Zweden maakt een wet die elke kritiek op de immigratie tot een misdaad verklaart

Screenshot 16

(Vertaling: delamontagne)

Na de Kerst van 2014 zal er in Zweden een wet van kracht worden die het toestaat om een ieder die immigratie bekritiseert of de onwilligheid van politici om dit onderwerp te tackelen aan te klagen. Het rapport van de Constitutionele Raad is in stemming aangenomen, zoals volgens  een brief uit de Parlementaire Burelen blijkt. Andrew Norlen, een lid van het Parlement en van de Constitutionele Raad, heeft dit erdoor gedrukt en het zal zeer spoedig een afschrikwekkend middel worden.

“Ik denk niet dat er veel processen voor moeten worden gevoerd, voordat het signaal in de gemeenschap doorkomt dat het internet niet een wetteloos land is.” De “diender” is terug in het land, aldus Norlen in een “eenzijdig” debat over de kwestie in het Zweedse Parlement. De nieuwe wet is bedoeld om het Zweedse volk ervan te weerhouden te klagen dat zijn land in een “Derde Wereldland” verandert.

Screenshot 18

Moslims in Zweden verbranden de Zweedse vlag

Zonder de vrijheid van het woord, kan er geen democratie zijn. Als je bepaalde dingen niet mag zeggen, kunnen politieke partijen die jouw ideeën ondersteunen niet bestaan. Zweden loopt een groot risico om in een communistisch land te veranderen, zoals vroeger de USSR.

Bron:
http://speisa.com

Vertaald uit het Engels door:
delamontagne
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", Appeasement, Communisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, dictatuur, Eurabië, Immigratie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zweden. Bookmark de permalink .

44 reacties op Zweden maakt een wet die elke kritiek op de immigratie tot een misdaad verklaart

 1. Marc Bouwman zegt:

  De EU maakt zich ten aanzien van de teloorgang van democratie in Europa wel druk over Hongarije, maar niet over Zweden!

  Like

 2. chris2 zegt:

  Die foto! Die wet die in de maak is. Ik val helemaal stil. Hoe diep kan een land zinken in het verraad van z’n eigen burgers.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, maar dat is dan ook alleen mogelijk, als die burgers dat laten gebeuren.
   De Zweden wilden ten koste van alles gastvrij en tolerant zijn en niemand ‘wegzetten.’Nu kun je zien, waartoe dat leidt.
   Als ze zich drukker gemaakt hadden over hun identiteit dan over gender-neutrale toiletten was één en ander misschien nog íets meer in de hand te houden geweest; nú moeten ze maar nemen, wat er op zit.
   Wie zo ’n stel rifapen zijn eigen vlag laat verbranden……-Sorry hoor- die vráágt er om!

   Like

 3. Geert zegt:

  Ik kan het mij niet voorstellen dat dit echt is?.

  Like

 4. paulzwueste zegt:

  Ze zijn helemaal krankzinnig geworden!!!

  Like

 5. realist zegt:

  zweden,van democratie naar politiek correcte dictatuur dankzij decenia lang links “beleid”,
  schrikwekkend genoeg zijn er nog eu-lidstaten die geleid worden door autochtoon-ofobe multiculti-extremisten,

  Like

 6. Jean zegt:

  De EU bende speelt met hetzelfde gedachtengoed voor die lafaards moet de dictatuur en sensuur er komen en als wij burgers geen verzet gaan plegen zal het er komen, Europa gaat kapot door de massa barbaarse moslims die reeds aanwezig zijn en de massa moslims die ze nog binnenhalen.
  In het Brussels klotengewestje lopen al meer dan 50% moslims rond uiteraard met de handjes open om te vangen ondertussen de autochtonen bedreigen en irriteren.

  Like

 7. Pingback: en bijna…Nederlandse dhimmi…ben jij aan de beurt ! | Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite

 8. aquarius4422 zegt:

  Onvoorstelbaar dat een regering het volk wat ze moet dienen zo smerig verraad.
  Hier is echt een Neurenberg 2.0 nodig om met deze landverraders af te rekenen.

  Like

 9. Willie zegt:

  Dat de originele Zweden beter gaan emigreren ,eender naar waar , slechter dan daar kan het niet worden

  Like

  • windwens zegt:

   Dat zou ik niet te hard zeggen, als je naar Engeland kijk wat daar ook gestemd wordt alles wat moslims willen wordt gewoon door gevoerd. De Engelse bevolking is het spuug beu maar overheid blijft aan de poten van de vrijheid zagen.

   Like

 10. IFF zegt:

  Met de leuke ontwikkelingen in Malmö heb ik Zweden al lang opgegeven. En het zal niet het enige land zijn.

  Like

 11. bigljohn zegt:

  Als links maar voldoende lang aan de macht is, en andere partijen nooit aan de macht kunnen komen, veranderd dat systeem vanzelf in communisme, en vandaar verder tot communistische dictatuur. Gelukkig dat bij ons Groen Links (ex communisten) en de PvdA ter ziele aan het gaan zijn. Maar wat de SP nog in petto heeft….Dat links Zweden daarbij ook nog een voorkeur heeft voor de Islam, zal betekenen dat op den duur de ene dictatuur voor de andere ingewisseld gaat worden. Twee kapiteins op een schip loopt altijd spaak, en de sterkste gaat altijd winnen. Een Sharia kalifaat is datgene wat de Zweden te wachten staat ! En als een land eenmaal in de greep van de Sharia is, kan dat zomaar ineens voor vele honderden jaren ineens zijn !

  Like

  • windwens zegt:

   SP als de interne gedachte mag weer geven, je mag iemand niet noemen met zijn indentiteit een Marokkaan is geen Marokkaan maar een Nederlander etc. Dit gaat met het zelfde griezelige dwingende opgeheven vingertje, die bekend is bij moslims.

   Like

   • EmGee zegt:

    @windwens. Een Marokkaan zal altijd een Marokkaan blijven en nooit Nederlander/Europeaan worden, zo ook geldt dat voor de Turk, dat moge toch onderhand wel duidelijk zijn. Ook SP zal dat moeten inzien! Het gaat om het gedachten goed wat men uit draagt, heeft niets met een paspoort te maken! Zo werkt dat ook visa versa, De Nederlander zal de Marrokaan en Turk nooit als een Nederlander/Europeaan kunnen zien. Die totaal verschillende werelden kun je niet tot 1 wereld smelten, ook al dacht men heel naïef van wel, zie het resultaat nu na zo’n 30 jaar! Nederland/Europa heeft zich destijds los geworstelt van Hitler en zie nu de leuzen waar de moslims mee scanderen “God bless Hitler” ..!?! Deze werelden moeten uit elkaar en terug naar eigen roots en eigen cultuur wil het nog leefbaar worden!

    Like

 12. Jan zegt:

  Lebensborn is nu echt ten einde.

  Like

 13. Tom Hendrix zegt:

  En overal zijn het de SOCIALISTEN, die deze IMMIGRANTEN VOORTREKKEN t.o.v. de EIGEN BEVOLKING! Net als bij de ISLAM, zijn deze socialisten de 5e colonne, het zijn de grootste LANDVERRADERS! Maar de Zweden willen dat schijnbaar, zucht…

  Like

 14. Lazlo zegt:

  Als je in bed kakt lig je in de stront..zo werkt dat..

  Like

 15. Daiyu-ninja zegt:

  Het is afgelopen met Zweden.
  R.I.P Zweden.

  Like

 16. Theodoor zegt:

  Ik had nog een keertje naar Zweden op vakantie willen gaan omdat wij daar vroeger heel vaak heen gingen. Dat is nu over en uit.
  Verder geloof ik dat dit een versnelde volksopstand in gang gaat zetten nu nog niet maar in de loop van 2 jaren wel. De drang van vrijheid zal altijd boven komen drijven. Wel spannend allemaal.

  Like

 17. Daiyu-ninja zegt:

  Het kan toch niet zo zijn dat een handvol mensen ‘politici’ mag/kan beslissen dat de autochtonen bevolking moet zwijgen omdat ze niet belemmerd willen worden in plannen………..de Zweden vervangen voor moslims.

  Zweden, Nederland, Frankrijk, Duitsland, Spanje enz,enz, is niet alleen van de lij(ei)ders, maar ook van de inheemse bevolking……………….VAN ONS!!!!!!!!!!
  En als wij wat willen zeggen over jullie wanbeleid en de barbaren, dan doen we dat!

  Like

 18. Ik schreef vanmorgen al:Zweden is een verloren land!

  Like

 19. Luchtpint zegt:

  Doet me zo’n beetje denken aan de Franse Revolutie, de kliek van 12 (Comité de salut public, de “Robbespierristen”) en de wet van de 22ste Prairial van het jaar II (10 juni 1794),

  Onder deze wet werd het mogelijk dat mensen onder de guillotine terecht kwamen vanwege een uitspraak als “De natie kan me geen reet schelen”, vanwege het omzagen van een vrijheidsboom of gewoon onder de vage noemer “diverse samenzweringen tegen de Natie”. De wet was ingediend door Georges Auguste Couthon en werd gesteund door Maximilien Robespierre en hield onder andere in dat vervolging, arrestatie en procesvoering door het Comité de salut public van verdachten die voor het Revolutionair Tribunaal moesten verschijnen op verontrustende wijze werd vereenvoudigd. De bevoegdheden van het Revolutionair Tribunaal werden uitgebreid, de mogelijkheden van de verdachten voor hun verdediging werden beperkt. Er werd bepaald, dat er bij ieder proces slechts twee mogelijke uitspraken waren: vrijspraak of de guillotine. De wet moedigde burgers tot spionage, waardoor er een sinistere sfeer in Frankrijk ontstond

  Hier zien we het omgekeerde: de natie heeft geen belang, wat de hogere machten willen doordrukken is ook hier belangrijker.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Bijna onnodig te zeggen dat de Revolutionaire machtskliek toen schrikbarend paranoïde was, anders druk je zo’n wet er niet door. Gelukkig was dit toen snel afgelopen. De Zweden gaat hier niets tegen kunnen beginnen, tenzij misschien als er zodanig veel mensen zijn die zich tegen het beleid uitspreken dat het niet mogelijk wordt om mensen massaal op te sluiten !

   Like

  • Jules Vismale zegt:

   Toch bestonden er twee bloedrechters die veel bekender bleken in de geschiedenis maar toch even bloeddorstig en samen waren ze voor de dood van ongeveer 5200 mensen verantwoordelijk! Dit waren Antoine-Quentin Fouquier-Tinville (een voormalige royalistische agent en een republikeinse officier van justitie werd in Parijs tijdens de Franse Revolutie), die onder Maximilien Robespierre het Revolutionary Tribunal voorzat en Roland Freisler (een voormalige luitenant tijdens WO I, ex-communist en zetelde als advocaat in Kassel en een nazi-rechter werd in Berlijn), die het Volksgerichtshof leidde in WO II.
   Beiden hebben ze talloze mensen in showprocessen ter dood veroordeeld (om diefstal, criminaliteit, vernielen van staatseigendommen, politieke motieven, beledigen van dictators en systemen, desertatie, steunen van opstanden, systemen die tegen Nazi-Duitsland en de Franse Republiek waren enz.) en ik noem hieronder een aantal van hun beroemste slachtoffers;

   1. Slachtoffers van Fouquier-Tinville:

   Charlotte Corday, Marie Antoinette, Brissot, Vergniaud, Fauchet, Louis Philippe II d’Orléans, Madame Roland, Bailly, Luckner, Madame Dubarry, Olympe de Gouges, Barnave, Houchard, Custine, Alexander de Beauharnais, Hébert, Cloots, Chaumette, Ronsin, Danton, Desmoulins, Hérault de Séchelles, Delacroix, Philippeaux, Malesherbes, Lavoisier, Gobel, Simon, Cécile Renault, Madame Elisabeth, Laumourette, Philippe de Noailles.

   2. Slachtoffers van Freisler:

   Hans Scholl, Sophie Scholl, Christopher Probst, Alexander Schmorell, Willi Graf, Kurt Huber, Stieff, Witzleben, Hoepner, Yorck von Wartenburg, Hase, Bernardis, Karl Klausing, Schwerin von Schwanenfeld, Hagen, Berthold von Stauffenberg, Werner en Fritz von den Schulenburg, Hans von Haeften, Trott zu Solz, Leuschner, Fellgiebel, Hassell, Lejeune-Jung, Elisabeth von Thadden, Delp, Goerdeler, Wirmer, Fritz von den Schulenburg, Uxküll.

   En hoe kwamen Fouquier-Tinville en Freisler eigenlijk zélf aan hun einde? Simpel, de eerstgenoemde werd na de val van Robespierre in 1794 op zijn beurt gearresteerd, ter dood veroordeeld en Fouquier-Tinville stierf op 7 mei 1795 (net als zijn slachtoffers) eveneens onder de guillotine! De laatstgenoemde overleefde Hitler niet daar hij op 3 februari 1945 puur toevallig was omgekomen bij een geallieerd bombardement en dus nóóit zelf terecht hoefde te staan, hoewel zijn slachtoffers dit wel aan Freisler hadden voorspeld!

   Like

 20. Peter selie zegt:

  Calibri

  Like

 21. Jade zegt:

  Ik zal Zweden bij deze toevoegen aan de lijst landen, waar ik van
  m`n levensdagen niet naar toe ga met vakantie, vanwege de islam…

  Like

 22. Kraftavilqa zegt:

  Nou da’s een fraai kerst cadeau voor he Zweedse volk dan kunnen ze misschien ook maar tegelijk Kersmis afschaffen ten behoeve van de toch zo snel gekwetste moslimziel. Dan ga ik nu even braken en daarna slapen.

  Like

 23. Avidia zegt:

  Ik heb een plan, we ruilen de Zweden die er tegen zijn voor onze moslims, zijn ze lekker onder elkaar en Zweedse mensen zijn niet onaangenaam.

  Like

 24. Jan zegt:

  Links volk in Jeruzalem is geen haar beter:

  Jerusalem Light Rail CEO says he was ordered not to report ‘Palestinian’ terrorism

  The CEO of Jerusalem’s light rail system and a housing ministry official say that Jerusalem police and the Housing Ministry have been attempting to cover up ‘Palestinian’ terrorism in the ‘eastern part’ of the city.
  Police requested that CityPass not report rock throwing attacks against the light rail because it harms police and encourages the offenders, CityPass CEO Yaron Ravid told Israel Radio, which reported Tuesday that there have been no reports to the media by police or CityPass of violent attacks against the light rail over the last two weeks even though numerous incidents have occurred. Throughout the day Tuesday, the train was attacked by rock throwers three times.
  When contacted for a response, police acknowledged that there had been 13 instances of attackers throwing rocks at the train and two arrests, one of which resulted in an indictment. In addition, police said, 75 people have been arrested on suspicion of rioting.

  http://www.timesofisrael.com/officials-allegedly-suppress-news-of-e-jerusalem-violence/

  Overal dezelfde laffe mentalliteit

  Like

 25. jitskesez zegt:

  Dit is op Voice in the Desert herblogden reageerde:
  Nog niet zo lang geleden mocht je hier ook geen kritiek hebben, maar die tijd is gelukkig voorbij en met Geert in de regering komt er hier niet zo’n wet!

  Like

 26. Joshua zegt:

  Het brusselse en nederlandse idioten zootje is ook al hard bezig om de mohamed varkens een hand boven het hoofd te houden.

  Like

 27. Jan zegt:

  Ja hoor, Zweden erkent als eerste Europees land (wie volgt?) niet bestaand Palestina

  Sweden’s new center-left government will recognize the state of Palestine in a move that will make it the first major European country to take the step, Prime Minister Stefan Lofven said on Friday.
  The UN General Assembly approved the de facto recognition of the sovereign state of Palestine in 2012 but the European Union and most EU countries, have yet to give official recognition.
  “The conflict between Israel can only be solved with a two-state solution, negotiated in accordance with international law,” Swedish PM Stefan Lofven said during his inaugural address in parliament.
  “A two-state solution requires mutual recognition and a will to peaceful co-existence. Sweden will therefore recognize the state of Palestine.”
  http://www.haaretz.com/news/diplomacy-defense/1.619073

  Like

 28. Pingback: Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag | De Vrije Chroniqueurs

 29. Pingback: Het Nederlandse volk geofferd aan allah als een schaap op dierendag | Fubar

 30. Pingback: Eindfase politiek correcte terreur | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s