Oh noes. Kruistocht tegen islam in volle gang

Screenshot 6

(Door: A. Nanninga)

Er hoeft maar één persoon te zijn die dit als zijn persoonlijke Jihad opvat en de oorlog begint ook in Nederland. Ik vrees dat het dan niet bij die ene persoon blijft die dan hier gaat strijden. Ik kan mijn haat nog binnenhouden.” Aldus een Schilderswijkmoslim over de inzet van Nederlandse F16s in Irak. Want het kapotdoodmaken van ISIS is volgens velen daar ‘een aanval op de islam.’ HEE MAAR WACHT EENS! ISIS had toch niks met de islam te maken, volgens iedereen aan de correcte zijde van de fatsoenskloof? Lijkt wel of er nu eentje toegeeft dat ISIS kapotmaken = islam kapotmaken. Nouja, goed te weten dat we zowel daarginds in Zandbakkistan als hier in Nederland in oorlog zijn. Veep Asscher persconfereerde zojuist dat we in verband daarmee waakzaam moeten zijn en vooral niet provocerend moeten gaan doen met bijvoorbeeld militairen in uniform laten rondlopen op eigen bodem.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Hypocrisie, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Oh noes. Kruistocht tegen islam in volle gang

 1. Mowdes zegt:

  Ik sla de trom, stroomt samen, wij zijn velen.
  Mijnwerkers komt met bijlen en houweelen,
  Gij boeren scherpt Uw zeisen en Uw grepen,
  Matrozen neemt de haken van Uw schepen,
  En jagers laadt met scherp Uw jachtgeweren,
  Wij zijn de laatsten en wij moeten ’t keeren.
  Boven den knoet verkiezen wij den dood.
  Wordt wakker, want de nood is groot.

  Like

 2. oud-marinier zegt:

  Nou , hoe meer militairen , hoe liever ….WEL gewapend en met scherp geladen ….Betwijfel het ten zeerste of die grapneukers in de Schilderswijk dan nog zo’n grote bek open durven trekken.

  Like

 3. oud-marinier zegt:

  Btw, als men dan TOCH toegeeft dat dit een regelrechte aanval op de Islam is ….kan de NLse regering die laatste autochtone bewoners van de Schilderswijk , niet razendsnel een andere woning elders in de stad aanbieden , de Schilderswijk HERMETISCH afsluiten , en dat dan 1 van die F-16 (per ongeluk) een verkeerd stukje Kalifaat / enclave in NL bombardeerd ? Hebben we van die gasten alvast GEEN last meer. En indien er “kamervragen” worden gesteld …tja de piloot kan toch gewoon antwoorden dat zijn “instrumenten” van slag waren en hij daar door de verkeerde plek heeft gebombardeerd ? Ja toch …?? Hihihihihi…..

  Like

 4. Doornroosje zegt:

  Bij mij gingen volop de lampen branden, toen ik Koningin Beatrix toe getooid als een moslima een moskee in zag gaan. En nu zijn ze niet meer te doven toen ik het bericht las, dat onze soldaten hun uniform maar in de kazerne moesten achterlaten om geen olie op het vuur te gooien. Dat is toch wel het toppunt van lafheid van de regering. Hebben daarvoor zovelen hun leven gegeven in 40/45.

  Like

  • BertG. zegt:

   Wel weer makkelijk afgeven zo hé, op iemand die zich niet kan verdedigen.
   Laat die oude vrouw met der hoofddoekje toch. Ze kan er ook allemaal niks aan doen, toch. En ze heb ook al van die lieve kinderen die zich ook niet kunnen verdedigen.
   Wat een rot leven hebben die mensen toch eigenlijk als je daar over nadenkt.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    LOL! Bea die zich niet kan verdedigen!
    Nee. En waarom niet? Dat wórdt voor haar gedaan, op alle fronten!
    Een waxine-lichtje naar de Gouden Koets gooien komt je al op TBS te staan, een studente met een kartonnen bordje wordt al uit ‘r blikveld verwijderd!
    Pu Yi, de laatste keizer van China, bleek zich, eenmaal in Krijgsgevangenschap óók niet zelf te kunnen aan- en uitkleden: Eerder wèrd dat voor hem gedaan!
    Ja, als bepaalde dingen niet hóeven……

    Like

   • Doornroosje zegt:

    🙂 Voor Theresa en Bert. En een aanrader. Leer eens goed en begrijpend te lezen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Doornroosje: Oké, ik snap het: U bedoelde NIET precies, dat ze dat nou eenmaal niet zelf te kiezen had. -Of toch wel?
   Nou ja, weet U: Eigenlijk doet dat er ook niet zoveel toe.
   Het punt is gewoon, dat bij het vallen van de woorden ‘koningin Beatrix’ onze nèkharen nu eenmaal overeind gaan staan. De rest is dan min of meer van ondergeschikt belang.
   Gevoeligheidje. Iedereen heeft ze.

   Like

   • Doornroosje zegt:

    Koningin Beatrix had kunnen kiezen. Maar eigenwijs als ze is, koos ze voor het verkeerde. Ze wilde een statement maken naar het Nederlandse volk toe en dat schoot mij in het verkeerde keelgat. Gelukkig trad ze vrij snel daarna af en aangezien we het Koningshuis hebben, wil ik Willem wel een kans geven en dat om redenen, die ik al eerder genoemd heb. Ik kan niet in de toekomst kijken, maar op dit moment denk ik, laat het maar even zo. En ook ik heb een hekel aan dat Bilderberg gedonder, dat brengt ons geen goed.

    Like

   • BertG. zegt:

    Doornroosje, je geeft ze nog steeds het voordeel van de twijfel en dat ze het best wel allemaal goed bedoelen. En daar verder ook niks aan kunnen veranderen.
    Blijf jij lekker in je kasteel romannetjes wereldje hangen.
    Ze lachen je midden in je smoel keihard uit. Maar jij hoort het niet. Zo heb je het geleerd.

    Like

 5. Jan zegt:

  Ik begrijp niet waarom de Schilderswijk door de F16-piloten wordt ontzien.

  Like

 6. Bas Koning zegt:

  Als de islam oorlog wil
  dan kan de islam oorlog krijgen

  Like

  • oud-marinier zegt:

   @Bas Koning : ” Juist Bas …daar sta ik nou achter …Wil je oorlog …mooi dan bedienen we jullie toch ? Krijg ze een oorlog die ze niet snel zullen vergeten ! Zou helemaal mooi zijn als er van die kamele-jockeys niet EEN meer overblijft om zich die oorlog nog te KUNNEN herinneren. Ja toch ?

   Like

 7. Giny zegt:

  De regering wil gewoon niet inzien dat waar ze nu mee bezig zijn, averechts werkt!!!

  Like

 8. Jean zegt:

  Prachtige foto, alleen….er ontbreekt nog iets, m.i. iets te vroeg gefotografeerd, ha ha ha alla onder de poeppapa.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Jihad in Europa? vroeger heeft het niet functioneerd ,en nu nog minder, denk aan Karel Martel hij heeft heel veel nakoomlingen.

  Like

 10. Jade zegt:

  Ik zag hier laatst een video waarin een Afrikaan zei:
  “Dit is de derde wereldoorlog”. Ik ben heel benieuwd,
  wanneer Den Haag eindelijk gaat toegeven dat het zo is.
  Wegkijken en laf wegkruipen maakt de zaak alleen maar erger.

  Like

 11. Tempelier. zegt:

  Persoonlijk ben ik meer voor de vuur korf . Gelukkig kunnen ze de IS duivel dus Islam niet meer mooier maken dan het IS. Zelfs de eeuwige wegkijkers krabben zichzelf nu achter de oren.

  Like

 12. Jan zegt:

  Interview met Margot Käßmann
  Er is geen heilige oorlog

  Vrouw Käßmann in in gesprek met voorstander van een ‘liberale’ islam, Korchide (er is helemaal geen ‘heilige oorlog’) en volgt het gesprek duidelijk niet of/en weet niets af van de islam. De voormalige bisschop van Hannover laat zich aanpraten dat de slachtingen die ISIS aanricht hen van buiten af opgelegd wordt en dat dit niet de oorspronkelijke boodschap van Mo is, namelijk ‘je hart volgen.’ Maar dat was nou precies wat Mo deed en dus moordde, verkrachte hij, stal, plunderde en stichtte brand.
  “Goh”, zegt simpeltje Käßmann, “je hart volgen is wat ook Luther zei.” Käßmann ziet geen heil in wapengeweld tegen ISIS, meer in zitblokkades van wegen, vreedzame demonstraties, zoals in de jaren 80 in het westen. “Mensen die indruk op mij gemaakt hebben zijn Ghandi en Martin Luther King en niet Clint Eastwood.”
  http://www.berliner-zeitung.de/politik/–es-gibt-keinen-heiligen-krieg-,10808018,28542488.html

  Hopeloos geval, niet meer te redden.

  Like

 13. jans zegt:

  De islam zal vernietigd worden!

  Like

 14. oud-marinier zegt:

  Krijg , moet krijgen zijn Bas .

  Like

 15. Tom Hendrix. zegt:

  En deze ellende van de ISLAM, hebben WIJ te danken aan de VERRADERS van: PvdA,CDA,VVD en D66. Deze vuilakken zouden moeten hangen, voor het VERRADEN van het Nederlandse Volk, toen deze PLOERTEN in 1975 instemden met ; De Resolutie van Straatsburg. Samen met hun Europese PARTIJGENOTEN!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s