Women’s rights and prospects for Euro-Mediterranean co-operation

Screenshot 11

Marjolein Faber

(Door: Marjolein Faber)

De bijdrage van Marjolein Faber (PVV) aan de discussie in de Raad van Europa:

Tot grote teleurstelling van Europa heeft de Arabische Lente geen verbetering gebracht voor vrouwen in de landen Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte en Libië. Zolang deze landen lid zijn van de Organisation of Islamic Co-operation  komt er ook geen verbetering. De regimes van deze landen proberen het beeld op te werpen dat zij er naar streven om de positie van de vrouw te verbeteren. Zij laten Europa horen wat Europa graag wil horen, zodat de Europese elite opgelucht kan adem halen en denkt dat het allemaal wel goed komt. En ondertussen gaat geweld tegen vrouwen gewoon door en neemt zelfs toe.

In Marokko waren er in 2013 40.000 kindhuwelijken, waarvan in 25% van de gevallen het meisje jonger was dan 15 jaar. En deze trend neemt toe. Tot 2013 was polygamie in Tunesië en Libië verboden. In februari van dat jaar is polygamie weer toegestaan in Libië. De Forward Organisation geeft aan dat het vermoeden is, dat in Egypte het percentage vrouwen dat besneden is, 97% bedraagt. Dit kan haast niet hoger.

De 5 landen, die besproken worden in dit rapport, zijn sinds 1969 allen lid van de Organisation of Islamic Co-operation. De Organisation of Islamic Co-operation heeft als doel om samenlevingen te islamiseren en de sharia geleidelijk te implementeren. De sharia voorziet in familierecht, waarin geen sprake is van gender gelijkheid. Om hen dan ook op te roepen middels een resolutie tot het wijzigen van het familierecht ter verbetering van gender gelijkheid in deze landen, is een heilloze missie, daar deze landen nooit de sharia zullen verwerpen.

Om voorts in het rapport aan te geven dat landen zoals Marokko en Tunesië een voorbeeldrol kunnen spelen binnen internationale organisaties zoals de Organisation of Islamic Co-operation is dan ook onzin.  Deze organisatie is het geesteskind van de Moslimbroederschap. De leider van de afdeling van de Moslimbroederschap die gevestigd is in Duitsland, El Zayat, geeft doodleuk aan dat de Organisation of Islamic Co-operation een kruiwagen kan zijn voor een de facto kalifaat dat zich niet zodanig identificeert, maar kan starten met een laagje vernis van VN- legitimiteit. En met steun in de rug van de Verenigde Naties kan het wereld-kalifaat in de 21ste eeuw zo maar werkelijkheid worden, zonder dat de wereld zich dat realiseert. Een wereld-kalifaat is niet enkel een ramp voor vrouwen, maar voor ieder vrij en weldenkend mens.

PVV normale grootte

Door:
Marjolein Faber
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op Women’s rights and prospects for Euro-Mediterranean co-operation

 1. Monalisa zegt:

  En ondertussen gaat geweld tegen vrouwen gewoon door en neemt zelfs toe. dat weten wij al jaren maar ze zijn nog slechter als de man, als het om vechten gaat.

  Like

  • jitskesez zegt:

   Muslimas worden zo opgevoed desnoods met bruut geweld, als ze hun tienerjaren overleven hebben ze tegenspraak wel afgeleerd en als ze eenmaal getrouwd zijn mogen ze zelfs het huis niet uit zonder man. Dus hoe wil je dat ze vechten?

   Like

 2. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  ISIS supporters must be Expelled; ISIS must be Exterminated.

  Like

 3. Tom Hendrix zegt:

  Mevrouw Faber ik ben het geheel met U eens! En de Verenigde Nazies, buigen en bukken voor de ISLAM, ik verwacht daar helemaal niets meer van!

  Like

 4. Theodoor zegt:

  Het lijkt wel vechten tegen de bierkaai, de grote partijen in de EU willen niet en worden daarbij blindelings gesteund door het Europese volk dat op deze partijen stemmen.
  Gelukkig is er een omslag waarneembaar met de nieuwe opkomende politieke partijen.
  Er zal nog veel meer bekendheid moeten worden gegeven aan die nieuwe partijen met hun punten, helaas worden ze ook nog een keertje gedwarsboomd door de media en publieke omroepen.

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Alles heeft meerdere kanten. In de jaren ’80 zei ik letterlijk tegen mijn vader over Khadaffi: “Voor de v rouwen in zijn land is hij anders zo gek nog niet,” en wat hij verder ook allemaal op zijn geweten mocht hebben, hier zie je weer, dat dàt althans klopte. Maureen, een in Libië wonende Britse kennis, bevestigde het trouwens.
  En hetzelfde gold voor Saddam, aangezien hij aanvankelijk Atheïst was en de overduidelijke gender-ongelijkheid van de praktiserende moslims niet noodzakelijk achtte. Maar overal waar de ISLAM vaste voet aan de grond krijgt, kunnen de vrouwen het wel schúdden: In naam van Allah worden hen steevast rechten ontnomen, die ze onder de gruwelijkste dictator nog wèl hebben, zolang hij maar geen praktiserende moslim is!
  Eindstation voor ons, vrouwen: Steevast de islam. En wíe beginnen de laatste jaren weer op twee gedachten te hinken en dat te ontkennen? De feministen!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Voor geen prijs val ik voor een moslim, geef mij maar een echte Hollandse man met twee benen op de grond, een die durft uit te komen voor zijn mening, geen slappe Hollander die meeloopt met die “zielige moslims”. Want zielig zijn ze totaal niet, kijk om je heen waar ze allemaal hun zin in krijgen, om gek van te worden. Laat de echte Hollanders opstaan!!!!

  Like

 7. Jan zegt:

  ‘Tot grote teleurstelling van Europa’. Ik mag aannemen dat hier een woord is weg gevallen, namelijk ‘links’, het onverbeterlijke ras. Overigens ‘feminisme’ bestaat alleen voor westerse WIJVEN en dan nog voor hen binnen de socialistische sektes. Het is puur eigen belang van elementen die alleen jaloers en lui zijn, te lui om op eigen kracht iets te bereiken en daarom zijn anderen schuldig voor eigen falen, net als bij moslims, de ander is schuldig. Socialisten en moslims, zelfde mentaliteit (overigens zie je ook vaak dat die ‘vrouwen’ (wat heet) in gelijksoortige vodden lopen, ook wel ‘alternatief’ genoemd en waarbij de hennatekeningen op het lijf van de moslimsen is vervangen voor tatoeages op het lijf van de linkse trutten, aangevuld met oorhangers, model XLarge, jezussandalen, lange rokken, model zigeunerin, ringen aan alle vingers, kraaltjes om de nek, neus ‘verfraaid’ met ‘diamant’, piercing door wenkbrauw en lip en bonte doek door het vervilte stinkende haar. Kortom, model verlopen hippie. Maar goed, links volk is dan ook niet van deze tijd.
  Peace.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ja, nou, Jan, jou zullen we in deze maar even niet tellen, hè?
   Jij raakt al over de rooie, niet alleen het woord ‘feminisme’ maar ook al van het woord ‘emancipatie’ en je vraagt je vertwijfeld af, wáárom de vrouwen tegenwoordig niet tevreden zijn met het gegeven dat ‘man en vrouw elkaar op zo ’n wonderbaarlijke manier áánvullen.’
   Kijk, feminíste, dat ben ik zelf ook niet. Voornamelijk omdat ze al sinds hun ontstaan de verkeerde keuzes maken. Maar wat dat ‘elkaar áánvullen’ betreft……Als we daar onverkort van bleven uitgaan, pakte het anno 2014 voor de vrouw als mèns wel wat èrg onvoordelig uit, weet je….
   Net als die volkswijsheid van ‘Er kunnen geen twee kapiteins op één schip zijn.’Zeker als mànnen dat zeggen, weet je al, wie ze de kapiteinsrol toebedacht hebben. (LOL!)

   Like

 8. wouteenhoorn zegt:

  Het zoveelste goede verhaal. Alleen ben ik bang dat de overgrote meerderheid van die paljassen daar hun oortje hebben afgezet. Zulke lafaards zijn het wel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s