Islamexpositie zit tjokvol leugens

Screenshot 25

(Door: Frank Verhoef)

Geschiedvervalsing is de kern van een islamexpositie over de ‘gouden eeuw’ van de moslimbeschaving.

Met geld kun je blijkbaar alles kopen: de islamexpositie 1001 Inventions (tot en met januari volgend jaar te zien in Rotterdam) blijkt vol leugens te zitten. De door een Saoedische sponsor gefinancierde islamexpositie doet volgens experts in notabene dagblad Trouw aan geschiedvervalsing, en wel op zoveel niveaus dat ik me afvraag: waarom staat die expositie er nog?

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, Geschiedvervalsing, Hypocrisie, Islam, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Saoedi-Arabië. Bookmark de permalink .

21 reacties op Islamexpositie zit tjokvol leugens

 1. Harry zegt:

  Er werd zelfs gesuggereerd dat moslims konden vliegen met een vogelpak , a la Davinci en dat ze zelfs naar de maan konden vliegen .
  Volgens een reageerder op de Telegraaf was ze dat waarschijnlijk nog gelukt ook ” gezien de staat waarin het oppervlak van de maan verkeert ” .

  Like

  • delamontagne zegt:

   Moet jij je “korhaan” niet nog eens goed doorlezen. Het was n.l. de profeet zelve ( zijn naam zij verdoemd .. ) die een nachtelijke reis maakte van Mecca naar Jerusalem. ( mischien wel een reden die idioten claimen zij er recht op te hebben ).
   Of ik erin GELOOF ? ?………….nee, wat een poespas.
   gr.

   Like

 2. Vederso zegt:

  Even off topic; Snaphanen heeft in een uithoek van het internet, zoals hij zelf zegt, de indertijd spraakmakende documentaire “2016 Obama’s America” van Dinesh D’Souza gevonden. Het is wel een lange documentaire, 2 uren, maar de moeite waard.

  http://snaphanen.dk/2014/09/28/dinesh-dsouza-2016-obamas-america/

  Like

 3. Ach wij weten al jaren dat islamieten in hun zelf verzonnen sprookjes geloven; een van de gevolgen van een beperkte herseninhoud! Dat zij in deze geciviliseerde wereld met hoogontwikkelde wetenschappers bij hun EIGEN volksgenoten succes hebben is hieraan inherent! Maar ze onderschatten zoals altijd de rest van de ontwikkelde wereld, die (op een paar uitzonderingen na) al lang door die ballon met leugens heeft geprikt! Hun barbaarse handelingen zijn namelijk een duidelijk bewijs van de stilstand in de evolutie van deze groep!

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Moslimbeschaving ????? Welke beschaving……1400 jaar ellende….Van leugens, bedrog, verkrachtingen, ontvoeringen, stenigingen, berovingen, moorden enz. enz.
  DUS welke Beschaving ???????

  Like

 5. p.s. het zijn die paar uitzonderingen die ik hieerboven noemde, die dit soort manifestaties een podium geven!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Dus die tentoonstelling gaat dus toch over sprookjes .

  Like

 7. Jean zegt:

  Ik had echt niets anders verwacht want islam IS een grote leugen en beestachtig barbaars geweld, enkel geweldplegers en bloeddrinkers respecteren die vuiligheid.

  Like

 8. felix zegt:

  Deze serie van History Channel sluit er al naadloos bij aan. Gefinancierd natuurlijk door petrodollars.

  Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  En weer zo’n PvdA takkentroel, die het helemaal te gek vindt! PvdA en Islam= 2 handen op één buik. Laat ze hun partij maar noemen: Partij van de Allahtonen!

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Zo bedonderen ze toch ook de boel omtrent meslim-bijdrage aan e bevrijding van Nederland tijdens de 2de wereld-oorlog. En het is toegestaan omdat het de meslim vooral rustig houdt………

  Like

 11. windwens zegt:

  Je zou bijna zeggen wat is nieuw, moslims en de aantoonbare waarheid zijn twee dingen die niet met elkaar stroken. Dit gedrag is zelf tot in het bedrijfsleven als een gulle gift omarmd. Het heeft menige klant tot waanzin gebracht, door alle leugens die ze vertelde worden. Denk maar eens aan bijvoorbeeld Vodafone hoge rekeningen sturen en het dan afdoen met in verband met uw privacy kunnen wij geen inzage geven in uw data gebruik. Knap staaltje moslim piet praat wat mensen honderden euro’s uit de zak klopt.

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  Ik kan me hier zo kwaad om maken.
  Volgens de geestelijke leiders staat in de koran alles wat moslims moeten weten en hoeven moslims niks meer te weten dan in de koran staat. Moslims mogen geen vragen stellen die naar de waarheid kunnen leiden. Dan wordt er botweg tegen hen gezegd: je stelt te veel vragen,of je moet niet zoveel vragen.
  (Ik heb al een paar keer op teevee gezien, dat als een moslim(a) door blijft vragen hen dan het zwijgen wordt opgelegd)
  En dan zouden zij beschaving, wetenschap en kunst hebben gebracht????????????
  Ze mogen verdorie nog niet een een mens schilderen/tekenen en zelf denken en handelen. Alles staat in dat verd*mde boek van ze, voorgekauwd en pasklaar..
  Het enige wat de moslims gebracht hebben is geweld, de dood en een veel te veel aan testosteron. Kortom:.niks dan ellende.

  Ik denk dat het voor iedereen wel duidelijk is dat er een plan achter zit, want voor de hindoes, chinezen en joden werd nooit DAT gedaan wat men voor de allah aanhangers wel doet.
  Voor de moslims wordt alles gedaan, tot op het zieke af. Ze mogen alles doen wat anderen niet mogen en krijgen alles wat anderen niet krijgen.
  moslims leven op lucht. Omdat ze niks presteren en niks zijn maken ze van niets iets om nog iets voor te stellen. Ze leven van/op verzinsels en leugens en voeden zich met geweld en bloed.

  Nu vervalsen ze de geschiedenis om de indruk te willen wekken dat we met een heel intelligent volk te maken hebben en dat wij hen dankbaar moeten zijn omdat zij ons beschaving hebben gebracht en wij daar nu de (giftige en dodelijke)vruchten van plukken.

  Over mijn lijk. Ik zal nooit maar dan ook nooit respect hebben voor die allah ckakbar schreeuwers.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Daiyu-ninja: 19.20. uur. Precies beste, Daiyu! Deze perfide IDEOLOGIE heeft in 1400 jaar meer slachtoffers gemaakt dan: het nationaal socialisme, het communisme, of enige andere ideologie. Totaal bijna 300 miljoen doden!

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Tom Hendrix zegt:
    29 september 2014 om 19:30

    Totaal bijna 300 miljoen doden!

    De islam heeft inderdaad de meeste doden op hun geweten.
    Maar dat erkennen ze niet. Ze zeggen het dat niet hun schuld is, want zij werden door andere volkeren aangevallen en ze hebben zich alleen maar verdedigd.
    Zo brengen ze het. Ze hebben altijd een excuus voor hun walgelijke misdaden, want het is altijd de schuld van anderen.

    Like

  • delamontagne zegt:

   Ik had eerst willen schrijven: Heb dit al eens op een buitenlandse site gezien, weet niet meer welke. Wat me bij is gebleven, de adoratie van die Obamba voor die leugens ( waar hij zelf trouwens ook goed in is [geschiedschrijving eerste jaren Am-geschiedenis na de revolutie ] ), maar die Meneer Jan zal het wel weten. Dit was dus die site, inderdaad. Die expositie is al in de U.S. geweest.
   Die onnozele opmerkingen van de volwassenen.!
   Die 2 pubers wijzen naar de z.g.n. “Arabische Cijfers” ! !
   Wat zou de reden zijn dat je op Islamlanden-autonummer-borden heel andere tekens ziet ?

   Like

 13. luckybee zegt:

  De rechtvaardigste Kalief was toen een zekere Haroen al Rashied zeggen ze..Maar toen hij Seherezade , voor de keus stelt een spannende verhaal te vertellen, of kopje af,is hij bij mij helemaal afgezakt naar een net zo perferse Kalief net als alle andere despoten.Er was in de hele geschiedenis van de Islam geen enkele rechtschapen Kalief geweest.Ze waren allemaal moordende despoten.

  Like

 14. Joost Visser zegt:

  Het klopt wel dat in het middenoosten veel uitvindingen zijn gedaan toen het westen nog in bevervellen liep. Schaken, het getal nul etc. Maar, dat was voordat Mohammed het spul ging veroveren. Toen was het over. Omdat de islam nu daar heerst claimen ze wat bijvoorbeeld de Perzen hebben uitgevonden. Dit heet geschiedvervalsing, de veroveraar maakt (herschrijft) de geschiedenis. Is van alle tijden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s