“Familie verstoot openlijk pilote die IS bombardeert”

Screenshot 20

(Door: Karen Van Eyken)

Mariyam al Mansouri, de vrouwelijke gevechtspiloot uit de Verenigde Arabische Emiraten die doelwitten van IS bombardeert in Syrië, is uitgegroeid tot een heldin op sociale media. Op schouderklopjes van haar naasten moet ze echter niet rekenen. De vrouw zou verstoten zijn door haar familie.

De 35-jarige pilote afkomstig uit Abu Dhabi, een van de vijf Arabische landen die samen met de Verenigde Staten bombardementen uitvoeren in Syrië en Irak, leidde maandagnacht een eenheid F-16’s tijdens de luchtaanvallen op terroristische bolwerken. Het feit dat een vrouw stellingen van IS bombardeerde, werd op gejuich onthaald op Twitter, waar haar foto massaal werd geretweet.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", ISIS, Islam, VAE. Bookmark de permalink .

16 reacties op “Familie verstoot openlijk pilote die IS bombardeert”

 1. Theo van Ewald zegt:

  “Vermits de familie zeer uitgebreid is met vertakkingen tot in de hoogste politieke kringen, wordt er dan ook aan getwijfeld of deze visie wel degelijk door de hele familie gedragen wordt. ”

  De MSM snapt het nog steeds niet….

  Daarbij is Obama de anti-christ. Het merendeel van de landen in zijn ‘coalitie’ zijn islamitisch en hebben allemaal een sharia agenda.

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Moedige vrouw,woont alleen in het verkeerde land. Ze moet ook niet per ongeluk naar buurland Saudie Arabie gaan. Lijkt me niet gezond voor haar.
  Dat ze door de familie wordt verstoten, verbaast me eigenlijk NIETS.

  Like

 3. danny zegt:

  Respect voor deze majoor. Top wijf! Lachen, wordt isis gewoon gebombardeerd door een vrouw. Die isis mongolen zullen wel gek geworden zijn toen ze dit hoorde.

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Ja daar kon men op wachten natuurlijk een avontuurlijke, intelligente vrouw en jachtpiloot, welke door de Obama doctrine als voorbeeld naar voren wordt geschoven als boegbeeld, om de rol van de islamitische vrouw op lange termijn te doen veranderen in de islamitische wereld. Op lange termijn zou nog wel eens 1400 jaar kunnen inhouden, want zoals hier bij E.J. men weet dat deze godvergeten islamieten gewoon mentaal achter lopen en niet zo klein beetje ook. Hoop dat Mariyam al Mansouri nog veel missies zal vliegen en zoveel mogelijk IS strijders de hel in mag jagen tot dat er een gebrek aan dwangbuis maagden ontstaat.

  Like

  • windwens zegt:

   Bij de laatste zin vraag ik me toch altijd weer af. Hoe moslims de voortplanting in het hemelse leven zien. Als ze een beetje nadenken zit er toch ergens een vreemde kronkel in de soera met deze belofte.

   Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja windmens 1400 jaar van indoctrinatie laat duidelijk zijn mentale sporen na, en hoe de voortplanting door de moslims in het hemelse leven er uit zal zien, daar heeft men voorbeelden genoeg van wat er zich in de voormalige autochtone arbeiderswijken zich afspeelt. In ieder geval is het behoorlijk druk daarboven buiten het feit dat elke martelaar zijn 72 maagden nog eens verwelkomt als plezierige afwisseling op zijn gewezen trieste aardse bestaan als moslim.

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Trouwens windmens moet er niet aan denken dat moslims zich óók nog eens in hemelse sferen zich voortplanten, dan is helemaal het hek van de dam, een sharia wetgeving in de hemel. Of zou de hemel opgedeeld zijn in twee kampen, of zelfs misschien twee of meerdere hemels zijn voor elke gelovige wat wils, laat mij dan later a.u.b. in christelijke sferen vertoeven.

    Like

   • BertG. zegt:

    Die rare kronkel hebben er wel meer over voortplanting. Daar zijn ze niet de enigste in.

    Like

 5. Driek zegt:

  Maar de IS heeft toch niets met de islam te maken, volgens onze bewindslieden? Dan lijkt het mij juist goed dat die dappere pilotenvrouw er de bommen op los laat.
  Of zitten ze de boel nu weer te besodemieteren. Wanneer komen ze er nu eens achter dat die misdadige islam verboden moet worden, want de hele wereld gaat er aan ten onder.

  Like

 6. Dr.Kwast zegt:

  Mogen ze daar wel in een auto rijden ? Vliegen is wel wat anders. Maar als brokkepiloot zal er toch meer schade ontstaan, dan als in een auto als brokkepiloot.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Het zoveelste bewijs dat ISIS gewoon HALAL is voor de doorsnee Suni Mohammedaan.

  Aleen Cameron en Obama weten precies wat Islamitisch is en natuurlijk in Nederland de PvdA.

  Like

 8. Van je familie moet je het hebben;niet dus!Voor mij is ze een top vrouw!

  Like

 9. windwens zegt:

  De nachtmerrie van IS gedood worden door een vrouw. Dan nog zeggen dat Obama zijn koran niet kent.

  Like

 10. Jan zegt:

  Mavi Marmara ‘Peace Activist’ Killed in US Airstrike
  Turkish IHH activist who took part in infamous Gaza flotilla killed in Syria airstrike; reports say he was fighting with Al Qaeda.

  40-year-old Bulent Alniak was killed in a US airstrike in Idlib, northwestern Syria, on a target identified as belonging to the “Islamic State” terrorist group (IS, also known as ISIS or ISIL), according to the Turkish World Bulletin website.

  Significantly, the Turkish Islamist group behind the Mavi Marmara flotilla which Alniak was an active member of – the Humanitarian Relief Foundation (IHH) – is suspected of having close ties to Al Qaeda.
  In January of this year IHH offices were raided by Turkish police investigating those terror links, and the group has also been accused of sending weapons to jihadi rebels in neighboring Syria.
  http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/185546#.VCjlfca-1b0

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s