Tot het einde van het jaar 700.000 asielzoekers

Screenshot 29

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Volgens een rapport van de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de VN (UNHCR) zal het aantal asielzoekers, vooral in de industrielanden, verder toenemen. Er worden recordaantallen voorspeld en Duitsland behoort tot een van de meest populaire doelen van de “vluchtelingen”. In het eerste halfjaar van 2014 registreerde de UNHCR een toename van 24% tegenover het tweede halfjaar van 2013.

Vooral uit Irak en Syrië dringen steeds meer asieleisers de industrielanden binnen. In de eerste zes maanden van dit jaar wilden 330.700 personen als “vluchtelingen” erkend worden. Van zulke aantallen was voor het laatst sprake in de jaren-90 tijdens de Balkanoorlog, stelt de UNHCR in zijn rapport vast en vervolgt:

De reden voor de toename zijn de aanhoudende crises in Syrië en Irak, evenals de instabiliteit in Afghanistan, Eritrea en elders.

Het rapport, “Asylum Trends in Industrialized Countries”, is gebaseerd op de data die de UNHCR van 44 regeringen in Europa, Noord-Amerika en delen van Azië heeft gekregen.

“We leven in een tijd van toenemende conflicten”, zei de VN-vluchtelingencommissaris António Guterres. “Het wereldwijde humanitaire systeem bevindt zich al in grote moeilijkheden. De internationale gemeenschap moet de mensen er op voorbereiden dat ontbrekende conflictoplossingen tot gevolg hebben dat in de komende maanden en jaren meer mensen toevlucht en bescherming zullen zoeken. Het is helaas niet duidelijk of hiervoor bronnen ter beschikking staan.”

Twee derde deel van deze waanzinnige aantallen wordt verdeeld over maar zes landen, met voorop Duitsland, gevolgd door de VS, Frankrijk, Zweden, Turkije en Italië. Australië registreert echter een afname van 20%. Geen wonder, de Australiërs schipperen immers ook niet vrijwillig iedereen naar het eigen vasteland, maar sturen de binnendringers op volle zee weer terug. Deze grens- en bevolkingsbeschermende maatregel heeft de EU echter voor Europa verboden. Dus mogen we ons blijven verheugen op een steeds toenemende verrijking. In totaal waren er eind 2013 51,2 miljoen mensen op de vlucht.

Als je bedenkt hoeveel het nog naar verhouding geringe bij ons aangekomen deel voor immense kosten veroorzaakt. Alleen al de deelstaat Baden-Württemberg kostte zijn “gasten” in 2013 115,8 miljoen euro, de deelstaat Niedersachsen 143 miljoen euro. Dat zijn echter alleen nog maar de kosten voor het lopende, alledaagse levensonderhoud. De al bijna dagelijkse “Wij-eisen-opstand” met diverse bezettings– en bedreigingsacties veroorzaakt niet alleen tamelijk veel ergernis bij de burgers, maar ook enorme kosten voor het herstellen van orde en veiligheid. En ook de stijgende uitgaven voor het gezondheidswezen en de behandeling van meegebrachte, zich hier daarna uitbreidende ziektes zijn daarbij niet inbegrepen.

Hoe deze situatie zich niet alleen in monetair opzicht bij de voorspelde steeds toenemende stromen van asieleisers zal verscherpen, is nog helemaal niet te overzien. Maar het grootste deel van de Duitsers stoort dat kennelijk niet – volgens een peiling spreekt 48% van de gevraagde Duitse burgers zich ervoor uit om nog meer “vluchtelingen” op te nemen. Bij de kiezers van de Groenen, Die Linke en de SPD was de meerderheid ervoor dat Duitsland een groter deel van de vluchtelingen zou moeten opnemen. Daarentegen sprak 77% van de AfD-aanhangers zich uit tegen een verdere opname.

Screenshot 31

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, cultuurrelativisme, Demografie, Duitsland, Europa, Genocide, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, Verenigde Naties, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Tot het einde van het jaar 700.000 asielzoekers

 1. windwens zegt:

  De Duitse overheid laat de burger lekker voor de ellende van anderen opdraaien. Nog maar te meer een reden om de grenzen van Nederland maar nog liever de hele EU dicht te gooien. De Duits/Nederlandse grenspasseringscontrole op de trein is niet voldoende om die hele stroom hier tegen te houden.

  Like

 2. IFF zegt:

  Ze komen! Dat is zeker! Om onze kassen en systemen leeg te plunderen om daarna voor dezelfde heibel te gaan zorgen dan hun soortgenoten! Sharia hier, overlast daar… Nog nooit in mijn leven heb ik de toekomst zo gitzwart gezien! Met dank aan het links kalifaat. Maar vergis jullie niet links roedel: mijn woede neemt elke dag toe!

  Like

 3. Driek zegt:

  Ik kan mij niet voorstellen dat 48% van de gevraagde Duitse burgers zich ervoor uit spreekt om nog meer “vluchtelingen” op te nemen. Maar, al met al, we gaan fijne tijden tegemoet.
  Het lijkt wel op alsof die oorlogen in die islamitische landen met opzet worden gevoerd, want dan hebben ze een excuus om nog meer van hun onderdanen naar westerse landen – zogenaamd – te laten vluchten. Zo hoef je geen veroveringsoorlog meer te voeren, het gaat vanzelf.

  Like

 4. Thomasson zegt:

  Is er eigenlijk iemand in de “”Hoge Echelon”” van het “Europese leiderschap” die er, voor een seconde, nadenkt hoe de volgende dag in zijn leven eruit zal zien? Zou hij nog een land hebben? Interesseert hij zich überhaupt of die morgen nog zou bestaan? Wij zouden de vraag ietsje verschuiven… Wat persoonlijker maken. Zou zijn huis morgen nog zijn huis zijn? Of zouden daar de ‘geïmporteerde Apen’ uit vreemde landen de dienst uitmaken? Apen uit landen die tot de groep “Dar el Salam” horen, die veel van Allah houden en namens zijn profeet het recht nemen mooie huizen te confisqueren. Ik ben heilig overtuigd dat de politiek-correcte bobos zouden het niet leuk vinden …na al het veel geld verdienen en zo veel ‘schnabbelwerk’ in de EU!….”Dat rint op dikke tieten uit”…Ik wil niet grof zijn, maar dat is Fries voor “Dat loopt op niets uit”.

  Like

 5. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Wanneer komt er iemand op het idee, Moslimlanden om oorlogscompensatie te vragen? Of op het idee, Moslims aan te zeggen, vraag je medemoslims maar? Die zijn nl. schathemeltjerijk maar laten het Westen mooi opdraaien voor hun slachtoffers.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De UNCHR spreekt over een tsunamigolf van 700.000 en meer personen die de boel hier willen overvloeden. Niet enkel Nederland, maar over heel (West en Noord)Europa. Als men op grove wijze de boel berekent, komt men tot schrikbarende uitslag: In dat hele zwerm zitten minstens 400 tot 650 duizend jihadisten ..speciaal geselecteerd als Mojahideen die Europa van binnen in zouden aanvallen…zodra de tijd rijp is. Tevens zitten er tussen honderdduizenden zware criminelen die met grof verdiend geld in eigen land hierheen komen om de zaken voort te zetten en nieuwe netwerken voor drugs- wapens, mensensmokkel op te zetten. Behalve liters bloed op de handen, afkomstig van onschuldige mensen, dragen deze viezeriken ook (als vrij reizigers) hele vracht van virussen en microben op hun lichaam die zich hier tot vervelende tot gevaarlijke ziektes zouden ontpoppen. Bijna op iedere ‘nest’ daar in de hallen in Zwolle ligt iemand die natte dromen koestert ons in de naam van Allah te vermoorden of ons via misdadige actie ons om zeep helpen. (DEEL 3)

  Like

  • cat zegt:

   http://whitegenocideproject.com/

   ze willen de blanke ras vernietigen. Voor opgezet plan. Kalinger project.
   wipe out the white race!

   Pure genoicide op de superieure blanke ras. De mooiste en de intelligenste van alle rassen op aarde. De mooiste in diversiteit, de mooiste in compassie.

   suicide of Europe.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Kan het even wat rustiger? Je lijkt wel een blanke Zuid-Afrikaner van de meest verstokte soort!
    Het is zeker waar, dat we voor onszelf moeten opkomen en vooral geen enkele poging tot genocide -op ons- en suïcide van Europa mogen dulden. Ook mogen en móeten we zelfs trots blijven op wie we zijn maar tegelijkertijd mag daarbij de realiteit niet uit het oog verloren worden.
    En die realiteit is, dat niets en niemand perfect is, ook het ‘blanke ras’ niet. Die laatste uitroepen van jou bezorgen me, eerlijk gezegd, een héél akelig smaakje.
    Hiermee doe je feitelijk hetzelfde, wat de moslims op ideologische basis doen; dat kan zelfs een ‘ongelovige’ als ik je vertellen!

    Like

   • Thomasson zegt:

    @Cat
    Ze doen het niet alleen. De politiek-correcte multiculturele Quislings geven ze een vrije hand. Wij moeten eerste van de wurggreep van de politiek-correcte NSB’ers los maken, voordat men eindelijk hier schoon schip kan maken en Nederland ontzetten zoals de zee geuzen hebben dat gedaan.
    DEO VOLENTE

    Like

  • cat zegt:

   E.J.Bron, hartelijk dank voor uw geweldige mooie leerzame site. Heel veel liefde en succes. !!

   Like

 7. Thomasson zegt:

  MOETEN WIJ, ALS BURGERS, DAT ZO MAAR ACCEPTEREN?
  Mogen hooggeplaatste mensen met pathologisch gedachtegoed en zieke ideologie op na houden – of geld op duistere wijze via lobbygangen verdienen – ons leven riskeren? Mogen ze ons vrijheid, integriteit en het Soevereiniteit van ons land om zeep helpen? WELKE RECHT HEBBEN ZE? De barmhartige Samaritaan is een mens die graag anderen helpt. Maar dat doet hij niet op kosten van anderen en stelt met zijn daden het leven van anderen niet in gevaar.
  DIT SITUATIE MOET TEN EINDE KOMEN. Dat moet van de burgers zelf komen, omdat daarboven is er niemand die ze wil beschermen. De hoge echelon van de Europese leiding heeft hekel aan haar eigen bevolking en koestert grote minachting voor de gewone man (vrouw). Haar respect gaat uitsluitend voor mensen van wie de wieg in het riool van Gaza of andere Arabisch stad stond, van wie de vader was een geitenneuker in de woestijn (Theo van Gogh) of de ouders zaten nog in de bomen van een Afrikaanse jungle en geloofden in Allah. De UNCHR en alle andere Gutmenschen organisaties kunnen wat mij betreft lekker gestolen worden. Als dat hele tyfus van de landen van Allah wil graag een uitwijkplaats vinden, dan graag in islamitische landen waar ze Allah kunnen vinden in iedere hoek van de straat.

  Voor Nederland is de COA nog gevaarlijker dan SOA. Van Soa kan men genezen, de COA brengt het land naar een ‘terminale fase en de dood’…weg ermee!.

  Like

 8. koddebeier zegt:

  NEDERLAND UIT DE EU……….NU !!!!!!!

  Like

 9. KLAAS JACOB zegt:

  jA DE AANTALLEN IS BUITENSPORIG ER MOETEN ZONES VAN VEILIGHEID GECREERD WORDEN OP DE CONTINENETEN ZELF. IK BEN MET EEN ETHIOPISCHE GETROUWD DIE OP DODE LIJST IN HAAR LAND STOND. NU KEN DIE DIE PROBLEMEN . MAAR OOK TEGEN MIJN VROUW ZEG IK DAT JE NIET JAN EN ALLEMAN KAN OPNEMEN. HET MOET STOPPEN KLAAR . AL VIND IK HET WEL SCHRIJNEND

  Like

 10. Hoe hard het ook klinkt,maar ik zou bijna geneigd zijn te pleiten om dat hele midden-oosten met de grond gelijk te maken!Er komt een moment dat je voor je zelf moet kiezen!

  Like

  • Thomasson zegt:

   Yvonne van Cleef
   De hele midden-oosten kan blijven bestaan, zolang de bewoners daar ons niet lastig vallen. Natuurlijk moeten wij voor onszelf kiezen. HOE? Te beginnen met het selecteren van een nieuw soort politieke leiders die van hun land en hun volk houden. De oude leiders die zo verzot zijn op de EU, de geitenneukers uit de woestijn en oh zo graag de kont van Allah likken (alsof het een ijsje is) moeten wij de vuilnisbak van de geschiedenis dumpen. Wij zijn het zat!.

   Like

 11. Tom Hendrix. zegt:

  En wederom herhaal ik hier: “massa-immigratie en tegelijk het in stand houden van de sociale zekerheid, is absoluut onmogelijk”. En het is evident dat het overal de RODEN en de GROENE ZWATELAARS zijn, die deze TOESTROOM toejuichen. En daarbij is juist de EUSSR, met voornoemde partijen de grootste pleitbezorger voor deze sprinkhanenplaag. Daarbij kan Europa niet HEEL AFRIKA opvangen!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Klopt Tom, het is alleen logistiek gezien al onmogelijk om heel Afrika in dit postzegellandje te huisvesten.
   Straks zitten we hier net zo dicht op elkaar als kippen in een legbatterij.
   Nou, dat vindt het ebola virus natuurlijk schitterend!
   Om maar te zwijgen over alle andere uitheemse smerige ziekteverwekkers.

   Like

  • Thomasson zegt:

   @ Tom Hendrix
   Kijk maar, verdomme, hoe een land zoals Zweden door de zwerm ongedierte uit de Derde Wereld naar de kloten gaat!

   Like

 12. Sjaak zegt:

  MEER MEER MEER !
  EN METEEN VERPLICHT INQUARTIEREN
  BIJ HET LINKSE ZOOITJE DAT HET NIET
  AFWACHTEN KAN VLUCHTELINGEN OP
  TE NEMEN !

  Like

 13. sam zegt:

  Zoals terecht in het artikel wordt aangehaald, wordt het hele zootje verdeeld over slechts een aantal landen uit Europa. Vooral West Europa en de Scandinavische landen.
  De voormalige Oostblok landen moeten dat soort niet hebben en vooral DAAR dienen die armoezaaiers niet op veel begrip te rekenen, deze landen denken eerst aan hun eigen bevolking. En ALS er een graantje overblijft, dan gaat het misschien naar de vluchtelingen.
  Hoofdprobleem is dat eens het conflict opgelost geraakt, die zogenaamde vluchtelingen niet teruggestuurd worden. Maar hier blijven om nog verder het systeem leeg te melken.
  Hun scholingsgraad is zo laag, dat deze vluchtelingen geen enkel werk aankunnen. 1 miljoen straatvegers daaraan heeft geen enkel land behoefte. Achter de vuilkar lopen is te vermoeiend en vooral dien je vroeg op te staan.
  Trouwens, voor de oudere onder ons die nog deftig onderwijs hebben gehad. Na WOI werden de toenmalige Belgen, die trouwens in gesloten kampen waren opgesloten. Teruggestruurd naar België.
  Idem dito na WOII waar heelder volksverhuizingen plaatsvonden.
  In Nederland en Duitsland worden inwoners uit de bejaarden tehuizen gezet om er vluchtelingen in onder te brengen. Vooral met de toenemende vergrijzing heeft de lokale bevolking deze zelf nodig.
  Sociale woningen worden exclusief aan vreemdelingen toebedeeld. Lokale bevolking mag onder een brug gaan slapen, zoals nu reeds het geval is de UK.
  Goed bezig zou ik zeggen.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Sam
   Probeer ze maar in Oost Europa te dumpen. Als ze vandaag komen, heb je morgen een pogrom. De Oost Europeanen zijn niet voor de poes.

   Like

   • sam zegt:

    @thomaason
    De progrom gebeurd nu al feitelijk, maar heeft een andere naam. Geen naam feitelijk. Zie wat er gebeurd in Hongarije, Bulgarije, Tsjechië en vooral Roemenië. De Roma’s zijn daar het uitschot van de maatschappij. De Roma hebben er trouwens zelf voor gezorgd om deze titel TERECHT opgeplakt te krijgen.
    Deze landen verwijzen de “vluchtelingen” door naar Westerse landen, zonder veel poeha.

    Bij de, verleden week, gecoördineerde actie in Europa, werden meer dan 2000 criminelen opgepakt. En werden een 5-tal kinderen bevrijd uit de handen van mensensmokkelaars. Grootste deel van de criminelen waren trouwens Roma.

    Like

 14. spacelynx zegt:

  ma 03 okt 2011, 22:28
  UNHCR: multiculturalisme is onvermijdelijk

  GENEVE – Staten mogen niet bezwijken onder groeiende xenofobische opvattingen en vluchtelingen wegsturen. Dat heeft de Hoge Commissaris voor de Vluchtelingen van de VN, António Guterres, maandag gezegd.
  „Mijn visie is dat multiculturele, multi-etnische en multireligieuze samenlevingen niet alleen goed zijn, maar ook onvermijdelijk”, aldus de Portugees Guterres.
  Guterres zei dat het door „toenemende xenofobie” moeilijker is geworden om oplossingen te vinden voor zo’n 43 miljoen vluchtelingen en statenlozen in de wereld.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s