IS, we komen eraan!

Screenshot 32

(Door: Erik60)

Yahoo! Yep! Yep! Yep! De kogel is door de moskee en de kerk! We trekken ten strijde tegen de onmenselijke IS! We zijn in oorlog mensen! Minister klungel Asscher en minister barbiepop Hennis hebben het de bevolking medegedeeld. Zes F16 vliegtuigen gaan de haatbaarden het leven zuur maken en een klein deel grondtroepen gaat de Irakese broekschijter-soldaten opleiden. 

Wat zullen de haatbaarden van IS bang zijn van het Nederlandse machtsvertoon. Eén ding is zeker: deze geflipte halvegare onvrouwelijke idioten van IS zullen nu wel erg bang zijn. Een vrouw heeft hen de oorlog verklaard. De moslimstrijders zien een vrouw liever onder een lang dekzeil, laat staan dat ze een nep barbiepop achter zich aan krijgen. Ze zullen het nu wel in hun broek doen van angst. Dat heet nu psychologische oorlogsvoering. En dan heb ik het nog niet over broekschijter klungel Asscher, die met veel trots de taak van minister-president op zich nam om de bevolking te informeren. De wegkijk-minister die de mensen wijsmaakt dat er niet veel Oost-Europeanen in Nederland zijn die Nederlandse banen inpikken. Maar ja, hij heeft net zoveel struisvogelmanieren als de rest van dit kabinet.

Als dit maar goed komt. Laat ons hopen dat ze IS met echte bommen gaan bestoken en niet met papieren of andere nepbommen. Want onze politici zijn er als de dood voor om op de extra lange tenen van de kleinzielige nieuwe Nederlanders te trappen. Dit kan einde carrière zijn voor een politicus, of erger: levenslang onderduiken geblazen onder zware bewaking. Nou, daar zijn ze in Den Haag bang voor, hoor. Ik hoop dat ze een paar vrachtwagens met de beste luiers besteld hebben. Want ze zullen het zeker nodig hebben. Ja beste lezers, we zullen daar ‘begrip’ voor moeten hebben.

En dan heb ik het nog niet over de voorzitter van de Tweede Kamerfractie van GroenLinks, boskabouter Bram van Ojik. Deze clown boskabouter wil graag een dialoog opstarten met de strijders van IS. Hoe gek wil je het nog hebben. O nee, dat is juist! Er zitten bij de IS-strijders nogal wat Nederlandse terroristen-lieverdjes die zich bij IS hebben aangesloten, omdat ze er toe aangezet werden door de racistische Nederlandse autochtonen. Verdomme! Geef die vertegenwoordigers van GroenLinks niet één luier, maar twee.

Maar als onze echte minister-president terug in het land is, zal hij ervoor zorgen dat de onderste steen bovenkomt. Onze teergeliefde minister-president zal de strijders van IS op het hart drukken dat zij nog niet eens in de schaduw kunnen staan van de Marokkaanse ondernemers in Nederland. En als ze dan nog niet luisteren, zal hij dirigent, leraar, meester-klungelaar en toekomstbouwer Van Aartsen op hen afsturen. Dan zullen ze wel luisteren.

Door:
Erik60
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in ISIS, Nederland. Bookmark de permalink .

15 reacties op IS, we komen eraan!

 1. OphEUffen zegt:

  Laat ze alstublieft geen enclave verdedigen. Dat ligt overigens niet aan onze militairen maar aan laffe politici. Is het weer een vredesmissie of gaan we bewapend met een geweldinstructie. Maakt niet uit, een Nederlandse militair die doet waarvoor hij opgeleid is slepen ze in Nederland wel voor de rechter zodra hij terug is. Cynisch? Jazeker, maar heb helaas teveel meegemaakt. Politici zijn het laagste van het laagste en daar nog een stuk onder.

  Like

 2. Theodoor zegt:

  Volgens Rutte, Cameron en Obama is ISIS geen islam net zomin als de moslim in de VS die een vrouwelijke collega van over de 50 onthoofd heeft omdat zij zich niet wilde bekeren tot het politieke geloof van de liefde.
  Arme mevrouw.
  Arme Rutte.

  Like

  • Rien zegt:

   Fuck of zeker is dat islam , Die moslims van Nederland zijn toch ook daar naar toe gegaan de issis helpen , En wat zijn die moslims dan islam is maar een islam , LLaat je dat niet wijs maken,

   Like

 3. Jean zegt:

  Militairen gaan naar ginder en vangen een dikke premie “gevarengeld” omdat als ze ons zouden beschermen in eigen land er geen gevarenpremie te vngen valt, waarom gaan die eikels die hebben besloten naar ginder te gaan niet zelf? Eenvoudig, omdat ze te laf zijn de lfaards, oh wat zo ik ze graag naar ginder trappen zonder kogelvesten.
  Die militairen horen hier in ons land ons te beschermen tegen die massa achterlijke barbaren want ze worden met ons geld betaald, dat die moslims hunnen alla maar steken waar het zonlicht moeilijk bij kan en die pedofiel mo draaien ze maar aan het spit wij hebben geen behoefte aan die smeerlapperij.

  Like

 4. Harry zegt:

  Karadzic , die eigenlijk een bondgenoot van ons is willen ze levenslang opsluiten en het moslimtuig dat ONS bedreigt en vermoordt gaan we op audiëntie vragen in de tweede kamer om meer begrip te krijgen ? Zijn ze nou hélemaal geschift ?

  We zouden al die teruggekeerde terroristen minimaal opsluiten en toen Opstelten met het feit geconfronteerd werd dat er een fors aantal gewoon loslopen wist ie alleen uit brengen : “opsluiten , eh , eh , dat doen we ook ” !
  Hoeveel dan ? Twee , drie , voor de bühne ?
  Wat ben je dan voor een hopeloze speklap ?
  Ik krijg echt het idee dat de man de weg een beetje aan het kwijtraken is , voorzichtig uitgedrukt .
  Al is de rest van dat laffe zootje eigenlijk geen haar beter . Misschien niet door ouderdom maar door lafheid , onbenul en schijnheiligheid .

  Hoe komen we er van af ?

  Like

 5. koloth zegt:

  Wanneer was het ook al weer? 1 of 2 jaar geleden?
  Assad was toen een grote schoft en moest afgezet worden, de rebellen kregen steun uit het westen.
  O.a. van de EU/VS in de vorm van wapens/geld en opleiding (Turkije/V.S.)
  En nu loopt het uit de klauwen en moeten we ons gesponserde leger weer een kopje kleiner maken.
  Net als met Kadaffi/Saddam Hoesein/Egypte/Oekraine en zo zijn onze leiders maar bezig om de wereld te manipuleren naar hun wensen.
  Maar ik hoop dat het nu echt uit de klauwen gaat lopen, want ik ben zo vreselijk klaar met onze leiders, hak die koppen er maar af, mijn zegen hebben jullie.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Inderdaad, het zou een giller zijn als het niet zo in-treurig was……
  Nee, van onze politici -de ministers inbegrepen, Geert uitgezonderd- hoeven we inderdaad niet veel deugdelijks te verwachten…..
  En dan: Is, we komen er aan!
  Doet mij denken aan een oude Peter Sellers-komedie: “De muis die brulde,” over een dwergstaatje,dat de VS de oorlog verklaarde met het doel, die te verliezen en vervolgens -van diezelfde VS- een grote som ‘wederopbouwgeld’ te ontvangen. (Natuurlijk liep die planning door van alles in de war en wónnen ze.)
  Helaas is dit om de dooie dood geen komedie, maar de realiteit!

  Like

 7. Jean zegt:

  Vraagje, kent dat IS tuig de adressen van dat politiek gespuis wat ons ligt te verraden? Ik wil ze met plezier geven maar via internet zullen ze deze wel hebben hoop ik. In Den Haag zitten ze nogal eens samen te burgers te belazeren.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dank zei George W. Bush die al die tijd gedemoniceerd wordt. voeren wij nu in het MO oorlog.En niet hier bij ons.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Luiers voor Groen Links ???? Dwangbuizen zouden beter zijn, de lui horen net als de rest van het marionettenkabinet en hun gedogers in een inrichting thuis !

  Like

 10. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EEN PRACHTIG ARTIKEL OVER ONZE “BROEKSCHIJTERS”

  Like

 11. Ach ja,iedereen weet toch hoe graag de SP allochtonen pampert,en er woningen voor ritselt,c.q. afdwingt!Waarom roept van Bommel om de mensenrechten-organisatie?Omdat hij donders goed weet,dat die alleen werkt ten bate van “de verrijking”,en tegen de autochtonen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s