VIDEO – Britse moslim: “Val Brittannië aan, vernietig de vrijheid en de democratie!”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Ben Heavem, via Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", democratie, Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Volksvijandigheid, Vrijheid. Bookmark de permalink .

30 reacties op VIDEO – Britse moslim: “Val Brittannië aan, vernietig de vrijheid en de democratie!”

 1. windwens zegt:

  Bij de wortel aangrijpen en hiermee alles trachten uit te vagen wat Islam is. Het is niet ethisch al wij dat zeggen, maar dood normaal als het door een moslim gezegd wordt “dat wij op de lijst van uitroeing” geplaatst worden. Wat een misselijk makend kreng is dit, en als dit nog steeds rond loop in Engeland en nog meer van dit soort volk dan ben je toch echt klaar en moet je het niet gek vinden dat er weer ergens een bom afgaat of zo. Nu is dit nog openlijke kritiek ik denk dat we niet willen weten wat er in de huiskamers wordt gezegd over de democraat etc. en wat ze met deze van plan zijn.

  Like

 2. Jean zegt:

  Laten we nu starten, liefst in heel Europa, met het buiten flikkeren van alle moslims want wij willen die gewelddadige barbaarse smeerlapperij onder de naam islam niet in onze gemeenschap en wij willen geen eurocent verknoeien aan die achterlijke barbaren. Wij leven in een seculier continent en niet in een land waarin perverse eikels regels denken te mogen opleggen, nooit of te nimmer zullen wij rekening houden met dat volksbedrog niet vanuit Rome en zeker niet vanuit dat barbaars mekka, al dat fabeltjesgedoe moet zich houden aan onze seculiere wetten.

  Like

  • Driek zegt:

   Jean zegt:Laten we nu starten, liefst in heel Europa, met het buiten flikkeren van alle moslims ………

   Ja, beste Jean, dat willen we hier allemaal, dat schorem eruit flikkeren, maar de vraag is nog altijd, hoe doen we dat? Want onze regeringslieden omarmen nog altijd de islam, de enige die strijdt levert is Geert wilders, daar ligt onze enige kans. Je zou zo’n vent die ons daar staat te bedreigen, toch gewoon moeten afschieten.

   Like

 3. Jean:liever vandaag dan morgen;van baby tot grijsaard;allemaal moven!Het is een keer genoeg;ik ben dat gedreig hardstikke zat!

  Like

 4. Sylvia Groot zegt:

  Oorloghitsers standaard oppakken en vastzetten.
  Moskeeen zitter er vol mee.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Er is geen ontkomen aan. Opnieuw zal in Europa de dag aanbreken waarop opnieuw op grote schaal genocide gepleegd gaat worden. Dat dit gaat gebeuren wordt door mij waargenomen als een sinds lang vaststaand toekomst feit. Vraag is alleen. Welke groepen worden de daders en welke groepen de slachtoffers?

  Diversiteit is blanke genocide.
  Afrika is voor Afrikanen. Azië voor Aziaten, maar Europa of beter het Westen is voor iedereen. De Europeanen, westerse blanken mogen geen eigen continent hebben voor zich zelf of hun eigen nakomelingen en daarmee hun eigen cultuur. Als het zo doorgaat verdwijnen de Europeanen zoals ooit de Indianen of Australische Aboriginals, en zullen zij toebehoren tot een kanttekening in de geschiedenis. Sterker nog, de volgende generaties zullen niet meer spreken over ons, want dat is nu juist de bedoeling van de genocide op de witte mensen.

  http://www.geennieuws.com/2014/05/diversiteit-is-blanke-genocide/

  Like

 6. Avidia zegt:

  Golven van misselijkheid overspoelen mij. Wat een vreselijke lelijke man, zowel van binnen als van buiten en wat een verrotting komt er uit die mond. Allemaal het land uit, terug naar de woestijn, vreet jullie zand maar op, ik wil niet betalen voor dit duivelsgebroed. Ze voeren geen reet uit, maar is geld is goed genoeg voor hun huisvesting en onderhoud, daar spuwen ze niet op.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hij is niet erger dan veel van zijn soortgenoten, die we hier zo langzamerhand de revue hebben zien passeren; I k word er niet heet of koud meer van, dan kun je wel aan de gang blijven.
   Lelijke, kwaadaardige, redeloze gekken; so be it…….

   Like

 7. luckybee zegt:

  Zo lang als Groot Brittanie aan de Commonwealth houdt, ben ik bang dat de plannen van de Maslims zullen lukken .

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Ziehier de werkelijke bedoelingen van de volgers der Islam.

  Like

 9. Theodoor zegt:

  Als de politici dit nog niet snappen, dan kunnen ze beter opstappen en een supermarkt voor vuurwapens beginnen.

  Like

 10. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Maar volgens officiele bronnen overal — Cameron, Obama, onze eigen ministers behalve Geert — heeft het niets maar dan ook niets te maken met Islam. Je ziet, er is dan ook niks Islamitisch aan deze video, he. Enfin, straks begint de heisa pas goed en het zal mij benieuwen wanneer ze wakker worden.

  Like

 11. louis-portugal zegt:

  Het meest ironische vind ik nog dat we ze ook nog betalen, via onze uitkeringen, om ons uit te rotten.
  En dan te lezen dat allerlei schertsfiguren zoals Obama, Cameron, Timmerfrans enz. enz. maar blijven uitleggen dat dat niets met de islam te maken heeft.

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dit is een regelrechte oorlogsverklaring tegen het westen !!

  Like

 13. Dr.Kwast zegt:

  De dood straf voor hen die zo spreken. Gewoon om draaien wat hij bedoelt.

  Like

 14. delamontagne zegt:

  In het Oosten worden de kleintjes al klaargestoomd;
  http://www.livingscoop.com/watch.php?v=MzY2MA==
  …………….

  En ondertussen hier in Frankrijk worden jongens geleerd om met poppen te spelen…………..
  EN TERWIJL DE BEDREIGING GROTER WORDT, de balteljons van “jongeren” worden gevormd zowel in N-Afrika als in onze steden om ons te bevechten; leren de SOCIALISTEN ons de theorie van de gelijkheid der geslachten en laten ze jongens met poppen spelen.
  Ze willen onze Natie helemaal veranderen in een volk van :mietjes.
  ………….

  Zoals U kunt constateren: het programma ter conditionering (van jongens ), verloopt voorspoedig als voorzien……….

  Like

 15. Jade zegt:

  Doorgestuurd naar Nigel Farage…
  Ik hoop dat hij er iets mee doet…

  Like

 16. @geertwilderspvv INCIDENTJE? @MinPres @LodewijkA Child abuse in Bolton yet social services are no where to be seen..

  JÀMMER DAT HIER NIET VÒL OP WORDT INGEREDEN…
  met een MONSTERTRUCK bijvoorbeeld…

  Wààr is ONZE A.Breivik in ONZE landen? Dit is pure provocatie! Ik heb de ‘moed’ opgebracht het hélemààl uit te kijken, ik dacht ‘eerst’ alleen op weg naar school… maar nee… dit is een doelbewuste demonstratie, straat in straat uit.. anderen worden ‘aangemoedigd’ om ‘join in’ te doen en geen AGENT te bespeuren en reken maar dat hier geen ‘vergunning’ voor is aangevraagd…

  dood aan àlle moslèms!

  wat vinden jullie er van ‘ze’ niet langer als ‘moslims’ te betitelen maar over te gaan op consequent te gaan aanduiden als ‘moslèms’ aka EVIL & UNJUST? Spreek uit als Mozzzzlèm?

  Dit n.a.v. dit berichtje dat ik kreeg van een Nederlandse vriend, Rick Roelofs, uit Amerika;
  Het zijn geen “moslims” maar “moslems”.
  According to the Center for Nonproliferation Studies,”Moslem and Muslim are basically two different spellings for the same word.” But the seemingly arbitrary choice of spellings is a sensitive subject for many followers of Islam. Whereas for most English speakers, the two words are synonymous in meaning, the Arabic roots of the two words are very different. A Muslim in Arabic means”one who gives himself to God,” and is by definition, someone who adheres to Islam. By contrast, a Moslem in Arabic means”one who is evil and unjust” when the word is pronounced, as it is in English, Mozlem

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   Scarlatti Bombatti zegt:
   29 september 2014 om 14:12

   Ook ik heb met ergernis hiernaar zitten kijken.
   Dit is provocatie ten top.
   Hiermee willen ze aangeven dat ze onze landen overgenomen hebben en dat wij dus niks meer te zeggen hebben.

   Door alle filmpjes en berichten kun je zien hoe ze te werk gaan en hoe ze al die andere landen hebben overgenomen. AL die mensen, waarvan de moslims hun landen hebben ingepikt,hebben meegemaakt wij nu meemaken. Middels geweld, dreigementen, overvallen, leugens, provocatie, chantage, moord, verkrachting etc, etc nemen ze de landen over.
   Ze laten ons een stukje geschiedenis van 1400 jaar zien.

   Like

   • exàct Daiyu-ninja,

    en t vollédig ontbréken van welke overheidsdienaar dan ook spreekt BOEKDELEN!

    Wij moeten ècht zelf de touwtjes in handen nemen en ons verenigen, onze landen veroveren, ik denk dat dat alleen op zeer rigoureuze wijze kan, oorlog stijl,
    en nee wij nemen geen gevangenen…

    Like

 17. IFF zegt:

  In België is vandaag het proces begonnen tegen S4B en zijn kopstukken. De uitkomst van dit proces, al of niet veroordeling voor het oproepen tot haat en ronselen van strijders, zal beslissend zijn voor de toekomst. Zo als het er nu naar uitziet zijn het allemaal de braafste jongens die zo nu en dan wat kattenkwaad uithalen. Slaap verder links crapuul, ik ben wakker!

  Like

 18. Jan zegt:

  GB eist dat bijzondere scholen flikker- en lesboprogramma van de staat accepteren anders zullen zij, zo dreigt de staat, worden opgeheven. Christelijk onderwijs zal niet langer worden geduld. Ook islam dient welkom te zijn.

  Christian school ‘downgraded for failing to invite an imam to lead assembly’

  A successful Christian school has been warned it is to be downgraded by inspectors and could even face closure after failing to invite a leader from another religion, such as an imam, to lead assemblies, it is claimed.
  The small independent school in the Home Counties was told it is in breach of new rules intended to promote “British values” such as individual liberty and tolerance in the wake of the Trojan Horse scandal, involving infiltration by hard-line Muslim groups in Birmingham.

  The group warned that the new rules intended to combat extremism are already having “disturbing consequences” for religious schools and forcing Ofsted inspectors to act in a way which undermines their ethos.
  It follows complaints from orthodox Jewish schools about recent inspections in which girls from strict traditional backgrounds were allegedly asked whether they were being taught enough about lesbianism, whether they had boyfriends and if they knew where babies came from.

  They warned that unless the school could demonstrate how it was going to meet the new requirements there would be a further full inspection which could ultimately lead to it being closed.
  http://www.telegraph.co.uk/news/religion/11173102/Christian-school-downgraded-for-failing-to-invite-an-imam-to-lead-assembly.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s