Oprotten met die negers en Chinezen uit onze tv-series

Screenshot 7

(Door: rommel)

De klassieke tv-serie voor kinderen “Pippi Langkous” wordt opnieuw uitgebracht in een gerestaureerde editie, met verbeterd beeld en geluid, met uiteraard weer een culturele make-over. Politiek incorrecte woorden of beeltenissen zijn er uitgeknipt.

Gummen in ons klassieke erfgoed zoals Pippi Langkous, Zwarte Piet of de Kerstboom, schijnt een trend te worden voor onze overgevoelige tijdgenoten. Waar elk spoor wat naar politiek incorrect ruikt uit onze geschiedenis gewist moet worden. Kenmerkend voor dictatoriale staten.

Lees verder>>>
(h/t vederso)
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, Multiculti, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

11 reacties op Oprotten met die negers en Chinezen uit onze tv-series

 1. Joshua zegt:

  Hypocriet zijn is in, in Nederland, mee heulen met gefrustreerde idioten, die hun verstand op de verkeerde plek hebben.

  Like

 2. jitskesez zegt:

  Waarom mag de Koran dan niet uitgebannen worden wegens racisme tegen Joden?

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Ik was het al bijna vergeten: In de jaren ’70 léken de Zweden qua mentaliteit nog iets normaler dan nu.
  Goed, ze stopten hun kinderen , zeker naar onze maatstaven, nog íets te gemakkelijk in de opvang -ze er middag- en soms óók avondmaaltijden laten gebruiken en dat minstens 5 dagen per week is ècht overdone- maar het moet gezegd worden, dat hun opvoedingsmaatstaven relatief ‘los’ konden worden genoemd, zodat ze er zelfs niet voor terugschrokken om ‘lekker stoute’ antihelden als Pippi bij de jeugd te introduceren. En meer van die figuren, trouwens: Een verhaal als “Orla, de kikkerslikker,’ dat ik in de jaren ’90 als leesmoeder op de school van de jongens te behandelen kreeg,was óók Zweeds, van dàt soort en echt heel leuk!
  Maar ja, dat was kennelijk allemaal voordat de tsunami aan asielzoekers op gang kwam, want thans zien we, dat de Zweedse jeugdboekenhelden opeens niet meer zo onbevangen en vrij meer mogen zijn: Ze moeten ‘politiek-correct’ worden in hun uitlatingen! Behalve zogezegd een echt thuis na schooltijd wordt ze nou ook nog spontaniteit ontzegd!
  Ja, hoor eens, op die manier kan ik persoonlijk helemáál niets positiefs meer ontdekken aan de Zweedse “pedagogie!” Dat stelletje halvegaren blijft ook maar doorgaan met hun complete zelfvernietiging!

  Like

 4. Armani zegt:

  Je gaat juist Negers en Aziaten haten door deze maatregelen , je voelt je niet meer thuis in je eigen land , en als bonus vreten ze ons de oudedags voorzieningen en subsidie,s ook nog op

  Like

 5. Dat land is al helemaal verloren!En ik erger me hier al zo erg aan reclames en reclamefolders;je kunt er geen zien/lezen of er zitten ‘getinten”in!Hoe meer hoe liever,lijkt het soms.tjonge,het is gewoon vechten tegen de bierkaai!

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Nederland is een land aan het worden van Volksverlakkers, Landverraders en Collaborateurs.
  Maar wat wil je in 40-45 zat er ook maar een handje vol mensen bij het verzet.
  Al beweerde men na de oorlog wat anders !!

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  WEG MET ONS: PvdA,CDA,VVD,D66 – MODUS uit. De lafheid regeert, en de NEDERLANDERS laten weer zien, dat ze voor een groot gedeelte, NIET OPKOMEN voor ONZE eigen cultuur en zeden. Met geen dank, aan de politieke klootzakken.

  Like

 8. delamontagne zegt:

  Ik had dit al paar dagen terúg hier in Fr gelezen. Ging het weer opzoeken; wat mij nog het meest verbaasde, EN ,t lijkt wel of al die Zweden zelf zijn “gehersen-spoelt”, de rechthebbende op de films/boeken etc denken er ook zo over. Men schreef als volgt:De Firma “Saltkrakan”, die de rechten beheert van Astrid Lindgren, de schrijfster van Pippi Langkous, heeft met deze veranderingen ingestemd.
  Astrid Lindgren heeft wel iets anders aan haar hoofd dan de MENSEN te beledigen, aldus haar representant Nils Nyman in het uitgegeven communique.

  Like

 9. luckybee zegt:

  Dat negers weg moeten van onze serie’s ben ik mee eens ;maar chinesen? China is heel ver weg van ons vandaan. hoewel ik moet toegeven dat ze andere Goden aanbidden als wij.

  Like

 10. daantje zegt:

  Iemand die iets meer kan vertellen over borstprotheses?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s