Smerig spel: policor indekken bij terreurdreiging

Screenshot 27

(Door: A. Nanninga)

Militairen krijgen orders geen uniform meer te dragen. (Een ‘advies‘, volgens Asscher. Een bevel, volgens een gepubliceerde mail van Defensie.) De kans op een aanslag in Nederland wordt reëel geacht. Misschien omdat zulke aanslagen voortdurend worden voorbereid dan wel aangekondigd, wie zal het zeggen. Het huidige dreigingsniveau is ‘substantieel’. Schilderswijkers verklaren alvast de oorlog aan ons, als Nederland daadwerkelijk met F16’s deelneemt aan het in duizend stukjes schieten van ISIS-beulen.

Tijd dus voor types die zichzelf tot het intellectuele geweten van dit land rekenen om een streep in het dorre woestijnzand van het weg-met-Nederland sentiment te trekken. Tolerantie is mooi maar als we zelfs nu uit angst voor xenofobie en nationalisme niet in staat zijn tot het ondubbelzinnig en als één man opkomen voor onze vrijheden en principes hebben we een groter probleem dan een paar plofhakbars. Maar uiteraard kiest fatsoenlijk Nederland wéér tegen ons, uiteraard is het zo veel veiliger om verwijten te maken aan mensen waar we niets van te vrezen hebben. Er gaan doden vallen, er gaat een aanslag komen en heel veel mensen gaan dat zien als de rekening voor decennia wegkijkbeleid, toegeven en meebuigen. Om onder die rekening uit te komen wast de schuldige aan dit multiculturele drama, de politiek correcte kliek, haar handen nu alvast in onschuld.

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Intellectuelen/academici", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Elite, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, politici, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op Smerig spel: policor indekken bij terreurdreiging

 1. Monalisa zegt:

  Niet het Volk de schuld geven maar de regering,.,.Je kan stemmen wat je wil maar de punten waarom je op een bepaalde party stemt, leveren ze toch weer in in de onderhandelingen.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En op BUZA, van de GEK en VERRADER TIMMERFRANSS, beweren ze “glashard”, dat de Islamitische Staat Saoedie-Arabië:’GEEN ISLAMITISCHE STAAT IS!

  Like

 3. windwens zegt:

  Hoe men ook tracht zichzelf in te dekken als er ergens een bom afgaat dan gaat de vlam in de pan is mijn indruk.

  Like

 4. Perfect weergeven van de huidige situatie!Maar ik laat me niet aanpraten dat ik dom,nationalistisch[wat is daar trouwens mis mee?],racistisch en weet ik nog wat allemaal zou zijn!Ik ben een realist,die opmerkt wat er gaande is en dat ook verwoordt,en,waar mogelijk,bevechten zal!Ik minacht de regering;inderdaad,zoals Nanninga zegt;ze plegen hoogverraad!Uit angst?Ik betwijfel het.Misschien ten dele,maar verder:alles voor het eigen hachie!Hopelijk worden ze snel uit het zadel gewipt;alleen jammer dat er dan waarschijnlijk eerst iets vreselijks moet gebeuren.Voordat het gros van dit domme volk begrijpt wat er daadwerkelijk aan de hand is en daarop de broodnodige actie onderneemt!

  Like

 5. Jan zegt:

  Ik dacht dat Israël de grootste bedreiging is voor ‘worldpeace.’ Zegt de moefti van Waschington: “…Sunni and Shia populations that right now are the biggest cause of conflict, not just in the Middle East, but in the world.”
  http://pages.citebite.com/t3w7p5k9s6jbt

  Like

 6. Avidia zegt:

  Het moet gewoon afgelopen zijn met het gekwijl over de islam. Er is NIETS goed aan de islam, ze hebben nog respect voor mensen nog voor dieren. Ze mishandelen beiden. Ze hebben een hoogmoedswaanzin, denken dat ze boven alles staan omdat een figuur in de woestijn door de hitte bevangen werd en die z.g, boodschap de wereld inslingerde. Die man kon niet eens lezen of schrijven, waar hebben zij het over???? Stop deze waanzin, ik wil er eigenlijk niets meer van horen of lezen, ben er zo zat van, sodemieter allemaal op naar de woestijn waar jullie vandaan kwamen, want daar is het toch zo goed????

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s