ISIS houdt duizenden seksslavinnen van andere religies

Screenshot 17

Op de foto´s zie je enkele stramme hoofddoekmoslima´s, die we tegen niet-islamitische gevangenen van de ISIS-moslims zouden moeten ruilen – net zoals ooit de spionnen tussen Oost en West bij Checkpoint Charlie in Berlijn of de Palestijnse tegen de Israëlische krijgsgevangenen nu. (hier)

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De aanvulling dat het meestal “ongelovigen” zijn, dus christinnen, Jezidische vrouwen of sjiietische moslima´s, die door de soennitische moslims uit pure “tolerantie” ontvoerd en tot slaaf gemaakt werden, wordt in het artikel niet vermeld. Er wordt slechts indirect verwezen aar de Yezidi, waarbij de Mohammed-conforme handelwijze van de moslimkrijgers niet genoemd wordt. Maar de rest klopt wel aardig:

In augustus veroveren de ISIS-terroristen het Sinjar-gebergte in Noord-Irak. De mannen worden gedood, de vrouwen met duizenden als seksslavinnen versjacherd, bericht de hulporganisatie “Wadi”. De ISIS-strijders maken de families van de slachtoffers via de telefoon belachelijk.

Het invloedsgebied van de jihadistische milities in Syrië en Irak strekt zich uit over grote gebieden – en daarmee is ook de bevolking daar uitgeleverd aan de willekeur van de radicale islamieten. De Yezidi blijken vooral te lijden onder de heerschappij van ISIS. Over de terreur van de organisatie vertellen bijvoorbeeld ook vrouwen, die konden ontsnappen naar vluchtelingenkampen in het Koerdische Dohuk. Als ISIS een dorp overvalt, waarin Yezidi wonen, worden de mannen vermoord en de vrouwen meegenomen.

Alles duidt erop dat vrouwen tussen 12 en 50 jaar “min of meer ontvoerd worden in de seksslavernij”, wordt Thomas von der Osten-Sacken geciteerd door “Deutschlandradio Kultur”.

Screenshot 18(hier)

De onderstaande zinnen zijn vooral belangrijk. Je zou ze moeten uitknippen, uitprinten en als citaat onder verwijzing naar n-tv als pamfletten moeten uitdelen:

De Yesidi zijn een minderheidsreligie in Irak, waarvan de leden door strenggelovige moslims als ´ongelovigen´ of zelfs als ´duivelaanbidders´ worden beschouwd. Het gevolg is, dat de meisjes en vrouwen gelden als buit.

n-tv

De oplossing is eigenlijk heel eenvoudig: Men moet alle radicale hoofddoekmoslima´s in West-Europa verzamelen en ruilen tegen deze arme Jezidische vrouwen. In de historie is het gebruikelijk dat men gevangenen tussen oorlogsvijanden uitwisselt. Dit zou een heel goede gelegenheid zijn en het zou tevens een echt stuk humanisme betekenen!

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, kalifaat, koran, Krankzinnigheid, Moslims, Rotzakken, Seks, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op ISIS houdt duizenden seksslavinnen van andere religies

 1. Theresa Geissler zegt:

  Nou, die Kybeline durft, hoor! Alleen ziet ze over het hoofd, dat zij als publiciste dan nog wel met een dergelijk voorstel op de proppen kan komen, maar geen enkele POLITICUS.
  Stel je toch voor, dat Geert in de Kamer zo ’n voorstel zou doen: De ‘aasgieren van Maart 2014’ zouden er niets bij zijn!
  En de andere dag zou heel Links Nederland weer massaal de politiebureaus bestormen -en de politie van haar echte werkzaamheden afhouden- om Wilders aan te geven , dit keer wegens het aanzetten tot ontvoering van àlle ‘bedekte’ trutten in Nederland om uitgeruild te worden tegen de andersgelovige slachtoffers van IS. En Rutte zou er weer een dagtaak aan hebben om al die bedekte trutten gerust te stellen, die nu bang zouden zijn, dat ze van Mijnheer Wilders…..-Moet ik nog verder doorgaan met deze onzin? Hoewel het zichzelf al bewezen heeft, geen onzin te zijn, want we weten dus inmiddels dat dat type balletje wel door veel ‘minder’ aan het rollen komt!
  Uitruilen tegen kopvodden-wijven? De Europese politiek zou in eerste instantie een hàrtverzakking krijgen bij het idee en in tweede instantie eerder alle nationalísten laten inrekenen -als preventieve maatregel- dan zóiets te overwegen!
  Want Oh, die arme, arme moslima ‘s! -Die andersgelovigen zijn nu tóch al in IS-klauwen gevallen, dus die kan men net zo goed laten verrèkken; gaat in één moeite door…..

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Theresa misschien willen ze wel vrijwillig gaan.
   Zoiets als voor het goede doel.
   Overigens meen ik al ergens te hebben gelezen dat er idd. “goede” moslimvrouwen naartoe zijn gegaan om ter beschikking te staan van die lui.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Zeker. Het punt is alleen, dat geen enkele p o l i t i c u s -en dan in Nederland vooral Geert- het hàrt zou moeten hebben om zoiets voor te stellen.

    Like

 2. luckybee zegt:

  Hun kalief meneer Ibrahim wil ze toch hebben als sletten voor hun mujahedins? Stuur ze allemaal er heen.

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Humor is een goed middel om tegen de gruwelijkheden van alledag opgewassen te blijven. Zoals de onthoofdingstaferelen en de ontvoeringen van vrouwen/meisjes als seksslavin. Echter …. als je je in probeert te denken wat die Jezidi vrouwen en meisjes nu doormaken, als ze tenminste nog leven, dan vergaat je het lachen.
  Sorry, ik wil de pret niet bederven maar mijn maag draaide om bij de gedachte dat mijn vriendin …….. – ik kan het niet uit mijn toetsenbord krijgen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s