van Nederland toe te passen.

Dat Nederland, net als alle andere westerse landen, die moslims en allerlei buitenlanders vriendelijk en gastvrij heeft opgevangen, hen alle mogelijkheden geboden heeft zich te ontplooien, nu eindelijk de ogen de ogen eens opendoet.  Zoveel jaren reeds is er gewaarschuwd voor wat NU aan het gebeuren is! Reeds jaren en jaren kennen we de moordzuchtige acties van de verschillende groeperingen van op wraak beluste moslims, die de letter van de koran uit willen voeren.

Nu is er ISIS en pas nu begint men over de hele wereld na te denken? ISIS is gevaarlijk, ISIS moet uitgeroeid. Maar, volgens onze leiders bestaat ISIS niet uit de moslims die wij kennen. Ook hier is er weer een groot misverstand in het interpreteren van de koran. ISIS voert de koran uit tot op de letter!

ISIS IS de Koran! ISIS is geen nieuwe groep, maar een verzameling van vele groeperingen (zoals o.m. Al Qaida), die tegen het Westen zijn, zich tegen andersdenkenden keren en dat niet sinds vandaag of gisteren. Zij allen zullen zich aansluiten bij deze “Vrijheidsstrijders”, zij die het WARE geloof beleven en uitvoeren, precies zoals het in de koran staat beschreven!

Mensen, dit is geen oproep tot hetze tegen moslims noch tot het uiten van schuttingwoorden als commentaar, iets dat alleen van zwakheid getuigt, maar wel om nu eens te begrijpen dat het “zwaard uit de koran” geslepen is en we aan de vooravond staan van vele en vele narigheden. Alweer een gijzelaar onthoofd, ze hebben de macht van het bloed vergieten ontdekt, als ze het al niet wisten. Het is hun cultuur, zegt onze regering. Buigen we van nu af aan voor de dodelijke cultuur van anderen of gaan we weer voor onze eigen cultuur! Het is de hoogste tijd. Nederlandse regering, doe iets en wat mijnheer Rutte betreft, er is voorlopig even niets te lachen. Stop de massale toevoer van nog meer moslims in ons land!

EU-mensen, kom van Uw regelzetel af evenals als het instituut voor de mensenrechten. WAAR zijn onze rechten? U komt op voor mensenrechten? U maakt zich druk om “Zwarte Piet”? Een volkslegende de das om doen? Bedenk dan dat de “Drie wijzen” uit het Oosten kwamen en één ervan zwart was! Drie Koningen… in dit verhaal werd een zwarte man geëerd als een koning!

De Commissie van de “Mensenrechten” maakt zich druk om kleinigheden, terwijl de wereld in brand staat. Waar zijn de rechten van de christenen en alle andere mensen die anders denken dan moslims?

Franse gijzelaar onthoofd. Kans op aanslagen in Nederland nu veel groter… Waar is de linkse jubel over de Arabische Lente gebleven? Onze moslims zijn anders?

“Onze” moslims met Nederlands paspoort en uitkeringen gaan tegen ons vechten, hoofden van westerlingen afhakken, wij zijn niets in hun ogen, slechts een middel om het hoogste doel te bereiken: de wereld voor hun Allerhoogste vrij te maken van ons, de ongelovigen! Toch durft onze regering nog te beweren dat ISIS niet het ware moslimgeloof vertegenwoordigt, dat islam een vreedzaam geloof is! Regering van Nederland, kom uit Uw “rode” pluchezetel, word wakker! En de christenpartijen die deze regering steunen; wilt U werkelijk bloed van eigen mensen aan Uw handen? Burgers, word wakker, bescherm Uzelf en de toekomst van Uw kinderen! Wij staan niet alleen met onze gedachten, ook in buurlanden begint men het gevaar  steeds meer te zien.

Een artikel geef ik hierbij door zonder commentaar, het spreekt voor zich:  Het zwaard van de islam

www.franklinterhorst.nl

Regeringen willen niet inzien dat alle moslimgeweld voortkomt uit de koran! Speech van Obama gelezen en gehoord op 25 september. Alle staten moeten krachtige nationale wetgeving aannemen om de stroom Jihadisten te stoppen die de wereld rondreizen om in brandhaarden te vechten. Dat heeft de Veiligheidsraad van de Verenigde Naties vandaag geëist tijdens een zitting, die werd voorgezeten door de Amerikaanse president Barack Obama. Volgens Obama staat de wereld op een kruispunt tussen “oorlog en vrede, chaos en orde, angst en hoop.” ‘Het is tijd voor de wereld – en in het bijzonder de islamitische gemeenschap – om expliciet en krachtig afstand te nemen van de ideologie van Al Qaida en IS.’ Obama zei dat ‘de enige taal die deze moordenaars begrijpen, is kracht’. Diegenen die zich bij IS hebben gevoegd, kunnen beter ‘het strijdtoneel verlaten nu het nog kan’, aldus Obama. Hij benadrukte daarbij dat de VS niet in oorlog is met de islam. Islam staat voor vrede. ´Moslims van over de hele wereld willen in waardigheid en met een gevoel van rechtvaardigheid leven.’

Obama zou beter moeten weten, zelf min-of-meer moslim zijnde. Misschien dat hij voor de vrede is en de islam een vredig geloof vindt, maar dan is hij geen goede moslim. Zoals meer en meer duidelijk wordt, is vrede tussen moslims en de westerse wereld verder weg dan ooit en zeg nu niet dat U niet gelooft, omdat U atheïst bent. Er wordt geen onderscheid gemaakt. De vijandigheden spitsen zich toe, het begon met de Arabische Lente, zo toegejuicht door onze linkse media. Horen we ze nog juichen?

Volgens deskundigen zijn zo’n 12.000 strijders uit meer dan 70 landen naar Syrië en Irak gereisd om daar te vechten met organisaties zoals Islamitische Staat (IS) en het Al-Nusrafront, de Syrische tak van het terreurnetwerk Al-Qaida.Nederland gaat onverdroten voort met het binnenhalen van vluchtelingen, van wie de meesten de islam aanhangen. De IJsselhal in Zwolle wordt omgebouwd tot asielzoekerscentrum.

Jihadistengeweld dreigt ook Nederland te gaan treffen, zo staat te lezen in het AD van deze ochtend 25 september. Hoogleraar Edwin Bakker sprak in een artikel:

Die dreiging hangt sinds gisteren ook in de lucht voor Nederlanders. Daarnaast is de kans op geweld in eigen land groter dan voorheen. ‘Nederland is nu een legitiem doelwit’ voor aanslagen geworden. Daar moeten we op korte termijn rekening mee houden. Zeker als Nederlandse jongens in Syrië omkomen door bombardementen waaraan Nederland deelneemt.

ZOVER IS HET GEKOMEN IN NEDERLAND DANKZIJ HET SOFTE OPTREDEN VAN ONZE REGERING:

In eigen land niet meer veilig !Militairen kunnen voorlopig beter niet in uniform reizen in het openbaar vervoer. Dat advies heeft het ministerie van Defensie gegeven naar aanleiding van een videoboodschap van een Nederlandse jihadstrijder eerder deze week, die oopriep tot ‘een stevige daad’ tegen de Nederlandse overheid. Een woordvoerster van het ministerie van Defensie heeft een NOS-bericht hierover vandaag bevestigd. Er zijn naar aanleiding van de oproep van de jihadstrijder bedreigingen geuit die specifiek gericht waren tegen militairen. Daarom is tot dit advies besloten.

Het geweld spitst zich toe. Onze bevolking wordt bedreigd, het is zover. Eén man die hiervoor steeds waarschuwde, maar alles wat hij zei, werd en wordt nog stteds als belachelijke nonsens afgedaan! Zijn naam:  Geert Wilders.

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

www.ad.nl

www.aktion-kig.de

www.ad.nl

www.ad.nl

www.ad.nl

www.ad.nl

www.ad.nl

www.ad.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op HET GROTE GEVECHT OM DE MACHT IS BEGONNEN. . .

 1. Henk.V zegt:

  Mee eens, Martha!

  Like

 2. Lis zegt:

  Hier is geen woord Spaans bij. Dank u, Martha, de spijker op de kop.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  De islam staat voor vrede……….Dat is gewoon dom gelul van politici van links tot en met rechts, behalve de PVV die allang doorhad wat voor vlees we in de kuip hadden.
  Miljoenen doden heeft de islam (het geloof van de vrede) over de hele wereld veroorzaakt !! En dat gaat nog steeds door, als die haatbaard in de moskee het bevel geeft alle kafirs in Nederland te doden, dan gaan we eraan met z’n alle, want een overheid die adequaat ingrijpt hebben we niet !
  En ook hier geld weer: Zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 4. Jean zegt:

  Hetgeen ik al jaren vraag “STOP met geld te geven aan die gewelddadige barbaren” geen onderhoudsgeld geen kindergeld, nul komma nul euro aan dat moslim uitschot.
  Grenzen sluiten en alles wat hier rondloopt ons te bedreigen en geen enkele toegevoegde waarde heeft eruit ermee want ons leven is in gevaar door die waanzinnige islam idioten die wij notabene ook nog aan de vreet houden.
  Verhef uw stem, stuur mails naar het politiek gespuis en maak ze duidelijk dat het einde nadert met hun gehuichel. ONZE toekomst en ONZE veiligheid staan onder zeer zware druk.
  Conlusie: MOSLIMS ERUIT.

  Like

 5. Sjoe! zegt:

  Jullie moeten meer praktisch zijn. Net als de Russen in Oekraïne. Annulert hun paspoorten met kogelgaten.

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Een geweldig artikel!

  Maar de Haagse plucheplakkers WILLEN dat we in de (islamitische) afgrond storten!
  ‘Vrijheid van godsdienst’…. wat een onzin!
  Waar is ONZE ‘vrijheid van godsdienst’ als ons, tegen onze nadrukkelijke wil en op straffe van onthoofding als we ons niet willen ‘bekeren’, de islam wordt opgedrongen?
  Niet dat ik de islam een godsdienst wil noemen, maar u begrijpt wel wat ik wil zeggen.

  Waarom willen die idiote islamieten met alle geweld de wereld overheersen?
  Wat is dat toch voor geestesziek gedrag, een hele planeet onder de knoet van een niet bestaande ‘allah’ brengen…

  Ik huiver als ik aan dat arabische koeterwaals denk; het is net alsof ze staan te kotsen als ze praten/schreeuwen.

  Like

 7. Hijfoezer zegt:

  Dogbert for president !

  Like

 8. OphEUffen zegt:

  Zolang de elite van mening blijft dat meer, meer, meer, goed voor ons is zal de geschiedenis zich herhalen. Als ik dan perse ten onder moet is het strijdend en over mijn lijk. Ik ben het ontiegelijk zat zoals velen. Het geduld is op. Optiefen met je multiculti gezeik. Ik ben er klaar mee. Het is mislukt en daarmee basta. Kan je wel gewoon doorgaan met meer, meer, meer, maar verstandig is dat niet.

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  Bij het kijken naar het plaatje van de kleine duiveluitdrijver, moet ik denken aan deze passage in de Bijbel:

  ‘En hij zei tot hem: „Mijn naam is Legioen, want wij zijn met velen.” ‘

  (Markus 5:1-20)

  Like

 10. Fred zegt:

  Prima stuk Martha. Helemaal mee eens.
  IS is de èchte Islam.
  Ben reuze benieuwd wat die bombardementen uithalen.
  Ik denk weinig.
  Zeker als je leest dat ze (IS) van te voren weten waar er gebombardeerd gaat worden èn dat Turkije verder gaat met deze moordenaars te bewapenen. O.a. met luchtdoelwapens.
  Mòcht er een Nederlandse F-16 neergeschoten worden dan mag er van mij een onderzoekscommissie komen die uitzoekt wie dat luchtdoelwapen heeft geleverd.
  Maar dat lef zal men dan wel niet hebben denk ik.
  Stel je voor , een “bevriend” NATO-land dat het wapen levert dat een jachtvliegtuig van een ander NATO-land neerhaalt.
  Dat is niet goed te maken met sancties.

  Like

 11. Daiyu-ninja zegt:

  Martha N. Chapeau.
  Hier valt niet aan te tornen…………..de slachters komen eraan en het kabinet slaapt door.
  Leiders zijn verplicht zich in te lezen en zich te verdiepen in de gewoontes, geschiedenis en in de cultuur van mensen die ze uit achtergebleven landen binnenlaten.
  Ze weigerden dit te doen ook al zagen/zien ze dat de moslims onze rechtsstaat proberen te ondermijnen en een kalifaat willen stichten. (Als je weet dat mensen jouw land willen overnemen, dan zet je ze eruit.)
  En desondanks dat ze weten dat de islam botst met de westerse waarden en normen en de aanhangers van de islam weigeren te integreren, blijven ze hen maar binnenhalen en binnenhalen en binnenhalen.
  Zelfs de haat imams, die de moslims tegen ons opzetten, mogen blijven prediken.
  Onze lij(ei)ders hebben de haat naar ons land geimporteerd waar wij nu de dupe van zijn.
  Ze ontlopen op een zeer laffe manier de verantwoordelijkheid door ons -het volk – te laten opdraaien voor hun falen.
  Ze hebben totale minachting voor het feit dat de burgers het zat zijn dat zij zich een vreemde voelen in hun eigen land.

  Like

 12. Pingback: WIJ ZIJN IN ONS EIGEN LAND NIET MEER VEILIG DANKZIJ HET TERRORISTEN-KNUFFELEBEID VAN ONZE REGERING! | eunmask

 13. Jan zegt:

  Oklahoma: Beheading Suspect Fired After Argument Over Stoning Women
  ..
  The Gazette reports that Nolen has a long history with the local police department. He has been arrested at least 10 times by Idabel police between 2004 and 2009, on “allegations ranging from assault, burglary, obstructing an officer, resisting arrest, drug possession, and larceny,” among other unlisted charges.

  Nolan’s classmates state that he converted to Islam while in prison in 2011. Records indicate he was incarcerated for, among other things, assaulting a police officer.
  http://www.truthrevolt.org/news/breaking-beheading-suspect-alton-nolenjahkeem-yisrael-fired-after-argument-over-stoning-women

  Like

 14. luckybee zegt:

  Je bent een toffe meid Martha.Helemaal mee eens.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s