Somalië: Radicale islamieten stenigen moeder van drie kinderen

Screenshot 33

(Vertaling: E.J. Bron)

Terroristen van de islamitische terreurbeweging Al-Shabaab hebben in Somalië een vrouw gestenigd tot de dood er op volgde. Ze had toegegeven met drie mannen tegelijk getrouwd te zijn.

De radicaalislamitische terreurbeweging Al-Shabaab heeft in Somalië een moeder van drie kinderen gestenigd wegens overspel. De 33-jarige had schuld bekend en zich bereid verklaard  op deze wijze te sterven om de vergeving van Allah te verkrijgen.

Dat deelde een niet met name genoemde “rechter” van Al-Shabaab zaterdag op de website van de terreurbeweging mee. Volgens ooggetuigen werd de vrouw tot de schouders ingegraven. Daarna bekogelden gemaskerde Al-Shabaab-strijders en meerdere mannelijke burgers haar hoofd met stenen totdat ze dood was.

De steniging had vrijdag in het dorpje Barawe plaatsgevonden, ongeveer 180 kilometer ten zuiden van de hoofdstad Mogadishu. Het slachtoffer had toegegeven met drie mannen tegelijk getrouwd geweest te zijn, verklaarde Al-Shabaab.

De aan het terreurnetwerk Al Qaida gelieerde islamitische terreurbeweging verbreidt al jarenlang angst en verschrikking. In de door haar gecontroleerde centrale en zuidelijke delen van het land legt ze de islamitische rechtspraak, de sharia, uiterst wreed uit, waarbij steeds opnieuw openbare executies en amputaties horen.

In het buurland Kenia, dat de Somalische regering militair ondersteunt, heeft Al-Shabaab meerdere malen aanslagen met veel dodelijke slachtoffers uitgevoerd.

Bron:
www.20min.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, koran, Krankzinnigheid, Mensenrechten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Sharia, Somalië, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Somalië: Radicale islamieten stenigen moeder van drie kinderen

 1. windwens zegt:

  Onze plaatselijke dorpsgek een Somaliër met nog de kogel in het hoofd, die dagelijks dronken en wel ( dat dan weer wel) Arabieren ( voor hem ’t zijn Marokkanen) en mede Somalische moslim vrouwen dagelijks uitscheld en na elke zin Allah de schoenmaker roept ,die tegen de blanke Nederlanders de waarschuwing geeft dat we meer voor elkaar moeten zorgen is zo gek dan nog niet.

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  Voor het zwarte ras is moorden heel gewoon en is deel van hun bestaan. Hedentendagen, zijn het nog mensen eters en apen is hun dagelijkse kost. En dan zijn er nog van die minkukels die beweren dat wij van hen afstammen? Tevens is het voor de zwarten noodzakelijk, dat de blanken in de westersewereld hen helpen aan voedsel. Want dat kunnen zijzelf niet, sinds dit ras nog niet zolang geleden in bomen woonden.

  Like

  • windwens zegt:

   Het is al lang bewezen dat blanken niet afstammen van de zwart man. Men had graag gezien dat deze ontdekking nooit gedaan was.

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, van HEN stammen wij inderdaad niet af, maar helaas is de realiteit hoogstwaarschijnlijk wèl, dat ZIJ en WIJ gemeenschappelijke voorouders hebben gehad, nog miljoenen jaren verder terug.
   Of U moet natuurlijk het creationisme aanhangen……

   Like

   • guusvelraeds zegt:

    De wieg van de mensheid als geheel stond in Afrika. Vanuit dit continent heeft door de smalle strook die nu het midden-oosten genoemd wordt de mens in wording zich over de rest van de wereld verspreidt. Ook heeft er voor een gedeelte verspreiding plaats gevonden over zee. In dit verspreidingsproces hebben zich de nu bekende mensen rassen ontwikkeld. Naast de rassen die nu nog bestaan zijn er ook vele rassen of ondersoorten uitgestorven. Het meest beroemde uitgestorven mensen ras is de Neanderthaler. Via DNA onderzoek is het vandaag de dag mogelijk je eigen roots te bepalen. Dus de exacte herkomst van al je voorouders en hiermee dus ook van jezelf. Mensen die dat willen kunnen gebruik maken van bijgevoegde link. Het blanke ras stamt inderdaad niet rechtstreeks af van het zwarte ras. Zou dat wel het geval zijn geweest dan was er nu geen zwart ras meer, althans mensen met een zwarte huidskleur. Wel heeft het zwarte ras (negroïde ras) en het blanke ras (Kaukasisch ras) gezamenlijke voorouders. Dus verwantschap is er wel degelijk en dat is overigens ook het geval met alle andere rassen.

    https://www.consanguinitas.nl/dna-testen/etniciteit-test

    Like

  • U.G. Kempenaer zegt:

   Volkomen mesjogge zijn ze, de barbaren.

   Like

 3. IFF zegt:

  Zelfs de ‘slachtoffers’ zijn knetter- en knettergek. Deze religie leidt tot permanente hersenbeschadiging, zoveel is duidelijk.

  Like

 4. win zegt:

  hi ej,
  hier enige commentaren op de islam,
  maar wellicht ken je dit al,
  groet,
  win

  http://wikiislam.net/wiki/Quotations_on_Islam_from_Notable_Non-Muslims#Winston_Churchill

  Like

 5. Furry zegt:

  Is dit vrouw tot een bekentenis geslagen?
  So what, met drie mannen getrouwd. Ik ben geen voorstander, maar een man mag er wel vier vrouwen op na houden.
  Ik haat deze ongelijkheid. Ik haat de zinloze geweld, deze moord. En die kinderen moederloos.

  Like

 6. Jean zegt:

  Zij mag niet met 3 mannen rotzooien maar die perverse dekstieren mogen rustig ongestoord met 6 vrouwen rotzooien zelfs met kinderen!
  Met 2 bakstenen is dat probleem zo opgelost alleen opletten dat je er niet met de duimen tussen zit.
  En dergelijke perverse smeerlapperij importeren ze massaal naar hier!!!

  Like

 7. Tom Hendrix. zegt:

  En nogmaals voor de RODEN, de GROENE ZWATELAARS, en de huichelaars van Liberale en Christen-democratische snit: DIT IS DE ISLAM ZOALS MO de PEDOPROFEET deze heeft laten opschrijven. Maar de wegkijkers en vak K in Den Haag, WILLEN HET NIET WETEN!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Beste Tom, die wegkijkers & co WETEN HET ALLANG; ze WILLEN juist dat we kapotgemaakt worden m.b.v. de islam.
   Zélf hebben ze hun vluchtroute reeds gepland.
   Dat maakt de situatie zo uitzichtloos….

   Like

 8. BertG. zegt:

  Obama heeft zich vergist over IS, maar over alle vermoorden christenen geen woord.

  De Amerikaanse president Barack Obama heeft toegegeven de opmars van IS te hebben onderschat. De capaciteiten van het Iraakse leger hebben de Verenigde Staten daarentegen juist overschat.
  De clash tussen soennieten en sjiieten is momenteel de grootste oorzaak van conflicten, niet alleen in het Midden-Oosten, maar in de gehele wereld.
  http://www.powned.tv/nieuws/buitenland/2014/09/obama_we_hebben_is_onderschat.html

  Like

 9. cocx kunen zegt:

  ZWIJNEN ZIJN HET

  Like

 10. U.G. Kempenaer zegt:

  Kijk zo gaan de vrienden van Frans “Slijmglibber” Timmermans en Mark “het hinnikend paard” Rutten met vrouwen om, beste vrouwen van Nederland, dus voortaan niet meer zulke achterlijke stemmen uitbrengen, stel retards.

  Like

 11. luckybee zegt:

  Zo iets gebeurd overal waar de sharia in gevoerd wordt. bvb Aceh op Sumatra.Bij de Boegizen op Celebes.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s