BuZa: “Islamitische Staat is geen Islamitische Staat”

 

(Door: Pritt Stift)

Onthoofdingsfilmpje. Maar schrik niet mensen. Dit zijn niet de barbaren van de Islamitische Staat. Maar onze keurige bondgenoot Saoedi-Arabië. Wat ook best wel een Islamitische Staat is – in de vlag van SA staat de islamitische geloofsbelijdenis, met een zwaard, de islam is staatsgodsdienst, numero uno en de belangrijkste islamitische heiligdommen liggen in SA. Dus als er toch 1 staat een Islamitische Staat genoemd kan worden dan is het de Islamitische Staat Saoedi-Arabierië wel. De Islamitische Staat “Islamitische Staat” daarentegen moet u geen islamitische staat noemen, want die islamitische staat is helegaar geen islamitische staat.

Lees verder>>>
(h/t Tom Hendrix)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Dhimmitude, Elite, Hypocrisie, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op BuZa: “Islamitische Staat is geen Islamitische Staat”

 1. Furry zegt:

  En Frans Timmermans en Bekeerling Van Doorn zaten op de eerste rij te glunderen van plezier.

  Like

 2. Jan Wandelaar zegt:

  =
  generating more than $1 billion a day in revenues.

  http://aramcooverseas.com/en/about-us/where-we-operate/headquarters-netherlands/
  =

  Like

 3. windwens zegt:

  In het smetteloos wit kap men gewoon de kop af.
  Griezelig tuig Saoedi’s en men verwacht dat we deze achterlijke idelogie volgen liefs nog toe passen. In een krankzinnige gesticht zitten nog niet zoveel gekken als dat er hier op het pleintje staan om het zaakje eens te aanschouwen. Ontiegelijk dom volk vind ik het.
  Hoop dat Timmermans eens zijn oogst mag binnen halen op een verschrikkelijke wijze.

  Like

 4. @geertwilderspvv SPECIAAL vr #RUNDtimmermans BuZa:Islamitische Staat is GEEN Islamitische Staat http://wp.me/p1O7aM-iG0 via @wordpressdotcom

  en mèt windwens GUN ik timmerfrans ZIJN VERDIENDE loon aka hierboven in t filmpje…
  hèm en àl die gewetenloze dhimmies die de afgelopen 40 jaar vanaf 1975 voor deze ontwikkeling hebben gezorgd!

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Hm, de koppen worden hier wel snél gesneld; genieten de kromzwaard vasthouders er dan wel voldoende van?

  Like

 6. delamontagne zegt:

  Als ik fotos of videos zie met arabs met die keffiyah en thobe om der lijf, gaat bij mij al een “knop” om. Een vreselijk, arrogant volk. Maar ja, ik ben “BE-vooroordeeld”. Meestal kijk ik niet naar deze WALCHELIJKE uitvoeringen van het is=lam-recht in die moderne landen.
  In de tijd (jaren 60 ), toen de Engelsen nog iets te zeggen hadden in o.a. Kuwayt en Dubai etc, kwamen dergelijke taferelen daar niet voor. Maar nu, 1/2 eeuw later, en van de macht van de olie-rijkdom te hebben geproefd, houden ze zelfs ( zoals vorig jaar op dit blog te zien was ) zo,n executie terwijl de notabelen onder het genot van een knabbel/snabbel en alcoholvrij drankje, toekijken hoe de veroordeelden langzaam stikken aan de galg.
  Zodra je in NL die lui met die rode geblokte doeken op hun hoofd ziet verschijnen, zal alles nog VEEL erger zijn dan nu.

  Like

 7. Giny zegt:

  Na het vrijdaggebed vindt de onthoofding plaats op de chop chop square voor de grote moskee!
  Meestal staat het in de krant om zoveel mogelijk publiek te trekken!
  Voor die Arabieren is dat een Feestje!!

  Like

 8. Avidia zegt:

  Ik kijk er niet naar, word al misselijk bij de naam moslim, laat staan wat ze uitvoeren, het smerigste van het smerigste volk. God heeft alle mensen geschapen, maar volgens mij is dit volk uit een plant van de woestijn ontstaan, foutje van God, er kwamen geen bladeren aan maar haatvolk, en ze groeide en groeide, hebben nooit iets geleerd, behalve haat, wat zal er in niet godsnaam in die plant gezeten hebben????

  Like

 9. Avidia zegt:

  O jee, het gaat los op radio 1, Wilders is de gemene man die ons tegen de moslims opzet, er is een man die dat bestrijd, nou die kreeg op z’n sodemieter door een luisteraar.

  Like

 10. Avidia zegt:

  Heerlijke radio! ik lom terug met belangrijk nieuws. :-}

  Like

 11. luckybee zegt:

  Een taak voor hackers ; om raketten naar Mekkah om te leiden.Is dat geen levens doel?om ons te redden?

  Like

 12. Joost Visser zegt:

  De beul maakt nog net geen buiging naar het publiek om daarna het applaus in ontvangst te nemen.Dierenactivisten zijn in strijd met het spaanse stierenvechten. De stier heeft in ieder geval nog een kleine kans om zijn beul schade toe te brengen. Waarom zijn er geen mensenactivisten om dit soort dingen aan de schandpaal nagelen? Misdaad moet gestraft worden, maar zo? Dat is van eeuwen geleden toen dictators nog hun macht handhaafden door openbare executies. Islam is dictatorschap.

  Like

 13. Tempelier. zegt:

  staat
  Politieke en bestuurlijke eenheid, bestaand uit een gebied met vaste grenzen en een onafhankelijk bestuur. In het dagelijks taalgebruik wordt met staat meestal bedoeld: de overheid, de personen die het gezag uitoefenen.
  Kijk in deze definitie is IS geen staat, vaste grenzen en zo bestaan voor hun niet. Daarom is een kalifaat een beter woord voor deze barbaarse koppensnellers groep. Maar men kan wel zeggen dat ze in STAAT van ontbinding zijn ( letterlijk).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s