Uitverkoop Defensie gaat gewoon door

Screenshot 21

(Door: Frank Verhoef)

Weg met Defensie! Weg met ons! 

Het houdt niet op, niet vanzelf. Het ministerie van Defensie gaat doodleuk door met de verkoop van 44 nieuwe rupsgevechtsvoertuigen (prachtige CV90’s) aan Estland, terwijl we nou juist met z’n allen hadden besloten dat het wel even genoeg was met de uitverkoop van Defensie. Althans, dat idee had ik. Blijkbaar zit ik er helemaal naast.

Minister van Defensie Jeanine Hennis vindt het kennelijk een uitstekend idee om de voertuigen te verkopen in plaats van in eigen land te houden:

Lees verder>>>
(h/t Wachteres)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Nederland, Overheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op Uitverkoop Defensie gaat gewoon door

 1. bobzelf zegt:

  Gloeiende, gloeiende, godver , ,
  Gaat die dekselse Putin straks in 1 x door rijden naar Brussel en Den Haag
  voor de finale afrekening !!

  GOED GEDAAN HOOR MEISSIE , TROTS OP JE !!!!

  WANT WE HEBBEN DE NIEUWE FIETSEN NOG !!

  WHAHAHAHA, wat een gekkenhuis

  gr.bob

  Like

 2. peterselie1 zegt:

  Het is maar te hopen, dat de kruik zo lang te water gaat tot ze barst, dan heeft de Nederlandse burger het gehad met de uitverkoop van Nederland. Niet alleen Defensie is in de uitverkoop, heel het land is in de uitverkoop tal van cruciale systemen werden door het sloop kabinet op de schop genomen en verarmd achter gelaten, zoals een hond die bij zijn stront vandaan loopt. Alle Nationale gevoelens worden tot het minimum terug gebracht, om uiteindelijk in één groot dictatoriaal Europa te veranderen, dat is nu precies de bedoeling van de politiek, uit welke politieke partijen een regering is samengesteld doet niet ter zake.

  De EU is het kind van de Frankfurter Schule
  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

  • bobzelf zegt:

   HEERLIJK he, mensen zoals jij die hersens hebben en ze dan ook nog gebruiken
   om zelf te denken , whahahaha
   Ja, ze zijn schaars , ik weet het , ik weet het

   de groeten makker

   bob

   Like

 3. peterselie1 zegt:

  Zo wordt er omgegaan met de Nationale trots, deze keer niet met de KLM, waarvan de grootste gedeelte van de aandelen in handen is van ‘Air France’ maar Defensie laat zijn ware gezicht zien onder leiding van deze incompetente VVD trut en siliconen lip Minister jeanine hennis-plasschaert. Alleen al het laatste gedeelte van haar naam gaan mijn nekharen recht overeind staan een mislukte aanduiding als of zij tot de adelstand behoort, een achtergrondje wat het goed doet in VVD kringen.

  Defensie wist jaren voor ingrijpen al van giftige verf

  Defensie wist al in in 1987 dat personeel in werkplaatsen onvoldoende beschermd werd tegen kankerverwekkende stoffen als chroom-6. Toch werden pas elf jaar later maatregelen genomen om medewerkers te beschermen. Dat meldt de NOS donderdag op basis van documenten waarop de redactie de hand heeft weten te leggen.
  Uit de documenten blijkt dat de Arbeidsinspectie al in 1987 een onderzoek aankondigde naar chromaathoudende stoffen op vliegbasis Twenthe. Vijf jaar later schreef de inspectie in een proces-verbaal dat sprake was van ‘verboden handelingen’ in de spuithangar van de vliegbasis in Enschede. Ook op het ministerie in De Haag was dat volgens de NOS bekend.

  ‘Strikt noodzakelijk’
  De commandant van de vliegbasis zei in 1995 dat ‘het aantal werknemers dat wordt blootgesteld aan kankerverwekkende stoffen niet groter mag zijn dan strikt noodzakelijk’. De legerleiding lijkt daarmee het gezondheidsrisico in te calculeren.

  Het duurde tot 1998 tot werd ingegrepen en de Tweede Kamer werd geïnformeerd Aanleiding was de verbouwing op vliegbasis Twenthe, waarbij aan het licht kwam dat personeel onbeschermd werkte in een hangar met hoge concentraties kankerverwekkende stoffen.

  Honderden zieken
  Dat onveilig werd omgegaan met gevaarlijke stoffen was al bekend. Minister van Defensie Jeanine Hennis-Plasschaert (VVD) kondigde eerder al een onderzoek aan naar het gebruik van chroomhoudende verf. Honderden oud-werknemers zeggen ziek te zijn geworden door het werken met de verf. >>>

  http://www.nieuws.nl/algemeen/20141002/Defensie-wist-jaar-voor-ingrijpen-al-van-giftige-verf

  Like

 4. Jean zegt:

  Is die kleuterjuf minister van defensie? Mensen wordt volwassen en jaag dat schepsel terug naar de kleuterklas voor ze nog meer schade berokkend.
  Een kip zonder kop minister van defensie, man man man. Zou het kunnen dat het het speeltje is van Rutte?

  Like

  • Anneke zegt:

   “Terug naar de kleuterklas….”??? Nee joh,…Een retourtje naar de ‘baarmoeder’ en deze vrouw als een weder-geborene laten terugkeren op deze planeet. Dan beseft ze wat een trekpop zij is geweest voor haar meerderen.

   Like

  • bobzelf zegt:

   Nee, nee, nee mijn beste ,

   Rutte is een bruinwerkertttttttttttttt
   zeg maar :
   Dol op een JOSSIE BRINK !!

   zeg maar fricandel met pindasaus !!

   ja duidelijker mag ik het niet maken whahahahahaha

   anders dondert Bert me eraf, gna, gna, gna, grinnik

   gr. bob

   Like

  • Frank zegt:

   Dom blondje

   Like

 5. Willie zegt:

  Wijven als politiekers SUCKS !!! Die teven zijn vele malen erger dan hun luldragers-collegas ,terug aan de haard lijkt me een beter idee voor hen ,dan kunnen ze tenminste hun vent aftroeven ipv van heelder landen te terroriseren

  Like

  • Frank zegt:

   Dit is wat je krijgt als je vrouwen een functie geeft terwijl zij niet capabel zijn, maar je laat lijden (geen schrijffout) door politiek correcten.

   Like

 6. Anneke zegt:

  NL, EU en de VS….in de uitverkoop. En zijn er serieuze gegadigden??? Misschien Rusland en China???? “Ga zo door….domoren. Zal ons allen heel wat €uroo’s in het negatieve deb.saldo gaan kosten. Of staat onze koning nu eens garant voor al deze onkosten, die zullen komen???Leer eens te regeren, met een sterke ruggengraat en een gezond realistisch verstand”.

  Like

  • Anneke zegt:

   Let op mensen….binnen afzienbare tijd wordt er van het verkoops-geld, hypermodern defensief-materiaal gekocht!!! Weer een bewijs dat men NIET berekend om kan gaan met het defensiebudget. “Hé…ga snel naar de schuldhulpverlening minister J. Stennis-Plasgaart…Oei vergissinkje…een ‘sorry’ voor de ‘edele’ minister Jeanine Hennis-Plasschaert”

   Like

 7. luckybee zegt:

  Tegen jihadi’s vecht je met zwaarden en schilden en met Pijl en boog maar niet met tanks toch ? dat weet onze minister van defentie Hennes -Paschiard toch ook.

  Like

 8. bigljohn zegt:

  Beste mensen, het gaat weer goed, maar niet heus ! Ons leger word totaal uitverkocht, onze politie, justitie en overheden zijn op de hand van de Moslims, en wij zien buurten vollopen met Moslims. Het Nederlandse volk MOET plaatsmaken voor Moslim barbaren van de E.U. De Europese regeringen hangen zich op aan de resolutie van Straatsburg uit 1974. U weet wel, de Moslim immigratie voor olie overeenkomst. En niet te vergeten; de vernietiging van de soevereiniteit van alle Europese staten, waaronder dus o.a. ook de uitverkoop van het leger valt. Als de bejaardentehuizen en andere grote gebouwen vol zullen zitten met Moslims, en men er geen weg meer mee weet, werd er al gesproken dat wij Moslims in onze huizen moeten opnemen. Het word wel erg gemakkelijk gemaakt voor kwaadwillenden zoals Moslims, of een kwaadwillende natie, om op een gegeven moment Nederland te overrompelen net zoals dat in de meidagen van 1940 gebeurde. Wij zullen totaal weerloos zijn ! De totale uitverkoop van ons leger alla Albert Heijn; Deze maand in de aanbieding, Hamsteren; Twee pantersvoertuigen halen, EEN betalen. Dit alles blijft niet mooi staan natuurlijk. En vrouwen als minister brengt niets dan ongeluk, Rita Verdonk en Margaret Thatcher zijn DE grote uitzondering op deze regel !

  Like

 9. Frank zegt:

  Laten wij 1 kopen en er mee naar Den Haag gaan.

  Like

 10. Henk.V zegt:

  Eerst de pantsers in de uitverkoop.Zijn die niet aan Finland verkocht?
  En nu de moderne CV90s.. Terwijl het gevaar aantoonbaar toeneemt mag Barbie popje ons leger verder opdoeken?
  Is dat bijgeval in het kader van de Europese strijdmacht (EUROGENDFOR)- in- opbouw? Een soort militaire interventiemacht die in grote multilaterale conflicten werkelijk nog geen deuk in een pak boter kan schieten en in eerste instantie bedoeld is om ingezet te worden tegen de EIGEN BEVOLKING??

  Ach, de nuttige informatie die deze politiemacht ooit publiceerde over zichzelf (zoek maar eens op Google en voer Eurogendfor in…) bevatte een opvallende doelstelling die voor Eurogendfor was weggelegd.

  Die interventiemacht moest worden ingezet in ”case sensitive areas”, stond daar jaren geleden nog te lezen op de site. Ik licht dat maar even toe: de politiemacht moet ingezet worden in die gebieden waar spanningen en conflicten ontstaan die” verband houden met de doelstellingen van de EU! (=case sensitive)..
  Toen Griekenland in conflict met de EU raakte en uit die organisatie dreigde te stappen scheen- naar zeggen- deze politiemacht paraat te hebben gestaan om in dat land de orde en beRUSTing te herstellen..
  Zover kwam het niet, want ook daar kwam op tijd een bewind van EU zetbazen aan de macht en sindsdien loopt Griekenland min of meer weer morrend in de pas,…

  Wat mij verbaast is dat uit het leger zelf geen signalen van verzet tegen de ontmanteling komen .
  En dat het merendeel van de politici in Den Haag dit slikt is ronduit verbijsterend…
  Er is bijna geen greintje normaal denken meer te bespeuren daar.
  ZIEK is dit! Wat een verkwanseling van belangen!Ons land wordt letterlijk aan haar lot overgelaten, overgeleverd aan destructieve krachten en dit bewind blijft schaamteloos zitten waar het zit.

  Tja, dan wordt de zaak helaas duidelijk genoeg.Wie de rechtstaat, de vrijheid en de vrede wil blijven verdedigen bewapene zich bij voorkeur ZELF ! Het is helaas niet anders,.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk. V: 17.14. uur. EUROGENDFOR, de FASCISTISCHE POLITIEMACHT der VUILE RODEN in Brussel, zullen ze inzetten tegen ONS, de geboren Nederlanders, en Europeanen! Dat is allang besloten, Henk. De gore politieke SCHOFTEN zouden WIJ moeten hangen aan de hoogste bomen. Te beginnen met het TUIG, van VVD,CDA,PvdA en D66!

   Like

  • ron soeverein mens zegt:

   Beste Henk V, je verwoordt het goed. Maar wat verwacht je nu over reacties van het leger zelf als daar zo,n salongeneraal zit met wat speldjes op, die doodleuk verkondigd dat onze militairen op straat niet meer in uniform mogen lopen. Dit zogenaamd voor hun eigen veiligheid m.b.t. de IS terrorristen die hen anders wat kunnen aandoen. Wat een slappe hap is NL geworden. Deze ,generaal, had moeten uitvaardigen dat vanaf nu elke militair die in uniform reist dit gewapend doet met scherpe munitie, om direct dit soort terrorristen tevkunnen doden. Kijk naar Israel.

   Like

 11. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Nederland worst steeds meer een risicoland voor haar eigen bevolking!

  Like

 12. Als we nu straks onder de voet worden gelopen door de mossels hebben we echt helemaal niks meer om ons te verdedigen….en dat is nou net de bedoeling!Snap dat dan toch!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s