Haatprediker Anjem Choudary alweer op vrije voeten!

Screenshot 10

Anjem Choudary

(Door: Thomas Böhm – Vertaling: E.J. Bron)

De Britse radicale islamiet Anjem Choudary, die donderdag wegens ondersteuning van terroristische verenigingen in Londen werd gearresteerd, is alweer op vrije voeten.

In een interview met de “The Guardian” zei Choudary: “Ik geloof dat David Cameron Groot-Brittannië in een bloedige oorlog heeft geleid, die zich zal voortzetten in de straten van Londen. Ik heb niets met terrorisme te maken, ik bekritiseer de Londense regering alleen voor haar buitenlandse politiek, ik bestrijd ideeën met ideeën. Wat er gebeurt wanneer moslims in het buitenland worden aangevallen, konden we op 7 juli 2005 in Londen en op 11 september 2001 in New York zien.”

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Thomas Böhm

Bron oorspronkelijk artikel:
www.theguardian.com
Auteur: Vikram Dodd

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Groot-Brittannië, Hypocrisie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Haatprediker Anjem Choudary alweer op vrije voeten!

 1. Hier is maar EEN oplossing voor en dat is SHOOT the British government ànd that Choudary and his likes! I am SO PISSED off by that idiot British ‘government’ Please Nigel Farage,do a LEAP for it and throw them bak into their sandcountries as even you Nigel sees by now it is NOT only EU we have to ‘fear’ but also ISLAMISATION!!!! And I got the distinct ‘feeling’ that you weren’t aware of that like our Geert Wilders is, at least nowadays!! He really has gotten VI in our language and in yours it meand PROGRESSING KNOWLEDGE!!! PLEASE get in contact with Geert and Filip and Marine as you WILL see in later times and thèn it may be tooooooo LATE!!!

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Godverdegodver….! Het was ook té mooi!
  Cameron, druiloor, ik weet niet, wat je bij dat stuk vergif hoopte te vinden, maar door hem nu alweer los te laten, heeft hij helemáál de grootste bèk van de wereld en kun je er op wàchten dat hij zijn volgende haatmars gaat organiseren!
  EDL, Britain first, iemand, plan een aanslag op die brilslang en tracht ‘m óm te leggen, vóór hij het de Britse samenleving doet! Die klootzak bedreigt Britse búrgers, zeker vróuwen, met z’n Sharia; laat dat niet op je zitten!
  Doe iets! Klaar de klus, die jullie prime minister laat versloffen!
  Cameron, ze moesten jou samen met onze Rutte in de Zandbak flikkeren; misschien dat jullie dáár de realiteit eens leerden kennen! Het is, Godverdomme, bij de konijnen af!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Rutte en Cameron samen in die zandbak zal m.i. echt konijnengedrag tot gevolg hebben, gelukkig dat er geen kleine konijntjes van kunnen komen! Ha ha ha.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler: 21.46. uur, op 27/9. “Plan een aanslag op die brilslang etc…”. Geweldig Theresa, de brilslang hahahaha! Uiteraard helemaal met jouw reactie, eens!

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Ja, niet eens zó ’n slechte, hè?
    Je moet wàt als je zowat over de rooie bent!
    (Ik denk trouwens wel dat ik ‘m er in houd….)

    Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  Engeland gaat hard op weg een islamitisch land te worden. Schande dat deze HAATBAARD weer op vrije voeten is!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  De haatprediker heeft alweer verdekt in zijn woorden een hint gegeven om dezelfde moorden te gaan plegen als in 2001 en 2005, dus Cameron je bent reeds ingelicht.

  Like

 5. Driek zegt:

  Echt fijn, dat we die mohammedanen hebben binnengehaald, het is mij nog altijd een raadsel wat er toch in de hoofden van lieden Pechtold, en zijn kornuiten, omgaat. Want zelfs als je weinig ontwikkeling hebt, dan moet je toch nog zien dat ons leefklimaat achteruit gaat. Het straatbeeld alleen al maakt je depressief, allemaal hoofddoeken, en ik zie er steeds meer.
  Gaat er bij die lieden nou niet eens een lampje branden? Of zijn ze echt zo gewetenloos en schofterig dat het alleen om hun eigen eer en roem gaat? En zoiets kan ik mij maar niet voorstellen, want je dient toch het landsbelang, je staat er toch voor het welzijn van het volk.
  Daarom lukt het mij ook niet om de gedachtewereld van een figuur als koning Willem te doorgronden, iemand die volkomen opgaat in vermaak, luxe weldaad en oppervlakkige genoegens. Dat lijkt mij een verschrikkelijk armetierig bestaan.
  De Profeten in het O.T. zeggen: Je moet kijken naar de tekenen der tijd. Nu, wanneer wij daar slechts oppervlakkig naar kijken, zien wij de Apocalyps, want aan elke tijd is de verwording en vernietiging aangezegd. Er staat ons nog wat te wachten.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Driek: 21.57. uur, op 27/9. Inderdaad meneer Driek. Als we om ons heen het nieuws volgen, van over deze hele wereld, dan kan er maar een conclusie mogelijk zijn, namelijk het ultieme KWAAD waart met steeds grotere vormen over de wereld. Men moet al “stekeblind”, zijn om dat niet te zien.

   Like

 6. Marc Bouwman zegt:

  Die laatste regel weer… Aanzetten tot haat, aanzetten tot geweld. Wat mij betreft is dit reden genoeg die man direct opnieuw te arresteren én tot ten minste 10 jaar cel te veroordelen. Zonder toegang tot internet, telefoon, ed.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  U.K. PARTY ANIMAL ANJEM CHOUDARY (TERRORIST) WANTS HIS DRINKING PICTURES OFF THE INTERNET……!

  http://tundratabloids.com/2014/09/u-k-party-animal-anjem-choudary-terrorist-wants-his-drinking-pictures-off-the-internet.html

  Like

 8. Th.M. van Baarle zegt:

  Hangt alles dan af van één man (Nigel Farage) en zijn partijtje (inmiddels PARTIJ). Ja, als we het langs democratische weg bekijken.
  Ik was tot nu toe en eigenlijk nog steeds voor de democratie maarrrrrrr …… als het overduidelijk is dat die democratische stelsels ons naar de ondergang brengen, dan zullen we toch andere wegen moeten bewandelen. In het belang van ons, onze kinderen en kleinkinderen zullen we MOETEN ingrijpen.
  Voor WOII was het ook een politieke partij die het gebroken geweertje als mascotte voerde. De democratie in het Nederlandse parlement had daar toen geen antwoord op of wilde er zelfs geen antwoord op geven. De desastreuze gevolgen zijn bekend. En nu …. in 2014 komt men tot de ontdekking dat we onze defensie tot op het bot hebben uitgekleed en zelfs binnenlands dat apparaat niet eens in kunnen zetten voor onze veiligheid. Schande. Onze soldaten moeten als laffelingen in burger over straat.
  No go aerea’s en sharia-wijken zijn zeer binnenkort de gewoonste zaak van de wereld. In NEDERLAND! De kruik gaat te water tot ….. Ja we weten wel dat de kruik te water gaat maar wanneer zal hij barsten? En wie zorgt er voor dat barsten?

  Like

 9. Jean zegt:

  Jammer, wat had ik die graag geschoren zonder zeep en zonder mes, jammer maar onze tijd komt er sowieso, zeker weten.

  Like

 10. Cameron heeft teveel naar Pechtold gekeken!Hoe kan hij die vent in hemelsnaam weer los laten?Nog dezelfde dag uit die haatbaard al weer dreigementen!!!Hoeveel mensen met verstand en ballen leven er nog in de EU?100?Of nog minder?

  Like

 11. cat zegt:

  Hij liegt niet, haha…no taqquiya. Om te gillen …haha.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Lieve Yvonne, veel minder, Islam is in, al het andere is uit!!!! Wij gaan de schijtberg op, wij hebben niets meer te vertellen, Pechtold -pech- told verkeerde berichten, pech told us Islam is vede, vrede? onrust en kwaadaardige berichten en ONVREDE

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s