Opkomst te laag voor keuze PvdA-lijstrekker Noord-Holland

Screenshot 34

Het PvdA-logo op het partijkantoor in Amsterdam.

De verkiezing van een PvdA-lijsttrekker voor de Provinciale Statenverkiezingen in Noord-Holland volgend jaar is door gebrek aan belangstelling vooralsnog op niks uitgelopen. Er zijn drie kandidaten, maar in de twee weken die waren uitgetrokken voor de stemronde werden onvoldoende stemmen uitgebracht voor een geldige uitslag.

Lees verder>>>

(h/t Scarlatti Bombatti)
Algemeen Dagblad

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in PvdA, Socialisten. Bookmark de permalink .

13 reacties op Opkomst te laag voor keuze PvdA-lijstrekker Noord-Holland

 1. Tom Hendrix zegt:

  Hahahahaha, ik vind het prachtig! Op naar de NUL zetels met deze NSB partij!

  Like

 2. windwens zegt:

  He he men begint het door te krijgen wat betreft de PvdA dan, we hebben nog zo klant “dominee Pechtold” die alleen preekt voor eigen parochie en waarvan de machtslust afstraalt. Die zelfde man die altijd met rode wangen uit de kamer komt als hij de aanval op de PVV achter de rug heeft. Die door zijn eigen agressie naar Mr Wilders een twee liter fles water moet drinken om het adrenaline gehalte in het bloed te temperen.

  Like

 3. Jan zegt:

  Loch Ness Socialisme

  Andrew Klavan: ‘Europe is for Real’

  Like

 4. hoe meer de pvda ‘afgezeken’ kan worden hoe béter 😛

  @geertwilderspvv NOG MEER BEWIJZEN NODIG DAT JULLIE DOORZIEN ZIJN @LodewijkA?Opkomst TE LAAG keuze PvdAlijstr. NH http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3758582/2014/09/29/Opkomst-te-laag-voor-keuze-PvdA-lijstrekker-Noord-Holland.dhtml

  Like

 5. Monalisa zegt:


  Het nieuwe stadhuis, troetelkind van het Almelose college, zakt langzaam in de grond en krijgt een plek naast alle andere miskleunen. Het is druk op ‘Het Tranendael’, want op de achtergrond nadert alweer de volgende misser: Winkelcentrum Soeteman.

  Het laat zich raden waar het allemaal op uitdraait: Almelo moet flink op de rem trappen en de broekriem nog wat strakker aanhalen. Toezicht van de provincie betekent ook dat het stadsbestuur straks niet veel meer te vertellen heeft in de eigen stad. Over de inrichting had ze dat al niet, want hier zijn projectontwikkelaars uit alle hoeken van Nederland al jaren de baas en dan hebben we het niet alleen over Van der Looy. Nog maar enkele weken geleden voorspelden Irene ten Seldam van het CDA en Luc Schuur van de PvdA dat de eerste schop voor het nieuwe stadhuis zo snel mogelijk in de grond ging. Nou, we zijn het niet altijd met ze eens, maar op bijgaande foto ziet u dat ze volkomen gelijk hebben gehad. Dankzij de provincie, reddende engel van alle Almelose burgers, kon de schop inderdaad meteen de grond in. Dat nieuwe stadhuis komt er niet. Zodra het gat dicht is willen wij, en talloze Almeloërs met ons, de boel ook nog wel even aanstampen en dan ligt het er net zo mooi bij als al die andere kostbare miskleunen van het vorige en het huidige college. TéCé.

  Like

 6. Monalisa zegt:


  Seyit Yeyden

  Like

  • Monalisa zegt:

   Helft PvdA-kiezers heeft spijt van keuze’


   De Clowns van Nederland.


   Dit was de echte clown maar zeer leuk.

   DEN HAAG –
   Precies de helft van de kiezers die bij de laatste stembusgang voor de Tweede Kamer op de PvdA hebben gestemd, blijken spijt te hebben van die keuze. Dat blijkt uit een dinsdag gepubliceerde peiling van Ipsos. Bij geen enkele andere partij is de teleurstelling zo groot.
   Vorig jaar rond deze tijd lag het aantal teleurgestelde PvdA-kiezers nog op 37 procent. Het niet nakomen van beloftes en gebrek aan daadkracht zijn voor PvdA-kiezers redenen om spijt te hebben van hun keuze. 49 procent zegt op een andere partij te gaan stemmen de volgende keer. Vooral D66, SP en PVV profiteren hiervan.
   Opvallend is dat het aantal VVD-kiezers dat spijt heeft van die keuze de afgelopen twaalf maanden juist is gedaald. Van de grote oppositiepartijen lijken veel CDA-kiezers uit 2012 over te willen stappen naar een andere partij. Een op de vier CDA-kiezers wil op een andere partij gaan stemmen, vooral de ChristenUnie is populair bij deze overstappers.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Goed nieuws, dat is zeker. Maar…..Hoe bewerkstelligen we nu ook nog de ondergang van dat miserabele partijtje van het miezerige mannetje Pechtold?

  Like

  • dat is een goed, god hoe noemden ze dat toch ook alweer toen ik nog werkte?

   ah! ja! SPEERPUNT! 🙂

   Dààr moet pechtold op (toe) gespitst worden (NO PinPUN intended 😛 )
   Wèdden dat we aan materiaal genoeg kunnen komen?
   Ik moet er nog achter zien te komen hoe je hier foto’s neer kunt zetten, iemand die mij ‘de weg’ in deze wil en kan wijzen? 🙂

   Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Wij, van Uw gratis rozen-club hier in Noord-Holland
  zijn best teleurgesteld: u blijft het maar verrekken
  ( daarom staan wij vandaag hier in die Rotkrant )
  die rooie rotkar nog 1 metertje te trekken
  en daar worden we nu toch zó moedeloos van…
  maar ja, de pegels vrienden…moeten wél toch worden opgehoest
  want van de wind kan zelfs onze Keeshond nog niet leven
  echt, we zouden zwijgen, als dit spreken nu niet moest
  (daar er wel knap veel overboekingen zijn uitgebleven)
  maar ja, niet zeuren dus en verder geen gezemel
  de bomen reiken altijd …ja toch?… zelfs tot in de Hemel !
  .
  toch ?

  Like

 9. Avidia zegt:

  Scarlatti Bombatti zegt:
  29 september 2014 om 21:14
  Ja, dat weet ik ook niet, onze E.J. zal het wel even komen uitleggen.

  Ik ben een Noord-Hollandse, en wij zijn erg nuchter, er worden hier weinig praatjes verkocht. Geen praatjes, maar daden, daar houden wij van. Een gezegde hier is dan ook, je kunt mij meer vertellen! Laat eerst maar iets zien. Heerlijk!!!

  Like

 10. luckybee zegt:

  Als het aan mij ligt dan krijgen de PvdA in Noord Holland 0 stemmen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s