’Leger inzetten op stations’

Screenshot 20

(Door: Niels Rigter)

DEN HAAG – Nederland moet het leger inzetten om stations te beveiligen tegen terreur. Daarvoor pleit de PVV. Partijleider Wilders vindt het opvallend dat bij de strijd tegen ISIS alle aandacht uitgaat naar veiligheid in het buitenland, maar dat de binnenlandse beveiliging wordt verwaarloosd.

Hij reageert daarmee op het dringende advies van Defensie aan militairen om geen uniform te dragen in het openbaar vervoer. Aanleiding daarvoor is de videoboodschap van een Nederlandse jihadstrijder, die opriep tot ’een stevige daad’ tegen de Nederlandse overheid.

Lees verder>>>
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

18 reacties op ’Leger inzetten op stations’

 1. jowitteroos zegt:

  Prima idee en prima constatering. Je druk maken over het buitenland terwijl Isis over geheel de wereld opereert. Gaarne het leger in uniform!!! Wij zijn hier de baas!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Ze zullen het wel weer overdreven vinden, bangmakerij en zo. Wilders is de enige die de situatie goed inschat denk ik. Er gebeurt meer in Nederland dan wij weten. Gisteren lazen we in de krant dat de provincie Overijssel, waar ik ook woon, mogelijk uit voorzorg jodiumtabletten gaat verstrekken aan zijn inwoners, mócht er een aanslag worden gepleegd op de kerncentrale van Lingen in Duitsland. Een gebied van 100 km vanaf de centrale is dus mogelijk risicogebied.
  Zulke dingen zegt men niet als er niets aan de hand is. Opstelten liet vanmorgen weten dat we wat hem betreft gerust in de trein en de metro kunnen stappen, naar evenementen toe kunnen gaan, alleen moeten we wel ‘uit onze doppen kijken’.
  Geef toch toe, overheid, dat de dreiging groter is dan jullie ons laten geloven!
  Dat wegkijken kan nu echt niet meer!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  DOE TOCH GEWOON: Opstelten: “gewoon met metro naar concert”
  DEN HAAG –
  Mensen moeten ondanks de soms dreigende taal van terroristen gewoon blijven doen wat ze altijd doen. Er is geen reden om bang te zijn. Maar iedereen moet wel, zoals altijd, „gewoon uit je doppen kijken”.

  Nee, zelf ga ik met m,n PRIVÉ-chauffeur.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23128291/__Opstelten__Blijf_normaal_doen__.html

  Like

 4. jowitteroos zegt:

  Prima idee en prima constatering. Wel in het buitenland met wat speelgoed meedoen aan de verdediging/vernietiging van Isis, terwijl deze groepering ( islam is islam) over de gehele wereld actief is. Gaarne het leger in uniform!!! Wij zijn hier de baas!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat zijn we! Maar maak dàt het gros van onze politici maar eens duidelijk…..

   Like

  • Peter Klaasing zegt:

   Whaaaaaaaaa, Het leger in uniform? Laat me niet lachen. Nederland is een kinderspeeltuin voor dit gebroed. Eerst moeten er een paarhonderd mensen omzeep gebracht worden, voordat het volk( niet het kabinet) wakker word

   Like

 5. luckybee zegt:

  Dat is ook geen slechte idee . Iedereen weet dat de Armee zwaardere wapenen bezitten als dat pistooltje van de Politie.Ze zullen hun kalashnikov wel thuis laten.

  Like

 6. jan zegt:

  de soldaten mogen niet in uniform reizen advieseert den haag ik zou zeggen neem jullie wapen mee en dan zullen we eens kyken wie er het het lef heeft om ze wat te doen

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Niet alleen het leger in uniform, ook moeten ze hun wapens gewoon overal meedragen. Een eerste vereiste in deze gevaarlijke tijd ! De politie doet dat ook. Geen dhimmie gedrag graag ! Krijgen ze dan last van Allah mannen, dan kunnen ze die een plezier doen door ze terstond neer te schieten, en hun alzo door te sturen naar Allah waar ze tientallen maagden wachten. De grote wens van iedere Moslim toch ? Zij houden (in tegenstelling tot ons) van de dood, en niet van het leven.

  Like

 8. Lis zegt:

  De zoveelste manier waarop de PVV wijst op het wegkijken van de dames en heren die het voor het zeggen hebben. Het is zo logisch wat Geert Wilders aangeeft: eerst de binnenlandse veiligheid goed op orde. Hulde (opnieuw) voor de PVV.

  Wat een kromme gedachte ook om ‘goed op te letten.’ Bv. de jongen die de aanval op dat 15-jarige meisje gefilmd heeft, zit (nog steeds?) vast, terwijl de kopschoppers zelf mochten gaan. Hoe zit dat als een brave Nederlander goed oplet en iets ziet wat niet door de beugel kan? Ingrijpen mag niet, dan zit je straks ook vast. En als er iets gebeurt, is men geschokt en wil men ‘passende maatregelen.’ Ik las vandaag op DDS of Elsevier dat een reaguurder zich erover verbaasde dat er nog mensen zijn die NIET op de PVV stemmen. Ik deel zijn verbazing. Hoe kun je nu nog achter partijen staan die indirect meewerken aan het vergroten van de onveiligheid?

  Like

 9. Lis zegt:

  Opstelten gaat ‘gewoon’ met de metro naar een concert. Zoals ik ook gewoon volgende maand naar een concert wil gaan. Helaas zullen we waarschijnlijk naar een andere zaal moeten gaan (als het niet komt te vervallen) omdat het in de IJsselhallen is en dat straks is overwoekerd met gelukszoekers. Maar dat is een ander topic (excuus, meneer Bron).

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  We hebben ONS LEGER in Nederland nodig. Hier zit onze doodsvijand, ACHTERLIJK KLOTERIG KABINET. En de vijand is de ISLAM en de volgers van deze nazi ideologie!

  Like

 11. Harry zegt:

  Mijn vertrouwen in die dombo Opstelten kalft harder af dan een zanddijk met springvloed .
  Het is een grote imposante lummel , maar daar is dan ook alle positiefs mee gezegd .
  Hij geeft z’n bek maar een douw en zegt eigenlijk nooit iets steekhoudends .
  Slechts politiek geinspireerd nikszeggend gelul !

  En de PVV ? Die hebben gewoon weer helemaal gelijk !
  Zou de overlast in de treinen door zwartrijders en ander tuig ook mooi gedecimeerd kunnen worden .
  Win-win .

  Like

 12. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  NAV. advies over mogelijke aanslagen van een Israeli veiligheidsagent, heb ik als advies, overal waar je komt en rondloopt waar het druk is, foto’s en film maken van aanwezige moslims met je mobiel.
  Verder is het hard maar misschien is het wel nodig dat er een flinke aanslag komt om eindelijk aktie te zien van onze laffe regering.

  Like

 13. Jean zegt:

  Leger inzetten in heel het land om het tuig uit te schakelen, daar hebben we een leger voor nodig en niet om hun leven te riskeren in die moslimgetto’s in noord Afrika, laat die Afrikarens hun rotzooi maar zelf opruimen.

  Like

 14. Jean,ik had het niet beter kunnen verwoorden!

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Beste mensen, het ”kabinet’ en de ‘oranjes’ WETEN wat er aan de hand is, maar ze WILLEN juist dat we vernietigd worden door de islam!
  Zo veel domheid en onwetendheid kan toch nooit bestaan? Wij zijn toch ook op de hoogte van de wereldgebeurtenissen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s