Gepensioneerde Amerikaanse generaal: “De politieke correctheid wordt nog onze dood . . . de islam is geen ´religie van de vrede´.”

Screenshot 12

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

In Amerika, net zoals in Duitsland, nemen steeds meer gepensioneerde politici of hoge officieren het woord, die tegen de meeldauw van de politieke correctheid met betrekking tot de islam protesteren. Ze zouden vast en zeker ontslagen zijn als ze hun mond gedurende hun actieve diensttijd niet gehouden en de waarheid gezegd hadden.

In dit geval gaat het om de gepensioneerde drie-sterren generaal Thomas G. McInerney, die in het jaar 1994 als luitenant-generaal afscheid nam van de Amerikaanse luchtmacht. Tegenwoordig zit hij bij FoxNews als militair analist en werd door de Republikeinen uitgenodigd een toespraak te houden. Daarin zei hij dat Amerika, als het niet hard zou reageren, zou verliezen. De economie, het krimpende leger en een decennia lange foutieve politiek in het Midden-Oosten hebben het risico verhoogd.

McInerney zei bovendien dat de Amerikaanse politici bang zijn om de moslims te beledigen en dat radicalen zich achter hun religie verstoppen. Hij vergeleek de islam met het nationaalsocialisme, het fascisme en het communisme. “De politieke correctheid wordt nog onze dood. Het is een wereldwijde strijd tegen de radicale islam. We moeten het beestje bij de naam noemen: de islam is geen ´religie van de vrede´”, aldus McInerney.

“We moeten ze doden. Ik zou ze uitroeien.” Ook religieuze gebouwen moeten bij aanvallen niet worden ontzien. “Val de moskeeën aan. Vernietig ze. Als we het niet serieus aanpakken, dan is dat oneerlijk tegenover onze soldaten en het Amerikaanse publiek.”

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel:
www.stripes.com
Auteur: Drew Brooks

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, kalifaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Obama, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, Taqiyya, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Gepensioneerde Amerikaanse generaal: “De politieke correctheid wordt nog onze dood . . . de islam is geen ´religie van de vrede´.”

 1. Een man naar mijn hart!Als ze niet weg willen:uitroeien en alle mosketen plat gooien!Die weet waar Abraham de mosterd haalt!

  Like

  • Inderdaad Cat;applaus voor die man is welverdiend!

   Like

  • cat zegt:

   Het verschil met ons is. Amerika heeft een veel betere wet the first Ammentment. Deze gaat vele malen verder dan onze wet op Vrijheid van meningsuiting. Op papier leuk, maar in de praktijk, betekent het niet zo veel.

   Bovendien zijn Amerikanen vele malen nationalistischer en trotser dan ons.

   Deze man is een held en zegt de waarheid. Het moet echt afgelopen zijn met “politiek correct willen zijn”.
   Je kunt het niet meer verkopen om de Islam “religion of peace” te noemen. Volstrekt belachelijk.
   Ik vind het uiterst beledigend van de politici en media , om zo te liegen en te draaien over de Islam. M.a.w. “burgers jullie zijn dom en blind”!
   Er komt een tijd (en dat is binnenkort !), dat ze “het beestje” bij de naam MOETEN roepen. Het is de ISLAM. Wij zijn in oorlig met de ISLAM en dus met moslims.

   Like

   • koddebeier zegt:

    Ja, en de Amerikanen hebben ook het geluk dat ze een Second Amendment hebben zodat ze niet met lege handen staan.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Helemaal mee eens cat, Nederland is een verdeelde natie verworden, en de politieke correctheid gaat ons gegarandeerd de das om doen. Van mijn part wordt het Wilhelmus ook zo snel mogelijk in de prullenbak geflikkerd. Want aan dit soort nationale eenheidsgevoel word ik al bij voorbaat misselijk wanneer ik er alleen al aan denk.

    Het tweede amendement van de Grondwet van de Verenigde Staten, welke werd toegevoegd aan de grondwet, dit artikel houdt in; geeft individuen het recht op het bezitten en dragen van wapens.

    Dat is het mooiste van Amerika de ongebreidelde vrijheid welke wij hieer in Nederland jammer genoeg niet bezitten. Immers de primaire taak van de Nederlandse overheid is veiligheid, veiligheid is zoals gebleken in Nederland niet meer gewaarborgd, dus hier zou wapenbezit een uitkomst bieden.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Geweldig cat helemaal mee eens.

   Like

 2. GT zegt:

  In zetten tactische kernwapens, totale vernietiging wereldwijd,niet alleen vernietigen in die zandbak.Maar in alle steden van Europa waar cellen zitten, let wel de politiek is hier mede schuldig aan ze hebben die rotzooi toegelaten, er zovele keren voor gewaarschuwd.
  En ze zullen hier verantwoording voor afleggen, dit kabinet nu aan de macht met onmiddellijke ingang biezen pakken, want heren van het zittende pluche Vak K wat hebben je er toch een zooitje van gemaakt. Hoe kan je een land zo naar de verdommenis helpen hoe kun je de mensen zo belazeren.Nogmaals ik vrees het ergste voor jullie.

  Like

  • Ik vrees niet het ergste voor de lui uit vak K;ik gun het ze!Van harte!

   Like

  • cat zegt:

   Inderdaad: ze belazeren de burger”. Het kabinet moet vallen. Leger en politie moeten de kant van de burger kiezen. Wilders moet aan de macht komen, desnoods met behulp van het leger. Een staatsgreep. Onder leiding van een hoge officier krijgsmacht. Zonder wapens/leger kan je nl. Niets !
   De rest van EU zal echt wel volgen. Burgers zijn onrustig en er heerst angst. Moslims lopen nog steeds met een arrogante blik va:”wat moet je?”, ze weten dat ze beschermd
   worden door onze wetten. En….er zijn stille cellen in NL en de rest van EU. Weet zeker dat ze ook beschikken over wapens en dat ze goed organiseerd zijn.
   En wij maar laf en totaal “vetdoofd” lopen rond van:”wat nu?”. Politie komt mij echt niet helpen bij gevaar. Ik stel niets voor, voor ze.

   Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  gepensioneerde

  Like

 4. Perfide Albion zegt:

  Ik ben helemaal voor! We zijn al 1400 jaar met de islam in oorlog. Laten we die dan ook eens echt gaan (op) voeren. Jaag ze allemaal over de kling!. Tot ze de sharia afzweren. Kruistocht! Kruistocht, Kruistocht!

  Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  Deze oud militair, zegt de volledige waarheid. Wij zijn in OORLOG met de perfide ISLAM. En helaas vormen de politiek-correcten, de 5e colonne van de MOSLIMS in Nederland en in heel Europa!

  Like

 6. Jan zegt:

  Iedereen die terreur verdedigt direct doden en de familieleden het land uittrappen, of zij schuldig zijn of niet is volstrekt irrelevant. Een moslim is eerst moslim, dan Mokro of welke shitnationaliteit dan ook en dan pas Mokro-Nederlander, dwz categorie klaploper, lamstraal, doodschopper, grootbek.

  Like

 7. Jan zegt:

  Intussen in Yemen waar een paar dagen terug een staatsgreep plaats vond:

  Al Qaida valt Amerikaanse ambassade aan, geraakt door raket, bewakingspersoneel gewond

  The attacker fired the rocket from a M72 light anti-tank weapon from a car before speeding away, a police source told Reuters.

  Several hours after the attack, Ansar al-Sharia, an affiliate of Al Qaeda in the Arabian Peninsula (AQAP), said on its Twitter account it had targeted the embassy with a rocket, injuring several guards and damaging a vehicle.

  On Friday, the United States told its citizens in Yemen to leave and said it was reducing the number of U.S. government staff there due to political unrest and fears of a possible military escalation.
  http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/09/27/Al-Qaeda-claims-responsibility-for-rocket-attack-on-U-S-embassy-in-Yemen.html

  Een week terug:
  Obama Tonight: Yemen and Somalia Are Models of Success (!):
  “But I want the American people to understand how this effort will be different from the wars in Iraq and Afghanistan. It will not involve American combat troops fighting on foreign soil. This counter-terrorism campaign will be waged through a steady, relentless effort to take out ISIL wherever they exist using our air power and our support for partner forces on the ground. This strategy of taking out terrorists who threaten us, while supporting partners on the front lines, is one that we have successfully pursued in Yemen and Somalia for years.”
  http://www.weeklystandard.com/blogs/obama-tonight-yemen-and-somalia-are-models-success_804728.html

  Like

 8. Theodoor zegt:

  Dat knalt er goed in, nu maar afwachten of de islamlovers, grotendeels gedragen door de gekozen premiers van het Europese volk, de ogen en oren een keertje open gaan.
  Slechts 1 premier van een Midden-Europees land neemt geen blad voor de mond over de oorlogzuchtige koran. Drie werf hoera voor die man en natuurlijk RESPECT!!!!!!!!!!!!!
  Helaas is het Mohammedanisme ruim vertegenwoordigd in het witte huis, het zal nog een hele dobber worden dat te veranderen, misschien helpt dat vals ingevulde geboorteland nog een beetje.

  Nog even als knaller onder de aandacht brengen die akelige EU-subsidie als vooruitbetaling van djizja belasting van de geen Mohammedanen aan de Turkije, een volksraadpleging hierover SVP. Gaza kreeg dat altijd al en geen klein beetje ook.

  Like

 9. Jade zegt:

  Ik hoop dat men het pensioen van deze man ongemoeid laat,
  want anders zullen zijn woorden, de waarheid, snel verstommen.

  Like

 10. luckybee zegt:

  Voor dat ik er uit gesmeten wordt sluit ik maar weer. de rest kunnen ze cadeau krijgen bye bye!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s