VIDEO: Speech van Brigitte Gabriel

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Robert Kern)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

6 reacties op VIDEO: Speech van Brigitte Gabriel

 1. Kan ze dat ook even aan Rutte en Pechtold komen vertellen?

  Like

 2. Infidel Pride zegt:

  Al mag ik haar best en zij doet tenminste wat, ik word niet goed van al dat geneuzel over ‘radicalen’ of ‘terroristen’ (IS wordt al een terroristische staat genoemd terwijl het gewoon een beginnend wereldkalifaat is zoals mohammed het voor ogen zag).
  Stel dat al die radicalen en terroristen geëlimineerd zijn, dan nog is er geen letter veranderd in de ‘heilige boeken’ van de islam.
  Generatie op generatie zal het ‘heiligste boek’ van de islam ware volgers vinden.
  Symptoombestrijding is goed voor de korter termijn maar aan het werkelijke probleem/kwaad wordt niks gedaan.
  De islam blijft de islam. Een doodcultus, een vernietigende ideologie voor andersdenkenden die algemeen geaccepteerd blijft in onze samenleving met de volledige steun van onze leiders.

  Wie gaat er nou dweilen als de kraan nog openstaat?
  Ondanks het gewauwel van de zogenaamde gematigden moeten wij ons realiseren dat er geen middenweg te vinden is als het over de islam gaat.
  Al doen die gematigden nog zo hun best; Er is geen gematigde islam.

  Symptoombestrijding is nu even nodig omdat de massa iets wil.
  Maar mij is altijd geleerd dat je beter het euvel/kwaad bij de wortel kan aanpakken.
  En dat is de islam; de leer van mohammed.

  Like

 3. louis-portugal zegt:

  Geweldig hoe zij ertegenaan gaat.

  Like

 4. Avidia zegt:

  Groot respect voor deze mevrouw, alles uit haar hoofd en alles is waar wat ze zegt, en het is geen geneuzel, ze heeft vast veel mensen wakker gemaakt die gematigd over de islam denken. En reken maar dat er in ons land heel wat gematigden zijn, tot ze wakker schrikken, maar dan is het te laat. Hadden wij hier ook maar zo’n vrouw, maar gelukkig hebben wij Wilders, daarom wordt hij gedemoniseerd, want de waarheid mag je niet hardop zeggen. Stem op Wilders, het zwaard hangt boven onze hoofd.

  Like

 5. vanhetgoor zegt:

  Ik ben het niet met haar eens. Verhaaltje is goed! Maar zij noemt Nazi-Duitsland als voorbeeld, de radicalen bepaalden volgens haar de agenda, maar het Duitse volk was vreedzaam. Dit is niet helemaal correct, het merendeel van de Duitse kiezers heeft Adolf Hitler gesteund door het kopen van zijn boek, daarna hebben ze hem met meerderheid van stemmen verkozen in de Reichstag. Hitler kwam met democratische stemmen aan de macht.

  Bin Laden wordt (werd) gesteund door het merendeel van de moslims. De Palestijnen worden gesteurd door de meeste moslims. En ondanks dat wat Al Qaeda, Hamas, de PLO, Boko Haram en al die groepjes terroristen willen, de meeste moslims staan er achter. Op de toonbank bij winkeliers met een islamitische achtergrond staat een collectebusje voor de terreur. Meestal met vrome namen zoals Holy Land Fund. Elke moslim is schuldig aan de misdaden tegen de menselijkheid van slechts een paar ‘zuivere’ moslims!

  Omdat die terreur door brede lagen van de bevolking wordt ondersteund is het niet zo dat die terreur alleen door een kleine groep radicalen wordt uitgeoefend, het is de hele bevolkingsgroep die er schuldig aan is, want zij betalen die terreur.

  De enige manier om van de moslim terreur af te komen is om de islam te verbieden. En zeg niet dat dit niet mogelijk is. Artikel 1 geldt niet want de islam is geen geloof, er is geen god! De resultaten van de islam zijn exact gelijk aan de gevolgen van het Nazi-bestuur in Duitsland tussen 1936 en 1945. Iedereen die er achter staat is mede schuldig! Flikker toch op met die praatjes over gematigde Nazi’s en welwillende kampbeulen. ‘Er waren ook goede moslims!’ Ze zijn allemaal schuldig, niet een uitgezonderd.

  Like

 6. Arnold Norder zegt:

  Ik kijk net even het begin van deze opnamen van Brigitte Gabriel waar ze probeert duidelijk te maken dat er verschil zit tussen radicale islam en gematigde islam.
  vind het stukje van vanhetgoor hierboven ook een goede en mooie uitlegging.
  Ik zet dit er gewoon even bij neer, je hebt vurige of hete gelovige en lauwe of koude gelovigen.
  neem bv het boek de bijbel en dan Openbaringen 3:14.
  En ik zet ook hier gelijk dan maar bij deze woorden: wat je zaait zal je (ooit eens) oogsten.
  En waarom deze woorden, omdat wat theologen/ imams mensen leren uit welk (heilig) apart gezette boek dan ook.
  Goed moeten begrijpen of verstaan wat de gevolgen zouden kunnen zijn onder hun toehoorders in de toekomst.
  Neem even als voorbeeld de Algemene christelijke/ katholieke kerk te Rome dus rooms-katholieke kerk, Nederlandse algemene katholieke kerk enz.
  Al zou deze groep dit zeker blijven ontkennen, dat als generaties ver hier voor de gelovige mensen uit de heidenen hebben geleerd dat Israël heeft afgedaan en dat je de zondag moet houden als Shabbat i.p.v. de Shabbat op de 7de dag. welke reden hier dan ook de oorzaak van geweest is.
  Dit word ook wel de vervangingstheorie genoemd door gelovige mensen die dus dit niet zo zien.
  Maar nu leven deze christenen al heel veel jaren/ eeuwen zelfs zo.
  En lijkt het een gewoonte te zijn, die door omstandigheden door de tijd heen dan velemalen geprobeerd is goed te onderbouwen door theologen/ hooggeplaatsten uit die geloofsgroep. Ja zelfs dat hun God dit zo zou hebben gezegd of bedoelt via zijn Woord in het vlees met de naam Jezus Christus/ de Gezalfde.
  Dus na een tijd van vele eeuwen van verkondiging van zulk woord uit een boek, kan uiteindelijk tot gevolg hebben dat er fanatiekeling opstaan die dit koste wat het kost deze uitlegging of verkondiging van die theologen of concilie leiders dan die zij aanvaard hebben als zijnde de waarheid gaan verdedigen tegen over anderen die na vele jaren tot inkeer gekomen zijn over deze gedachten.
  Zo ook bij de islam, al zijn er vele voorbeelden uit vervlogen tijden die beweren dat er toen ook al fanatieke of radicale mensen onder de islam leefden.
  En wel door uitlegging van bepaalde hoofstukken uit dat zelfde boek.
  De islam heeft zelfs een heel deel van zuid Europa in handen gehad of gekregen door in mijn ogen radicale of vol vuur/ hete gelovige islamitische strijders uit de oudheid.
  Toen is het wat weg geëbd lijkt het voor westerse begrippen.
  En nu door het zelfde boek en de vurigheid van het op een bepaalde manier van verschillende hoofdstukken uitleggen en lezen.
  Zie je dus een groep binnen de islam weer vurig worden voor hun (af)god.
  U mag voor u zelf bepalen wat het is, een afgod of toch een godheid.
  Maar ik wilde gewoon even aangeven wat men dus in vroegere jaren gezaaid heeft onder mensen.
  Heeft gevolgen voor de generaties die later komen en dus moeten oosten wat er door hooggeplaatsten of hoogopgeleide mensen is verkondigt en voor waarheid is aangenomen.
  Einden van mijn overdenking hier bij.
  Arnold Norder Israëlisch gezalfde broeder.
  Kan door de zalving van het Woord in het vlees JHWH Yeshua ha Messiach nu geen vriend meer zijn.
  En wil dit ook niet meer, een vriend kan namelijk op een gegeven moment gaan zeggen.
  De vriendschap is over, of afhaken wat dan ook de reden zou zijn.
  Maar als je een familie lid van iemand bent blijf je dat je leven lang.
  Ook al kun je onderling mot met elkaar hebben of een meningsverschil of een woord uit een boek.
  Je blijft familie door dat je de zelfde Vader hebt ontvangen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s