“Paard van Troje”: In Londen nog erger dan in Birmingham

Screenshot 28

(Vertaling: E.J. Bron)

Enkele scholen in Oost-Londen zouden zijn overgenomen door islamitische extremisten, die proberen om leerlingen en leden van het lerarenkorps naar de hand te zetten van hun hardliner ideologie. Dit bericht de “Sunday Times”.

De krant bericht van een bron op het ministerie van Onderwijs, die beweert dat het probleem zelfs nog erger is dan in Birmingham, waar dit jaar het geheime plan “Paard van Troje” tot overname van scholen werd ontdekt.

De “International Business Times” bericht dat het in Tower Hamlets nog erger moet zijn, omdat het probleem rondom de fundamentalistische moslims, die hun visie aan het onderwijs willen opdringen, nog meer in de scholen ingebed is.

Bij een van de scholen gaat het om een basisschool, die door Ofsted (Britse onderwijsinspectie) gecontroleerd werd, nadat het ministerie van Onderwijs zijn bedenkingen had geuit.

Men verwacht echter dat alle beschuldigingen tot het eind van de week zijn opgelost.

In Tower Hamlets woont een grote islamitische bevolkingsmeerderheid en het stadsdeel kwam onlangs nog in de schijnwerpers te staan, om dat de vlag van de “Islamitische Staat” op een gebouw was geplaatst. Een 77-jarige non, zuster Christine Frost, had hem van het gebouw afgehaald.

Bron:
http://europenews.dk/de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Groot-Brittannië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

29 reacties op “Paard van Troje”: In Londen nog erger dan in Birmingham

  • Jan Wandelaar zegt:

   Like

   • Daiyu-ninja zegt:

    Ze staan zo mooi bij elkaar allemaal.
    Kon er geen, BOEM PLOF gedaan worden?…………………….dan waren we van die schreeuwers af.

    Like

   • Ekster zegt:

    Minder, minder, minder!!

    Die acherlijke Marokkanen ook… in het verleden werden Berbers vervolgd en gedwongen bekeerd tot de islam door die verdomde Arabieren maar dat zijn ze allemaal vergeten en nu juichen ze voor de ISIS-fascisten. Wat een dom volk is het toch.

    Like

 1. Furry zegt:

  Lekker, niet dus.

  Like

 2. windwens zegt:

  Ik kan maar niet begrijpen dat de Engelse overheid zijn land gewoon laat kapen. Zelfde als hier een land wat altijd juist andere landen veroverde die laten zich nu zelf om zeep helpen. Het wordt tijd dat men eens duidelijkheid verschaf wat men met ons voor heeft.

  Like

  • Daiyu-ninja zegt:

   windwens zegt:
   1 oktober 2014 om 00:53
   Het wordt tijd dat men eens duidelijkheid verschaf wat men met ons voor heeft…………..

   Helemaal mee eens. Het wordt tijd dat ons wordt verteld waarom de westerse beschaving ingeruild moet worden voor een achterlijke en gewelddadige barbaarse groep ‘mensen’ die 1400 jaar terug in de tijd leven. En waarom de westerse wereld van hen ‘politici” islamitisch moet worden. Waarom? En met welk doel?
   Kortom: waarom de wereld vernietigd moet worden!,……………..want dat is wat moslims doen……………..de wereld kaalvreten en mensen dieren voor hun plezier doden.

   Als onze kortzichtige lij(ei)ders denken, dat als de moslims een wereld kalifaat hebben gesticht, zij hun kalifaat dan door ongelovige honden laten leiden, dan denken ze ontzettend fout.

   Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Na Zweden, zal Engeland het eerste worden overgenomen door de Islam. Onbegrijpelijk wat men allemaal toestaat van moslims. Niemand kan er meer omheen, wat de werkelijke bedoelingen zijn van de volgers der Islam. Overnemen en overheersen!

  Like

  • bigljohn zegt:

   Ja Tom, en in Duitsland komen ze met het excuus dat de Duitsers een complex hebben van de Tweede wereldoorlog, en daarom het slaafje spelen voor de Moslims. Maar voor Engeland bestaat geen excuus, en daar gaat het toch ook helemaal fout ! Op die manier volgt Frankrijk zeer zeker, en daarna de Benelux !

   Like

  • windwens zegt:

   Absoluut gelijk men heeft nog het gevoel dat we hier in de meerderheid zijn door cijfertjes die de overheid voorschotelt maar de werkelijkheid is compleet anders.
   Kijk maar eens naar het werkloosheidscijfer men roept 650.000 in werkelijkheid staat de teller als boven 100.0000. Met daar achter aan nog eens zeggen dat de werkeloosheid afneemt.

   Like

 4. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Het enige goede nieuws is dat het nu wel bespreekbaar is en dat mensen ertegen in het verzet komen.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  De meerderheid van de kiezers op Labour In Tower Hamlets is moslim en de meeste kandidaten die op verkiezingslijst van die partij stonden is dan ook moslim.
  Dat heeft er toe geleid dat door de zege van de Engelse PvdA bij de lokale verkiezingen in dat district de moslims ”op legale wijze” de macht konden grijpen en nu wordt daar de islamisering met goedvinden van links gewoon stap voor stap doorgevoerd.Met alle gevolgen van dien.

  De kliek die in Tower Hamlets de lakens uitdeelt beschouwt het district dan ook als islamitisch gebied, waar de Britse overheid niets meer te zoeken heeft.

  En wat de islam eenmaal heeft veroverd zal niet vrijwillig weer worden afgestaan.
  Dat behoeft ons niet te verbazen.De geschiedenis leert ons alleen door gebruikmaking van militair geweld gebieden konden worden teruggewonnen.En dan nog moet men alert blijven!
  Niemand had ooit gedacht dat in het Spaanse Andalusië, waar de moslim bezetters vele honderden jaren geleden definitief leken te zijn verslagen, er opnieuw strijd moet worden geleverd om te behouden wat men bezit!
  De moslims willen KOSTE WAT HET KOST terug hebben wat ze ooit met GEWELD in bezit namen.
  En dan zijn er nog randdebielen die de islam willen verbinden met vrede…

  Het treurige is nu dat degenen die zouden moeten opkomen voor het behoud van de grondslagen van hun dierbare cultuur en de grote vrijheid en rijkdom die daaruit zijn ontstaan, te lamlendig zijn geworden om hun verworvenheden te verdedigen.

  Het hele Westen lijdt onder dit euvel. Men WIL gewoon niet afstappen van de illusie dat de islam vrede brengt en de politiek correcte waanzin gaat nog verder! Die legt zich neer bij een verbijsterend gegeven dat de islam helemaal niets prijsgeeft van zijn identiteit, opvattingen en veroveringsdrang.
  Het enige wat het Westen doet is alles opgeven waar men zelf voor heeft gestaan, inclusief haar vrijheid en identiteit! .Ik stel links volledig verantwoordelijk voor de teloorgang van de westerse eigenwaarde en weerbaarheid.

  De platvloerse uitdrukking dat men , wanneer men samen met ”anderen” bouwt aan een nieuwe maatschappij (heeft het volk daar ZELF ooit om gevraagd???) er van uit moet gaan dat alles een kwestie van geven en nemen is, blijkt TOTAAL bezijden de waarheid!

  In de interactie met de islam neemt één partij alles en de andere partij geeft toe!
  Er bestaat geen gelijkwaardig verkeer. Als voorbeeld dit: de Nederlandse jeugd moet kennis nemen van de islam, ja zelfs moskeeën bezoeken als het even kan. Maar WIE geeft onderricht over ONZE opvattingen aan moslimkinderen? Wie nodigt moslims uit om eens kerken te bezoeken?
  EENRICHTINGVERKEER! Het volk is pure zelfverachting opgedrongen. Daarom slikt men alles wat politiek correct bekokstooft.

  De enige moslim kerk bezoekers zijn ”vluchtelingen” die daar bivakkeren en er op staan dat men goed wordt verzorgd….
  Vaak ga ik over mijn nek wanneer ik denk aan de kruiperige toegeeflijkheid waarmee politiek correct ons land in de uitverkoop doet.
  Het Paard van Troje heeft een naam: Links Verraad.

  Dat monster had tijdig verpulverd worden , maar eigenlijk is de tijd daarvoor al bijna verstreken.
  De kans is groot dat het volk zich uiteindelijk met geweld moet bevrijden. Dat is niet iets om naar uit te zien.
  Maar de autochtone bevolking zal misschien weinig keus hebben, wanneer die niet tijdig wakker wordt.

  Like

 6. John Wolf zegt:

  Jammer maar niemand doet er wat aan op de nationalisten na ,

  Like

 7. peterselie1 zegt:

  Het electoraat van de reguliere politiek wil het maar niet begrijpen dat de islamisatie van Europa een beoogd doel is van de EU welke samen met de VS af willen stevenen op een NWO, Bilderbergconferenties zijn daar het enige tastbare bewijs van.

  Weet u wat er wordt besproken op het allerhoogste niveau, neen en ik óók niet kan er alleen maar naar gissen. Wel kan men een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vermoeden welke er aan ten grondslag ligt, ik vermoed dat er een doortrapt en intelligent concept wordt gebruikt om stapje voor stapje op weg te gaan naar een dictatoriaal Europa.

  Een dictatoriaal Europa heeft immers de politieke alleen macht om alles naar de hand te zetten. een druk op een bepaald aantal knoppen volstaat om uw bankrekening te bevriezen, leeg te halen men heeft het kunnen zien met het door Dijsselbloem geïnitieerde reddingsplan voor Cyprus, als blauwdruk voor de rest van de Europese bankensector te gebruiken. Dit zijn nog maar speldenprikjes vergeleken wat men aan de top van de piramide van plan zijn, namelijk op veel blogs is het geen geheim meer dat de wereldbevolking drastisch gereduceerd moet worden.

  Maar hoe de islamisatie van Europa het doel van een Nieuwe Wereld Orde dient is voor mij ook nog onduidelijk, men zou toch kunnen stellen dat wanneer de islamisatie compleet is, dus men voerd de sharia in en flikkerd de normale rechtsspraak van de westerse wereld in de prullenbak. Zo dan zit de westerse wereld opgescheept met een kalifaat achtig Europa en VS, er zijn dan immers meer islamitische politici in de reguliere partijen welke dit monstrum mogelijk maakt.

  Of zou de VS en EU voor deze tijd al ingegrepen hebben, dan zal dat met onconventionele middelen moeten gebeuren, want overal behalve de Russische federatie is men niet in staat om het jihadistische islamisme een halt toe te roepen laat staan het te verwijderen mijns inziens. De onconventionele middelen zouden wel eens uit een biologische oorlogsvoering kunnen bestaan, welke de mensheid reduceert tot voor het NWO aanvaardbare niveau van het aantal wereldburgers.

  Ook is gebleken dat de Ebola uitbraak in het westen van Afrika, wanneer dit een pandemie wordt meer als de helft van de mensheid kan uitroeien er wordt zelfs gesuggereerd dat het Ebolavirus in een labartorium is ontwikkeld, geen prettige gedachte wanneer dit op waarheid zou berusten. Enfin complot theorieën welke nog niet zo bizar lijken wanneer men zich in deze materie verdiept, zo zet nu mijn alu-hoedje even af en ben weer in de ‘normale’ wereld.

  Ik wil in dit artikel bewijzen aandragen voor de stelling dat er een plan uitgevoerd wordt, dat de wereldbevolking wil decimeren. Dit gebeurt volgens de hegeliaanse dialectiek: Creëer een probleem, wacht op de reactie, stel een oplossing voor. Probleem – reactie – oplossing. Dit artikel zal u helder laten inzien hoe een probleem gecreëerd werd, er een wereldwijde reactie op gang kwam en een oplossing werd gepresenteerd. Een dodelijke oplossing.

  De bewijzen die ik hier aandraag zijn voor iedereen vindbaar, hoewel het mij veel tijd gekost heeft om deze te verzamelen. De uitspraken van zogenaamde wereldleiders komen voor een groot deel uit de archieven van de Verenigde Naties.

  De staatssecretaris van Buitenlandse Zaken van Amerika in 1946, William Benton, zei tijdens een bijeenkomst van de UNESCO (United Nations Education Science & Cultural Organization): “Zolang onze kinderen opgroeien in een gezin waarin chauvinisme en nationalisme welig tieren, zal er nooit een wereld bewustzijn bij hen groeien. We staan aan het begin van een lange weg om de muren van nationale soevereiniteit af te breken”. >>>

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P861

  Dodelijk ebolavirus gemaakt in een laboratorium?
  Complottheorieën over ebola verspreiden zich sneller dan het dodelijke virus zelf. Volgens sommigen is het een biowapen van de CIA en anderen denken dat het virus is gemaakt om ‘cannibalistische rituelen’ te verdoezelen.
  Woeste menigtes in Afrika houden buitenlanders verantwoordelijk voor de verspreiding van het virus. In april moest Artsen Zonder Grenzen een behandelcentrum in Guinee verlaten vanwege dreigend geweld. In Sierra Leone, waar het grootste aantal ebolagevallen is gemeld, protesteerden duizenden mensen buiten een behandelcentrum in de oostelijke stad Kenema, waar de politie de menigte uit elkaar dreef met traangas.
  De betoging volgde op een gerucht dat de ziekte werd gebruikt als dekmantel voor ‘cannibalistische rituelen’ die in het ziekenhuis werden uitgevoerd. Dr. Leonard Horowitz, een internationale autoriteit op het gebied van volksgezondheid, heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de herkomst van aids en ebola. Hij twijfelt openlijk aan uitspraken dat het gaat om virussen die van aap op mens worden overgedragen. >>>

  http://www.ninefornews.nl/dodelijk-ebolavirus-gemaakt-een-laboratorium/

  http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/08/een-vraag-over-ebola-die-niemand-kan-wil-beantwoorden/

  http://www.funx.nl/index.php/muziek/nieuws//15257-biologische-tijdbom-in-rotterdam

  Like

 8. Jean zegt:

  Blijkbaar moeten eerst de lijken door beken en rivieren drijven voor er drastisch ingegrepen wordt tegen die barbaarse smeerlapperij islam, het is de grootste vuiligheid op aarde, een stelletje ordinaire perverse smeerlappen in vodden gewikkeld zijn de hele wereld aan ’t verpesten, de eigen bevolking leeft constant in angst door het barbaars gedrag van die onderontwikkelde barbaren en de politiek slapt verder en laat de kassa rinkelen.
  Laten we starten met die barbaarse rotzooi te verdrijven uit onze landen voor het te laat is.

  Like

 9. delamontagne zegt:

  “Paard van Troye !”………D66 wil toch heel graag Turkeye bij de EU. ?
  Dit lees ik net in de franse krant:
  Le soi-disant état islamique en Irak et en Syrie (ISIS) a l’intention d’inaugurer sa première mission diplomatique à Istanbul afin de fournir des services consulaires à tous ceux qui souhaitent se joindre au groupe extrémiste en Irak, a rapporté le quotidien turc Aydinlik.
  ///
  De zogenaamde Ïslamitische Staat in Iraq en Syrie is van plan zijn eerste diplomatieke missie in Istanbul te vestigen om consulaire diensten te kunnen verlenen aan een ieder die zich aan willen sluiten bij de extremisten in Iraq, aldus het Turkse Dagblad “Aydinlik”.

  Like

  • delamontagne zegt:

   Ook wat sociale uitkeringen betreft zijn ze hier in Fr. net zo gestoord als in NL. Ik lees in een ander artikel dat de zus van die moordenaar van Joodse kinderen op school in Toulouse vorig jaar, ELKE maand Euro 2500.- “vangt” [zoals ze hier zeggen]. Ze is in mei met haar (werkloze man uit Algerie ) en haar 4 kinderen naar Syria vertrokken voor de Jihad.
   Hoe ze eruit ziet ? ?

   Like

 10. Wat een heldhaftige non!

  Ze heeft nog geluk gehad dat ze niet onderste boven van het dak is gedonderd door leden van deze zogenaamde vredelievende religie.

  Like

 11. vctleman zegt:

  MOSLIMS EN RITUELEN!

  De jihadisten, ultieme slagers zetten hun messen scherper…

  Rituele dieren slachting, halal slachten (offerfeest) wordt binnen enkele dagen weer hervat, moslims slijpen hun messen en verzamelen alvast zo veel mogelijk prooien. De manier waarop islamieten met de dieren omspringen is overduidelijk. In naam van Allah en Mohammed (Allah-u Akbar)worden de dieren met een mes onverdoofd de keel over gesneden. Het dier bloedt dood en tijdens de doodstrijd, willen Moslims massaal lekker toekijken hoe het dier veel pijn lijdt. Moslims slachten dieren demonstratief, feestelijk, vooral de kinderen zijn verplicht om mee te doen. Deze “offeraars” verplichten hun kinderen mee te doen: 3 oktober massaal naar de “slachtfeest”; op deze manier groeien ze op in een barbaarse cultuur. Ze worden geconfronteerd met in koele bloedteen dier levend de keel doorsnijden en dood laten bloeden en dat is nou net de druppel betreft overvallen moorden etc. Klaarblijkelijk krijgen ze daar dan ook spontaan een geestelijk orgasme van. Daarom zullen ze het dan ook wel halal vlees noemen.

  MES, BLOEDFEEST (offerfeest) en JIHAD!

  Moslims karakteriseren hun cultuur met allerlei primitieve symbolen:mega moskeeën met de lange minaretten, hoofddoek vrouwen in uniformen, moslimmannen met hun heilige messen, keelsnijders die bloed spuiten op de menigte etc…

  Keel snijden en zo veel mogelijk bloed spuiten op de feest vierende barbaren, je ziet het straks, vanaf 3 oktober, hoe PVDA, CDA, VVD, SP, Groenlinks, CU en D66 politicus van de ene moskee naar de andere springen om offerfeest van de barbaren te promoten.
  Moskeen krijgen subsidies voor hun offerfeest (bloedfeest)! Ronduit schandalig!

  Moslims krijgen ook overheidsgeld voor hun slachtfeesten! Ondemocratische burgemeesters geven geld en dat voor een slachtfeest in de moskeeën! De Nederlandse regering maakt zich volkomen belachelijk!

  Wij Nederlanders mogen offerfeest(slachtfeest) van moslims niet bekritiseren, maar andersom mag wel. Moslims mogen Sinterklaas feest wel verbieden…

  Waarom geven ze die geld,want ze zijn bang om nog meer zetels te verliezen. Nederland is ondertussen een land waar barbarij gewaardeerd wordt en subsidies wordt gegeven aan zwarte en groene terroristen van IS,HAMAS en Al-NUSRA!

  PVDA heeft verloren, maar hun niet-gekozen burgemeesters islamiseren de rest en gaan onverminderd door met de moskeebouw, jihadisten opleidingen en Nederlandse feesten(sinterklaas) te demoderen…! Waarom in Rotterdam de gezag van een ongekozen macht gelegitimeerd is door de LPF, is een raadsel!!

  Er worden in de grotsteden islamfeesten gesubsidieerd! Onder de naam “integratie te bevorderen”, worden er jihadistische trainingen gelegitimeerd!

  Maar die integratie bleek niet echt plaats te vinden, moslims die met die geld nog meer dieren kunnen afslachten en hun kinderen leren hoe ze de levende wezens beter kunnen afslachten, heeft niks mee te maken met de integratie!

  Ongekozen burgemeesters zegen dat ze met dit benadering, meer subsidie aan islamitische instellingen en hun slagfeest levendig te houden als gezamenlijk “medelanders” feest, de integratie kunnen bevorderen.

  Heel voorspelbaar, deze mislukking, want de koran leert heel duidelijk, dat je als moslim niet bevriend moet zijn met de niet-moslims.

  LPF mag niet meedoen aan de valse benadering van ondemocratische macht in Rotterdam! Dit is een verraadt en is tegen de leer van Pim van Fortuin!
  SGP, CU, LPF, 50+ en Partij van Dieren moeten zich rot schamen. Ze hebben toestemming gegeven dat de wetboek van Jihadisten, de koran, in de II.kamer als officiële boek blijft!

  Zij geven hiermee een brevet van onvermogen af. Zij geven de mogelijkheid om straks ook mensen af laten slachten door extremistische moslims…
  Dit soort partijen moeten wij voortaan maar mijden. En ik dacht dat zij ook de vrijheid van meningsuiting hoog in het vaandel hadden staan, niet dus, stelletje verraders.

  Partij van de Dieren gaat weer geen echte actie ondernemen tegen de bloedfeest(offerfeest) vierende barbaarse menigte! Ze denken dat hun lievelingen champagne of tomatenpuree spuiten bij deze rituelen!!

  Dit soort clubs die niks doen voor de dieren stijgen ook in peilingen!!

  Ze legitimeren islamitische nachtcentrums, jihadistische trainingen met de bloed…. De misvattingen zijn taai. In Nederland is de geest van de beschaving om zeep geholpen door een gevestigde orde die zich kennelijk bij de onvermijdelijke islamisering van het land heeft neergelegd en die voortdurend de waarheid op haar kop zet door de daders als slachtoffers te betitelen en zelfverdediging als opruiing.
  Door de knieval, denken de imams dan alleen maar dat Islam gelijk heeft , ze gaan uiteindelijk hun heilige strijd/oorlog ontketenen in Nederland!

  Gevestigde orde, oude garde, vergeet dat de islam de grondslag van het hele beschaving per definitie verwerpt. Ze hebben maar niet door dat ze van harte meewerken aan hun eigen ondergang. Hoe naïef is de gedachte dat het in de ogen van de moslims een knieval, Nederlandse volksverdediging kan bevorderen.
   
  De achterliggende instinct/idee van deze feestelijke rituele slachting, met zoveel bloed is, dat de kinderen alvast gewend kunnen raken aan de keel snijdingen, onthoofdingen van levende wezens! Mes gebruiken is een kunst voor een jihadist. Een gruwelijke manier te sterven terwijl die onverschillige beulen om je heen staan te joelen en te schreeuwen… Oh, wat vreselijk dat dieren op zo’n manier worden afgemaakt. Voorafgaande aan het afslachten en dan met name van mensen scheppen ze er een waar genoegen in om langdurig te martelen. Vanwege een genetische afwijking veroorzaakt door o.a. inteelt zijn ze daar dan ook ware meesters in.

  Mes als onthoofding middel is belangrijk voor de moslims. Volgens moslims is dit een heilige actie en een echte Mohammedaan die een ongelovig doodt met de mes gaat per direct naar de paradijs…! Iets die met de mes van moslim gedood is, is per definitie halal. Iemand die halal doodt, moordenaar die met de mes opereert, de ware moslim die heilige islamitische mes insteekt, heeft een vaste plaats in de paradijs!

  Werkelijk verschrikkelijk!

  Bij de keel snijdingen, onthoofdingen worden dus altijd de messen gebruikt…Afkeer, afschuw en allergie voor deze ideologie/geloof wordt met de dag groter. Men kots er letterlijk van! Deze praktijken, slachtpartijen zijn als onderdeel van de jihadistische trainingen moeten verboden worden.

  Moslims zijn verdubbeld en nu worden er elke jaar meer dieren afgeslacht. Exponentiële toename van de moslims is een harde feit dat dit achterlijk ideologie gevaarlijk is voor de natuur, ze bedreigen hele ecosysteem. Door de enorme toename van moslims, is ook nu Nederlandse landbouw in een grote gevaar gekomen.

  Deze massale, demonstratieve slachtpartijen zijn niet van deze tijd, vroeger waren er minder Moslims en ook dus ook minder slachtoffers, maar nu de explosieve groei van de moslims bedreigt de dieren en dus ook hele ecosysteem. Je moet deze barbarij nu bestrijden!

  Zo zijn er in de grootsteden tal van moordenaars en criminele bendes actief. Moslim,wilt zijn prooi liever met de mes ombrengen! Theo van Gogh was onthoofd met een mes, maar de bestuurders hebben gemanipuleerd met hun geliefde moordenaar actie…

  De waarheid mag niet worden geschuwd!

  Om in Nederland jihad te voorkomen, moet je juist de imams terugsturen naar hun herkomstlanden en de moskeeën zo snel mogelijk verbieden.
  Benut het geld beter en stop de islamisering.

   
  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Berna Akker, M. Vlaam. R. E. Zycke 

  Like

  • delamontagne zegt:

   Heel goed geschreven reactie. Alles moet bloederig en wreedaardig zijn bij die lui. Kinderen er vroeg in opgevoed ! !
   De foto waarop je kinderen op de ouder’s schouders ziet om niets te missen van een executie kon ik niet vinden. Dan deze: een ander “fijn” muslim-festival.
   Is dit ook al in NL, met subsidie.?
   Met zulke landen wordt het normaal gevonden ” relaties”
   te hebben.

   Like

 12. Sjaak zegt:

  Ook in München heeft het Troyaner paard toegeslagen en de
  nu ook nog de AfdD in de knie gedwongen !
  Hier de openlijke zitting van heden morgen ! NOG VRAGEN ?
  http://livingscoop.com/watch.php?v=3668

  Like

  • Sjaak zegt:

   Hallo E.J.Bron ! Ik zie dat deze zitting op PI zich niet
   kopieren laat ? Krijgt U het misschien voor elkaar ?
   Deze open demontage van de Demokratie is het
   beweis hoe de Münchner/Kataar klok tikt !

   Like

 13. koddebeier zegt:

  De bezetting van Engeland draait op volle toeren, wat de Duitsers niet is gelukt lukt de islam, resultaat hetzelfde overheersing !! Later gevolgd door het uitmoorden van bepaalde bevolkingsgroepen.

  Like

 14. Daiyu-ninja zegt:

  Ekster zegt:
  1 oktober 2014 om 13:41

  Die acherlijke Marokkanen ook… in het verleden werden Berbers vervolgd en gedwongen bekeerd tot de islam door die verdomde Arabieren maar dat zijn ze allemaal vergeten en nu juichen ze voor de ISIS-fascisten……………………..

  Dat is ook mijn gedachte
  Bijna het hele MO werd gedongen tot de islam.
  Geen enkele moslim hoor je erover om wat de Arabieren hun voorouders hebben aangedaan……………………………dat ze op een gewelddadige manier tot de islam gedwongen zijn.
  Dat de islam hun voorouders en hun ‘ het nageslacht’ beroofd hebben van hun eigen cultuur en identiteit door hen tot de islam te dwingen, daar staan ze niet bij stil.

  Je zou toch denken dat het nageslacht van die gedwongen bekeringen woedend is op de theedoek dragers en terug gaan naar hun oorspronkelijke roots.

  Like

 15. Pingback: Huiswerk voor Britse scholieren: Hoe leg ik mijn ouders uit dat ik me tot de islam bekeer | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s