Video’s van de executie van gijzelaars

Screenshot 32

(Door: delamontagne)

De media willen ze niet meer verspreiden “om de ´islamisten´ niet meer de vrije hand te geven” …OF……….om de werkelijkheid en verschrikking van de islam niet prijs te geven aan de eenvoudige Europese burger, die MISSCHIEN wel vragen gaan stellen over het  “fijne” dogma van de linksen. Vaag doen, “screenshots”, verknippen of regelrechte censuur: de westerse media worstelen zich door interne debatten, zijn meer en meer voorzichtig met het laten zien van video’s van executies van gijzelaars, zoals die van de Fransman Hervé Gourdel of de Amerikanen James Foley en Steven Sotloff.

Ondanks de censuur van Google en Youtube gaan deze video’s op het internet rond, maar geen enkel tv-station of informatiebron laat ze in z´n geheel zien, omdat ze het als een propagandawapen zien. Kranten, websites en tv vinden het vaker beter om alleen “screenshots” te laten zien, duidelijk of vervaagd, maar de meesten beginnen helemaal deze video’s te verbieden.

Op pagina 3 van het Duitse blad BILD, het meest gelezen tijdschrift van dit land, is een grote foto te  zien, niet vervaagd, van de twee Duitse gijzelaars die met de dood bedreigd worden in de Filipijnen, een moslim militant met  sabels  aan hun zijde.  Maar voor de tv-stations is het te gecompliceerd.

“Uitgesloten dat we zulke verschrikkingen uitzenden”, aldus Hervé Béroud, directeur van de redactie van het informatiekanaal BFMTV. “We zenden alleen een ´screenshot´uit, en dan nog geblurred, van het slachtoffer: de handen gebonden en de wapens van de ontvoerders en in het geluid wordt geknipt.” MAAR, als ISIS massaal soldaten, die ontwapend zijn , executeert, wordt dit niet verboden, want wat zij als groep doen, moet getoond worden.

De Belgische televisie,RTBF, anderzijds, heeft begin september een radicale besluit genomen na de dood van de Amerikaan Steven Sotloff: we zenden niets meer uit van de misdaden van ISIS en beschrijven dit zeer zeker niet in detail. In augustus schreef de journalist Julien Althuisius in de Volkskrant: “De beelden van de gespietste hoofden op Twitter of Facebook zijn zo´n beetje net zo normaal geworden als die van schattige ´poesjes´.”

Screenshot33

Door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Rotzakken, Terrorisme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op Video’s van de executie van gijzelaars

 1. Tom Hendrix zegt:

  Heel goed delamontagne, om hierop te wijzen. De socialisten, en de politiek-correcte elite, komt het namelijk niet goed uit, als “de ware islam”, haar gruwelijke gezicht laat zien. Neen, daar hoeven wij niets van te verwachten. En de pers, die is volkomen socialistisch geworden, net als de MSM en de omroepen. Zo houden ze onze bevolking onwetend omtrent de werkelijke smeerlapperij, te weten de Islam!

  Like

 2. windwens zegt:

  “De beelden van de gespietste hoofden op Twitter of Facebook zijn zo´n beetje net zo normaal geworden als die van schattige ´poesjes´.”

  Dan ben je al journalist toch af geleden naar een niveau vriespunt emotioneel gezien. Van zo’n ijsprinses moet de Belg het dan hebben. Dat de filmpje het volk wakker schudden laat men gemakshalve maar even weg. Lenin zei we zullen ze in slaap sussen en neer slaan. Totdat het bewaarheid wordt dan komt de boodschap nog meer aan.

  Like

  • luckybee zegt:

   Al die bloederige daden van de islam was er al altijd geweest;dus eigenlijk niets nieuws.Onthoofdingen hebben in Indonesie de Darul Islam dikwijls gedaan. zo wel in Sulawesi als ook op Java.Ook stenigingen in de buurt van Bogor heeft de moslims een Ahmadiya dood gestenigd dat heeft onze journalistin ook gezien ; en ze kreeg de buikvol er van en zinds dien hoor ik niets meer van haar.

   Like

 3. Jean zegt:

  Wij hebben “gelukkig” geen Nederlandse of Vlaamse pers nodig voor objectief en neutraal nieuws die pers, ik bedoel linkse ratten, mogen nog niet in de schaduw staan van ECHTOBJECTIEF & NEUTRAAL nieuws.
  Wij hebben eveneens geen NOS & BRT nodig want ook dat is linkse ethervervuiling.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nou, Jean, ik kan in alle eerlijkheid beweren, dat ik het afgelopen jaar praktisch geen TV meer gekeken hèb.
   Zou ergens misschien wel moeten, maar och, met behulp van Uitzending gemist kun je achteraf heus nog wel het nodige inhalen.

   Like

 4. breget zegt:

  Wat hebben die hufters hun gevangenen toegediend dat ze zo lijdzaam hun slachting ondergaan?

  Like

  • luckybee zegt:

   Leidzaam onder gaan? ze zijn geboeid en kunnen niets doen.

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Paychologie. Het is berusting in het noodlot. Een situatie die je niet kunt ontlopen. Zie geluiquideerden die hun eigen graf hebben gegraven. Maar dit uitstel van executie, nog adem kunnen blijven halen terwijl het onafwendbare eraan zit te komen, maakt mensen in een gelatenheid.

   Like

 5. Avidia zegt:

  breget zegt:
  29 september 2014 om 21:38

  Dat is precies wat ik ook steeds denk, ze zitten als lammeren te wachten op de genade klap, volgens mij zijn ze gedrogeerd Zodat ze niet gaan schreeuwen en de slachter zijn woord en daad kan laten uitvoeren. Ik vraag me steeds af: wij zijn mensen, zij zijn mensen, wij worden compleet misselijk bij dit soort beelden (ik kijk niet) en zij voeren zonder emotie die gruwelijke daden uit. Wat bezield dit soort volk, wat gaat er in hun hoofd om als ze bezig zijn. Ik kan wel overgeven van walging. Dieren doen zulke dingen niet, dieren doden om te eten of om zich te verdedigen, niet om de kick. Dit soort mensen leven om anderen mensen af te slachten. Zij genieten ervan, kunnen er in kleuren en geuren over na vertellen. Deze gebieden moeten afgesloten worden van de rest van de wereld, een enorm hek er omheen, of allemaal een spuitje om ze rustig te houden, hun bloed kookt, ze genieten van hun macht over anderen. ik kan het wel uitschreeuwen, zo vreselijk en verachtelijk, ik zou me dood schamen als ik tot dit volk behoor.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @ Avidia: 02.39. uur. Kent U het spreekwoord: ” Wie de mensen kent, houdt van dieren”. Dat zie ik precies zo! Een dier zal een ander dier NIETS aandoen, tenzij een dier, een ander dier moet opeten om te overleven! Bijvoorbeeld een leeuw/ of ander roofdier, pakt het “zwakste dier uit een kudde”, MAAR LAAT DE REST VAN DE KUDDE MET RUST! Kom daar maar eens om bij de GEITENEUKERSBENDE der islam!

   Like

  • Furry zegt:

   mooi gezegd en helemaal waar. Je gaat toch denken aan overerfelijkheid van geweld en dat een cultuur zich aanpast aan de genetisch mislukkingen. Cultuur heeft ook een DNA bijdrage, onze cultuur word nu al veranderd.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s