Stop met ontkennen van wat voor de hand ligt: De islam is een probleem

Screenshot 23

(Door: Geert Wilders)

Om IS te verslaan zouden we meer moeten doen dan alleen maar zijn bolwerken in het Midden-Oosten bombarderen; we moeten niet langer onze ogen sluiten voor het gewelddadige karakter van de islam. We moeten eisen dat degenen die zich in onze landen vestigen waarden die onverenigbaar zijn met de onze aan de kant schuiven. Er is een groot probleem –  ook in onze landen – dat veroorzaakt wordt door de hevige geweldsuitbarstingen van de islam. Pas als we deze waarheid onder ogen zien, zullen we in staat zijn om deze oorlog waarin we ons bevinden, te winnen.

Hoewel de meerderheid van de moslims gematigd is, zijn duizenden onschuldige burgers in heel het Westen het slachtoffer geworden van terroristen die geïnspireerd worden door de islam. IS heeft aangekondigd dat iedere burger in het Westen een doelwit is.

70% van de Nederlandse moslims vindt de religieuze regels van de islam belangrijker dan de seculiere wetten van het land waarin zij wonenOverzicht, december 2013, door Prof Ruud Koopmans, Humbolt Universiteit, Berlijn.

Een militaire alliantie, geleid door de Verenigde Staten, bombardeert op dit moment de strijdkrachten van de Islamitische Staat [IS] in Irak en in Syrië. Veel Europese landen, zoals het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Nederland en anderen, nemen deel aan dit offensief. IS is echter niet alleen een bedreiging voor het Midden-Oosten, maar ook voor onze eigen landen. De aanwezigheid in de IS-gelederen van honderden moslims die in het Westen geboren zijn, die in het bezit zijn van westerse paspoorten, vormt een enorm binnenlands veiligheidsrisico. Of we het nu leuk vinden of niet, de oorlog is ook in onze straten aangekomen.

En of we het nu leuk vinden of niet, de islam heeft er alles mee te maken. “Geen religie gedoogt het doden van onschuldigen”, zei president Obama onlangs. David Cameron heeft hier over de IS-terroristen aan toegevoegd: “Zij zeggen dat ze dit doen uit naam van de islam, maar dat is onzin. De islam is een religie van de vrede. Zij zijn geen moslims, maar monsters”.

Het trieste is dat, terwijl ze inderdaad monsters zijn, zij ook moslims zijn. Het maakt niet uit wat Obama en Cameron zeggen, IS en andere terroristische groeperingen laten zich inspireren door koranverzen, zoals soera 47: 4: “En wanneer jullie hen die ongelovig zijn (in de strijd) ontmoeten, slaat hen dan dood, maar wanneer jullie dan een bloedbad onder hen hebt veroorzaakt, boeit hen dan stevig vast”.

Hoewel de meerderheid van de moslims gematigd is, zijn duizenden onschuldige burgers in heel het Westen het slachtoffer geworden van terroristen die geïnspireerd zijn door de islam. Op 11 september 2001 lieten Mohamed Atta en zijn handlangers vliegtuigen in de Twin Towers in New York vliegen. In maart 2004 bombardeerden Jamal Zougam, een in Marokko geboren Spaanse burger, en zijn vrienden vier forensentreinen in Madrid. In november 2004 sneed Mohammed Bouyeri, een Nederlander van Marokkaanse afkomst, de keel door van de islamcriticus Theo van Gogh in Amsterdam. In juli 2005 vermoordden Hasib Hussain en drie andere zelfmoordterroristen, die in Groot-Brittannië werden geboren en getogen, 52 burgers die in Londen met het openbaar vervoer reisden. In maart 2012 maaide Mohammed Merah, een Fransman van Algerijnse afkomst, een rabbijn en drie kinderen neer voor een school in Toulouse. In april 2013 doodden de Tsjetsjeense broers Tamerlan en Dzhokhar Tsarnaev drie toeschouwers bij de marathon van Boston met snelkookpanbommen. In mei 2013 onthoofdde Michael Adebolayo, een Brits staatsburger van Nigeriaanse afkomst, de soldaat Lee Rigby in de straten van Londen. Afgelopen mei vermoordde Mehdi Nemmouche, een Franse staatsburger van Algerijnse afkomst, vier mensen in het Joods Museum in Brussel.

Atta, Zougam, Bouyeri, Hussain, Merah, Tsarnaev, Adebolayo, Nemmouche waren allen moslims, de meesten van hen hadden westerse paspoorten. Het is gevaarlijk om de wekelijkheid te ontkennen, omdat die ongemakkelijk is. De IS in Syrië en Irak bombarderen en ondertussen weigeren de problemen thuis te zien, zal desastreuze gevolgen hebben.

Er is veel discussie over de steun onder de moslimbevolking in het Westen voor IS en vergelijkbare organisaties, die de Jihad voeren en de bedoeling hebben de islamitische sharia aan onze samenleving op te leggen. Uit een enquête, die in juli vorig jaar werd uitgevoerd door ICM Research, bleek dat 16% van alle inwoners van Frankrijk en 7% van de inwoners van het Verenigd Koninkrijk een positief standpunt innemen over de IS. In mei 2013 bleek uit een onderzoek door Ahmed Ait Moha van Motivaction, een Amsterdams onderzoeksinstituut, dat 73% van de Nederlandse moslims andere Nederlandse moslims die in Syrië vechten als helden beschouwt, dat geldt slechts voor 3% van de autochtone Nederlanders. In december vorig jaar bleek uit een onderzoek door professor Ruud Koopmans aan de Humboldt Universiteit in Berlijn dat meer dan 45% van de Duitse moslims en 70% van de Nederlandse moslims de religieuze regels van de islam belangrijker vinden dan de seculiere wetten van het land waarin zij wonen.

Elke dag kan ik de kille schaduw van de islam voelen. In november zal ik precies tien jaar onder permanente politiebescherming leven. Waar ik ook naartoe ga, daar gaan gewapende politieagenten met mij mee om me te beschermen tegen islamitische groeperingen die hebben gezworen om me te vermoorden, omdat zij het niet eens zijn met mijn opvatting dat de islam geen religie van de vrede is. Vandaag, tien jaar later, heeft IS aangekondigd dat iedere burger in het  Westen een doelwit is.

Om IS te verslaan, zouden we meer moeten doen dan alleen maar zijn bolwerken in het Midden-Oosten bombarderen; we moeten niet langer onze ogen sluiten voor het gewelddadige karakter van de islam. We moeten eisen dat degenen die zich in onze landen vestigen, waarden die onverenigbaar zijn met de onze aan de kant schuiven.

Vorige week heb ik in het Nederlandse parlement voorgesteld dat wij van alle mensen uit islamitische landen, die deel willen uitmaken van onze samenleving, vragen dat zij een eed afleggen. In die eed moeten zij zich nadrukkelijk distantiëren van de sharia en de gewelddadige verzen in de Koran. Degenen die de eed niet willen afleggen, zijn niet langer welkom. Ze moeten ons land onmiddellijk verlaten. Deze maatregel dwingt ons om de werkelijkheid onder ogen te zien, die Obama, Cameron en andere westerse leiders weigeren te zien: er is een groot probleem – ook in onze landen – als gevolg van de hevige geweldsuitbarstingen van de islam.

Pas als we deze waarheid onder ogen zien, zullen we in staat zijn om de oorlog waarin we ons bevinden, te winnen.

Geert Wilders MP is de leider van de Partij voor de Vrijheid (PVV) in Nederland. In een recente peiling is de PVV momenteel de grootste Nederlandse partij. De heer Wilders is de auteur van ‘Marked for Death: Islam’s War Against the West and Me’ (Regnery, Washington DC).

PVV normale grootte

Bron:
www.gatestoneinstitute.org
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Engels door:
Wachteres & Henk V.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

h/t BertG.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islam, PVV. Bookmark de permalink .

88 reacties op Stop met ontkennen van wat voor de hand ligt: De islam is een probleem

 1. windwens zegt:

  Anti Sharia verklaring is prima, alleen schuilt het gevaar erin dat men deze verklaring gewoon teken en als nog doet waar men zin in heeft. Er moet wel een statement gemaakt worden door de politiek dat is zeker maar alleen een verklaring dat men de Sharia niet onderschrijf en hatelijke soera’s is te weinig naar mijn mening. Het niet toestaan van sluipende sharia wetten in ons Nederlandse bestel lijkt mij meer een duidelijk signaal. Bij elke herziening in de wetgeving moet deze worden doorgelicht of deze nu werkelijk de Nederlandse burger dient of dat dit verkapte Sharia is. Mijns inziens ligt dan de leiding van ons land in handen van de politiek. Wij kiezen onze vertegenwoordigers als zij wetten toelaten die gebaseerd zijn op het griezelboek de Koran zijn ze geen haar beter, en zie ik het als het gebruik van Sharia als onderdrukkingsmiddel van de Nederlandse bevolking. Met het niet toetsen aan de Sharia neemt de afglijding naar een dictatuur met de dag toe.

  Like

  • Charles Martel zegt:

   Nog belangrijker lijkt mij dat de koran en islam kritisch wetenschappelijk en niet dogmatisch bestudeerd worden. Zelf aan onze universiteiten wordt islam-mythologie onderwezen als ‘wetenschap’. De koran is een samenraapsel van verhaaltjes en citaten en namen (illiyoun, sijjin, tasnim, zubur, salsabil, geen hond weet wat het betekent) die dateren van vele eeuwen voor christus. Van openbaring is er geen sprake. De tekst van het boek werd overigens ‘definitief’ vastgelegd in 1924 in Cairo (jawel). Een kritische biografie van ene mohammed, die eigenlijjk niet mohammed heette, zal het sprookje onderuit halen. Ook moet men gewoon stoppen met allaah ‘god’ te noemen, het zijn twee totaal verschillende wezens. Onze politieke idioten als Cameron en Hussein Obama weigeren gewoon de realiteit te zien. Een gelijkaardige houding heeft destijds het Midden Oosten om zeep geholpen, en dat herhaalt zich nu in onze westerse ‘beschaving’.

   Like

 2. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik ben het niet eens met de stelling dat de meerderheid van de moslims gematigd zou zijn. En Wilders geeft er in zijn eigen stukje eigenlijk al zelf de argumenten voor waarom de meerderheid helemaal niet gematigd is.

  Like

 3. BertG. zegt:

  Dit is toch die link die ik opgestuurd had 1 of 2 dagen geleden maar nooit verschenen is.
  Ik dacht al dat ie bij de vertaling afdeling beland was. Anders was ie wel geplaatst.

  Like

 4. Antivenin zegt:

  Voor wie denkt dat IS op magische wijze niets te maken heeft met de échte islam, hier een overzichtje van JihadWatch: http://www.jihadwatch.org/2014/09/the-islamic-state-vs-the-quran

  IS volgt exact het voorbeeld van Mohammed, die zelf ook niet vies was van vijanden de hoofden afhakken, vrouwen tot slaaf maken en oorlogsbuit veroveren.

  Niet echt slim om aanhangers van een dergelijk “geloof” massaal in ons gezapige landje binnen te halen. Als we niet oppassen zullen ze onze cultuur “verrijken” tot alleen de islamitische “cultuur” over is.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  Geert alleen op deze manier funtioneert het !

  Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  Ik zou dus willen zeggen, beste heer Wilders: stop met ontkennen van wat voor de hand ligt, niet alleen de islam is een probleem, maar ook de (zogenaamd gematigde) moslims. Verontrustend dat ook Wilders van deze realiteit wegkijkt…
  Moslims eruit, collaborateurs in de gevangenis en de grenzen dicht. Dat is de enige fatsoenlijke oplossing.

  Like

  • Jean zegt:

   1000% mee eens.

   Like

  • Rimon zegt:

   @ U.G. Kempenaer: “Ik zeg (schrijf) het volgende al vele… vele jaren”

   De Islam is a priori politiek en militant. Sterker nog: het is een militaire ideologie vermomd als religie. En de zogenaamde “gematigde” Moslims bestaan niet.

   De Islam is een zeer gevaarlijk fenomeen, maar blijkbaar wil men het niet zien.

   Like

  • bigljohn zegt:

   U.G. Kempenaer; Gedane zaken nemen (helaas) geen keer. En die rare kiezer blijft maar links stemmen, en veroorzaakt kabinetten die de PVV met een cordon sanitaire opzadelen. Alles staat of valt met de kiezer die linkse kabinetten in stand houdt, en ons land steeds verder doet afglijden richting Sharia !

   Like

 7. Bob Fleumer zegt:

  De tijd is nu, de tijd om te handelen is nu aangebroken, niet handelen is overgave.
  Als er nu nog steeds mensen zijn die beweren dat de islam vrede is dan weten zij niet eens wat vrede is!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Zoals altijd: helemaal mee eens!

  Like

 9. Die eed is ook geen fluit waard,aangezien moslims als ze hun mond openen,zich al bedienen van taqqia!Gewoon opruimen die zooi:wij moeten ons land,huizen,geldstromen terug eisen!Zij doen niets anders dan eisen stellen,die ook nog eens allemaal ingewilligd worden.Nu zijn wij aan de beurt!Om te beginnen eisen wij een islamvrij Nederland!En dat is nog maar het begin!

  Like

 10. @geertwilderspvv Stop met ontkennen van wat voor de hand ligt @MinPres: De islam is een probleem http://wp.me/p1O7aM-iFD via @wordpresscom

  Denk aan de uitspraak, HEDEN IK, MORGEN GIJ!

  “Elke dag kan ik de kille schaduw van de islam voelen. In november zal ik precies tien jaar onder permanente politiebescherming leven. Waar ik ook naartoe ga, daar gaan gewapende politieagenten met mij mee om me te beschermen tegen islamitische groeperingen die hebben gezworen om me te vermoorden, omdat zij het niet eens zijn met mijn opvatting dat de islam geen religie van de vrede is. Vandaag, tien jaar later, heeft IS aangekondigd dat iedere burger in het Westen een doelwit is.”

  Like

 11. Mooi gesproken, Geert!!!

  Like

 12. @geertwilderspvv GEWELDIG dit BOOTJE in de HOFVIJVER FOTO GEEN SHARIA HIER:Jasterke houdt woord! http://wp.me/p1O7aM-iFy via @wordpressdotcom

  Like

 13. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  NIEMAND KAN HET MEER ONTKENNEN! Degenen die dat nog steeds doen zijn LANDVERRADERS!

  Like

 14. Dit artikel zoveel mogelijk verspreiden!

  Like

 15. Marc Bouwman zegt:

  100% waar. 100% mee eens!

  Wel vind ik dat de de-islamiseringscampagne duidelijke handen en voeten moet krijgen.

  De islam is voor ons land, en voor de meeste westerse landen, een hoofdprobleem naast die andere, de massa-immigratie. Gezien het feit dat de meeste immigranten moslims zijn, vergt dat nauwkeurige afstemming van politieke koers, doelen, middelen en bewoording voor elk van beide problemen.

  Islam is, naar de aard van het probleem, zwaarwegender dan massa-immigratie. De essentie van het probleem van de islam laat zich vatten in het gegeven dat het strijdig is met alle westerse en de meeste van de niet-islamitische culturen, normen en waarden. Zoals gelijk rechten en plichten voor allen, geen discriminatie naar ras, geslacht, seksuele voorkeur, politieke overtuiging, enz.

  De essentie van het probleem van massa-immigratie is wezenlijk anders. Hier hebben we te maken met een massieve influx van grote groepen mensen vanuit de ene cultuur in een andere. De macht van het getal is hier van belang: waar een vreemde cultuur in hoofdzaak aanwezig is, zal zij haar macht willen doen gelden. Daar hoef je in principe geen moslim voor te zijn.

  De islam is een totalitaire ideologie op basis van ongelijkheidsdenken dat haar doelen wil verwezenlijken door middel van geweld. Deze essentie staat in het westen bekend als fascisme, met haar Duitse pendant van het nazisme. Zoals nazisme en fascisme de precieze tegendelen waren van de waarden van Verlichting (en Franse Revolutie), zo geldt dit ook voor de islam.

  Waar in westerse landen, en elders, de islam zich manifesteert als vreemde cultuur binnen de context van massa-immigratie, raken lokale westerse politici verward. Immers, zo meenden we de lessen van de Tweede Wereldoorlog te moeten begrijpen, de kern van het fascisme is het ongelijkheidsdenken dat de ander, wie dat dan ook moge zijn, het zijn en leven niet gunt. Het nazisme specificeerde dit verder naar het kenmerk van ras, hoe wetenschappelijk ongefundeerd wij dit tegenwoordig ook mogen vinden. In de jaren 1960 echter, trok men maatschappelijk en politiek op deze foute gronden de algemene conclusie dat racisme de essentie van het nazisme was, niet het ongelijkheidsdenken als zodanig.

  Dit onjuiste uitgangspunt verdonkerd tot op de dag van vandaag de waarneming van vele politici die, zich moreel standaarden aanmetend, zich opwerpen als verdedigers van recht en menselijke waardigheid. Dat zij zich zo laten misbruiken voor een totalitaire ideologie als de islam, is iets wat nog steeds niet tot hen door wil dringen.

  Daarmee profileren doorsnee politici zich tot het meest wezenlijke maatschappelijke probleem in de westerse wereld: zij verraden hun cultuur en hun staat door hen die hun cultuur, normen en waarden haten, geen strobreed in de weg te leggen.

  Hoewel islam het meest wezenlijke probleem vormt voor de niet-islamitische wereld, vormt massa-immigratie voor het westen in principe het tweede probleem. We kunnen, echter, nog niet een begin maken aan het tackelen van beide problemen, als we niet eerst effectief het nog steeds onderschatte probleem van de politieke en intellectuele elite adresseren. Een elite die zich in essentie laat kennen als verraders aan de eigen cultuur; bovenal als verraders aan hun eigen volk.

  Like

  • windwens zegt:

   Het kan toch niet zo zijn dat een hele bevolking afhankelijk is van de politiek en de intellectuele elite. Zeker de laatste zouden aan invloed moeten in boete,als een cultuur ontwikkeling niet wordt gedragen door de bevolking. Deze elite wil er dan altijd gemakshalve van uit gaan dat er in de andere lagen van de bevolking alleen maar mensen rond lopen die minderwaardig zijn aan hun ideeën. Terwijl er vele wel denkende mensen in deze lagen schuil gaan. Die door allerlei omstandigheden niet tot die elite zijn gaan behoren. Maar wat niet weg neemt dat deze even intellectueel kunnen zijn. Omdat men hier in het westen heeft afgesproken dat een diploma staat voor het bepalen van de intelligentie niveau wil het nog niet zeggen, dat dit dan ook alleen de intelligentsia van bijvoorbeeld ons land is.
   Het betekend voor ons als burger dat wij afhankelijk zijn of worden gemaakt van mensen die wij niet op een democratische wijze hebben gekozen. Wat een van de uitgangspunten is van de democratie. Als ik dan zie hoe twee schrijvers worden gezien als de intelligente elite. Dan moet ik maar aan nemen dat zij dan de kunst van het oorlog voeren beter kunnen vertalen dan een gewone burger. Mijn ziens onzin leden uit onze bevolking die de oorlog hebben mee gemaakt, en al jaren roepen dat er een 5e colonne aanwezig is, in het zogenaamde vrije westen. Zij waren de gene die als eerste bemerkte dat alle verworvenheden, als het vrije denken en handelen wordt in geperkt omdat een deel van de bevolking zich daar als (minderheid) niet in kan vinden. Waardoor men voelt dat we hierdoor afglijden naar dictatuur.Deze mesen zijn dan onzinnig in hun uitspraken. Terwijl wie kan nu beter aangeven wat het gevoel is, te leven onder een bezetting dan zij.
   De gene die dit aan de lijven onder vonden heeft of de gene die het tracht te relativeren. Ik noem dit relativeren “wens denken” van de elite. De politiek is tegenwoordig niets anders, zeker nu we een kabinet hebben van die zelfde elite,waardoor de macht nog meer ongebreideld wordt mede door de arrogantie van deze “wens denkers” dat zij beter zaken kunnen inschatten dan de onder kant van de samenleving.

   Artsen zijn er inmiddels achter dat alleen zij niet gene zijn die het altijd helemaal snappen. Zij hebben inmiddels begrepen dat de patienten over meer waardevolle informatie beschikken dan ze altijd dachten.

   Kortom de politiek moet terug naar het volk, niet het volk moet het eens zijn met de politiek en wat zij bedenken.Zij noemen zich volksvertegenwoordigers maar nergens uit blijkt ten aanzien van massa- immigratie en de islam die zij geen strobreed in de weg leggen dat ze de bevolking dienen.

   Like

 16. Avidia zegt:

  Ik sta 100% achter de Heer Wilders en de PVV. Ik bewonder hem over zijn doorzettingsvermogen en moed. Je leven riskeren je vrijheid moeten opgeven omdat je opkomt voor ons land en bewoners. Kan er wel om janken. Als ik terug denk aan mijn jeugd en dat is nog helemaal niet zo lang terug, zo vrij en vrolijk, de achterdeur bleef gewoon open voor wie er nog thuis moest komen. Nu moet je met diverse sloten je huis beveiligen, beter ook nog overdag, ba!!!!

  Like

 17. roeldupree zegt:

  Mooi om te lezen hoe onze Geert wel onder ogen ziet waar andere politici en zelfs wereldleiders voor wegkijken of over liegen.

  Like

 18. H. Numan zegt:

  Het probleem van een eed is dat het in essentie vrijblijvend is. Eerstens mogen mohammedanen liegen, indien dit noodzakelijk is voor het geloof. (taqqiya) Geloof me: iedere mohammedaan zal het bijzonder noodzakelijk vinden voor zijn geloof om z’n uitkering te behouden. Tweedens kan de staat nauwelijks consequenties afdwingen als men die eed breekt. Een heel groot deel van die potentiële eedbrekers vinden het prima als de staat het zelfs maar zou proberen. Tegenwoordig krijg je voor moord (als je tenminste een fobie voor karbonades hebt) een jaar of twee. Wat geef je dan aan iemand zijn eed gebroken heeft? Een vermaning? 5 uur schoffelen?

  Like

  • leefbarbaar zegt:

   Beste H. Numand,
   een eed of anti-sharia-verklaring stelt natuurlijk niks voor. Maar gekoppeld aan uitzetting is het een stap in de goede richting. Het is nu onmogelijk een moslim het land uit te zetten. Daar moet een juridische grond voor zijn. Daar moet een grond voor gemaakt worden.
   Hoewel bijna iedereen hier vindt dat criminele moslims het land uitgezet moeten worden, is het onze eigen overheid, die dit tegenwerkt. Het schenden van een verklaring kan hierbij helpen. Het is niet echt doorslaggevend natuurlijk, maar als het helpt,; onmiddellijk doen.
   Daarnaast is het inderdaad poppenkast, een gebaar voor de bühne. Maar ook dan noodzakelijkheid omdat dom linx nog steeds denkt dat onze moslims geen sharia willen invoeren en de koran niet serieus nemen.

   Like

 19. required zegt:

  Ik stop inderdaad, met lezen van uw blog. Je hier aan blijven ergeren is zinloos. “Zij” zijn echt niet dom of blind, ze weten heus wel wat ze doen en alles gaat “volgens plan”. Dit zijn mijn laatste woorden die ik tevens met de lezers wil delen. Hoop dat u hier wat mee doet, nogmaals: zij zijn echt niet blind of dom, een druk op een rood knopje heeft echt geen zin, alles in dit land is “bepaald”.

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik loop met hetzelfde ook alweer enige tijd in me hoofd rond.
   Het wordt 1 lange herhaling van een never ending story van zetten en reacties die keer op keer herhaalt worden in vrijwel dezelfde bewoording.
   Je zou bijna alle reacties hier random onder elk artikel kunnen zetten en er zal niemand zijn die het op zal vallen. Alles in dit land is werkelijk al bepaald.

   En het ons kent ons gehalte is hier vrij hoog, laten we het vooral gezellig houden binnen ons ploegje. En dat is aan de reacties te merken. Je hoort erbij of niet.
   Een opvallende of brutale opmerking wordt niet getolereerd. Maar dat heb je vaker met oudere mensen onder elkaar. Ze zeggen dan gewoon niks meer.
   Het zal een bepaalde mentaliteit zijn die intreed op een bepaalde leeftijd.

   Like

   • BertG. zegt:

    En om weer de hele tijd en met enige regelmaat hier de term goddeloze te moeten lezen, begint me ook weer langzaam me strot uit te komen.
    Mensen waarvan je dit werkelijk nooit van zou verwachten beginnen hiermee.
    Uiteindelijk komt de werkelijk aard van het beestje natuurlijk altijd wel boven water.
    Uiteindelijk schreeuwen ze gewoon, WE MOETEN JE NIET, STERF GODDELOZE.
    Maar het valt mij soms vies tegen van sommige waar ik nog waardering voor kon opbrengen en waarvan ik dit werkelijk nooit van zou verwachten.

    Like

  • Harry zegt:

   Required ,
   Kende U niet , maar U treedt in, in de orde der struisvogels ?

   Slechts BLIJVEN hameren op het grote probleem zal effect hebben , iedere keer weer een paar nieuwe lezers bereiken , zal een beetje helpen . Dat dijt vanzelf uit .
   Niks doen en met je ogen dicht achteroverleunen lost zeker helemaal niks op .
   Weet niet of U door een religie gedreven wordt om te stellen dat alles ” bepaald ” is of dat er iets van Bilderberg of NWO meespeelt , maar in ieder geval is het zinvol om te blijven vechten ! Liever strijdend sterven dan vergeefs onzin prevelend onder de islamitische guillotine je hoofd verliezen . Gun ze die lol niet .

   En ik lees ook niet alles , deels uit tijdgebrek , deels uit zelfbehoud , soms is de emmer effe vol , maar voor degenen met familie , nazaten , vrienden , huisdieren en gewoon aardige landgenoten dienen we niet te verslappen !
   Nu is de tijd om het tij te keren !
   Niet om af te haken !

   Like

  • wouteenhoorn zegt:

   Ja je hebt gelijk maar blijf actief. Dat is hard nodig.

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Required:

   “Zij” zijn echt niet dom of blind, ze weten heus wel wat ze doen en alles gaat “volgens plan”.

   Ze weten welzeker wat ze doen. Het plan is als volgt (in uittreksel):

   Verdrag van Straatsburg, ook bekend als Resolutie 1605.
   bron: Forum voor de vrijheid

   Hieronder enkele belangrijke punten uit Resolutie 1605 van de Raad van Europa:

   9.1. Bestrijden van discriminatie op “alle fronten”,

   9.2. Verwerpen en bestrijden van Islamofobia,

   9.7.6. Het inbrengen en aanmoedigen tot deelname van immigranten in politieke partijen, handelsorganisaties en niet-overheids organen. Een einde maken aan alle verschillen tussen moslims en niet-moslims, en opkomen voor gelijke rechten van immigranten, inclusief het bevorderen van betere kans op werk en onderwijs,

   9.7.8. Het verwijderen van regels en argumentering tot het verhinderen van bouwen van moskeeën en het uitvoeren van regelgeving dat ruim voldoende gelegenheid geboden zal worden tot het voldoende hebben, bouwen en zorgdragen voor kwaliteitsgebedshuizen voor volgelingen van de Islam,

   9.7.9. Zorgdragen dat schoolboeken geen enkele negatieve informatie over het geloof Islam kunnen bevatten,

   11.6 Het aanmoedigen van jonge Moslims in Europa om Imam te worden,

   11.8. Het aanmoedigen van voldoende uitbrengen van Moslim-leven en -nieuws in de media, garanderend dat de opinie van Moslims wordt gepubliceerd,

   11.9. Het ontwikkelen van ethische handleidingen ter bestrijding van Islamofobia in de media, ter promotie van culturele tolerantie en begrip, in samenwerking met de daarvoor aangewezen organisaties.

   Dit land- en volksverraad is destijds van Nederlandse zijde aangenomen door de -nu als zodanig zéér gerespecteerde- “staatsman” Joop den Uyl. U kunt elke dag weer zien dat wat de regering aan het doen is, rechtsstreeks voortvloeit uit bovenstaande resolutie. Ze zijn dus bepaald niet dom of onwetend. Ze zijn doortrapt en misdadig. Leveren ons volk en onze cultuur uit aan de islam, vanwege de olie en de belangen van de multinationals. Die verdienen het geld en de bevolking betaalt de prijs. De “boven ons gestelden” kijken helemaal niet weg, ze kijken stiekem in hun geheime agenda en ze zien dat het goed is…

   j.c.th.kohler@online.nl

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @J.C.Th. Köhler: 12.02. uur. Prima dat U deze punten noemt, genomen uit het VERRAAD van Straatsburg! Meneer Köhler, dankzij dit blog ben ik achter deze resolutie gekomen, en ik weet zeker dat de meeste Nederlanders er geen kennis over hebben! En verantwoordelijk hiervoor zijn op de eerste plaats de PvdA, maar ook het CDA, de VVD en D66.

    Like

   • Theodoor zegt:

    Die dubbele agenda daar geloof ik ook in.
    Het houdt tevens in dat het Nederlandse volk in grote getale belazerd wordt door de gekozenen.
    De vraag is hoe bereik je de kiezers die belazerd worden om ze te waarschuwen van deze intense gemeenheid. Als dat zou lukken wordt de enige partij die er wat aan wil doen oppermachtig en kan het opruimen netjes beginnen.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   …..En dus stopt U er maar mee. Nee, dàt zet nog eens zoden aan de dijk, zullen we zeggen !
   En als alles in dit land ‘bepaald’ is, wat bent U dan verder van plan ? Aan de Pil van Drion zien te komen…..?

   Like

  • joopklepzeiker zegt:

   En je niet meer ergeren door je kop in het zand te steken zal helpen ?

   Vooral niets meer zeggen en lezen, met je rug schurend tegen de muren als een paria door de straten lopen is de oplossing voor het probleem onder het vermeldden dat heer Bron er wat mee moet doen !

   Like

  • fleckie zegt:

   Op de keper beschouwd ,zijn we dan ” VERKWANSELD ” voor levering van olie ,voor ,TOELATING van OMGEBREIDELDE IMPORT van MOSLEMS,( ZODOENDE kunnen die

   SLUWE Arabische landen hun BEVOLKINGSEXPLOSIES!!! afschuiven op de DOMME dhimmie bevolkingen.)…………WAT TEKENT eigenlijk
   die mevrouw,; die zich voorheen koningin mocht noemen, voor een VERDRAG?……………De vervanging van aardolie’ DOOR WATERSTOF ‘zal dan nog wel lang tegengehouden worden. (Dan is men in elk geval niet meer afhankelijk van Arabieren e.a.met hun machtsspelletjes, en hun TERUGHALING van hun TEGOEDEN,zoals in 2008 . door IRAN

   niet meer? afhankelojk van Arabieren met hun MA

   Like

 20. luckybee zegt:

  Helemaal mee eens.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik ben het er mee eens dat het wel volgens een plan zal gaan, maar ik ben niet van plan mijn kop in het zand te steken en alles maar gelaten over mij heen te laten komen, als het er op aan komt zal ik mij er tegen verzetten, desnoods met geweld !!
   “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…” – H.M van Randwijk, 1909-1966

   Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Ik zou nog een stapje verder willen gaan: de duizenden misdrijven, die moslims hier dagelijks plegen, maken ook deel uit van hun strijd tegen ons. Hoe de moslim met onze bejaarden en vrouwen omgaat is in strijd met alles, waar wij voor staan. De strijd is dus ook hier. Wordt hier al uitgevochten. De veelplegers van de PvdA, zijn de soldaten van islam. En daarom ook, neemt de Marokkaan nooit afstand van de misdrijven van hun koters, want het is hun strijd tegen ons.

  Like

 22. Tom Hendrix. zegt:

  Ik ben het eens met het voorstel van de PVV, om van moslims een anti-sharia verklaring te eisen. Dan wordt ook duidelijk, waar ZIJ de moslims echt voor staan. Ik weet ook, dat men deze verklaring, veinzend kan aannemen, maar iedere manier om het echte PROBLEEM aan te pakken, de KORAN/ISLAM is mij welkom!

  Like

 23. delamontagne zegt:

  ‘Volgend jaar veertien nieuwe verkeersborden’

  DEZE ZIJN ZE VERGETEN NAAR NEDERLANDS OMTEZETTEN……….

  Like

 24. IFF zegt:

  Bewapen het volk… voor het te laat is.

  Like

  • Leo zegt:

   Wie gaat dat doen IFF? Uitdelen doen ze nooit uit angst voor hun eigen hachie. Dus zelf pakken dan maar.

   T volk kan beter zelf maar eens een MOB complexie opentrekken en uitdelen.

   T hard nodige speelgoed dat daar ligt opgeslagen is van hen, met hun centjes betaald!
   Ze hebben dus ook het eigendoms- en gebruikersrecht daarvan. TOCH ??

   Like

 25. Doornroosje zegt:

  Required, Als “zij” niet doof of blind zijn, waarom zijn we dan beland, waar we nu zijn. Als “zij” een plan hebben, wil ik wel eens weten wát voor plan.
  In mijn ogen gaat het bij “hen” om macht en als ze daar de gewone burger voor moeten uitleveren aan de islam, vergeten ze dat daarna “zij” aan de beurt zijn. Wat een “plan hè.

  Like

 26. delamontagne zegt:

  Heel goed artikel weer van Wilders, maar zolang die man wordt tegengewerkt door ,t merendeel der NL-politici, zal er in ,t denken van de meeste NL-ers NIET veel veranderen.
  Tevelen geloven/vertrouwen op de misleidende media en politici.
  Artikel in de Elsevier, ZO DENKEN DE MEESTEN EROVER……….
  Antiradicalisering is een zaak van de lange adem.
  In theorie is iedere terugkerende strijder een potentiële terrorist –
  De Tweede Kamer roept om instant-aanpak van Nederlandse jihadstrijders. Maar als er al een effectieve aanpak is, DAN VOORAL OP DE LANGE TERMIJN. ;;;
  reactie reageerder:
  Fitna werd geen chaos ondanks de ophitsende taal van Balkenende, niet dankzij de “massage” door onze diensten. Het gaf aan dat de Nederlandse Islamitische wereld nog niet klaar was voor de confrontatie.

  De Nederlandse regering wacht net zo lang tot hetzij de mensen die genoeg hebben van de islam, inclusief bepaalde mohammedanen, de revolutie starten of het echt te laat is en de eerste hoofden in NL straten zullen rollen.

  terroristen moet je niet tegenhouden, zodat ze hier rotzooi kunnen trappen, maar daarheen sturen waar ze Amerikkanse bommen kunnen koppen. Zij hun maagden, wij ons Nederland
  ELSEVIER 29/9/2014

  Like

 27. Vederso zegt:

  Op DDS maakte mij Tim Engelbart attent op dit stuk op Gatestone (nog bedankt Tim) en zoals gebruikelijk waren de reacties interessanter dan het stuk van Engelbart zelf. Het artikel van Wilders zou ronkend zijn. Dat kon ik er nauwelijks aan ontdekken. Wilders wijst op de reactie van politici om ISIS ALS NIET-islamitisch te benoemen. Eigenlijk is het artikel van Wilders heel sober en feitelijk. Om nog even te vergelijken hier de link met DDS.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2014/09/wilders-wil-h-l-v-l-taqqiya-moslims

  Like

 28. vanhetgoor zegt:

  In de jaren 80 van de vorige eeuw kwam ik voor het eerst direct in contact met de islam. Ik was thuis op bezoek bij een ander lid van de computerclub in Amersfoort. We spraken over de islam. Zíjn islam want hij was een Turk. Omdat ik bepaalde dingen niet begreep pakte hij de koran die bovenop de kast stond. Hij las enige fragmenten voor en plots werd ik vervuld van warmte en geluk. Plotseling begreep ik de hele islam. Het was liefde en vrede.

  Onbegrijpelijk hoe woorden een invloed kunnen hebben op mensen. Ik wilde meer lezen, maar dat mocht niet. Ik mocht zelf het boek niet aanraken. Ik heb mij zelf een koran aangeschaft, dat boek kostte in de vertaling van Prof. Dr. F. Leemhuis naar ik mij herinner meer dan zeventig Euro, en voor die tijd was dat een hele hoop geld. Het was een wonderbaarlijk chaotisch boek, van de hak op de tak, elke chronologie was het boek vreemd. Als mensen van patat met mayonaise houden, glas cola erbij en achteraf een ijsje; dan mag het ook eerst door de blender! Zoiets is de koran. Het een is puré van woorden. Liefkozende woorden die aaien en zwepende woorden die pijn doen. Het heeft heel veel tijd gekost eerdat ik de koran kon doorgronden. Nu moet ik zeggen dat het een zeer kunstig gemaakt boek is, het is geen wonder dat de simpelen van geest er voor vallen. Het boek is pure morfine! En iedereen weet tegenwoordig wat het gevolg is van recreatief morfinegebruik. Begrijp me goed, morfine is goed voor stervenden en voor mensen die herstellen moeten van een zwaar auto-ongeluk, maar in handen van gewetenloze misdadigers wordt het een ellende. Met de koran is het exact het zelfde. Het boek wordt gebruikt om mensen dom te houden en in slaap te sussen. Het is een belangrijk hulpmiddel voor scociopaten om grote volksmassa’s te onderdrukken, de schijnmoraal in de koran is overgoten met een sausje van zogenaamde gerechtigheid.

  Omdat de teksten uit de koran verslavend zijn is er voor veel mensen net zo weinig weerstand te bieden als voor een junk die heeft leren genieten van morfine. Ik ben (mede daarom) van mening dat niet de jihad en de sharia bestreden moeten worden, de islam is hier het zieke aspect dat bestreden moet worden! Niet slechts een gedeelte maar alles van de islam moet tot de laatste voortkankerende cel worden uitgebannen! Net als ebola steekt de islam door de gehele geschiedenis heen steeds weer zijn verachtelijke kop op! Het is niet de sharia, want dat is slechts één gedeelte. Het is niet de jihad of de da’wa, het is ook niet de hadith waar de ellende uit voort komt, het is een samenspel van al deze zaken. Als wij allemaal er nu eindelijk van overtuigd zijn dat de islam op dit moment de enige bron van alle ellende op de wereld is dan moeten wij handelen! Wij moeten elke moslim er van overtuigen dat hij verslaafd is aan rotzooi die hem zijn leven verwoest, en de levens van anderen! De analogie met heroïne moet duidelijk zijn. Maar net als morfine en heroïne is alleen een toepassing weggelegd als dat onder begeleiding van deskundigen gebeurt. Namelijk voor onderzoek, hoe men van normale mensen psychopaten kan maken, of hoe men met woorden mensen kan beïnvloeden. Er is niets goddelijks aan de islam. De hemel die men ervaart tijden het gebruik van morfine of heroïne is net als de islam, het is maar schijn, het is geen werkelijkheid. En wij allemaal moeten er voor vechten dat er niet meer mensen in die schijnwereld ten onder gaan.

  Daarom, de islam moet bestreden worden. Laten wij de wereld redden van de ondergang. Als experiment is de islam erg leuk, het is echt schattig hoe men mensen met een IQ dat uit twee cijfers bestaat kan aanzetten tot bepaalde zaken. Men kan met al die mensen die ieder voor zich te stom zijn om te leven tòch aanzetten om een gedeelte te zijn van een maatschappij! Maar we weten hoe demagogie werkt, daar is geen onderzoek meer naar nodig. De islam kan dus zonder gevaar in zijn geheel worden uitgebannen. Dat is de enige oplossing.

  Like

 29. Vederso zegt:

  Trouwens, Engelbart begint het stuk met de islamkritiek in Amerika klein te noemen. Dan weet je dus niet waar je over praat. Ik zie dat de Amerikaanse islamkritiek inhoud heeft en veel groter, veel meer mensen zijn op dat vlak actief als Engelbart hier aangeeft. Bijv. Daniel Greenfield n.a.v. de moord en onthoofding in Oklahoma City;

  http://www.frontpagemag.com/2014/dgreenfield/another-day-another-oklahoma-city-muslim-displays-an-interest-in-beheading/

  Like

 30. Harry zegt:

  Goed verhaal , wederom !
  Ik krijg steeds meer het gevoel dat er toch wat gaat veranderen , binnenkort .
  De dreiging door de islam wordt steeds groter en de grote slaapkoppen beginnen nu toch ook een klein beetje te beseffen hoe erg het is , al weten ze nog geen vijf procent van de realiteit .
  En de socialistische goedmensen , die leren het toch nooit .
  Die zullen later , net zoals je nu nog Hitler ( sorry , die hoofdletter doet de computer zelf ) aanhangers hebt , nog dezelfde ideologie aanhangen .
  Alleen zullen ze dat dan niet zo duidelijk meer durven ventileren .
  Dank Geert voor je onverminderde inspanningen !
  En ik hoop dat het nog eens zo ver komt , dat je ook gewoon overal ontspannen op een terrasje neer kunt strijken zonder dat iemand je ook maar iets in de weg legt !
  Op naar een islam-loos Nederland .

  Like

 31. Theodoor zegt:

  Deze man met zijn PVV is meer waard dat de rest van de zogenaamde bestuurders in Den Haag.
  Elke bestuurder die serieus met zijn werk bezig is hoef je niet voor te kauwen hoe gevaarlijk de islam is. Er is toch een geschiedenis van dit politieke veroveringsgeloof bekend. Je hoeft maar even Google te raadplegen om er achter te komen dat deze volgelingen van mohammed een genocide aan het uitvoeren zijn dat al zo’n 1500 jaar aan de gang is met onnoemelijk veel slachtoffers.

  EN NOG ZIJN ER POLITICI DIE DAAR NIETS VAN WETEN, ONGELOOFLIJK EN VOORAL RESPECTLOOS NAAR HUN KIEZERS TOE.

  Waar gaat dat met Nederland heen.

  Het beste is een volksraadpleging te gaan doen of de Islam in Nederland verboden moet worden of niet, dat is gemakkelijk voor de politici, hoeven ze ook geen verantwoordelijk te nemen, de lafaards. Uiteindelijk bepaald het volk, de meerderheid. wat ze willen niet willen.

  Like

 32. baksteen zegt:

  Als een moslim een eed aflegt waarin hij onze wetten zegt te eerbiedigen heb ik daar nog niets aan. Aan de buitenkant kun je niet zien of je een vredelievende of een extremistische moslim voor je hebt, Hoofddoek is hoofddoek nietwaar. Laat ze maar een speldje of zoiets op doen waaraan je degene herkent die zich conformeren aan onze wetten en normen. Dat zullen de goedwillenden overigens nooit kunnen omdat ze daardoor direct in levensgevaar komen door mogelijke aanvallen van “geloofsgenoten”.

  Like

 33. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Ban. De. Koran.

  Like

 34. Jan zegt:

  In Voorburg zijn meerdere gebouwen, maar ook busjes met diverse anti-Joodse leuzen beklad. Ook waren er lovende uitingen voor de terreurorganisatie Islamitische Staat (IS). Een woordvoerster van de politie bevestigde vandaag een bericht hierover van Omroep West.
  ….
  De politie gaat uit van BALDADIGHEID.
  ….
  Ook PVV-politicus uit zijn ongenoegen over de baldadigheid. Op Twitter toont hij foto’s van de teksten. ‘Rustig blijven slapen, meneer Opstelten?’, vraagt Wilders zich openbaar af.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1040/Den-Haag/article/detail/3758500/2014/09/29/Anti-Joodse-leuzen-geklad-op-gebouwen-in-Voorburg.dhtml

  Like

 35. Jan zegt:

  ‘Inzamelactie voor familie jihadisten’

  De jihadistische beweging in Nederland en België onderhoudt de gezinnen van jihadisten die in Syrië, Irak of in de gevangenis zitten. Dat blijkt uit informatie die dagblad Trouw heeft achterhaald via sociale media. Ook is er een website waarop om steun wordt gevraagd (http://freeaseer.net/)*.
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3758484/2014/09/29/Inzamelactie-voor-familie-jihadisten.dhtml

  * naar onderen scrollen en haatbrieven versturen

  Like

 36. Jan zegt:

  Topambtenaar: IS is niet islamitisch

  Volgens topambtenaar Wim Geerts (rechts) is IS geen islamitische organisatie, maar een terroristische organisatie © anp.

  Islamitische Staat (IS) is niet islamitisch en ook geen staat, hoewel de letters dat wel zouden veronderstellen. Dat stelde Wim Geerts, directeur-generaal politieke zaken op het ministerie van Buitenlandse Zaken, maandag tegen Tweede Kamerleden tijdens een briefing over de komende Nederlandse militaire missie in Irak.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3758477/2014/09/29/Topambtenaar-IS-is-niet-islamitisch.dhtml

  TOPIDIOOT

  Like

 37. Jean zegt:

  Beste Geert,
  Wij zullen die oorlog winnen tegen die achterlijke gewelddadige islamitische barbaren want wij kotsen van dat volk en wij haten die perverse smeerlapperij, als nog maar 50% uitkomt van hetgeen Gerald Celente voorspeld heeft dan zijn we binnen 2 jaar volledig vrij van die achterlijke barbaren geen kopvodden meer in het straatbeeld geen baardapen in vodden gewikkeld meer in ons straatbeeld geen haatzaai mosselketen meer, conclusie, terug veiligheid, leefbaarheid, normen en waarden en seculiere wetten die aan de orde zijn. Als dat achter de rug is dan pakken we de politieke lafaards en verraders van eigen volk aan en de rekening zullen ze betalen, misschien vinden ze dan nog een slaapplaats onder een of andere brug, wij willen die lafards nooit meer in onze omgeving, 20 jaar opsluiting zou een juiste straf zijn, noteer 2016 maar.

  Like

 38. Charles Martel zegt:

  Men kan het draaien of keren hoe men het wil, islam is het ebola-virus dat het bloed uit de beschaving knijpt, een collectieve psychose die de mensheid om zeep helpt, de akeligste uitvinding van steentijd-psychoten.

  Like

 39. Dr.Kwast zegt:

  Waar kan ik mijn revolver halen.?

  Like

 40. Henk.V zegt:

  Geert Wilders is de enige politicus in Den Haag die het probleem van de islamisering benoemt en daarom zou iedere Nederlander die het probleem onderkent NOOIT met de vraag moeten zitten op welke partij die zou moeten stemmen.
  Ik stem in met de analyse die hij maakt, maar benader het probleem dat hij benoemt niet als een politicus.

  Wij weten dat D’66, de partij van ex-veilingmeester Pechtold,Turkije uit alle macht in de EU wil halen.Dat is een politieke opstelling die ik als burger, die gewoon zijn gezond verstand wil gebruiken, als STAATSGEVAARLIJK beschouw, omdat het binnenhalen van een groot islamitisch land dat door een fanaat als Erdogan wordt gehersenspoeld, ons zal opzadelen met de aanvoer van nog meer onvoorspelbare lieden, die vanuit Ankara door Erdogan c.s. kunnen worden aangestuurd.

  Erdogan zegt namelijk drie interessante dingen die.niemand ooit zou mogen vergeten:

  -Een rechtgeaarde Turk is (natuurlijk) een moslim;
  -Er bestaat niet zoiets als een gematigd of fundamentalistische islam: er is alleen de islam; EN(!!) :
  -De democratie is als een trein. Je stapt er in en als je bent aangekomen op de plaats waar je zijn wilt, dan stap je er gewoon weer uit.

  Wanneer je actief zou willen bevorderen dat deze drie opvattingen daadwerkelijk worden toegepast in ons land, dan ben je een politicus die moedwillig onze veiligheid aantast en ben je dientengevolge misdadig bezig.

  Er is nog iemand die mijn aandacht trok: PvdA-politicus Ronald Plasterk, die eveneens een gevaarlijk balletje opwierp. Hij wilde onze onze grondwet naast de sharia leggen om te zien in welke mate deze met elkaar in overeenstemming waren te brengen…. Commentaar is hier overbodig.

  In -zeer politiek correct- Duitsland lijkt men in één opzicht in elk geval wakker te worden. Daar wil men elke toepassing van sharia wetgeving actief tegen gaan. en bij wet gaan verbieden. Het is natuurlijk afwachten wat er van zo’n voornemen terecht komt.

  De beperking van Wilders is dat hij te allen tijde naar een politieke oplossing van problemen zoekt.Op zich is dat wel begrijpelijk, wanneer je werkt binnen het politieke circuit.

  Die beperking laat ik mij als burger echter niet bij voorbaat bindend opleggen.Wanneer je langs politieke weg je doel kunt bereiken, des te beter!
  Maar ik ga toch maar even uit van de opmerking van Erdogan, die een agressieve islamisering voor staat. Hij denkt niet in fundamentalistisch of gematigd.
  Deze termen zijn in het Westen uitgevonden.

  Er is één ideologie, die verschillende gradaties van toepassing kent, afhankelijk van persoonlijke interpretaties die men maakt, hoewel de islam die eigenlijk niet toestaat! Dus hebben wij inderdaad moslims in velerlei soorten en verschijningsvormen en ongetwijfeld zullen er genoeg zijn die wij sympathiek vinden.
  Maar niettemin: wat hun drijft in het denken is zeer eenduidig en dus kunnen er gemakkelijk verschuivingen in de beleving van hun geloofsleer optreden.

  Met andere woorden: de islamitische wereld is steeds in beweging en onvoorspelbaar. Niemand in het Westen had gedacht dat er groeperingen zouden opstaan die het oorspronkelijke sloperswerk van Mohammed met moderne middelen zo succesvol op grote schaal opnieuw ter hand zouden nemen.

  Wat overduidelijk in het geheugen van IEDERE persoon in het vrije Westen moet staan gegrift is dat de ONVERANDERLIJKE islam ALTIJD VIJANDIG staat tegen onze opvattingen en wijze van leven. ALTIJD!
  Dat besef is de KERN van ons verweer. Het gaat om ons lijfsbehoud, om het voortbestaan van onze westerse wereld.
  De islam pretendeert onveranderlijk zijn doel na te streven en wij moeten zo wakker worden dat wij even onveranderlijk aan onze cultuur, vrijheden en verworvenheden vasthouden. MET ALLE MIDDELEN DIE DAARVOOR NODIG ZIJN.

  Het eerste waarmee wij hoe dan ook grondig moeten afrekenen is het politiek-correcte gebazel over gelijkheid van idealen en culturen! Hoe kunnen wij ons verenigen met iets wat ons wil vernietigen???

  Een verklaring onder ede, dat men ”afstand doet” van opvattingen wanneer men zich in ons land wil vestigen, is zo gegeven maar wij moeten er ,voor onze veiligheid, helaas maar van uitgaan dat het merendeel van de ondertekenaars( zo niet allemaal!) iets heel anders zal denken.

  En deze wetenschap leidt tot een voor de hand liggende conclusie: wij moeten mensen die ons land grondig willen veranderen gewoon niet binnen halen..

  Like

 41. Dr.Kwast zegt:

  En wanneer wordt de dood straf weer ingesteld. Bij de islam is het heel gewoon zij verwachten niet anders als er straf bij hen op het matje valt. Schuldig.

  Like

 42. GT zegt:

  Ee diegene die dit bepaald hebben komen hier niet mee weg, ze zullen mee het graf in getrokken worden,zij hebben dit veroorzaakt tegen alle waarschuwingen in!

  Like

 43. Jade zegt:

  Volgens mij had Geert z`n dag niet…
  Gematigde moslims bestaan niet, het zijn gewoon slapende cellen.
  Er is maar één islam, en Europa is beter af zonder.
  Een anti-sharia verklaring is gauw ondertekend,
  als men het begrip Taqqia begrijpt.
  De kuddo`s gaan dit keer dus niet naar Geert,
  maar naar Jasterke en z`n bootje.

  Like

 44. 4sjun zegt:

  Een deel van de geboren moslims weet amper wat er in de eigen koran, hadiths en soenna staat. Je zou deze mensen daarom als onwetend of blind kunnen beschouwen. Hetzelfde geldt voor de verspreiders van *de studeerkamervariant van islam* die je vooral in de linkse kerk aantreft. Zij maken hun eigen islam, zijn wat al te goedgelovig in het indrinken van de quatsch van selectieve weglaters als Tariq Ramadan en geloven maar al te graag in exotische sprookjes als die van de nobele wilde.
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2007/01/de-nobele-wilde/

  Naast deze mensen zijn er ook die welbewust zorg dragen voor verspreiding van een suikerislam terwijl zij beter weten. Sommigen denken serieus dat hun suikerislam uiteindelijk de volgelingen van Mohammed op het goede spoor zet, anderen interesseert het niet als zij maar financieel voordeel hebben van een beroep als verspreider van de gewenste boodschap.
  http://hoeiboei.blogspot.nl/search/label/Sharia%2FNederlands%20recht

  In mijn optiek is de leer van Mohammed als opgetekend in koran en hadith en voorgeleefd in de soenna van Mohammed in de wortel rot. Het appelleert aan trots en ego en misleidt niet al te nozel volk door hen voor te houden dat een total mislukt leven zinvol gemaakt kan worden door middel van een zelfmoordaanslag. Deze economie van de dood maakt de leer gevaarlijk. Want normaal functionerende mensen zouden ineens in een Mohammedaanse standby-modus kunnen komen als zij zich laten aanspreken door die boodschap.
  http://www.answering-islam.org/Dutch/arlandson/economievandood.htm

  Darom denk ik dat het goed is onderscheid te blijven maken tussen de leer, het totalitaire systeem, de cultus rondom Moehammad ibn ‘Abd Allah ibn ‘Abd al-Moettalib ibn Hasjim ibn ‘Abd Manaf al-Koeraisji of de ideologie van islam en individuele moslims. Mensen als jij en ik die toevallig wat minder bagage meekregen om kritisch te bekijken wat hen nu precies aan existentiemodel is aangeboden en tot welke oogst dat zaad leidt.

  In onze Westerse samenleving is het al mogelijk om via het onderwijs de kinderen al vroeg te leren doorvragen. Veel meer dan tot op heden gebeurd is moet van die mogelijkheid gebruik worden gemaakt als we een burgeroorlog geëntameerd door een vijandige mensenrechtenschendende ideologie beschaafd willen tegengaan. We kunnen er helaas niet van uit gaan dat onze bestuurders bereid zijn deze ondrwijshervormingen door te voeren en daarom is het zaak onszelf, onze familie en onze vrienden ervan te doordringen dat we moeten leren overleven zoals men dat in Israël geleerd heeft. Komt het dan tot een treffen dan kan er in elk geval keihard teruggeslagen worden.

  Like

 45. Tistochwat zegt:

  “Hoewel de meerderheid van de moslims gematigd is”

  Nee, hiermee ben ik het NIET eens; ALLE moslims hanteren dezelfde koran waarin dezelfde haatzaaierij en opdracht tot moorden staat. De ‘gematigden’ zijn slechts degenen die toekijken en nu nog zwijgen.

  “David Cameron heeft hier over de IS-terroristen aan toegevoegd: “Zij zeggen dat ze dit doen uit naam van de islam, maar dat is onzin. De islam is een religie van de vrede. Zij zijn geen moslims, maar monsters”.

  Dus Cameron vindt ook nog steeds dat ‘de islam een religie van de vrede’ is?!
  H O P E L O O S!!!

  “In die eed moeten zij zich nadrukkelijk distantiëren van de sharia en de gewelddadige verzen in de Koran.”

  Alsof moslims zich houden aan een ‘eed’! Hun ‘religie’ moedigt hen aan om te liegen om die ‘religie’ te beschermen!

  Ik heb weleens sterkere teksten van Geert Wilders gelezen, maar misschien wil hij zich inhouden om het ‘miezerige mannetje’ Pechtold en de zijnen niet meteen wild woest te maken?

  Like

 46. Harry zegt:

  Laat onze regering maar gauw zoete broodjes gaan bakken bij Putin en kalashnikovs kopen voor al onze burgers . De betrouwbaren dan en niet de mossels en neo-NSB-ers .
  En geef ons een blanco volmacht om te schieten op alle isisistenen en alles wat hen steunt .
  De Pechtolds , de Ojik’s , van Bommel en de Halsema’s, met terugwerkende kracht .
  Stop alle uitkeringen aan die rotlui , dan kunnen we misschien een aanbetaling doen voor die wapens .
  Hopelijk is Putin een beetje vergevingsgezind , stuur anders Maxima er maar op af .
  Of die Bolle , die heeft nog wel wat goed te maken .

  Zie zojuist op DDS dat Isis anderhalve kilometer voor Bagdad staat . Het leger slaat meestal op de vlucht voor die lui , dus enkel hardnekkige burgers kunnen de boel misschien nog redden .
  Zwitserland heeft ook zo’n leger waarbij iedere soldaat zijn wapen mag behouden en dat is misschien nog wel de beste optie , want de vijand kan dan van alle kanten beschoten worden . En als ze geen uniform dragen weten de terroristen ook niet op wie ze moeten schieten .

  In Jemen loopt het ook al uit de hand , maar dat heeft uiteraard NIKS met de islam te maken .
  Als het niet snel verandert is alleen een atoombom nog een antwoord .

  Wat zo’n stel van die ” rotjochies” al niet teweeg brengen !

  Like

  • Leo zegt:

   Zeg Harry;

   Winkelen bij Poetin is helemaal niet nodig. het kan allemaal HEEL goedkoop.

   De Nederlandse MOB complexen liggen VOL met FAL s, Uzi s , Brownig/FN s 9 mm,
   MAG s , MK.50 s , en wat dies meer zij.

   De PEST is dat de generatie vanaf ca.1980 niet eens WEET hoe je zo iets VAST MOET
   HOUDEN, laat staan effectief gebruiken.

   Doorsnee Nederlands bewapend volk met de mentaliteit van nu en de gemakzucht van deze tijd is een gevaar voor zichzelf bereik je NIX mee, kan je een LAND IN GEVAAR NIET meer mee redden.

   Met dank aan de opschorting van de dienstplicht.

   T is net als in de tijd van het gebroken geweertje.
   T is echter nu de tijd van het verdwenen geweertje.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Leo: 22.03. uur, op 29/9. Precies Leo, het is NU de TIJD, van het “verdwenen geweertje”. Dankzij de LAFFE WEGKIJKENDE POLITICI in vak K, en in de rest van de Tweede Slaapkamer! Zum kotzen!

    Like

 47. NL Belang zegt:

  Natuurlijk is het overgrote deel van de moslims gematigd. Qua gedrag tenminste. Als ze dat niet zouden zijn waren we al lang onder de voet gelopen. Wat per saldo natuurlijk toch de bedoeling is.

  Like

 48. de islam is aantoonbaar een verwerpelijke religie!!!!Deze waanzin heeft niets met godsdienst-vrijheid te maken en zou per direct moeten worden verboden i.v.m.onze veiligheid!!!!

  Like

 49. Fred zegt:

  “Deze maatregel dwingt ons om de werkelijkheid onder ogen te zien, die Obama, Cameron en andere westerse leiders weigeren te zien: er is een groot probleem – ook in onze landen – als gevolg van de hevige geweldsuitbarstingen van de islam.” Op dit punt mag je er de bijl gerust wat steviger inzetten, Geert. Hussein Ebola, zoon van een moslim, stiefzoon van een moslim, van zijn 6de tot zijn 12de onderwezen werd in een madrassa, zou niet weten waar ivm de islam de klepel hangt? Komaan. De waarheid is gewoon dat Hussein Ebola, die regeert over een land van blanken, met een blanke geschiedenis, een ongelooflijk vuile smerige racist is, die er alles zal aan doen om dat land en zijn bewoners zo goed mogelijk te schaden.

  Like

 50. Daiyu-ninja zegt:

  windwens zegt:
  29 september 2014 om 14:28

  puff ik wordt moe van mijn eigen schrijfsels ik hoop dat wat mijn punt is, nog er nog uit komt schrijven is niet mijn sterkste kant………………………………….

  Schrijven is ook niet mijn sterkste kant.
  Maar uw betoog is duidelijk en helder. Goed geschreven stuk.

  Like

 51. Avidia zegt:

  Theodoor zegt:
  29 september 2014 om 10:31

  Hulde aan meneer Wilders, onze held, leeft in gevangenschap voor onze vrijheid, ik ben fan van de heer Wilders, de enige politicus die alles benoemd, zijn vrijheid geeft voor onze vrijheid, ik kan er over janken, zoveel opoffering, altijd te te leven in angst, waardoor je beveiliging nodig hebt, beseffen jullie wel wat we in huis hebben gehaald, een stel haatbaarden, waar wij niets mee hebben, wat hebben wij met dit rotvolk dat leeft van onze uitkeringen en ons de les leren???? Weg ermee, Was Wilders maar aan de macht, waren wij ervan verlost, allemaal het land uit, ga maar lekker in jullie woestijn te lopen roeptoeteren, OOOOOOO heerlijk Bevrijdingsdag!!!!!

  Like

 52. Andreas zegt:

  Wel interessant is wat de japanners doen. Moslims krijgen geen vaste visa, die zijn gewoon outcast. Japanse politici gaan nauwelijks op bezoek in moslimlanden. Ik denk dat de juiste aanpak is. Gewoon geen aandacht geven en de heisa niet opwekken. Voor de gemiddelde japanner alles wat met islam en islamitische landen heeft te maken is inderdaad achterlijk. Ze zijn het probleem, niet Europa of de VS en ze proberen om hun zieke psicologische staat te vermommen met thema’s als respect, submissie enz. Het probleem is dat in Europa zijn er ook wat zieke geesten als laurette Onkelinx in België of Boldrini in Italië die enkel voor hun eigen (partij) rekening de moslims versterken in hun eisen en -gevaarlijke- plannen. Dus de strategie is simpel.
  Kunnen de moslims hun vijand niet direct verslaan?
  Dan beginnen ze
  1) Gekke biologisch aanval (door geboortecijfers) als de bacteria. Inderdaad zijn er meer bacteria dan mensen en de bacteria zijn de sterkste levende soort op aarde.
  2) Iedere dag mijn vijand verzwakken op alle fronten. Zie de charme offensief over hofddoek kwesties, halal en rechten in het algemeen. Dus alles watvoor onze grootouders moesten vechten, meningsuiting, sociaal overleg, gelijkstelling man/vrouw wordt door de moslims misbruikt en geplooid om hun doelen te bereiken. Wat daaronder staat of voor welke structuur en mentaliteit bepaalde vrijheden waren gedacht het is niet van belang, wat telt is hun “cultuur” te ondersteunen.
  3) De maatschappijen waar ze indringen laten oprotten.
  4) Terreur zaaien
  5) De tegenpartij verdelen (zie PS, Groene fracties in Europa, die stemmen bij de moslims ronselen)
  6) Zeer belangrijk Taqiyya of veinzen is de taktiek om de vijand te bedriegen om dan hem te kunnen slaan.
  Alle die methodieken gecombineerd zullen naar de overwinning leiden.
  Niet toevallig de Mafia is een islamitische uitvinding van de moslims in Sicilië om parallel te kunnen leven onder de Normandiërs en niet toevallig onze Syriëstrijders hebben ze vaak een strafregister, dus de milieu is gezien als een goed school om verder te evolueren naar geloof strijder.
  Last but not least onze regieringen zouden beter hun relaties met Turkije herbekijken, het land is niet meer de controle post van de Navo in de Oosten, het is een erg zieke monster die momenteel aan de kant van IS staat.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s