Over een klein incident

Screenshot 27

(Door: Eeyore – Vertaling: Vederso)

Een echtpaar zit in het openbaar vervoer met zijn kind, dat toevallig autistisch is. Hiervoor heeft het echtpaar niet gekozen. Dit is een onvrijwillige toestand. Andere mensen zijn niet verplicht om er speciale aandacht aan te besteden, maar gezien de omstandigheden zou het beleefd zijn om dat binnen redelijkheid te tonen. Het kind moet gekalmeerd worden en de ouders zingen zijn favoriete liedje.

Een moslimgezin maakt bezwaar, omdat het liedje verwijst naar een dier [varken], waarvan moslims ervoor gekozen hebben het niet te eten vanwege willekeurige ‘religieuze’ redenen, en het eist dat het Engelse gezin uit de bus wordt gezet. De bestuurder, ook een moslim, komt de moslimfamilie tegemoet en dumpt de familie ongeveer drie kilometer van huis.

Waarom is dit belangrijker dan een publieke onthoofding door een bekeerling die voldoet aan de oproep tot Jihad? Omdat het oneindig veel subtieler is. Het toont de hoge mate waarin de sharia-normen reeds in Groot-Brittannië werkzaam zijn. Het laat zien dat zelfs een fluistering of een liedje, dat verwijst naar een fictief dier van een tv-show voor kinderen dat toevallig niet op het menu van de moslims staat, niet zal worden getolereerd en zelfs wordt beschouwd als een soort van opruiing, als muiterij. Is dat begrepen? We doen niets aan moslims die van plan zijn Jihad te voeren of die de omverwerping van ons juridisch en politiek systeem eisen, maar moslims behandelen ons, waar ze in aantal groot genoeg zijn, door ons niet alleen te beschuldigen van verraad, maar straffen ons voor de loutere uiting van een verwijzing naar een symbool van iets dat moslims gebruiken om ons er aan te herinneren wie echt de baas is.

(Opm. de Openbaar Vervoersmaatschappij onderzoekt het voorval)

Screenshot28

Bron:
http://vladtepesblog.com
Auteur: Eeyore

Bron oorspronkelijk artikel:
www.dailymail.co.uk
Auteur: Jennifer Smith

Vertaald uit het Engels door:
Vederso
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, discriminatie, Eurabië, Groot-Brittannië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

32 reacties op Over een klein incident

 1. Frerik zegt:

  Iedere gedachte die we hebben over de islam is aan het uitkomen gewoon van kwaad tot erger, en maar weer wordt ons leven vergald door de moslims. je kunt gewoon ook nergens meer plezier in hebben zonder last te hebben van deze ziekelijke ziekmakende kotsmisselijke stroming, je houd geen ingewand meer over dat gaat met de kots er mee uit.

  Like

 2. @geertwilderspvv Eng Echtpr UIT bus gezet zong nl vr hun autistisch kind liedje over varkentje na kl8 moslims in bus http://wp.me/p1O7aM-iF0

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het zijn schoften, allemaal! Ik had geweigerd uit die bus te stappen, want ik heb voor de hele rit betaald. Ook zou ik een alarmnummer bellen, en zien wat ervan zou komen.
  Dit is echt te zot voor woorden! Alle moslims moeten oprotten naar hun land van herkomst. We kunnen het niet genoeg herhalen dat deze neuroten hier niet thuis mógen zijn!

  Like

  • Driek zegt:

   Maar ze gaan niet weg, beste Cathja, er komen er steeds meer bij. We moeten er mee leren leven, tenzij Geert Wilders straks een schitterende overwinning boekt, en zo niet, dan gaan we er op den duur allemaal aan. Maar onze bewindslieden schijnen de islam nog altijd zeer vredelievend te vinden.
   Niemand geloofde in de begin jaren veertig, dat de Joodse burgers zouden worden afgeslacht, die gedachte alleen al was onvoorstelbaar. Ik ben er bang dat onze bewindslieden weer precies zo denken als in de jaren veertig, dat het zo erg niet kan het worden. Nou, mooi wel.
   Die mohammedanen zijn nog een graadje erger dan de Nationaal Socialisten. Maak je borst maar nat. Die lieden hebben geen enkel pardon, kijk maar naar die kwade rot koppen, er kan nooit een vriendelijk woord af. Ze behandelen ons nu al als een minderwaardig soort mensen.

   Like

   • Jean zegt:

    Driek,
    De politieke lafaards weten en zien ook dat ALLES fout loopt met die islamitische smeerlapperij maar ze weigeren dat te bekennen omdat de postjes boven het algemeen belang gaan, ze zien nog liever de eigen bevolking de vernieling in gaan dan ze te beschermen wat eigenlijk hun verdomde plicht is en waarvoor ze betaald worden.
    Als ze niet willen luisteren dan moeten ze maar voelen, punt.

    Like

 4. windwens zegt:

  Wat zal zo onderzoek opleveren, een bos bloemen een excuus en het zal nooit meer of had nooit mogen voorkomen. Daar wordt het dan mee afgedaan, als men door gaat met procederen tegen dit ontoelaatbare gedrag van moslims is men weer bang voor racist uitgemaakt te worden. Deze angst cultuur zit er te diep in, in Engeland waar de moslims dankbaar gebruik en misbruik van maken. Hoewel het hier niet anders is, om dood ziek van te worden. Het wordt tijd dat de Nederlander de racisten kaart een gaan trekken tegen dit soort lieden, want wij worden veel racistischer benaderd door hen dan anders om.

  Like

 5. Kraftavilqa zegt:

  GENOEG! VERDOMME! Alle kudtmuzels terug naar de zandbak NU! Smerige barbaren!

  Like

 6. jitskesez zegt:

  Ik heb iedereen op de Engelse FB waar ik lid van ben (bijv. English Defence League) aangemoedigd, zoveel mogelijk Peppa Pig song te zingen overal. Heb daar veel likes op gekregen ook en ik hoop dat men het ook doet, en zit me af te vragen wat voor soort Nederlands liedje Moslims echt zouden haten als ik het neuriede naast hen op de bus?

  Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het is waar: Juist de subtiliteit van dit geval maakt het belangrijker dan een onthoofding door een fanatieke bekeerling. Dat wordt althans nog niet gepikt, de bekeerling wordt ingerekend, berecht en maakt kans op een zeer hoge gevangenisstraf tot Levenslang. Een geval als dit wordt hooguit onderzocht -althans in naam- en je moet maar afwachten of er uiteindelijk nog de één of andere sanctie op volgt. Intussen, echter, is het al weer geschied: DE MOSLIMS BEPALEN,DAT ER IN DE BUS NIET OVER VARKENS GEZONGEN MAG WORDEN!
  En dat is nou net het punt: DAT HEBBEN ZE NIET TE BEPALEN. Feit is echter, dat die Britten daarin te slap en te inconsequent zijn. Omdat…..vul maar in.
  Ik geloof waarachtig, dat heel autochtoon Europa eens zou moeten beginnen, de benaming ‘racist’ als een zuivere geuzennaam te beschouwen, dan waren we meteen al een stuk verder!

  Like

  • Jean zegt:

   Theresa,
   Ik beschouw deze benaming al lang als een ere titel, ik draag hem met fierheid, ik haat niemand maar ik haat islam omdat het de gruwelijkste achterlijkste gewelddadigste barbaarse smeerlapperij is op deze planeet, het wordt hoogtijd dat wij burgers gaan ingrijpen tegen die barbaren en die overal van het openbaar vervoer flikkeren en zeker als die vuiligheid aan het stuur zit, daarom neem ik nooit eentaxi in Brussel want achter elk stuur zit zo een barbaar.

   Like

 8. Rick zegt:

  Grote jongen die mij de bus uit had gekregen!!
  Laat de Politie er maar bij komen. Proces verbaal afdwingen.
  Niet booslims stellen zich nog steeds te begripvol en geweldloos op.
  Die tijd is voorbij beste mensen…het is nu openlijke oorlog.
  Bewapent u en gedraagt u er naar.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23134340/__ISIS-vlag_in_beslag_genomen__.html
  “Na gesprekje met de agentjes mochten zij hun weg vervolgen”
  Ik bedoel maar…zij mogen echt alles!!!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Rick: 16.50. uur. U zegt: “Zij mogen echt alles”. En dat is waar, en de bron van deze ELLENDE ligt in 1975, toen partijen van socialisten, liberalen, links-liberalen, en christen-democraten, door middel van: DE RESOLUTIE VAN STRAATSBURG, ONS VERRADEN HEBBEN AAN DE ISLAM. In Nederland gaat het om de volgende partijen: PvdA,VVD,CDA en uiteraard D66! WIJ staan als burgers ER ALLEEN VOOR. ONZE REGERING EN ROVERHEID ZIJN ER VOOR DE MOSLIMS EN NIET VOOR ONS!!

   Like

  • oud-marinier zegt:

   Helemaal mee eens Rick …grote jongen die mij en mijn gezin uit die bus had gekregen….!!!

   Like

 9. koddebeier zegt:

  De druk op de samenleving zal alleen maar toenemen en met het groeien van het aantal islamieten zal de terreur (ook de geestelijke terreur) toenemen.
  Van de Overheid (het hele ambtelijke apparaat) hebben we niets maar dan ook helemaal niets te verwachten, die hebben ons verkocht en verraden.

  Like

 10. Pingback: EN KLEIN INCIDENTJE OF EEN TEKEN AAN DE WAND? | eunmask

 11. Ik krijg hier moordneigingen van!

  Like

 12. Furry zegt:

  The enemies are at the gate. Do we let them enter?

  Like

 13. Charles Martel zegt:

  Erg onverstandig van die familie, want het varken is het allerheiligste totemdier van de islam; je mag het niet aanraken, onder geen beding. Zo heilig dat het zelfs niet ritueel geslacht mag worden. Was overigens reeds zo bij de oude Egyptenaren. Herodotos schrijft in 425 voor Christus: “de Egyptenaren zijn knettergek. Wanneer zij toevallig met een varken in contact komen, springen ze onmiddellijk met kleren en al in de Nijl om zich te reinigen”.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Dat komt er bij uit als je moslims of moslimkontkruipers in
  dienst neemt bij het openbaar vervoer ! Zou ik de chauffeur
  gewezen zijn hat ik deze moslimtroep er hoogkant eruit geflikkert !
  Hoogste tijd de bussen onbemerkt in het donker van de nacht vol
  te plakken met varkensstickers !

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  En zo nemen de moslims je hele arm, nee… het gehele lichaam.
  Elke keer weer krijgen zij bevestigd dat alles wat zij eisen, gebeurt!
  Ze worden hierdoor steeds sterker en zelfverzekerder en willen steeds meer, meer, meer!!!

  En wij westerlingen mogen steeds minder, minder, minder!
  We mogen niet eens onze eigen feesten vieren/ onze eigen cultuur behouden; we zijn er alleen maar voor om het levensonderhoud en de achterlijke grillen van die moslims te betalen!

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat 28/9 20:17

   Maar zijn wij allen er niet zélf een beetje schuldig aan dat we steeds meer terrein verliezen? Als wij gewoon onze gang gaan en onze feesten vieren, winkeliers blijven hun winkels versieren voor Sinterklaas en Kerst, zoals ze altijd hebben gedaan, wie denkt hier dan iets tegenin te kunnen brengen? Het lijkt me niet waarschijnlijk dat de M.E. er aan te pas komt.
   Dus: we moeten massaal een dikke middelvinger opsteken als er nieuwe beperkingen worden opgelegd, en gewoon doen wat WIJ willen! We moeten nu echt eens beginnen met de VERDEDIGING van Nederland. Straks is alles wat ons dierbaar en wat zo typisch Nederlands is, verleden tijd!
   Zover laten we het toch zeker niet komen?

   Like

 16. Marc Bouwman zegt:

  Het kan niet anders dan dat die chauffeur zijn baan kwijt is, en die moslims zwaar bekeurd zijn voor het beledigen van autochtone burgers.

  Like

 17. Joost Visser zegt:

  ´waarvan moslims ervoor gekozen hebben het niet te eten vanwege willekeurige ‘religieuze’ redenen´.

  Het is geen willekeurige reden. Het heeft te maken met ziektes. Varkens vreten alles en een stukje varkensvlees wordt tegenwoordig in een goed restaurant aangeboden mits het goed doorbakken is. Als je het bijvoorbeeld medium wilt hebben, zal de gerente duidelijk aangeven dat het eten ervan voor eigen risico is.

  Laat staan de ervaringen van een duizend tot tweeduizend jaar geleden. Diarree totdat je uitgedroogd bent. Vandaar dat varkens goed zijn om de troep op te ruimen maar niet om te eten. Hedendaags met de kooktechnieken en de hygiene telt dat niet meer. Temeer een bewijs dat de moslims in het jaar 1400 en nog wat zijn blijven steken.

  Overigens Obelix aangehaald, een mens is wat ie eet. Romeinen een kip (=lafaard), hij een everzwijn. Ik lust graag een varkenskoteletje…..

  Like

 18. Benesha zegt:

  Je wordt geregeerd door diegenen op wie je geen kritiek mag hebben zei Voltaire al. Het is om te kotsen dit bericht en om te kotsen dat er geen massale reactie op komt op al deze omgekeerde discriminatie. Net zoals die 1400 verkrachte meisjes. Als er 1,4 moslimmeisje werd verkracht dan stond de UK nu op zijn kop met massale rellen. Erg, heel erg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s