We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

Screenshot 22

(Vertaling: E.J. Bron)

De nieuwste terreurdreigingen in Australië leggen de achillespees van het Westen bloot: men doet aan een vluchtelingenpolitiek, die geen onderscheid meer maakt wie men het land binnenlaat. Dat is een ideale voedingsbodem voor de Jihad. Zo gaat het ook in Amerika, de soldaten van de islam hebben gebruikgemaakt van onze blinde gulheid.

De bekende Amerikaanse journaliste Michelle Malkin schrijft dat er in Australië dit weekend een half dozijn moslims werd gearresteerd, omdat ze van plan waren Australische burgers te ontvoeren en te onthoofden.

De man die hier achter zit, is een Afghaanse vluchteling, die muteerde tot vertegenwoordiger van de “Islamitische Staat” in Australië. Tot nu toe heeft hij tientallen islamitische migranten in de straten van Sydney gerekruteerd en geradicaliseerd.

Het Amerikaanse Minneapolis is een “Klein Mogadishu” geworden, een opvangcentrum voor Somalische vluchtelingen, die door de islamitische heerser op de korrel worden genomen. De FBI kwam er achter dat sinds 2006 veel Somaliërs terugkeren om voor Al-Shabaab te vechten.

In plaats van het aantal toegewezen asielaanvragen nu terug te draaien, heeft de Obama-regering ze zelfs nog verhoogd. Asielzoekers worden niet steeds beter doorgelicht, maar de regering heeft steeds meer mogelijkheden voor ze gecreëerd om de wet te ontduiken.

Onlangs moesten agenten van de FBI toegeven dat er per ongeluk enkele tientallen verdachte bommenbouwers als oorlogsvluchtelingen uit Irak naar Amerika gekomen zijn. Twee van hen zijn terroristen van Al Qaida, die zich als vluchtelingen in Bowling Green hebben gevestigd – later berichtte ABC dat ze Amerikaanse soldaten in Irak hadden aangevallen.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Europa, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, Verenigde Staten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op We laten de verkeerde vluchtelingen binnen

 1. luckybee zegt:

  Waar om zo ver gaan zoeken dat doen toch onze politicie’s ook op Wilders na en hij wordt gediaboliceerd.

  Like

 2. Kijk ik niet van op;hier begaan ze dezelfde stommiteiten!Hoe lang waarschuwen wij al:geen allochtonen in de politiek of op andere leidinggevende/hoge posten?Wordt gewoon niet naar geluisterd.Sterker nog;dan wordt je neergezet als racist,fascist,extremist,enz.!

  Like

 3. Jaantje zegt:

  Roep het al jaren vanaf de moslims die hier of binnen of financieel gewin kregen door de Joegoslavië oorlog.dat was de try out voor de zogenaamde lente en de stromen met asielzoekers tot gevolg.
  Toen al dacht ik dit is de vervangende versnelde trap voor meer immigratie.
  Zijn bijna allemaal berber immigranten(soennieten) net zoals degene die al hier zijn.

  Like

 4. Jaantje zegt:

  PS: Alleen noemen we het nu geen immigranten maar asiel zoekers.

  Like

 5. Jean zegt:

  Laten we er snel voor zorgen dat al die levensgevaarlijke troep uit Afrika en het midden oosten in Afrika en in het midden oosten blijven want het is hier al levensgevaarlijk met die aanwezige troep.
  Ik stel me elke dag de vraag zeker nu onze deuren weer platgelopen worden door leurders voor unicef en andere vreetclubjes “Waar zijn of zitten die honderden miljarden die naar Afrika gestuurd zijn?” m.i. zitten die op de foutieve bankrekeningen van het corrupt gespuis zoals die van Zimbabwe, Congo enz. daarom dat ik aan niets meer geef wat met Afrika te maken heeft.
  Verwijder die troep uit ons land want het is onveilig en onleefbaar geworden door dat barbaars geweld, de boel staat op ontploffen want bij blijven dat niet pikken
  Peeters & Rutte en reetlikkers begin met opruimen want als wij ermee starten zal het niet zo simpel verlopen, wij zijn die levensgevaarlijke troep spuugzat.

  Like

 6. Leo zegt:

  Is rectificatie mogelijk van de aanhef ??
  Zag graag ” verkeerde vluchtelingen ” gewijzigd in “foute moslims ”
  Dank u.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Ook in Nederland haalt onze regering hele tsunamigolven van ongedierte uit Syria en andere moslimlanden naar binnen. Ze zijn “vluchtelingen”…en daar moeten wij ..autochtone Nederlanders en anderen in de HOUDING STAAN …al riskeren deze pestratten uit verre landen onze gezondheid (alle soorten virussen en microben die ze al gratis mee-reizigers mee nemen), onze welzijn, veiligheid en zelfs ons leven; . Zie de dreiging van de Jihad! En toch blijft de Schijn elite en van de Valse Munters onze leven terroriseren met haar pathologische politieke-correcte en valse barmhartigheid.Van deze mensen hoeven wij niets te verwachten. maar wij moeten wel EINDELIJK ONS STEM HOREN. Men moet demonstraties tegen de komst van vluchtelingen organiseren op dezelfde wijze PRO-PATRIA dat heeft gedaan. GEEN VLUCHTELINGEN IN ONZE STAD!, GEEN VLUCHTELINGEN IN ONZE STRAAT. Genoeg is genoeg!.

  Like

 8. Avidia zegt:

  Het zijn geen vluchtelingen, de regering heeft een blinddoek voor, het zijn gelukzoekers uit op gratis geld, gaat door de hele wereld en wij zitten er mee opgescheept, wij maar betalen voor die onrendabele, ik weiger er voor te betalen, er moet een wet komen waarin je kunt bepalen waaraan je mee wilt betalen, en nee niet aan al die gelukzoekers!!!!

  Like

 9. Peter selie zegt:

  “We laten de verkeerde vluchtelingen binnen”
  Allereerst zijn het geen vluchtelingen, maar gelukzoekers. En dat heeft de EU, gesteund door onze LANDVERRADERS, ook wel politici genoemd in het geniep besloten om Europa wat uit te dunnen en wie kun je dat nu beter laten doen dan de volgers van de Antichrist. In Duitsland berekende een instelling enkele jaren geleden, dat er nog geen 2 procent echte vluchtelingen zich meldden, het zijn en waren gewoon landbezetters die toeslaan zodra ze het sein krijgen.
  Er zijn te veel mensen, maar dat hebben we aan politici te danken die, al was nergens geld voor, altijd geld over hadden om de KB te verhogen. En zich naar achterlijke gebieden te spoeden als er iets mis was i.p.v. de natuur zijn gang te laten gaan. Ja hard, maar niet harteloos, want hun grootste hobby is daar om nageslacht te produceren waarvan wij dan met de last en lasten zitten.
  Bill Gates zei in 2010 op een vergadering van de ,ik meen de VN, dat er 5 miljard mensen teveel waren op aarde en dat er een commissie diende te komen van die VN om te bepalen wie er “geruimd” moesten worden via de injectienaald. Ze zijn er al flink mee bezig, want in 2010 kregen Duitse politici een andere inhoud bij de inenting tegen griep. Bewijs, dat voor de massa er wat anders aan was toegevoegd wat zij, die politici niet in hun lijf wilden.
  Terug naar het kwaadaardige gezwel de EU en hun hielenlikkers. Ik ben al jaren van mening dat deze koppensnellersbende is binnen gehaald om de blanken uit te roeien, voor zichzelf hebben die criminelen blijkbaar al een plaats beschikbaar waar ze van, het van de Europese burger afgeperste geld, riant kunnen leven. Want het is hun duidelijk geworden dat ze zelf ook tot het blanke , en dus verkeerde, ras behoren, en dus ook een beurt krijgen. Dit heb ik o.a. op dit blog al meermaals beweerd.
  Ondertussen doet de wereld alsof al die ellende onze deur wel voorbij zal gaan. Nou, dat is dan mooi misgerekend. Nee, misschien zal ons verzet niet veel baten, maar laten we ons tenminste niet afslachten door de Antichrist en zijn demonen in Brussel, Den Haag, Berlijn of om het even welk land in Europa. Bij demonstraties krijg je niet meer dan anderhalve man en een paardekop (en die paardekop is goed geschreven zoals het hoort van voor die onzinnige laatste spellingswijziging) op de been.
  En laat ik duidelijk zijn over die z.g. demonstratie eergisteren in Parijs, het is niet dat ze het niet met Isis-slachters eens zijn, maar ze zijn zelf bang, ze halen die streken liever zelf met ons uit. . Ze hebben Parijs al jaren getreiterd en gesard met elke vrijdag een zakenwijk af te sluiten,winkels op slot dus, dag clientèle want daar wil het laffe stadsbestuur niet tegen op treden, maar toen de burgers een soort orangerie wilde organiseren als reactie op die islambrutaliteit waar vooral gerechten met varkensvlees werden bereid en verkocht, was toen wel zo ‘moedig’ om die te verbieden. Democratie??? Dwangcratie!!!
  Mijn motto is al jaren politici zijn de grootste –boeven- vijand van de bevolking die geacht worden ons te vertegenwoordigen. Mooi niet dus!
  Het moment, dat Nederland wakker wordt is, na het eerste slachtoffer van hun onverschilligheid.
  Ik stel voor om alle moslims te repatriëren naar landen van herkomst en een nieuw ijzeren gordijn aan de buitengrenzen van Europa te bouwen. Tenslotte vinden zij zichzelf veel ‘betere’ mensen dan wij, wat let ons, om afscheid van ze te nemen? De poort op slot en geen voet meer op onze bodem.

  Shakespear: DE HEL IS LEEG, ALLE DUIVELS ZIJN HIER

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s