Tja, mijnheer Pechtold

Screenshot 9

(Door: Peter Rissing)

Tja, dat is een mooi probleem; stel dat een leerplichtige een IS-aanhanger is en dat uitdraagt, op welke school moet dat worden geaccepteerd, mijnheer Pechtold ? “En mocht blijken dat hij geen echte ISIS-aanhanger is, maar dat er sprake is van een psychische stoornis, maakt dat het misschien alleen nog maar enger”, staat er ook te lezen. Wel, indien er een psychische stoornis zal worden gediagnosticeerd, dan zal dat gebeuren volgens de standaard van DSM V, de bijbel van de moderne psychiatrie. Maar als de stoornis zo ernstig is dat die een jonge jongen tot publieke uitingen van moord en verkrachting brengt (op racistische gronden nogwel), past hij niet meer op een normale school. Dan zal hij, om aan de leerplicht te voldoen, op een speciale school moeten worden geplaatst. Indien er niet zal worden gesproken van een ‘stoornis’ moet hij weer gewoon naar school. Dus zal hij -tegen veel kosten- moeten worden heropgevoed. Op geen van beide zal hij welkom zijn. Onze vredelievende cultuur en wetten gefrustreerd door een muzelmannetje van 14.

Een onmogelijke situatie dus, die nu alleen wordt aangepakt met geijkte begrippen als:

– door zo transparant mogelijk te zijn, hebben we geprobeerd de angst weg te nemen.
– de ouders zijn schriftelijk geïnformeerd en ook zijn er klassengesprekken gehouden.
– de politie en schoolleiding noemen het een misplaatste actie.
– de schoolleiding meent echter dat het zo’n vaart niet loopt.
– misschien is het inderdaad alleen maar grootspraak.
– M. werd door de politie op de bon geslingerd (een 14-jarige met vuurwapen op de bon slingeren ??? Wie heeft er nu een ‘stoornis’ ?)

Wat ontbreekt, is de opmerking dat de burgemeester van Hengelo een ‘kopje thee is gaan drinken’ met de verantwoordelijke islamitische ouders van de jongen.

Wat ook uit dit voorval naar voren komt, is dat de islam hele volksstammen ‘knettergek’ kan maken -gemeten naar onze cultuur waaruit de mensenrechten zijn voortgekomen, die ook ik onderschrijf. Maar wij moeten ons realiseren dat onze cultuur niet (meer) oppermachtig is. Dat onze normen en waarden een lachertje zijn voor veel moslims. Dat onze wetten door hen ondergeschikt worden gesteld aan de sharia. Dat die sharia ook vaste voet in Nederland heeft, op weg naar het kalifaat.

Mag ik u vertellen over de aanval op Pearl Harbour in 1941 die ruim 3000 Westerlingen doodde. Direct daarop werden in de VS, preventief,  10.000-den Japanners opgepakt en vastgezet. Zo haal je de rotte appels uit de mand en bescherm je onze cultuur waar in die WO II zo verdomde hard voor is geknokt. Waarom zouden we onze mooie cultuur laten beïnvloeden door homo sapiens die er niet(s) mee van doen willen hebben, mijnheer Pechtold ? Schei uit met uw utopische dromen over uw multiculti en uw “wij zijn slecht” mentaliteit. Wees trots op onze Nederlandse gastvrije cultuur, maar laat die niet bezoedelen door achterlijke culturen. Sta niét schouder aan schouder met die CDA´er Donner, die vond dat er voor de sharia gekozen moest kunnen worden.

Daarom mijnheer Pechtold, stap met ons op de barricade, lees dit sympathiek artikeltje:

https://ejbron.wordpress.com/2014/09/11/anti-islam-sticker-actie/ en doe mee aan onze Anti-sharia stickeractie.

Door:
Peter Rissing
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, D66, Elite, hersenspoeling, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, Sharia, soevereiniteit, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

27 reacties op Tja, mijnheer Pechtold

 1. louis-portugal zegt:

  Goed gesprkoen Peter.
  Hopelijk leest hij het.
  Ondanks dat ik vrees dat het niet zal helpen.

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Pechtold d i t artikel lezen?
  Volgens mij is dat hetzelfde als een 19de Eeuwse grootgrondbezitter vragen, het Communistisch Manifest door te nemen!

  Like

  • Driek zegt:

   Ergens is die man Pechtold psychisch gestoord, want een normaal denkend mens kan al die onzin niet uitkramen. En het is mij al vaker opgevallen dat zijn kennis omtrent de islam wel heel erg beperkt is, of beter gezegd: hij weet er geen pest vanaf. Maar wij zitten er mooi mee.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Nou, over Pearl Harbour gesproken, ik denk toch dat je de grote lijn niet volgt, ik zal er nog op terug komen als ik er tijd voor hebt! De lijn van het geld bedoel ik.
  Voor de rest vind ik het een goed stukkie!

  Like

 4. Republikein zegt:

  hebt= heb excuse me.

  Like

 5. U.G. Kempenaer zegt:

  Scholing is bij dit soort gedegenereerde moslims sowieso verspilde energie. De import van legioenen islamitische orcs heeft ons land verzwakt en ons volk verontreinigd. Dat noopt tot drastische maatregelen en verraderlijke ratten zoals Pechtold moeten absoluut “weg”.

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  De vuile VERRADER Pechthold, haalt hier zijn schouders over op!

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Wij tweeen hier beklagen de mensen die momenteel in NL in het onderwijs werkzaam zijn. Ik heb de laatset 10 jaar van m,n leven Engelse les gegeven aan een ( toen nog ) geheel autochtone school. Weet niet wat ik gedaan zou hebben als ik een zo,n leerling gehad had. Je moet je wel kunnen beheersen. De school van m,n vrouw in centrum R,dam Zuid, was uiteindelijk helemaal “OM”, werd toen door de laatste autochtone kinderen NOVA = nieuwe opleiding voor allochtonen, genoemd.
  20 jaar terug dit klasse-lijstje;
  AKDENIZ VELI
  AZZAAOUI BILAL
  BHAGGOE VIRESH
  BHATTOE PRAVEETA
  BHUGWANSING PILA
  BOUZIAN MOHAMMED
  CHAUDHARI CILEM
  DHARMLAL RASHRI
  ELBAY FATIH
  ELFE JOLLY
  GANGADIN WANISHA
  ISPIR SINAN
  JAMAL ZAREENjU
  JANAJA RUBIO
  MBUTO MARLINA
  niehuis bas
  OZIR SAHIDA
  RAMESAR VIRESH
  RAMLAL SANDIRA
  RAMPERSAD ASHWIN
  SAHERTISAN MICHAL
  suykerbuijk stephany
  TOUMANI LAILABENI
  VASQUEZ CHAREL
  MOUTAOUKIL ADIL
  berenstein regillio
  Uiteindelijk werd het zo: geen vermelding meer van adres in de school-catalogus, gebruik van haar meisjes (achternaam), geen telefoon-nummer vermelden.
  etc,etc,\
  Bij serieuze “Incidentjes” en dan politie erbij ! !
  ADVIES POLITIE: als ik U was mevr., zou ik maar geen AANGIFTE doen……………………….

  Like

  • Driek zegt:

   Daar kun je toch geen les aan geven, die namen zijn onmogelijk te onthouden. In de jaren vijftig kregen wij kinderen uit het voormalig Nederlands Indië in de klas, die Indische kinderen hadden totaal geen moeite met leren, en die meisjes waren prachtige prinsesjes. Je wilde als jongen met al die meisjes wel tegelijk verkering hebben, zo verschrikkelijk mooi waren ze.
   Er zijn later ook veel huwelijken gesloten later met die schitterende vrouwtjes. Wat een verschil met die islamitische trutten, die kijken je niet eens aan.

   Like

   • delamontagne zegt:

    Die namen zijn onmogelijk te onthouden, zegt U. INDERDAAD. Maar ik zal het nog gekker vertellen; sommige van die kindertjes waren nog WOEST ook als zij ( mijn v rouw ), hun naam verkeerd uitsprak.
    Die kinderen uit voormalig N.I herinner ik me ook uit de klas jaren 50, MAAR dat waren NL-se kinderen, althans van NL-se afkomst. Wel een verschil.

    Like

 8. Infidel Pride zegt:

  Die school staat hemelsbreed 1 km van mijn woonadres in Hengelo.
  Eerlijk, ik heb er niks van mee gekregen.
  Maar ik kan mij er wel een voorstelling van maken.

  Hier in het Oosten leven velen nog in de gedachten dat alles in Amerika of de randstad gebeurd.
  ‘Radicale gedachten van moslims (al zijn ze 14 jaar) komen hier niet voor.’ Alles is/was een-ver-van-mijn-bed-show.
  Maar nu beginnen we te zien dat de radicalisering (de hunker naar de ware islam) niet gebonden is aan landen/hoofdsteden.
  Al wordt dit afgedaan door de overheid/gemeente en politie als een ‘misplaatste grap’, dit is een graadmeter hoever we al zijn.
  Dit ventje zal moeten boeten maar zal ook ‘medelijden’ ontvangen uit een bepaalde hoek. Zijn matties zullen die grens niet overschrijden (bang voor de gevolgen) maar er tegen aanschuren.
  Maar uiteindelijk is niet zijn gedrag of uitlatingen incorrect maar de politie, de gemeente, nee, hij deed niks verkeerd, al die mensen hebben iets tegen de islam…….

  De schuld wordt wederom bij een ander gelegd.
  “Het is de schuld van de leraar. Het is de schuld van de school. Het is de schuld van de gemeente. Nee….het is de schuld van de overheid, Wilders…..”

  Het is de schuld van iedereen behalve van die zelfbenoemde duivelse profeet mohammed met zijn mensonterende ideologie.

  Voorzeker ook hier in Twente moeten de luiken los van de mensen.
  Het is nl een probleem voor de hele vrije wereld.
  Of je nu in een metropool, big-city, dorp of gehucht woont; De islam kent geen grenzen. Zij, de moslims, geloven (zouden moeten geloven) dat de gehele wereld toebehoord aan allah.

  Like

  • Mr Talkie zegt:

   allah bestaat niet,en mohammed was een grote pedo…
   En die malloot uit Hengelo die hef de goedwies kapot..
   Daar moet niet meer meegesproken worden,maar die verdient een paar fikse tikken…
   Voor of op z`n bakkes,misschien dat het kleine beetje verstand wat die heeft mogelijk nog op de goede plaats terug keert…en als dat niet helpt die gozer met z`n hele familie het land uit bonsuren, of in Scheveningen de grens over…weg met dat soort lui die zo`n
   achterlijke ideologie na streven..maar dat heeft natuurlijk niets met de islam te maken..

   Like

 9. Tistochwat zegt:

  “Volgens zegsvrouw Loes Koop wordt er een hulpverleningstraject voor hem in gang gezet.”

  Gewoon uittrappen als een sigaret; dat is stukken goedkoper!
  Alleen dat taalgebruik al: “kankerhoeren”!
  Die moslims hebben het altijd over ‘kanker’; mogen zij die deze ziekte als scheldwoord tegen ons gebruiken, allen deze ziekte krijgen; dat zal ze leren!

  Like

 10. Ik doe Pechtold een aanbod:woningruil voor 1 maand!Zit hij midden tussen het gajes dat hij zo bewondert,met als bonus:om de ene hoek een winkelcentrum,apotheek en huisarts,en om de andere hoek een moskee!Tegenover mijn huis een speelplaats.Tja,ik wil hem ook eens laten genieten!Op de 34 huizen in mijn straat wonen maar 5 Nederlandse gezinnen,dus hij kan zijn hart op halen.Als hij zich na die maand nog gelukkig voelt,met zijn gezin,uiteraard,mag hij er van mij blijven wonen!Dat is toch een mooi aanbod,of niet?Maar wel van mijn inkomen,ook zonder auto en zonder beveiliging;net als ik!Nou.mijnheer Pechtold;lijkt het u wat???Of zit u na een week jankend bij de huisarts om medicijnen?Omdat u niet tot rust kunt komen door het vele lawaai en getreiter,oververmoeid raakt,constant barst van de koppijn,u zich niet meer kunt concentreren en u twijfelt of u nog wel op deze aardbol wilt zijn?Zegt u het maar,mijnheer Pechtold!Zo ja,kan ik in uw huis weer op krachten komen en eindelijk eens eten wat ik lekker vind,ook als het niet in de reclame zit;lijkt me echt vakantie!Oh ja,dat woord:vakantie,ken ik alleen uit het woordenboek!In afwachting van uw antwoord verblijf ik inmiddels….

  Like

 11. Driek zegt:

  Nee, beste meneer delamontagne, dat waren volbloed Indonesiërs, die moesten toen, tijdens dat gedoe met Soekarno, kiezen tussen – of op de boot naar Holland gaan – of blijven in Indonesië.
  En ja, je had er ook Nederlandse kinderen tussen, en die hadden toch ook allemaal iets exotisch. Maar goed, dat is meer dan een halve eeuw geleden.

  Like

 12. Avidia zegt:

  Die Pechtold (pech told you so is de vergiftiging van Nederland, kijk maar eens naar zijn fanatieke ogen, dan weet je genoeg, het wanbeleid van hem is tenhemelschreiend, hij verkoopt ons waar we bijstaan, en zijn volgers zijn uitverkopers van Nederland , stem nooit op D66, volkomen nutteloze partij, weg er mee

  Like

 13. Monalisa zegt:

  Wie zij dat ook weer!!! Rutte zij dat ook al.

  Like

  • Monalisa zegt:

   De tekst van Rutte.
   Minister-president Mark Rutte bekritiseerde Counterjihad kruisvaarder, Geert Wilders van de Partij voor de Vrijheid, het uiten van boosheid voor Wilders negatieve opvattingen van moslims en Marokkanen. Rutte zegt: “Zij verdienen meer respect voor hun bijdrage aan de Nederlandse samenleving.”

   Like

 14. delamontagne zegt:

  Driek zegt: 27 september 2014 om 23:45
  /////////
  Het waren in ieder geval mensen die WEL een band met Nederland hadden. Degenen die eind jaren 50 alsnog naar NL kwamen, werden op het allerlaatste moment voor de keuze gesteld OF Nederlander of Indonesier worden. ( spijtoptanten )) Ik betwijfel of velen van die tegenwoordige z.g.n. nieuwe NL-ers net zo,n band willen hebben met NL als zij toendertijd.
  Op uitzonderingen daargelaten.
  Verder helemaal met U eens.

  Like

 15. luckybee zegt:

  Goed zo was Pechtold maar eindelijk zijn smoel schoon.

  Like

 16. Pingback: HYPOCRIET NEDERLAND! (deel 2) | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s