Geen Oriëntaalse markten in de stad van de burgemeester van het Front National

Screenshot 2

Cogolin

(Door: Kybeline – Vertaling: E.J. Bron)

De gemeente Cogolin in Zuid-Frankrijk is absoluut te benijden. Daar is Marc-Etienne Lansade burgemeester, een politicus van het Front National. En sindsdien hij zijn ambt uitoefent, zijn er in Cogolin geen Oriëntaalse markten meer, jammert de radicaalislamitische “Frankfurter Allgemeine Zeitung”:

Marc-Etienne Lansade kende de Côte d´Azur alleen maar van zomervakanties. Nu is hij burgemeester van Cogolin, met hulp van Marine Le Pen. Nu zijn er geen Oriëntaalse markten meer in zijn stad. Alleen nog Provençaalse.

De weg naar Cogolin voert langs olijvenbomen en wijnstokken, overal geurt het naar kruiden. Het middeleeuwse centrum wordt omgeven door verdedigingswallen, een klokkentoren rijst boven de huizen uit, die zich aaneenrijgen op de hellingen van de muren. Het stadje aan de Golf van St. Tropez kan zo uit een toeristische reclamefolder komen. Maar burgemeester Marc-Etienne Lansade schets een volledig ander beeld van Cogolin. Hij vertelt van jeugdige nietsnutten, die op de bankjes van de door platanen omzoomde schaduwrijke pleinen rondhangen, van zakkenrollers en andere kleine criminelen, die op klaarlichte dag hun zaken doen, van het algemeen verval van de zeden, waartegen hij iets wil doen. Hoge criminaliteitscijfers, hoog werkloosheidscijfer, groot aantal buitenlanders, somt hij op. “Wij hebben hier alles waar Frankrijk onder lijdt, alleen in geconcentreerde vorm”, zegt Lasande…

FAZ

Klinkt als een echte idylle. Lansade moet ook nog even kijken dat hij de linkse journalistiek een beetje kortwiekt, opdat deze niet meer zo overmoedig aan anti-Europese volksophitsing kan doen. Dan is er heel goed te leven.

Screenshot 3

Cogolin

Bron:
www.kybeline.com
Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Frankrijk, Front National, Islamofilie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marine Le Pen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

10 reacties op Geen Oriëntaalse markten in de stad van de burgemeester van het Front National

 1. bobzelf zegt:

  dus zowat heel frankrijk is al bezet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  en ??
  alleen een klein dorpje , ditmaal in het zuiden van het land ,

  wat nog tegenstand biedt !!!

  heerlijk, om dit te horen

  wat een geweldige BURGER VADER !!!!

  ( van Aartsen , lelijke klootzak , let je effe op ?? )

  gr. bob

  Like

  • delamontagne zegt:

   Niks Fr is al bezet. Gelukkig heel erg geconcentreerd die muzelmannen. Zie er hier nooit een in stadje. Alleen om de paar weken als we de gr boodschappen doen in grotere stad 30km verder, en dan bij de Lidl. Zijn haast allemaal van die oudere vrouwtjes, helemaal ingepakt, hooguit 3.
   Dit stadje ligt aan de Medi kust van Fr en daar stikt het van die lui, geconcentreerd in grote steden Marseille, Avignon, Montpellier.
   Dit Cogolin is vlakbij waar die beroemde/rijke meneer Jean de Boef=ri woont.
   Wel een rot-streek van die F.N, zoiets zou in NL niet kunnen, moet men in de plaats zelf wonen. Maar ik vind het best.
   gr

   Like

   • Furry zegt:

    Moslim geloof is een stad geloof, vanuit de basis van Medina. Die invloed zie je nog steeds in de religie. De landbouw in de islam wereld is slecht. Toen de moslims in marokka aankwamen, was het land rijk aan landbouw, maar de bedoeïen cultuur/medina cultuur liet de geiten alles vreten, de mensen met kennis vermoord, en het is nooit meer goed gekomen.

    Like

 2. jantjeuitnl zegt:

  ’t is jammer dat het zo’n dure omgeving is, anders zou ik er graag op vakantie gaan.

  Like

 3. windwens zegt:

  Zou toch zo willen ruilen, maar neem aan dat niemand zo gek is omdat te doen.

  Like

 4. Bob,daar kan van Aartsen inderdaad nog van leren hoe het moet;geldt trouwens voor het gros van de burgemeesters!

  Like

 5. ieznogoud zegt:

  De reactie van bobzelf bracht me ogenblikkelijk terug naar mijn jeugd waarin ik verhalen las van een klein dorpje dat moedig weerstand bleef bieden (en met succes!) aan de Romeinse bezetters.
  Wellicht is een ‘toverdrank’ het enige dat de ‘normale’ Europese bevolking nodig heeft om de huidige bezetters en masse het continent uit te gooien.
  De linkse elite zal het recept van die toverdrank wel niet willen prijsgeven. Sterker nog, ze doen hun uiterste best om het bestaan daarvan geheim te houden. Toch kan deze hele geschiedenis met geduldig experimenteren tot een goed einde worden gebracht.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Geweldig, leve deze burgemeester! En ik hoop dat er nog VEEL van deze BURGEMEESTERS komen in Frankrijk. Daarom ben ik ook blij dat het FN, het zo goed doet!

  Like

 7. koddebeier zegt:

  Ik wens Frankrijk veel van dit soort Burgemeesters toe !!!!

  Like

 8. 4sjun zegt:

  Het ziet er naar uit dat de Europeanisering precies het omgekeerde oogst van wat het wenste te bewerken. Meer en meer ontdekken verschillende landsstreken de regionale eigen identiteit die steevast onder het tapijt werd geveegd en uitverkocht door de goede bedoelingen van een kosmopolitaire elite.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s