Staatstekort in Zweden zesmaal hoger vanwege islamitische immigranten

Screenshot 14

(Door: Sarah Lund – Vertaling: E.J. Bron)

Zweden was ooit een van de rijkste en veiligste landen ter wereld. Toen besloten de Zweedse kiezers zelfmoord te plegen en voor immigratie te stemmen door de multiculturele politiek van de socialistische minister-president Olaf Palme te ondersteunen. De uitgaven voor niet-westerse immigranten steeg met 2 miljard Zweedse Kronen. In Denemarken ziet het er niet veel beter uit.

De (“conservatieve”) regering van de vorige minister-president Reinfeldt had altijd vertrouwd op de sterke hand van de minister van Financiën, die de economische kracht van het land in het oog hield. Nu, na de verkiezingen, die Reinfeldt heeft verloren, bleek dat Zweden een recordtekort heeft, het hoogste sinds de crisis van de jaren-90.

Volgens informatie van de financiële autoriteit van het land (ESV) bedraagt het staatstekort voor 2014 naar schatting 90 miljard Zweedse Kronen (ongeveer 9 miljard euro). Het tekort zou zelfs nog hoger kunnen uitvallen. De verklaring daarvoor zijn de hogere uitgaven en geringere belastinginkomsten – dus in goed Nederlands: er zijn hogere uitgaven voor de asielsector en meer werklozen met een migratieachtergrond.

Bron:
http://journalistenwatch.com
Auteur: Sarah Lund

Bron oorspronkelijk artikel:
http://avpixlat.info

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Naïviteit, political correctness, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

19 reacties op Staatstekort in Zweden zesmaal hoger vanwege islamitische immigranten

 1. Tja,waar denkt u dat onze staatsschuld door wordt veroorzaakt?….Ja,dat dacht ik nou ook!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eigen schuld…..! Waarschuwen voor rampspoed hielp niet, want ze zijn in Zweden selectief doof. Nu mogen ze op de blaren zitten. Ik heb geen medelijden met hen.
  Een les voor Nederland!

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Daar moeten ze nog veel hout voor verkopen om die gaten te vullen.
  Dat naar binnen laten stromen van al die niet werkende noord en oost-afrikanen, in HEEL europa, begint steeds meer op te breken.

  Like

 4. Furry zegt:

  Bij ons net zo, en ook nog ontwikkelingshulp, uitkeringen aan buitenlanders, en de money drain naar het buitenland (niet investeren in het land). Landen worden leeg gezogen en tot op het bot is kaal gekloofd.

  Like

 5. Claudia M. zegt:

  Oh maar dat is hier niet veel anders. Ik las gisteren bij Elsevier; “In cijfers: allochtonen oververtegenwoordigd in de bijstand”. http://www.elsevier.nl/Economie/achtergrond/2014/9/-1607504W/

  Ook hier loopt de staatsschuld dagelijks alleen maar op. Dit alles met bijzondere dank aan het beste kabinet sinds WO II.

  Like

  • Cathja zegt:

   @Claudia M.,
   en dan hoor ik Jeroen Dijsselbloem zeggen: “we geven nog steeds meer uit dan we ontvangen”. Gek hè? Zou er nou écht nooit eens een rood lampje bij die gozer gaan branden? Waarom kunnen ontelbare burgers precies vertellen wat er hier mis gaat, maar de overheid zit met vraagtekens.
   Eerlijk gezegd denk ik dat ze drommels goed weten wat er mis is, maar ze doen het in hun broek voor de mossels!
   Slappe figuren!

   Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  En in Nederland, zit ene MARX RUTTE, Nederland te slopen, met de SOCIALIST SAMSOM! Dus hier is het hetzelfde laken, een pak! En het is een zeer bekende uitspraak: ” massa-immigratie en dan ook nog de sociale zekerheid, in een land, in stand houden is ONMOGELIJK”, het is het één of het ander”.

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ja, als de horde islamsprinkhanen in je land neerstrijken is het financieel, cultureel en sociaal ten dode opgeschreven !!!
  Dus met andere woorden het wordt onleefbaar voor de autochtone bewoners!

  Like

 8. jan zegt:

  is hier niet veel anders er worden miljarden bezuinigd en nog komen ze 20 miljoen per dag te kort ja 20 miljoen

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Geld dat is het enige waar ze naar luisteren, onze prachtpolitici.
  We hebben de tijd mee, er moet geleend worden, nu nog tegen een extreem lage rente maar dat wordt een keertje anders en dan zijn de rapen gaar.
  Afrika en het Midden Oosten zullen niet ophouden mohammedanen te sturen, de Europeanen nu nog machteloos niet ophouden te melden dat het niet goed gaat.
  Als de kogel een keer door de kerk is is er geen houden meer aan en zal men los gaan, zo zijn mensen nu eenmaal.
  De Europeaan heeft nu de zorg zich voor te bereiden op zelfverdediging, onze prachtpolitici zullen het er bij laten zitten.
  Wat ook een rol gaat spelen zijn de geldverslindende, onrendabele windmolenprojecten die Kamp zomaar promoot, VVD was 5 a 6 jaar geleden erg tegen windmolens nietwaar Rutte, in opdracht van de PvdA. Gelukkig zal het een van de laatste stuiptrekkingen zijn van de PvdA om hopen geld in het niet op te laten gaan.

  Like

 10. Dr.Kwast zegt:

  Cathja @
  Ik denk dat je bedoelt een les voor Zweden, die ze niet naar behoren vervuld hebben. ze hebben niet goed naar Nederland gekeken. Vandaar de blinde vinken vliegen in Europa in het wild en er is geen jager die er verbetering in kan brengen, het is aanstekelijk.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Dr.Kwast 11:01

   Ik bedoelde eigenlijk dit met: “een les voor Nederland”, dat Zweden werkelijk iedereen asiel verleent, en zelfs mensen uit Somalië uitnodigt om vooral toch naar Zweden te komen! Zóver zijn we in Nederland gelukkig nog niet, dat we mensen uitnodigen om hierheen te komen, en we hebben toch ook nog niet te maken met die massale verkrachtingen, zoals we daar wel zien.
   Ik bedoelde dus: het moet hier niet dezelfde kant op gaan als daar (al begint het er hier ook al aardig op te lijken!).

   Like

 11. Kraftavilqa zegt:

  Proefondervindelijk is vastgesteld dat socialisme niet werkt, dat multicul niet werkt. Logischerwijs zou je het dan ’s over een andere boeg moeten gooien, dunkt me. Maar helaas rooien geloven rotsvast dat de problemen door rood beleid veroorzaakt aangepakt kunnen worden met meer rood beleid. Linkse koprot op z’n best. Blegh!

  Like

 12. Dr.Kwast zegt:

  Cathja @
  Er wordt wel degelijk mensen uit Afrikaanse landen op gehaald en in Nederland geplaatst met het Nederlands paspoort. De rest zal niet meer zolang duren.

  Like

 13. windwens zegt:

  Zweden eveneens verkwanseld aan de Islam en de gelukzoekers, dat links nog steeds niet door heeft dat alleen maar rijke Afrikaanders naar hier komen, hoe moeten ze anders een overtocht maken. Mensenhandel aanpakken daar waar het maar kan is eerste prioriteit maar zien we dit in het beleid van onze beulen mooi niet, ze worden gewoon met hoordes binnen gelaten.
  Anders hebben we straks zeker een Zweden hier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s