KPN stopt met voortrekken vrouwen

Screenshot 27

AMSTERDAM – KPN is stilletjes gestopt met het voortrekken van vrouwen voor hoge functies. De telecomreus was vijf jaar geleden een van de eerste bedrijven die gingen werken met een zogeheten vrouwenquotum. Maar onder druk van allochtone sollicitanten is het daar nu mee gestopt. Met name multiculturele mannen klaagden steen en been over de vrouwen die goede banen voor hun neus wegkaapten. Zij voelden zich achtergesteld.

,,We hebben geconstateerd dat de focus op vrouwen tot een volledige veronachtzaming heeft geleid van de hoger opgeleide multiculturele man”, legt Jasper Rynders van KPN uit aan Intermediair. Rynders ziet er bij het telecombedrijf op toe dat er voldoende diversiteit in het personeelsbestand zit.

Lees verder>>>
(h/t Tistochwat)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op KPN stopt met voortrekken vrouwen

 1. windwens zegt:

  Ja hoor de staats raderen draaien weer, een vrouw die zich volledig als een man gedraagt. Dan moeten ze mij toch eens vertellen hoe die vrouwen dat doen? Typische weer zo linkse domme opmerking dat mannen en vrouwen het zelfde zijn, maar het uit eindelijke doel om gewoon weer allochtonen op hogere posities te schuiven vertellen ze er maar gemakshalve niet bij.Wanneer gaan ze weg in Den Haag, het duurt me echt te lang. Als dit nog zo twee door gaat is Nederland totaal al vergeven aan de Allochtoon

  Like

 2. Bas Koning zegt:

  Seksisme, het voortrekken van vrouwen, is een vorm van racisme, het onderscheid maken op basis van aangeboren eigenschappen.

  Als ik en een vrouw dezelfde kwaliteiten hebben voor een baan, en de vrouw dan de baan krijgt ‘omdat ze vrouw is’, dan is er sprake van RACISME.

  Beoordeel mensen op hun kwaliteiten, niet op of er een piemel tussen hun benen hangt of niet.

  Like

 3. Furry zegt:

  Dit gaat over de blanke vrouw, want na de blanke man is nu de blanke vrouw aan de buurt.

  Wel vreemd dat het woord multiculturele mannen worden genoemd; blanke mannen zijn ook een cultuur van de multicultuur. Of zie is dat nu helemaal verkeerd?

  Like

 4. Jan zegt:

  PvdA-lid Keklik Yücel woest over afschaffing vrouwenquota

  PvdA boos op KPN na stoppen met vrouwenquotum
  PvdA-Kamerlid Keklik Yücel is boos over het besluit van KPN om vrouwen niet meer voor te trekken voor hoge functies. Het bedrijf is gestopt met het hanteren van een vrouwenquotum omdat ‘de focus op vrouwen’ ten koste zou gaan van hoog opgeleide allochtone mannen.

  Yücel noemt in een reactie de redenering van KPN onzin. “Alsof er geen hoogopgeleide allochtone vrouwen zijn.” Volgens Yücel zegt het besluit iets over het beeld dat bij KPN bestaat over vrouwen en allochtonen. Op deze wijze zal het diversiteitsbeleid, bedoeld om discriminatie te bestrijden, niet opschieten, zegt het Kamerlid. “Ik had al een debat aangevraagd over meer vrouwen in de top. Daarbij ga ik ook de ontwikkelingen bij KPN betrekken.”
  http://www.metronieuws.nl/nieuws/pvda-boos-op-kpn-na-stoppen-met-vrouwenquotum/SrZniz!FYi9MtCIj6DtI/

  Like

 5. koddebeier zegt:

  De politici en de politieke partijen verliezen het vrije ondernemerschap uit het oog !!
  Als ondernemer in Nederland mag niet meer zelf bepalen wie je dienst neemt !!!
  Het is van de zotte dat je als eigenaar van een bedrijf daar geen vrijheid in heb en elke onbenullige ambtenaar of politicus voor jou gaat bepalen wie of wat of welke kleur jij in dienst mag nemen.
  Een goede rede om hier of in een ander regeltjes land geen bedrijf te beginnen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s