PvdA-kiezers hebben massaal spijt van stem op PvdA

Screenshot 25

(Door: Frank Verhoef)

De teleurstelling is groot bij de PvdA-achterban. Eigenlijk konden we het al zien aan de wekelijkse peilingen, waarin de PvdA steeds weer op 12 zetels uitkomt, maar nu is de (voormalige) PvdA-achterban nog eens extra gepeild: precies de helft van de PvdA-kiezers uit 2012 heeft er flink spijt van. Ze hadden niet op Diederik Samsom en zijn linkse trawanten moeten stemmen, maar op een andere partij.

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, PvdA, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

20 reacties op PvdA-kiezers hebben massaal spijt van stem op PvdA

 1. bobzelf zegt:

  als ik dit zooitje, dit gajus van de p.v.d.Allochtoon , nu toch zie ,
  werkelijk ongelofelijk !!
  Als mijn vader en al zijn broers die vroeger of CPN stemden of P.v.d. ARBEID(ERS)
  dit nu hadden gezien ,
  hadden al deze malloten, landverraders, thee drinkers echt 1 jaar lang vloeibaar moeten eten ,!
  Deze partij stond vroeger voor de arbeiders, in de haven, en de metaal fabrieken,
  danwel de koperslagers ( zoals mijn vader) de schepenbouwers, bij Wilton ,de Gusto etc

  Die hebben godgloeiende, gloeiende de tram om moeten gooien , om een vrije zaterdag te krijgen , overal hebben deze mensen voor moeten vechten .
  godgloeiende, gloeiende echt op de barricades gestaan !!

  En deze tering klootzakken, deze malloten , hebben werkelijk alles wat die “”OUWETJES ”
  OPGEBOUWD HEBBEN IN EEN PAAR JAAR HELEMAAL NAAR DE KLOTEN GEHOLPEN .

  JA, JA, NIVELLEREN IS EEN FEEST , nou die ouwetjes hadden de kop van jullie romp geslagen , en waren daarna met zijn allen een biertje gaan kopen

  gr. bob

  Like

 2. Verstand schijnt heel langzaam te rijpen bij links;anders zouden ze niet de ene linkse partij verruilen voor de andere linkse partij,of voor de partij:vlees,noch vis,zolang het maar pro EU is!

  Like

 3. Republikein zegt:

  Spijt?
  Wat de koe schijt, van 12 jaar basisonderwijs kan je niets anders verwachten, nu ook afgestudeerden van de Ibn Kalkoenschool, gaan allemaal voor Hennie werken.

  Like

 4. Monalisa zegt:


  Opiniepeiling Maurice de Hond: PvdA zakt nog verder weg

  Mening van de PvdA-kiezer

  Uit het onderzoek blijkt dat van de PvdA-kiezers:

  67 procent negatief is over de plannen van de regering voor 2014
  74 procent het tegenvalt dat de regering de participatiemaatschappij boven verzorgingsstaat stelt. 80 procent vindt dat vooral een manier van denken van de VVD.
  81 procent negatief is over het besluit om de JSF aan te schaffen.
  68 procent vindt dat het regeringsbeleid vooral VVD-beleid is
  28 procent vindt dat PvdA-politici opkomen voor de zwakkeren in de samenleving.
  72 procent vindt dat de PvdA altijd haar uitgangspunten vergeet als ze in de regering zitten.
  Een troost voor de PvdA is wellicht dat maar 18 procent van de kiezers van de PvdA vindt dat de PvdA beter opgeheven kan worden en 52 procent van die kiezers denkt dat deze partij in de toekomst toch weer de grootste kan worden.

  VVD, CDA, PvdA nog maar op 45 zetels
  Hoe groot de schommelingen in het Nederlandse electorale landschap is, blijkt wel uit een ander aspect van de uitslag van vandaag: De drie partijen die tot nu toe met elkaar de dienst uitmaken en doorgaans (veel) meer dan 100 zetels haalden, VVD, PvdA en CDA staan vandaag samen op 45 zetels. PVV, SP en 50PLUS daarentegen staan samen op 68 zetels, 23 meer.

  Hoewel de uitslag van vandaag natuurlijk nog niets zegt over de uitslag van de volgende verkiezingen zal het duidelijk zijn dat na de volgende verkiezingen (denk aan die van maart 2015 voor de Eerste Kamer, waarbij de kans heel groot is dat VVD+PvdA beduidend minder halen dan de 30 die de regeringspartijen nu hebben), de regeerbaarheid van Nederland nog problematischer zal worden. Met als gevolg een verdere onvrede onder de kiezers in de regering, maar eigenlijk in de hele politiek.

  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFTFakgwc2C-npWBhBoYAx8IE-meCHb_jo00MaeQRO7NN6OzunXg

  De huis vriend van Volkert van de graaf.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  De hetze tegen de PVV en voor de PVV negatieve brainwash effecten hiervan zijn de laatste 10 jaar is te massief geweest. Zodra echter het eerste islamitische terreurdrama in Nederland over de bühne rolt zullen we nog maar eens bezien waarop de meerderheid van de stemmen terecht komt. Daarnaast zal de onoverkomelijke neergang van de EU en de Euro dit proces versnellen. Hoe dan ook de Islam hetzij in Nederland hetzij elders in de wereld zal uiteindelijk zorgen dat de PVV op nummer een komt. Ik voel het in al mijn vezels.

  Like

  • m.l. van dongen zegt:

   Guus, je hebt helemaal gelijk. Het verstand bij het stemvolk keert zo niet terug, dan gaan ze weer op een andere, verkeerde partij stemmen en zijn we weer bij af.
   Geert moet veeeeel meer op de buis verschijnen. Hoe kan hij dat toch voor elkaar krijgen???

   Like

 6. toetssteen zegt:

  Best raar in dat stuk van Verhoef is het buiten beschouwing laten van de groei van het CDA. Is het niet veeleer zo dat heel wat PvdA mensen teruggaan naar het CDA. De PVV groeit laatstelijk niet echt meer, SP, al helemaal niet. D’66, nope. De groei zit bij CDA en de VVD krabbelt weer op. Laatste kan te verklaren zijn door het teruggaan van D’66 mensen naar de VVD.
  Alzo, Frank beweert dat PvdA stemmers naar SP/Wilders zijn geggan (Verhoef wil namelijk beide partijen graag onder dezelfde socialistische noemer brengen, zelfs als dat flagrante kolder is). Mijn mening is dat veel oud CDA stemmer terugdruppelen.

  Like

 7. windwens zegt:

  Dat is dan partij een die dan hopelijk weer voor vele jaren van het machtstoneel verdwijnt. Nu de SP,Groenlinks, en D66. Dan pas hoop ik wat rustiger te kunnen gaan slapen. Deze nachtmerrie moet toch een keer stoppen.

  Like

 8. Sylvia Groot zegt:

  Dat de huidige linksen er verkeerde ideeen op na hielden (en nog altijd houden) en teveel geld verkwistten, wist de oude Drees ook toen al.

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  De PvdA koopt zijn stemmen met ons geld. Daar zijn we nog lang niet vanaf. En hoeveel stemmen ze nu weer verliezen, weegt niet op tegen al die zendtijd, die ze krijgen voor de volgende verkiezingen om sukkels te overtuigen PvdA te gaan stemmen. En daarnaast staan de grenzen weer wijd open en komen er dagelijks moslims / pvda-stemmers bij.

  Like

 10. Jan zegt:

  Hoe groter de bekken van moslims hoe verder dat linkse grauw wegzakt. Dat iemand de SP als links alternatief ziet ontgaat mij volledig. Bestaat uit dezelfde antisemieten en graaiers en zijn uitgesproken maoïsten. Wie het uiterlijk van dat volk ziet en labelt heeft geen vooroordeel.

  Like

 11. Jan zegt:

  Bestuur kan uitlopen op corruptie, maar onder de PvdA loopt zelfs CORRUPTIE uit de hand.

  Bezem door Sint-Maarten
  Nederland gaat ingrijpen op Sint-Maarten omdat de corruptie daar totaal ‘uit de hand loopt’. Het bestuur van het eiland wordt doorgelicht door een nieuw, speciaal justitieteam. Het kleinste land in het Nederlandse koninkrijk moet ook bevoegdheden als grensbewaking aan Den Haag overdragen omdat het die niet aankan.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23145643/__Bezem_door_Sint-Maarten__.html

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Berouw komt na de zonden. He, eikels, probeer eerst is na te denken voor je stemt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s