Tweet van Geert

Screenshot 27

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Monalisa)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Tweet van Geert

 1. 04 oktober islamitisch offerfeest.

  Nou, houdt je geiten en schapen dan maar achter slot en grendel en laat een speciaal getrainde pitbull de zaak bewaken.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Meer dan 100% mee eens!! Slachtpartijen volgens islamitische regels zijn niet meer van deze tijd, en horen niet thuis in een beschaafde wereld! Laten ze maar geld aan hun armen geven in plaats van vlees.

  Like

 3. peterselie1 zegt:

  Kijk deze gore smerige islamitische flikkers tot hun enkels in het bloed staan en met bloed besmeerde handen het arme schaap in stukken snijden, goh wat walg ik van dit moslimtuig, welke keer op keer en jaar na jaar hun eisen zien ingewilligd door een dociele overheid, welke zich zeker waant. Hoop dat er toch een inkeer moet komen, Sinterklaas wordt uitgehold door het gedram van een Jamaicaanse en arrogante neger trut Shepherd. Terwijl het slachtfeest van deze veroveringsideologie gewoon door gaat, met dank aan onze overheid welke 5 decennia Nederland stapje voor stapje aan de afgrond brengt.

  Like

 4. peterk2014 zegt:

  In gedachten, zie ik het genotskwijl van hun moslemsmoelen afdruipen als zij vanaf hun balkons die smerige praktijken uitoefenen en dan ruikt je de stank van die stervende beesten, BAH.

  Like

 5. peterk2014 zegt:

  En zetten die moslems tijdens die slachtpartij de muziek keihard, zodat de omgeving het gejammer van die stervende beesten niet hoort.

  Like

 6. Sjaak zegt:

  FLIKKER DEZE BARBAREN HET LAND UIT !

  Like

 7. luckybee zegt:

  Nog barbarischer wordt het als ze dat met mensen gaan doen.

  Like

 8. realist zegt:

  let op,dit is dan het volk die zwarte piet en een kerstboom aanstootgevend vinden, maar “feesten” waar dieren gefolterd worden en bloed in het rond vliegt is dan zogezegd verrijkend???WTF!
  het dier ziet niet af volgens de moslims,hebben we ons dan ook onnodig druk gemaakt over de onthoofdingen?want die zien waarschijnlijk ook niet af dankzij hun “humane” manier van slachten/onthoofden,ze zijn toch zo begaan met het leed van andere levende wezens

  Like

 9. Jean zegt:

  Laten we afspreken, “voor elk halal geslacht schaap moeten 50 moslims het land uit” .
  Deal? het mogen er ook meer dan 50 zijn bvb 500, hoe meer hoe liever.

  Like

 10. Anneke zegt:

  Een ‘zeer DIERVRIENDELIJKE’ dag…..Waar blijft het commentaar van (bijvoorbeeld) de Partij voor de dieren??? Staan met z’n allen met de mond vol tanden….Knarssetand maar fijn verder NWO-gekken. De strijd zal in jullie NADEEL zijn!!!

  Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Zelfs jonge kinderen worden al geleerd hoe je hier de kelen moet doorsnijden! Een gevolg dat de ISIS dit ook bij mensen als een traditie beschouwt!

  Like

 12. Gisteren een stuk gelezen van een moslima die opriep daar mee te stoppen;volgens haar staat er nergens in de koran dat je dieren onverdoofd[lees:beulen]moet slachten!Dan is het dus alleen om hun eigen sadistische genoegens te bevredigen!Ik,als dierenvriend,haat die lui!

  Like

 13. delamontagne zegt:

  In Vlaanderen komen ze tot inkeer.!

  Vanaf begin 2015 zal het in Vlaanderen verboden zijn om op tijdelijke slachtplaatsen ( gedurende het offerfeest ! ! ) DIEREN TE SLACHTEN DIE NIET ZIJN VERDOOFD.\
  Dit besluit is genomen door Ben Weyts, minister voor het welzijn van dieren. MAAR het komende “feest”van 4 octobre zal nog niet onder die nieuwe reglement vallen.
  Afgelopen jaar werden er alleen al in Vlaanderen op tijdelijke slachtplaatsen MEER dan 22000 “geofferd”.
  Bron:http://www.lesobservateurs.ch

  Like

  • Verboden op tijdelijke slachtplaatsen…..=niet genoeg!Want in een officieel slachthuis mag het dan nog steeds!Er moet een algeheel verbod komen,controles en handhaving!En zware sancties bij overtreding!Anders komen we er nooit af,want ze vinden altijd wel een gaatje!

   Like

 14. Giny zegt:

  Wat een respect hebben ze toch voor de Nederlandse gewoontes!!!
  Ze verwachten van ons voor alles wat met de Islam te maken heeft respect te tonen!
  Het enige woord wat ze fatsoenlijk uit kunnen spreken! “RESPECT”

  Like

 15. Tistochwat zegt:

  Die afstotelijke islamitische demonen genieten van dierenleed en andere wreedheden; ik wou dat we er van af waren!
  Die griezelige lui schijnen geen verdriet of compassie te voelen; altijd maar die kille koppen en dat waanzinnige geschreeuw!
  En nu met die ebola dreiging heb ik helemáál geen gemoedsrust meer…

  Like

 16. delamontagne zegt:

  Iedereen die weleens in minder “beschaafde” landen is geweest, c.q. ontwikkelingslanden, WEET dat men daar met dieren omgaat alsof het voorwerpen zijn. b.v ( het zijnlevende kippen met de poten gebonden )
  https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRfzq9PWWT2EtfFC9tZouOo4WU2qmrsCIaD1qo69YZpVRw20e2Acw
  Hier een except van een brief NL-se toeriste in Egypte::
  ////////////
  De volgende dag wilde ik boodschappen gaan doen. Ik ging nietsvermoedend met de lift naar beneden, opende de lifdeur en stond pardoes in een sloot bloed. De koe die de dag ervoor bij mij in de straat had staan herkauwen, werd in de hal van mijn flat geslacht. Er stond een flinke plas bloed, dat via de trap in een dikke rivier ver de straat op stroomde. Een familie in opperbeste feeststemming stond erbij en keek hoe de slager te werk ging. Kindertjes speelden in de bloedrivier en doopten vrolijk hun handen in het bloed. Ik mompelde iets van ‘hallo’ en probeerde langs de dooie koe te komen met medeneming van zo weinig mogelijk bloed en vleesklodders aan mijn schoenen en broekspijpen.
  Ik bleef zo lang mogelijk in de supermarkt en in het internetcafe hangen (alwaar ik het weerbericht van Nederland opzocht, hetgeen mijn gemoed niet echt kon opbeuren) hopend dat ze in godsnaam klaar zouden zijn met die koe tegen de tijd dat ik terugkwam.
  Helaas. Toen ik een uur of drie, vier later terugkwam, was de familie doende met blote handen de halfverteerde grashalmen uit een van de vier magen van de koe te scheppen. De rest van de koe lag netjes ontleed door de hele hal verspreid. De darmen (nog vol stront) links, stukken vlees rechts en de huid bij de deur. Het bloed met de vleesklodders was in de warmte opgedroogd tot een plakkerige massa dat via de schoenzolen van de aanwezigen door de hele hal en over de halve straat was verspreid.
  Zonder in te ademen, want de stank van ingewanden was niet te harden, bereikte ik de lift.

  Vies he?

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  @Monalisa: 20.31. uur. Whoehahahaha, eindelijk weer eens gelachen. Bedankt Monalisa!

  Like

  • Monalisa zegt:

   Zulke beesten zouden we massaal in de moskee moeten dumpen, maar wel levend.

   Like

   • Cathja zegt:

    Toch maar liever niet @ Monalisa, want ik vrees dat deze onschuldige dieren dan op een monsterachtige wijze worden afgemaakt! Dat hebben deze schatjes niet verdiend! Ik zie echt liever een leuk varken dan een moslim!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Cathja dan moeten we iets anders verzinnen hebt geduld

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s