HOERA! Maroc criminaliteit ONZE SCHULD!

Screenshot 8

(Door: A. Nanninga)

Ah. Linkse Leugens-feestje bij subsidieblog Sargasso, muntthee en veganistiese glutenvrije speltkoekjes voor iedereen! Gelukkig is er nu eindelijk baanbrekend onderzoek dat zich netjes houdt aan de fatsoenlijk linkse tunnelvisie, in plaats van aan de realiteit. Na een hoop vorsen en wroeten, het maximaal corrigeren van ruwe data met de Wegmetons-coëfficiënt en extra weging van de slachtoffer/respect-curve is er een onderzoek om die ongemakkelijke feiten omtrent criminaliteitscijfers mee weg te poetsen. Want ja, Marokkanen zijn oververtegenwoordigd in die cijfers. We zijn na 934872 afleveringen Opsporing Verzocht inmiddels zo ver dat zelfs hele dichtgetikte linksmensen met jarenzeventig hersenrot dat niet meer kunnen ontkennen. Maarrrrrr…. komt dat sociaal wenselijke foponderzoek….

Lees verder>>>
(h/t Martien Pennings)
GeenStijl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Desinformatie, Hypocrisie, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marokkanen, migrantengeweld, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op HOERA! Maroc criminaliteit ONZE SCHULD!

 1. Tempelier. zegt:

  Natuurlijk, dit onderzoek verklaard ALLES ! ( sarcasme modus uit )

  Like

 2. Jean zegt:

  Martien,
  In Vlaanderen draait er een hele industrie op, ik bedoel op die vreemdelingen industrie, tussen die parasieten zit er een clubje met aan het hoofd een eikel van formaat die de naam de witte draagt, die de witte is een levensgevaarlijke hater van alles wat Vlaams betreft het is een islamknuffelaar, die huichelaar komt zonder rood te worden, ik bedoel in het gezicht want zelf is hij nog roder dan de toebakkes, dat wij Vlamingen de oorzaak zijn dat wij zoveel Syrië gangers hebben want de lieve jongens en meisjes van moslimafkomst krijgen in Vlaanderen geen kansen! Ha ha ha en nog 1000x ha.
  Die de witte eikel wil maar niet snappen en nog minder aanvaarden dat wij geen enkele moslim in onze nabijheid willen, niet op het werk niet op publieke functies niet op de openbare weg niet in ons land, omdat die huichelaar geen hersens heeft maar wel decadent kan parasiteren op onze kosten wil hij dat die industrie zou draaien zoals zijn een hersencel denkt dat het moet draaien, niet dus.
  In Vlaanderen en België hebben ze de mond vol over besparingen maar op hetzelfde moment blijven ze 20 miljard euro verknoeien aan de franskiljons, de coburgers, het EU misdaadgespuis en aan die honder duizenden allochtonen die van s’morgens vroeg tot s’avonds laat staan te dreigen ons staan te irriteren wat gaan moorden in Syrië en Irak en ondertussen decadent liggen te parasiteren en kienekes produceren bij 5 a 6 vrouwen en wij zouden daar niets over mogen zeggen?.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Mw. Nanninga, weer een juweeltje van uw hand. Tja, de SLACHTOFFERROL passen de Marokkanen voortdurend toe, op hun eigen bevolkingsgroep. En ja, dat is ook helemaal in lijn van het GRUWELBOEK de Koran!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, maar vergeet vooaral niet, Tom: Het is allemaal ONZE schuld……!
   Je moet niet raar opkijken, als vandaag of morgen de één of andere politiek-correcte onderzoeker meteen wetenschappelijke verklaring aan komt zetten, dat die hele Koran ONZE schuld is, op welke manier dan ook.
   Lijkt krankzinnig, maar daar geven ze dan ook wel weer een draai aan……(LOL!)

   Like

 4. Tja,wij zijn nu eenmaal een slecht volk om die bloedjes zo te behandelen!!!Wordt tijd,als we dan toch de zwarte piet krijgen toegespeeld.om ze daadwerkelijk slecht te gaan behandelen;kunnen ze ook eens ervaren hoe dat voelt!En net zo lang tot dat ze op hun blote knieen terug willen kruipen naar waar hun roots liggen!

  Like

 5. @geertwilderspvv LET OP @LodewijkA @MinPres @APechtold @keesvdstaaij GS:HOERA! Maroc criminaliteit ONZE SCHULD! – http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/hoera_maroc_criminaliteit_onze.html

  Like

 6. luckybee zegt:

  Weg met ons methode is nog steeds erg populair bij de Media, alle media’s wordt hier mee bedoeld

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s