Commentaar: Geen uniform meer op straat

Screenshot 1

(Door: Martin van Vliet)

Geen enkele militair mag nog in uniform reizen, niet met het openbaar vervoer en zelfs niet meer met de auto. De reden: Nederland is bang voor een aanslag door islamitische extremisten. Militairen zelf vinden het wel prima om zonder uniform te reizen. De  Defensievakbond : “Het is goed om als militair op je hoede te zijn nu een Nederlandse ISIS-terrorist in Syrië andere Jihadisten heeft opgeroepen ´een stevige daad´ te stellen tegen de Nederlandse overheid wegens het steunen van de internationale coalition of the willing tegen ISIS.“ Update: Douaniers, draag geen uniform, een ISIS-aanhanger kan het uniform van het leger  verwarren met het uniform van een douanier.

Dit is ook de mening van  Dick W.M. Schoof, Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid die daarvoor plaatsvervangend secretaries-generaal van het ministerie van Justitie en hoofddirecteur van de Immigratie en Naturalisatie Dienst was. Ervaring genoeg zou je zeggen, maar ervaring vooral van angstig jezelf indekken. Nederland liep vol asielzoekers onder Schoof, die nu voor meer dan voor 70% sympathiseren met ISIS en nu zelfs het Nederlandse leger bedreigen. De soldaten zelf vinden de maatregel prima. Als men dit van hoger hand vindt, dan zullen we aan het verzoek gehoor geven, zegt men. Helden, de Nederlandse soldaten. Zij worden onzichtbaar vanwege een oproep van een boze Nederlands Jihadist die tot nu toe vrij spel had en nu ontdekt dat de Jihad toch geen computerspel is zonder gevaar.

Moeten we beschermd worden door soldaten die zo snel uit angst wegduiken en zich onzichtbaar maken? Ja precies, daar heeft u zeker weinig vertrouwen in. Stelt u zich voor dat een dergelijk bevel in Israël zou worden gegeven, waar de soldaten echt worden bedreigd met ontvoering, zie het geval van Shalit, dan werd dit bevel zeker genegeerd door de moedige soldaten van de IDF. Maar ook in Amerika en Engeland is zo iets ondenkbaar. Men kan de soldaten adviseren om samen te reizen, uit te kijken en wapens te dragen. Precies zo doet men dat in Israël.

Maar goed, wat zegt dit over Nederland? Het werd een laf en angstig land met veel verwende mensen. Een gepsychopatiseerd land, zoals ik het in een ander artikel beschreef. Een angstig leger. Een angstig volk dat zichzelf islamiseert. Fortuyn draait zich om in zijn graf. Zijn dierbare volk. Het volk waarvoor hij zijn kostbare leven gaf zonder zichtbaar leger. Het onzichtbaar maken van het leger is het toppunt van lafheid en zelfislamisering. Terwijl het aandeel van de islamitische bevolking “slechts” 8% van de totale populatie van Nederland bedraagt.

Stelt u zich voor wat er gaat gebeuren over tien of twintig jaar. Zeker geen vliegtuigen sturen om ISIS te bestrijden. Wel het opheffen van het leger en de  deuren openen voor de sharia. Welkom en salaam. Goed, daar heeft u op dit moment nog niets aan. Even een paar adviezen aan de regering, dan kunt u vooruit. Geen uniformen van trein- en trambestuurders. Verbied uniformen van de piloten van de KLM. Geen uniformen meer voor de postbezorgers. Je weet immers nooit of een ISIS-aanhanger de uniformen verwart. Dan is Nederland veilig en u kunt rustig gaan slapen vannacht.

Door:
Martin van Vliet
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Commentaar: Geen uniform meer op straat

 1. Willie zegt:

  Laffe honden !!! , Ja, ook jullie zg militairen : neem ontslag als jullie nog een greintje eergevoel hebben

  Like

 2. Mowdes zegt:

  En dan de politie met hun uniformen????

  Like

 3. Charles Martel zegt:

  Na het laffe journaille, overheid, rechters, nu de beurt aan het leger. Wij zijn op goede weg. Nederland schaft zich. Helaas de EU schaft zich niet af.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Charles Martel: 22.04. uur, op 29/9. Nederland schaft zich inderdaad, af! En laten we wel wezen, deze LAFHEID was er ook tussen 1940 en 1945. Hypocriet als veel Nederlanders waren, pronkten velen vanaf 1945, dat ze WEL WEERSTAND hadden geboden aan de Duitse bezetter. Niets is verandert wat dat betreft, ONS VOLK, met name het mannelijke DEEL zou zich kapot moeten schamen! Waar is de geest van de WATERGEUZEN gebleven? Niets brengt de NEDERLANDER meer in “het geweer”.
   Maar wat willen WE ook, hele volksstammen in NEDERLAND komen niet verder dan ’s avonds; “boer zoekt vrouw”, of het STAATSJOURNAAL te kijken. En de ONNOZELEN geloven alles wat het STAATSHOERNAAL en MARX RUTTE zeggen. En daar moeten WIJ de OORLOG mee winnen? En mede verantwoordelijk voor deze verweesde samenleving zijn partijen als: PvdA,CDA,VVD en D66! Slaap maar verder stomme schapen!

   Like

 4. Theresa Geissler zegt:

  Rustig slapen……Als ik dit éven op me in laat werken, lig ik de halve nacht wakker van ergernis!

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Heeft niet direct mee te maken, WEL met het gedweee,goedgelovige,goedmoedige te beinvloeden volk.

  DE MEERDERHEID….BENT . …..U, gelijk makke schapen.
  BB (Brigitte Bardot), start een petitie op internet om ritueel slachten te verbieden.
  Brigitte Bardot, die komende 28 sept haar 80ste verjaardag zal vieren, heeft hele pagina,s inde krant gekregen om de regering te vrgane om het verbod van rituel slacht en de sluiting van paardenslachterijen.
  Petitie;
  http://www.fondationbrigittebardot.fr/sites/default/files/styles/petition/public/petition/PETITION2.jpg?itok=3jQ0QBR3

  Like

 6. Edwin Lauxen zegt:

  De Hollander wilt moslim worden? Prima dan mogen wij in het Noorden gaan afscheiden en onze eigen toekomst kiezen, laf kutvolk !!

  Like

  • Edwin Lauxen zegt:

   Ik begin echt met deze gozer eens te worden en hij is pro PVV heb ik begrepen

   Like

   • Monalisa zegt:

    Edwin Lauxen ik had al eens geschreven dat de PVDA de meeste stemmen in die drie provincies heeft ontvangen, het noorden van het land is het bolwerk van de PVDA en de SGP en het CDA ondanks het gas debacle blijven zij op die partij stemmen, er wonen ook de meeste hand op houder daar. dus zij stemmen voor het gratis geld ( niet iedereen stemt op die kliek er zijn ook wijze mensen bij????)

    Provinciale Staten
    Groningen – 12 van de 43 zetels
    Friesland – 12 van de 43 zetels
    Drenthe – 13 van de 41 zetels

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Partij_van_de_Arbeid_(Nederland)

    Partij van de Arbeid (Nederland) – Wikipedia
    nl.wikipedia.org/wiki/Partij_van_de_Arbeid_(Nederland)
    De PvdA heeft veertien zetels in de Eerste Kamer, waar Marleen Barth sinds …. Met 12,1% van de stemmen behaalde de Partij van de Arbeid 3 zetels in de …. enkele middelgrote steden (waaronder Nijmegen) en in de drie noordelijke provincies. … 2010 procentueel de meeste stemmen haalde, was Amsterdam (35,20%).

    Like

   • Edwin Lauxen zegt:

    Monalisa, een uurtje na jouw reactie heeft een aardbeving de stad Groningen geraakt, volgens mij maak je Wodan boos met je Cijfers wat ik overige zelf niet bestrijdt, we zullen zien hoeveel zetels Ton van Kesteren erbij gaat krijgen, zeker meer dan 3 hoop ik 😉

    Like

 7. Driek zegt:

  Als behorende tot de bejaarde Nederlander die de Tweede Wereldoorlog heeft doorgemaakt, moest ik plotsklaps denken aan dit schone lied, welks wij vroeger op school moesten zingen. Ik begin mij nu toch werkelijk te schamen. Wij zijn verworden tot schijtlijsters. Erg hoor.

  FERME JONGENS, STOERE KNAPEN
  Ferme jongens, stoere knapen
  Foei! hoe suffend staat gij daar!
  Zijt ge dan niet welgeschapen,
  Zijt ge niet van zessen klaar?
  Schaam je jongens, en ga mee
  Naar de zee, naar de zee!

  Dat’s een leven van plezieren
  Dat’s een leven van stavast,
  Zo de wereld rond te zwieren
  In het topje van de mast:
  Thuis te zijn op ied’re ree
  Kom, ga mee naar de zee!

  Ben je een hachje… vaar ten Oorlog
  (’t Is , eilaas! méést voor de grap…);
  ‘k Weet een allerbest kantoor nog
  als je wilt ter Koopmanschap;
  Maar, óf ge Oorlog zoekt óf Vree,
  alle twee vindt ge op zee.

  Laat ze pruilen, laat ze druilen
  Laat ze schuilen aan het strand:
  Loop Jan Salie op zijn muilen
  Jan Courage kiest het want:-
  Holla bootsman! alles ree?
  Wij gaan mee naar de zee!
  Holla, bootsman! alles ree?
  Wij gaan mee naar de zee!

  Like

 8. windwens zegt:

  Geen enkel begrip voor de opdrachtgever van deze rare actie om het uniform maar uit te laten. Tenen kromend men gaat gewoon op de knieën voor een geloof, dan ben je als parlement toch echt van de pot gesjord.
  Hoezo scheiding der machten, Rutte heeft zijn mond er vol van. Maar in Nederland heb je geen totale trias politica die zwets uit zijn nek.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Trias_politica#Huidige_situatie_in_Nederland

  Like

 9. Jan Wandelaar zegt:

  The Iraqi Ambassador to the UN had just finished giving a speech and
  walked out into the lobby of the convention center where he was introduced
  to a U.S. Marine General. As they talked, the Iraqi said, “I have just
  one question about what I have seen in America .”
  The General said, “Well, anything I can do to help?”
  The Iraqi whispered, “My son watches this show called ‘Star Trek’ and
  in it there is… Kirk who is Canadian, Chekhov who is Russian, Scotty who is
  Scottish, Uhura who is black, And Sulu who is Japanese, but there are NO
  Muslims. My son is very upset and doesn’t understand why there aren’t any
  Iranians, Iraqis, Afghans, Egyptians, Palestinians, Saudis, Syrians, or
  Pakistanis on ‘Star Trek’.
  “The General leaned toward the Iraqi Ambassador, and whispered in his
  ear, “That’s because it takes place in the future…”

  Like

 10. sleijster2 zegt:

  En wat te denken van Heilssoldaten, het zijn nog christenen ook, levensgevaarlijk nu er bijna geen doelwitten voor islamfanatici meer over zijn… of parkeerwachters… of stationschefs… Je zult in deze tijd nog maar een uniform moeten dragen… angstig hoor.

  Like

 11. Th.M. van Baarle zegt:

  In zekere zin, maar dan in omgekeerde zin, is dit te vergelijken met de opdracht om de Davidsster te dragen door de Joden tijdens WOII.
  Er zijn in NL nog dumpzaken waar gebruikte militaire kleding gekocht kan worden. Laten we allemaal zo’n afgedankt uniform gaan dragen, zolang de regering deze dumpzaken niet sluit wegens mogelijk gevaar.
  Wat een land.
  Dat u en ik nu toch het (on-)geluk hadden daar geboren te zijn.

  Like

  • Th.M. van Baarle zegt:

   Stom, stom. In alle haast en gramschap zag ik over het hoofd dat in veel kledingzaken kleding gekocht kan worden in camouflagekleuren. Extra voordeel is dat er veel zakken in zitten. Kunt u ook EHBO-spullen mee nemen voor als u aangevallen wordt door een moslim. Niet verder vertellen maar in een van die zakken past mogelijk ook wel een wapen.
   Laten we Nederland om deze laffe regering te pesten LEGERGROEN kleuren.

   Like

   • windwens zegt:

    “Laten we Nederland om deze laffe regering te pesten LEGERGROEN kleuren”

    Een soort koffietijd stunt, een Marokkaan uitnodigen samen met een homo en de kok zetten ze in een camouflagejasje in de keuken. Dan belt de Marokkaan dat hij vertraagt is. Opzetje niet helemaal geslaagd 😉 maar een mooie poging.

    Like

 12. koddebeier zegt:

  Nou snap ik waarom de politie tegenwoordig een soort clownspak draagt.
  Nog even dan trekt ook de politie dat uniform uit, met is veel te gevaarlijk !
  Worden wij autochtone inwoners van dit land nog wel door deze laffe overheid beschermd ??

  “Een volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen, dan dooft het licht…” – H.M van Randwijk, 1909-1966

  Like

 13. Willie zegt:

  The New Christy Minstrels – Company Of Cowards

  As I was walkin’ down the road, ‘twas on one summer’s day
  What d’you suppose I chanced to see, goin’ the other way?
  Well I knew it weren’t the Navy nor the whole McDougal clan
  ‘Twas a company of cowards, I could tell by the way they ran

  CHORUS:
  Oh get around oh get around get around
  Oh get around get away
  ‘Tis a company of cowards
  And they’ve come to save the day

  You should’ve seen their uniforms, shabby as you please
  Mighty shy of buttons, rather baggy at the knees
  And such was their appearance, we laughed until we cried
  It’s a pity, Mr. Lincoln, they’re not on the other side

  CHORUS

  I don’t recall I ever heard that bugle sound retreat,
  I could only hear the thunder of a hundred scamperin’ feet.
  It was forward into battle they came marching one by one
  But I guess they thought it over, and they thought it best to run

  CHORUS

  All men who bear the saber share the scandal of that day
  Napoleon would have died of shame to see them run away
  Remember George at Valley Forge made the British boys behave
  You can well imagine now he’s rolling over in his grave

  Like

 14. Pingback: Dutch Military Retreats Before… Tweets! by Timon Dias | RUTHFULLY YOURS

 15. Pingback: Dutch Military Retreats Before… Tweets! |

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s