NOSTALGIE. . .

Screenshot 24

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

14 reacties op NOSTALGIE. . .

 1. rakkertje zegt:

  Vroeger kon je nog veilig op straat lopen …………….

  Like

  • koddebeier zegt:

   Ik zal het je nog sterker vertellen…….vroeger hadden buitendeuren zo simpel slot dat je ze met een zgn. loper kon openen en toch werden je spullen niet gestolen !!

   Like

 2. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  EN NIET ALLEEN DE MARKTEN IN HOLLANDISTAN….

  Like

 3. Heimwee!Toen was het leven nog de moeite waard en ongecompliceerd!

  Like

  • Driek zegt:

   Ja, beste Yvonne van Cleef, wat een verschil met nu. Met steeds meer afkeer bezie ik de huidige wereld, en ik kan er werkelijk niks aardigs meer in ontdekken. Alles draait om hoofddoeken, islam, asielzoekers en terrorisme.
   Zolang ik in mijn huis blijf is het best te doen, maar zodra ik mijn kop buiten de deur steek word ik geconfronteerd met islam, terwijl ik nog wel in een gemeente woon met weinig hoofddoeken, maar die krengen komen van verre hier naartoe.
   Ik word af en toe gewoon lamgeslagen lijkt wel, door die islam, het is een voortdurende bron van ergernis, die ik niet kan ontlopen. Het lijkt mijn energie en levensvreugde weg te zuigen. Ze hebben ons daar toch maar mooi mee opgezadeld. En het gaat nog veel erger worden, want er komen nog meer asielzoekers. Nee, mijn lol is er af. Het lukt me zelfs niet meer om weer eens een aardig artikeltje te schrijven voor E.J. Bron.

   Like

   • Driek,moed houden!Want dat is wat dat schorem wil;dat wij de moed verliezen en alles maar accepteren;niet dus!Gisteren had ik op een andere draad nog een discussie met een bloedzuiger;een bekeerling!Die er trots op was dat er in Nederland al een paar kalifaten waren gesticht:hij noemde een paar wijken op,waaronder de Schilderswijk.Was vol trots en schreef:jullie zien het niet eens!En dan denk ik:wij zien het wel,wij zien het gebeuren.Alleen de politici.op Wilders na,blijven ontkennen,en accepteren!Toch gaat dit keren,en daar zal ik alles aan doen wat in mijn macht ligt.Maar dat kan ik niet alleen,dus,Driek:moed houden,blijven vechten,ook al wordt je er doodmoe em soms,triest van!

    Like

 4. Giny zegt:

  Ook ik kan er niets anders van maken, dat je een vreemde bent in het land waarvan je niet meer kan te zeggen “mijn eigen land”

  Like

 5. Jan zegt:

  Toeval bestaat niet: beide Nederlandse missen moslim:


  Yasmin Verheijen (rechts), nadat ze was verkozen tot Miss Nederland Universe. Links Tatjana Maul, die Miss Nederland World werd.

  http://www.rugusavay.com/miss-world-netherlands-2014-tatjana-maul-photos/

  http://missosology.info/forum/viewtopic.php?f=3&t=237433&start=30

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Op scholen is het nog veel erger.
  En hoewel iedereen bezig is met links te de schuld te geven en rechts de schuld te geven, is onze regering hiervoor verantwoordelijk. Links en rechts. En is er maar één partij, die de grenzen wil sluiten en de haat wil exporteren: de PVV.
  Lang verhaal / kort verhaal: van alles wat nu voor de kraam staat, werkt er niet 1. Weg ermee, dit land kan echt zoveel beter.

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Die bovenste foto roept wel beelden bij mij wakker, die onderste, moet ik in alle eerlijkheid zeggen, NIET.
  iK heb dat nooit zo meegemaakt in NL, maar ik kan me heel goed inleven in de woede en/of wanhoop die ik de vele reacties van sommigen hier lees om een land dat zo erg verandert.

  Like

 8. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Suicide of the West……..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s