Wat we niet over ebola mogen weten. . .

Screenshot 39

(Door: Maria)

Ik weet niet of men in Nederland op het nieuws heeft laten zien van het schandaal (drama-horror) dat er blijkbaar in Dallas in de VS een man enkele dagen heeft rondgelopen met ebola en met veel mensen en kinderen in contact is geweest. De man had zich gemeld in een ziekenhuis, waar men hem uit voorzorg gewoon met antibiotica naar huis stuurde. Dit is waanzin, gezien de wereldwijde paniek om ebola, die in Afrika letterlijk iedereen zal uitroeien.

De Amerikaanse regering heeft een patent op dat ebola-virus en alle varianten ervan. EBOLA PATENT US20120251502 A1. Je kunt dat alleen maar krijgen indien je de uitvinder bent van dat virus bent. Ebola is een  genetisch gemanipuleerd virus dat in een laboratorium werd ontwikkeld, een biologisch wapen dus.

Het ebola-virus werd voor het eerst gevonden in 1976 in Zaïre en Soedan. Het werd “ebola” genoemd naar de rivier in Zaïre. Hoe kun je nu een patent hebben op virussen die voorkomen in de natuur… Dat is bijvoorbeeld hetzelfde als een patent te hebben op het zonlicht… of vergis ik me? Ze zijn uit op de uitroeiing van de mensheid, die VS.

Onderstaande links bewijzen alles. Valt het jullie niet op dat de personen die besmet waren met ebola en naar de VS zijn gebracht allemaal zijn genezen? Alle andere met ebola geïnfecteerde personen in andere landen zijn overleden. Die FEMA-kampen in de VS dienen om, als de bevolking van de VS is besmet, haar daarin te stoppen en waarschijnlijk om te brengen. Voor de elite zullen de vaccinaties uiteraard beschikbaar zijn.

www.youtube.com

www.niburu.co

www.wijwordenwakker.org

Door:
Maria
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

148 reacties op Wat we niet over ebola mogen weten. . .

 1. Inderdaad!Ik vond dat ook zeer verdacht:In Amerika genezen ze wel;elders niet!Zegt eigenlijk alles!

  Like

 2. Aegolius cs zegt:

  Oh, ja: met het HIV virus is het niet gelukt en nu smeden we een ander plannetje.

  Like

 3. Jan zegt:

  Farrakhan: Whites Invented Ebola To Kill Blacks

  Another method is disease infection through bio-weapons such as Ebola and AIDS, which are race targeting weapons. There is a weapon that can be put in a room where there are Black and White people, and it will kill only the Black and spare the White, because it is a genotype weapon that is designed for your genes, for your race, for your kind.
  http://www.truthrevolt.org/news/farrakhan-crawls-out-under-rock-declare-whites-invented-ebola-kill-blacks

  Like

  • Sylvia Groot zegt:

   Ik hou niet zo van dit soort tegen blanken gerichte ophitserige uitlatingen: ‘whites invented ebola to kill blacks’.
   Farrakhan komt nogal rascistisch over.
   Ik ben blank en heb niets te maken met zulk soort uitvindngen; en met mij zowat het gehele blanke volk in ons land.

   Like

  • Biekman, M.G. zegt:

   In 2005 heb ik tijdens literatuuronderzoek over racisme in mijn boek “Racisme: ideologisch machtsinstrument, verleden tot heden” geschreven over Ebola en andere biochemische wapens als lassa-, Marburgkoorts. Ziekten die werden toegeschreven aan het eten van apenvlees door Afrikanen, onder de term van Green Monkey disease. Green Monkey Disease blijkt een verzamelnaam te zijn van al deze ziekten die in Rusland zijn ontwikkeld. Het bevreemdde mij dat Ebola ineens opdook toen er ruzie met Rusland ontstond. De VS van Amerika vertrouw ik absoluut niet omdat zij ook de verspreiders zijn van Sifyllis onder de zwarte mannen van Tuskegee, door hen via een duister project daarmee te injecteren.
   Toen daar omstreeks 1971 ruchtbaarheid aan werd gegeven, stapte de VS in een ander project onder jonge witte mannen, waaruit HIV/AIDS ontstond. Ook na ruchtbaarheid werd via een polio project honderdenduizenden kinderen via WHO geïnjecteerd waardoor nu miljoenen Afrikanen aan AIDS lijden. Nu is het dan EBOLa. Als Amerika nu de rechten heeft, da kan het niet anders dat zij het in Afrika hebben verspreid. Waarom altijd Afrika?
   En waarom hult het hele westen zich in zwijgen? Ik heb nog geen enkele nieuwslezer eerlijk horen vertellen van dit biochemische massavernietigingswapen dat EBOLA heet. Ze praten wel over hetgeen Saddam Hoesein, ASAd en ISIS doen, maar hun eigen wandaden worden altijd met de mantel der liefde gedekt. Ze komen er altijd met hun misdaden weg en anderen hebben het altijd gedaan. Anderen zijn de terroristen, terwijl zij de eerste terroristen in de wereld waren. De geschiedenis wordt onder onze neus vervalst, maar omdat wij niet aan de macht zijn, omdat het ons aan geld ontbreekt en geen deel uitmaken van het militarisme en wapenindustrie, denkt men ons van alles op de mouw te kunnen spelden. Er wordt steeds verwezen naar een veilige en vredelievende, vooral op geld geënte wereld voor toekomstige generaties. Maar alle zogenaamde wereldleiders en politici moeten zich maar een spiegel voorhouden en zich afvragen of zij wel eerlijke en rechtvaardige mensen, die zogenaamd govrezend zijn die de mensheid dit aandoet. Handelsbetrekkingen en handelsbelangen zijn niet de essentie van het leven. Ophouden met liegen, kapitalisme en zich steeds maar verrijken ten kosten van anderen is geen goede eigenschap en stort de wereld steeds meer in ellende. De haves zullen maar eens diep in hun ziel moeten kijken of zij wel de juiste personen zijn om de wereld te leiden.Laten zij zich meer gaan verdiepen in het leven van de havenots in hun eigen territorium in plaats zich te bemoeien met andere territoria. Overigens Ebola is beschreven jin het boek “A higher form of killing”: the secret history of chemical and biological warfare”
   van Robert Harris and Jeremy Paxman, m.n blz. 222, 246 en 247.

   Like

 4. koloth zegt:

  Ja, zo gaat dat.
  Wanneer gaan we de elite nou eens afmaken?
  We pikken alles maar van die gekken.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  NOSTRADAMUS LAAT GROETEN !
  FIDERALDADA-FIDERALDADA
  DE EBOLA IS DA !

  Like

 6. Anneke zegt:

  Wat wij niet over Ebola mogen weten, maar TOCH weten….!!! In de vroege jaren-70 is dit virus al eens ‘om de hoek komen kijken’. Vaccinaties liggen al START-klaar om actief te worden….De mensheid moet immers uitgeroeid worden, dus ‘vol stoppen’ met allerlei gifstoffen is een ideale oplossing. Genocide in alle stilte….kan dit zeker genoemd worden!!! Moet ergens toch lachen….de mensheid is blijkbaar niet in het gewenste tempo uit te roeien…!!! De planeet is doelbewust enorm vervuild en toch willen de NWO-plannen hun doel maar niet (in z’n geheel) bereiken. Men wordt angstiger, nerveuser, kregel jegens elkaar….Hé ga zo door, dan zijn de wereld-burgers sneller van jullie gespuis verlost. “SHALOM….onze Schepper is nog steeds actief wakend èn verlossend”. Het Nabije-Oosten wordt heden verlost van al het islam-gespuis, het te weelderige westen moet het met wat ‘minder’ gaan doen. De rijkdom gaat eerlijker verdeeld worden; de sprei wordt actief rechtgetrokken. Een moeilijke tijdsperiode (voor velen), maar letterlijk VERLOSSEND. Onze NL-NWO koning zal (ook) straks zijn knieën moeten buigen voor onze Reddende Vredevorst…”Als Alex-je de hete storm overleefd…”.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke:17.34. uur. Juist Anneke, het gaat om de belangen, van de duivels der EUSSR,BILDERBERG en de NWO! Ze willen ONS UITROEIEN! En de VERRADERS der socialisten, liberalen, links-liberalen, en christen-democraten, laten zich GEBRUIKEN door deze DUISTERE krachten!

   Like

   • Jean zegt:

    Tom,
    Die laten zich niet gebruiken maar spelen dat mee, er is ze veel beloofd maar de oenen snappen niet dat ze dat nooit gaan krijgen.
    Als puntje bij paaltje komt zullen zij de eersten zijn die het spuitje gaan krijgen.

    Like

  • Maria zegt:

   de Spirituele wereld is zich ook aan het moeien… Ik wil echt niet in de plaats zijn van die socialistische elite op aarde Illuminatie en Bilderberg duivels, echt niet, hun miljardjes zullen hun niet helpen hoor enne hun plannen om de aarde te verlaten evenmin want we worden in de gaten gehouden, nergens kunnen ze naartoe vluchten,

   Like

   • Hansz Pint. zegt:

    Dag Maria, waar baseer jij op dat `de spirituele wereld` zich stoort aan de gebeurtenissen op dees kloot…? wij mensen hebben een eigen wil en heel vaak is dat wat ons overkomt ESDB ofwel; eigen schuld dikke bult!
    Niet dat ik niet graag zou willen beleven dat `de spiriworld`er eens de beuk in zou gooien, maar met z`n allen creëren wij onze eigen tijdsgeest en wat we zaaien zullen we ook weer oogsten, eens, ooit, en op welke manier….? tja, wellicht op dèze…?
    Er is groot en klein leed en elk huisje heeft zijn kruisje, of KRUIS !
    Er is een Natuurwet en die heet; HET RECHT VAN DE STERKSTE, wat m.i. impliceert dat al degenen die nu vertrapt worden, als het zieke zwakke veulen in die kudde die gewoon verder moet trekken… gewurgd als een wingerd die stoere boom verstikt,gewoon ten onder moet om te voldoen aan die Natuurwet… en de mens die dus ook uitgebuit en gemolken wordt door de wurgers uit de mensenwereld, de bankiers en de voedingsindustrie, de politiek (poliZiek) de reguliere `zorg`, met zijn wijdvertakte netwerk van ZIEKTENUITBUITING, en ook het creëren ervan…de woningbouwdirecteuren en de olie en wapenindustrie en verder weet je het zelf wel wie en wat deze wereld ge en misbruikt ten eigen bate, maar ja… die Natuurwet zegt dat de sterken het recht hebben, hadden wij maar moeten doorleren of niet zo teerhartig moeten zijn…het is gewoon een noodzakelijke zielenervaring…
    Jaja, er kan zoveel gezegd worden over alles, maar in NL luilekkerland zijn we met z`n allen zo lui als een varken geworden (?) vreten ons vol en zelfs als we tot het bot toe worden uitgekleed door onze `leiders`…. trekken we nòg niet ten strijde, de zwakken hòren nu eenmaal te worden uitgebuit, dat is gewoon de Natuur!
    Groten worden niet zomaar groot en sterk…dat KOST !
    Een herder kan leven van een kudde.. schapen, maar andersom gaat niet, dus….?!?
    Eerlijker zou natuurlijk wel kunnen, maar ja, als jij jezelf een tof baantje, een vet salaris en een dikke villa hebt verworven (hoe dan ook) en natuurlijk een VET pensioen en appeltjes voor de dorst…. dan wil je daar heel misschien wel een deel-tje van doneren assutmoet…. maar dèlen! nee hoor, hadden ze zelf maar door moeten leren en harder werken dat luie plebszzzz …..
    En Maria,SPIRITUEEL gezien moeten we als individu ons KARMA vervullen en als we alle aangeboden kansen laten liggen of zelfs niet eens zìen… tja, ESDB, dan krijg je watje verdient toch… al vind je dat zielig voor jezelf en de anderen zieligerds dat ook voor jou… of niet want verel mensen hebben genoeg aan zichzelf en egoisten heb je overal!
    En klop je aan bij de sociale dienst omdat je geld tekort komt, maar misschien kom je wel heel andere dingen tekort; inzicht durf en doen bv, maar daar gaat BEWUSTWORDING nog aan vooraf en dàt… dat is een gave die door nog niet zo heel veel zieltjes is verworven.
    Enz. enz. hier is natuurlijk nooit uit te komen tijdens onze naïeve leventjes, maar we kunnen er wel naar streven, dus eerst de diepte in, en aan je bewustwording werken, dan (is) aan jezelf en als jij het goed doet dan zien anderen dat en vragen jou; hoe dòe je dat nu eigenlijk… en dan rolt het balletje en zal nooit stoppen met rollen, iedereen zit in zijn persoonlijke fase van ont-wikkeling en dààr ligt nu weer de clou dat we het op deze Aarde nooit voor elkaar zullen krijgen zoals we dat ons wensen omdat er steeds nieuwe ladingen zieltjes bijkomen die het allemaal nog moeten uitvinden en dus botsen met degenen die het redelijk hebben uitgevonden en met degenen die het helemaal niet wìllen uitvinden, zo zit de wereld in elkaar en moet je als mens, ziel, er het beste van zien te maken.
    En dat er een zooitje SCHOREM op deze wereld de boel verziekt… tja, tjee, ik denk niet dat zij dat zèlf zo zien, zij zijn voor zichzelf bezig om voor henzèlf er het beste van te maken, logisch toch ? niet dan ? NOU DAN !
    En eh, kleinigheidje hou je toch !
    😉 Hansz.

    Like

  • windwens zegt:

   Mooi gezegd Anneke kan niet anders zeggen.

   Like

 7. Luchtpint zegt:

  Larie en apekool.

  Er zijn namelijk verschillende subsoorten van het Ebola-virus, o.a. Ebola Soedan en Ebola Zaire. Daarnaast zijn er nog een aantal andere subsoorten die duidelijk van mekaar te onderscheiden zijn omdat ze genetisch lichte verschillen ten opzichte van mekaar vertonen en die in afzonderlijke uitbraken aan het oppervlak kwamen in Togo, Gabon, de Republiek Kongo (vroeger Congo-Brazzaville) en Oeganda tijdens de jaren 90, en die dus duidelijk te localiseren waren tot een specifiek gebied in de genoemde landen.

  Dat duidt er klaar en duidelijk op dat het virus in verschillende regio’s van het Afrikaanse continent door natuurlijke omstandigheden locaal muteert in verschillende subsoorten die van mekaar duidelijk te onderscheiden zijn. Alle gemuteerde Ebolavirussen zijn afkomstig bovendien van diverse apensoorten die in de verschillende regio’s gevonden kunnen worden en die de oversprong van dier naar mens hebben ondergaan.

  Er bestaat niet zoiets als één enkel Ebolavirus, er zijn er tot zover ongeveer een 8-tal verschillende geïdentificeerd, elk met een lichtjes gewijzigd profiel dat ieder van hen uniek maakt t.o.v. de anderen.

  Dat kan je allemaal lezen in

  http://www.amazon.com/Spillover-Animal-Infections-Human-Pandemic/dp/1480564443

  waarvan ik de Nederlandse vertaling gelezen heb. En die is ruim verkrijgbaar bovendien. Vergt wat meer inspanning dan wat hier op de proppen komt.

  Maria zeikt er gewoon wat op los met een gemakkelijke samenzweringstheorie. Een virus dat meer dan eens op natuurlijke wijze muteert (en blijft muteren) zou het eigendom zijn van de Amerikaanse staat ? Als het echt zo zou zijn, dan heeft de USA 1 virus, en kunnen de andere varianten blijven muteren in Afrika tot er nog varianten in het wild blijven bijkomen, en dan staan ze daar met hun gepatenteerde virus variant in de VSA ! Op de duur wordt het misschien 12 Afrikaanse varianten tegen 1 gepatenteerd virus dat in een laboratorium wordt afgeschermd. Ben je absoluut niets mee !

  Ridicuul, want er wordt al jaren onderzoek gedaan naar alle subsoorten van Ebola die in de natuur zijn ontstaan !!

  Like

  • Maria zegt:

   ah zo ik zeik erop los???? kan U me dan verklaren waarom de VS overheid een patent heeft op alle varianten ebola, hoe het komt dat de ebola geïnfecteerden in de VS wel genezen zijn??? Waarom genezen ze dan de Afrikanen dan niet? al ik dan toch zeik wilt U dan eens de moeite doen om het patent US20120251502 A1 in de databanken te gaan opzoeken en dit te verklaren? hier zal U een handje helpen,

   indien u de linken gelezen zou hebben dan besef je dat ze met dat natuurlijk virus ebola in een laboratorium hebben gewerkt (genetisch gemanipuleerd) en onder patent hebben gezet…
   Mvg
   Maria

   Like

   • Maria zegt:

    Op 31 juli 2014 heeft Obama weer eens één van zijn beruchte Executive Orders (13674) getekend, waarbij de overheid iedereen kan arresteren en in quarantaine kan zetten die symptomen vertoont die geassociëerd kunnen worden met een besmettelijke ziekte.

    http://forum.fok.nl/topic/2138203/1/999

    ipv mij zo uit te schelden haal die kleppen eens van je ogen en doe zelf opzoekwerk.
    In Dallas meld een man zich in een ziekenhuis met ebola sympthonen en wat doen ze daar? Die man met antibiotica naar huis sturen, terwijl er godverdomme wereldwijde paniek omtrent ebola is ben jij nu echt zo dom of wat???
    Antibiotica werkt enkel TEGEN bacteriën en NIET tegen virussen, maar ja wat weet jij ervan als je niet medisch onderlegd bent!

    Like

   • Maria zegt:

    oei de verkeerde link gezet dit is de juiste:
    31 juli 2014 obama Executive Orders (13674)
    http://www.gewoon-nieuws.nl/2014/09/wereldwijde-quarantaine-maatregelen-tegen-ebola-pandemie/

    Like

   • Luchtpint zegt:

    U kent absoluut niets van wetenschap. De meeste varianten van Ebola zijn soortspecifiek en eerst gevonden bij apen. Die soortspecifieke varianten zijn vooral door het eten van bushmeat op mensen overgegaan in die landen waar de soortspecifieke varianten de oversprong naar de mensen heeft gemaakt en als gevolg daarvan zijn die varianten gemuteerd tot menselijke soortspecifieke varianten: daardoor dat er per uitbraak in verschillende landen een variant is genoemd naar het land of de regio zelf. In landen met een beperkte bevolkingsdichtheid en slechte wegeninfrastructuur (zoals Zaire destijds) werd de schade vaak beperkt door geïsoleerde dorpen en kon een snel verspreidend virus met een hoge mortaliteit zichzelf snel kapot maken.

    Het is ook opvallend dat de uitbraken in de eerste instantie veelal in dierenreservaten zijn begonnen in het oerwoud of op open plekken waar kleine gemeenschappen mensen woonden in het oerwoud. Dat is voor zowat alle uitbraken in het verleden het geval geweest, van Ivoorkust, Gabon, Zaire, Republiek Congo, enz. Vooral Sierra Leone en Liberia vormen hierop een uitzondering: die landen zijn veel kleiner en mensen leven veel dichter op elkaar. Vandaar dat er nu meer doden in één keer vallen: in zo’n kleine landen is men vanzelfsprekend veel mobieler.

    Het is gewoon complete bullshit dat de VSA een patent zou kunnen hebben op elke variant die zich heeft ontwikkeld. Dat is het punt dat ik vooruit schuif. Men vergeet gemakshalve dat het muteren van virussen zich veel vaker voordoet in de natuur zelf. Men kan dit wel manipuleren in een laboratorium, maar meestal heeft dit beperkingen tot gevolg: ofwel kan een virus niet gemakkelijk technisch ruim verspreid worden, ofwel heeft het een zeer beperkte overdraagbaarheid van persoon tot persoon, ofwel is geografisch niet virulent genoeg om lange afstanden te overbruggen of lang latent aanwezig te blijven in het lichaam, e.d. Allemaal factoren die ervoor zorgen dat bepaalde virussen moeilijker geografisch te verspreiden zijn dan men denkt. (en elk virus is trouwens anders, en dit geldt trouwens ook voor bacterieziekten, zoals de pest, e.d.) Ebola virussen hebben de neiging te snel over te zetten van de ene persoon naar de andere, te snel individuen te doden en zichzelf ‘op te heffen’, en zeker als de bevolkingsdichtheid in een land of regio zeer laag ligt, heeft Ebola snel de “grens bereikt”. Vandaar ook dat in grotere landen en/of landen met lagere bevolkingsdichtheid uitbraken sterk gelocaliseerd waren waardoor de ziekte ook snel weer verdween na een korte tijd. In Sierra Leone en Liberia kan dit veel langer blijven duren omdat de bevolkingsdichtheid groter is en de landen zelf verhoudingsgewijze veel kleiner.

    Bushmeat is een primaire oorzaak voor infectie, mutering van dier op mens is uiteindelijk de belangrijkste factor waar rekening mee moet worden gehouden. En ik weet ondertussen ook wel dat U geneigd bent stomme filmpjes van typische samenzweringstheorieën-sites te halen, en dan behoort U wat mij betreft tot het kamp dat bijvoorbeeld probeert met alle man en macht te bewijzen dat het weer een duister complot van Illuminati e.d. is, maar dat soort blablabla maakt U niet geloofwaardiger: er zijn zo hopen samenzweringstheorieën over van alles en nog wat, die vaak ondersteund worden door copy/paste documenten die er officieel moeten uit zien, en zo echt alles te kunnen bewijzen. Uw bronnen checken zou geen kwaad kunnen, maar U bent wel verkocht aan die dikke onzin, dus zal U dat wel niet doen.

    Neemt niet weg dat deze uitbraak gevaarlijk is en door de globalisering zal blijven doorwoeden, maar of je dat expliciet aan de overheid van één land moet toeschrijven, dat is natuurlijk wat U graag WIL geloven. Zo zijn er ook mensen die menen dat de VS en Israel hebben samengewerkt om één grote terroristische aanslag te plegen op de WTC torens, en die mensen halen ook echt alles uit de kast om dat aan te tonen. Veel samenzweringstheoretici hebben de vervelende neiging om de zaken zo complex te maken om het wat meer gewicht te geven, door hun eigen experts aan te duiden, en wat nog allemaal. Extreem vervelend, want uiteindelijk zijn samenzweringstheoriëen vaak het product van de menselijke neiging om uiteindelijk naar een gemakkelijke manier te zoeken om, oh ironie, één enkele schuldige aan te duiden. En dat is ook hier het geval, alle gewauwel over bioterroristisch onderzoek ten spijt. Er zijn bovendien ook landen op deze planeet waar we mbt dat soort terrorisme veel meer schrik voor moeten hebben, het Biopreparat-project van de Russen dat sinds de SovjetUnie nooit stilgezeten heeft, ook vandaag niet ! Me dunkt trouwens dat ik ook in een ander boek gelezen heb dat de Russen (en Saddam Hoessein o.a.) zowat alle virussen en pandemische bacterieziekten zelf hebben verzameld in het buitenland, waaronder anthrax, builenpest, pokken, Ebola, Tularemie, Clostridium Botulinum en Marburg. (en dat zijn er nog maar een paar).

    Zou het “patenteren” van een virus dan zoveel verschil maken ? Moet het dan “officieel” aan één land worden toegekend vooraleer het gevaarlijk zou kunnen zijn terwijl andere landen zich daar niets van aantrekken ? Want dat lijkt me de nogal dolgedraaide redenering te zijn van die samenzweringstheoretici: als het gepatenteerd is geworden kan zo’n virus pas echt virulent gevaarlijk worden gemaakt door de VSA en kan het ook effectief worden “afgeschermd” van eventueel misbruik door anderen, en heeft de VS de totale hegemonie op het gebruik ervan. Daar lijkt het op. Dat is eigenlijk wat U beweert, wat compleet van de pot gerukt is !!!

    Totaal belachelijk !

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Volledig mee eens Maria, er is gewoonweg gesleuteld aan het Ebola virus, net zoals in Rotterdam Erasmus MC gesleuteld werd aan het SARS virus welke veel overeenkomst vertoonde met het ‘Spaanse griep’ virus welke in 1918 miljoenen slachtoffers maakte, óók in Nederland vielen er bij bosjes jonge sterke mannen en vrouwen ten slachtoffer.

    Autoriteiten bereiden zich voor op massale uitbraak in VS

    Onlangs werd het jaar 2014 toegevoegd aan de Georgia Guidestones, waarop staat te lezen dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen. Boze tongen beweren dat een wereldwijde ebola pandemie juist voor dit doel is gepland.

    Nu in Dallas de eerste Amerikaan met ebola in een ziekenhuis is opgenomen, waarschuwt de gezondheidsinstantie CDC begraafplaatsen zich klaar te maken voor eventuele slachtoffers.

    Het CDC heeft begraafplaatsen instructies gestuurd over hoe medewerkers met aan ebola overleden mensen moeten omgaan. Zo moeten ze beschermende kleding dragen, geen autopsies verrichten en de lichamen niet balsemen.

    Eerder deze maand bestelde het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Zaken 160.000 Ebola hazmat pakken. Waarnemers trokken de conclusie dat de autoriteiten zich ondanks alle geruststellingen wel degelijk voorbereiden op een massale uitbraak in de VS.

    Besmetting via de lucht

    Michael T. Osterholm, directeur van het Center for Infectious Disease Research and Policy van de Universiteit van Minnesota, erkende in de New York Times dat virologen inderdaad de mogelijkheid open houden dat ebola inmiddels ook via de lucht kan worden overgedragen.

    Eerder berichtten we over de Duitse topviroloog Jonas Schmidt-Chanasit, die voor de nodige consternatie zorgde door te zeggen dat de West-Afrikaanse landen Sierra Leone en Liberia moeten worden opgegeven, en dat het virus uiteindelijk 5 miljoen dodelijke slachtoffers zal maken. (1)

    Gezonde burgers gedwongen vastgezet

    De vraag is nu of en wanneer het CDC een medische noodtoestand afkondigt, waardoor ook gezonde burgers tegen hun wil kunnen worden opgesloten. Op de officiële CDC-website staat te lezen dat speciale wetten dit mogelijk maken. Eind juli tekende president Obama een uitvoerend bevel om burgers vast te zetten als daarmee de verspreiding van besmettelijke ziekten kan worden voorkomen (2).

    Critici vinden het buitengewoon dom van de overheid dat het luchtverkeer tussen Amerika –en Europa- en Liberia, Sierra Leone en Guinea niet onmiddellijk totaal werd stopgezet. Zij waarschuwden dat het daarom een kwestie van tijd was voordat de ziekte het Westen zou bereiken. Nu is dat daadwerkelijk gebeurd. (3)

    Valse geruststellingen

    Dat meer Amerikanen ziek zullen worden lijkt vrijwel onvermijdelijk, aangezien de in Dallas opgenomen patiënt minstens vier dagen lang vrij heeft rondgelopen. Desondanks beweert het CDC dat alles onder controle is, en de bevolking niet bang hoeft te zijn voor een eventuele uitbraak.

    Die bewering lijkt nauwelijks gerechtvaardigd als gekeken wordt naar de honderden medici en verplegers in Afrika die ondanks strenge voorzorgsmaatregelen toch ebola hebben opgelopen. In Afrika zijn al meer dan 3000 van de inmiddels ruim 6000 ebola patiënten overleden. De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) waarschuwde onlangs nog dat het werkelijke aantal vermoedelijk vele malen hoger is.

    Omdat het tot 20 dagen kan duren voordat een besmet persoon symptomen van ebola vertoont, is het dus heel goed voorstelbaar dat het virus inmiddels ook Europa heeft bereikt. Screenings op vliegvelden om dit te voorkomen hebben dan ook nauwelijks zin.

    Bedenk daarnaast dat ebola in een kouder klimaat nog besmettelijker is dan in het tropische Afrika, en volgens sommigen net zo eenvoudig is op te lopen als de griep.

    Geplande pandemie?

    Op diverse complotwebsites wordt beweerd dat een wereldwijde ebola pandemie doelbewust is gepland door ‘de elite’ (4), hetzij om totale controle af te dwingen, hetzij om de bevolking flink uit te dunnen. Waar of niet, volgens sommigen was dit de reden dat onlangs het jaar ‘2014’ werd toegevoegd aan de Georgia Guidestones, waarop onder andere staat te lezen dat de wereldbevolking moet worden teruggebracht naar 500 miljoen. Dat betekent dat 6,5 miljard mensen moeten verdwijnen. >>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/CDC-waarschuwt-begraafplaatsen-voor-Amerikaanse-ebola-slachtoffers

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Amerikaanse ministerie van Defensie concludeerde in 2008 : ‘Zilver-nanodeeltjes neutraliseren virussen’

    Liberia wil Thomas Eric Duncan (foto) gaan vervolgen, omdat hij gelogen zou hebben op een vragenformulier op het vliegveld, waardoor hij ebola naar de VS kon brengen.(2)

    Pogingen om de door ebola getroffen doodzieke mensen in West Afrika te behandelen met colloïdaal zilver –volgens een doodgezwegen studie van de Amerikaanse overheid in 2008 bewezen werkzaam tegen het virus- worden door de Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) onderdrukt. Een zending nanosilver met bestemming Sierra Leone werd tot drie keer toe vanuit Parijs naar de VS teruggestuurd.

    WHO blokkeert zendingen

    Tevens zouden WHO-vertegenwoordigers een onderzoek naar het potentiële medicijn op een ebola-quarantainepost hebben afgezegd. De plaatselijke medische autoriteiten wilden daar zilver gaan uitdelen, dat volgens de Amerikaanse studie uit 2008 zeer werkzaam tegen ebola is gebleken.

    Ondanks het feit dat zowel de WHO als de Amerikaanse CDC groen licht hebben gegeven voor experimentele behandelingen, wordt de therapeutische inzet van colloïdaal zilver geblokkeerd. Volgens de Natural Solutions Foundation (NSF) kwam hun zending met 200 verpakkingen nanosilver met 10 ppm (parts per million) en 100 tubes gel, bij elkaar slechts $ 3400 kostend, nooit verder dan Parijs. Tot drie keer toe werd de zending naar de VS teruggestuurd.

    Zilver-nadeeltjes neutraliseren virussen’

    In al 6 jaar oude vertrouwelijke documenten van het Amerikaanse ministerie van Defensie wordt bevestigd dat colloïdaal zilver heel goed werkt tegen micro-organismes en infectieziektes zoals ebola. Wetenschappelijke onderzoeken bevestigen dit, maar de gezondheidsinstanties negeren deze tot nu toe.

    In de presentatie ‘Zilver-nanodeeltjes neutraliseren virussen die infectieziekten veroorzaken’ wordt precies onthuld wat de titel zegt. Onderzoekers kwamen tot de conclusie dat eenvoudige en spotgoedkope zilveroplossingen onder andere het arenavirus en het filovirus, die beide aan ebola verwant zijn, kunnen neutraliseren. Desondanks werden de resultaten onder het tapijt geveegd en jarenlang geheim gehouden.

    Het onderzoek kwam met ondersteuning van het Defense Threat Reduction Agency (DTRA) tot stand. Het DTRA is erop gericht de dreiging en gevolgen van de inzet van massavernietigingswapens te verminderen. Daarnaast was ook het US Strategic Command Center for Combating Weapons of Mass Destruction bij het onderzoek betrokken. De presentatie was een product van researchers van de afdeling toegepaste biotechnologie, de 711th Human Performance Wing van de Amerikaanse luchtmacht.

    Winsten farmaceutische industrie gaan voor

    Niet één mainstream mediazender, niet één krant of reguliere nieuwswebsite vond het echter nodig om een berichtje over het artikel te maken, waarschijnlijk omdat de medische instanties de presentatie tot op heden volkomen negeren. Dat is niet zo vreemd, want die instanties hebben –ook in Europa- nauwe banden met de machtige farmaceutische industrie, die in het zeer goedkope nanosilver een grote bedreiging zien voor hun eigen peperdure medicijnen.

    Aangezien het einde van ebola nog lang niet in zicht is –integendeel, er wordt inmiddels ook voor een uitbraak in de VS gevreesd- zullen hoogstwaarschijnlijk nog duizenden mensen onnodig op een vreselijke manier aan hun einde komen, en dat enkel om de miljardenwinsten van het farmaceutische complex niet in gevaar te brengen. >>>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Werking-tegen-ebola-bevestigd-maar-WHO-blokkeert-collodaal-zilver

    Like

   • Waar kun je dat kopen?

    Liked by 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Hi Yvonne voor de handige klussers onder ons kan men het colloïdaal zilverwater zelfmaken, drink er niet te veel van, want men kan letterlijk blijvend blauwgrijs er van worden, ook is het schadelijk voor een goede nier functie, let op ga NIET zo maar wat experimenteren met het colloïdaal zilverwater. Tip google op colloïdaal zilverwater.

    Groet

    PS1

    Like

   • Jammer,dan is het niks voor mij,want ik heb al een slechte nierfunctie.Jammer,jammer!

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Vergeet de link naar het verhaal sorry.

    ZELF ZILVERWATER MAKEN
    Vanuit een ervaring vanaf 1997 kan het volgende gezegd worden:
    Er zijn verschillende methoden om zilverwater te maken. Voor de leek is de onderstaande methode eenvoudig, goed bruikbaar en niet gevaarlijk.
    1.Breng 1/4 liter gedestilleerd water aan de kook in een pan van roestvrij staal of elektrische waterkoker zonder kalkaanslag.
    2. Giet dit in een glas..
    3. Zet hierin twee zuiver (99,99%) zilveren elektrodes met behulp van een simpele elektrodenhouder van karton of hout.
    4. Sluit de 27 Volt batterij aan op de elektrodes met een klemmetje en na ca 10 minuten de verbinding weer losmaken
    U heeft nu een glas colloïdaal zilverwater gemaakt met een sterkte van ca 3-6 ppm.
    Het is verstandig het water af en toe te laten circuleren zodat het zilver zich door het water verdeelt.
    In het water onstaat namelijk een spanningsveld tussen de elektroden. De zilverdeeltjes hopen zich op vooral langs de veldlijnen tussen de elektroden, zodat de concentratie hier veel groter wordt dan in het overige water. Hierdoor ontstaan vlokken en kan het zilver zelfs op het glas bij de elektroden neerslaan. >>>

    http://www.colloidaalzilver.nl/pag4.html

    Like

   • Maria zegt:

    CHAPEAU peterselie1 het is Colloïdaal zilver de nano deeltjes van zilver doden inderdaad alle virussen! Alleen dat door de Pharma dat niet gemaakt wordt en op het internet veel kwakzalvers zitten die dat verkopen! Omdat de Pharma geen patent kan nemen op zilver weigeren ze het te maken en erin te investeren!

    http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/natuurgeneeswijze/2591-natuurlijk-antibioticum-colloidaal-zilver.html

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Collo%C3%AFdaal_zilver

    Like

   • Maria zegt:

    puur wetenschappelijk onderbouwd de werking van colloïdaal zilver
    echter het probleem is at je dat NOOIT via internet zomaar mag kopen want meesten zijn regelrechte kwakzalverij, je moet iemand kennen die chemicus is of in de Pharma werkt die het kan laten maken voor je op de juiste manier

    http://www.silver-colloids.com/Pubs/pubs.html

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Hier is nog wat toegevoegde waarde op het Topic ‘Ebola’ Maria.

    Wetenschapper die in 1976 ebola ontdekte vreest ‘onvoorstelbare tragedie’

    Apocalyptisch scenario: Ebola muteert, waardoor veel meer mensen worden besmet – Waarom hebben Amerika en Europa nog steeds geen vliegverbod ingesteld?

    Critici vinden dat Amerika en Europa te weinig doen om te voorkomen dat ebola het Westen bereikt. In Dallas (foto) en Madrid zijn inmiddels de eerste zieken geconstateerd.

    Ondanks waarschuwingen van onafhankelijke experts weigeren Amerika en Europa nog steeds een vliegverbod met West Afrika in te stellen. Inmiddels is in Madrid een tweede persoon besmet (4), en is een geïnfecteerde Noorse medewerkster van Artsen zonder Grenzen naar Oslo vervoerd (2). Peter Piot, de wetenschapper die in 1976 ebola ontdekte, zegt inmiddels voor een ‘onvoorstelbare tragedie’ te vrezen.

    Piot, internationaal AIDS-expert, werkte destijds in een laboratorium in Antwerpen toen een piloot hem een bloedstaaltje van een Belgische non bracht die in Zaïre een mysterieuze ziekte had opgelopen. Nu waarschuwt de huidige directeur van de London School of Hygiene and Tropical Medicine dat ‘het mij rond juni duidelijk werd dat deze uitbraak anders is. Ik begon me echt zorgen te maken.’

    WHO sloeg veel te laat alarm

    Tot dan toe waren uitbraken van ebola altijd beperkt geweest, zegt Piot. De Wereld Gezondheids Organisatie (WHO) sloeg desondanks veel te laat alarm, volgens hem deels omdat er in dat gedeelte van Afrika ‘niet de meest capabele mensen’ werken, maar ook vanwege forse bezuinigingen.

    Alles wat in Liberia en Sierra Leone verkeerd kon gaan, ging verkeerd, stelt Piot. Veel artsen waren deze landen ontvlucht vanwege de bloederige burgeroorlogen. Hierdoor was de gezondheidszorg ingestort. In 2010 waren er in heel Liberia nog maar 51 artsen overgebleven. Veel van hen zijn inmiddels aan ebola overleden.

    Een groot aantal mensen raakte geïnfecteerd door de slechte hygiënische omstandigheden en vanwege het gebruik om doden in hun geboorteplaatsen te verbranden. De langdurige transporten van dode, zeer besmettelijke lichamen zorgden ervoor dat de epidemie tegelijkertijd op verschillende plaatsen kon losbarsten.

    ‘Dreigende onvoorstelbare humanitaire catastrofe’

    Nu het virus ook grote steden zoals Monrovia en Freetown heeft bereikt, is het praktisch onmogelijk het nog te stoppen. ‘Daarom ben ik ook heel bezorgd om Nigeria, waar je de megasteden Lagos en Port Harcourt hebt. Als daar ebola komt en begint te verspreiden, zou dat een onvoorstelbare catastrofe zijn.’

    Het Westen moet heel snel gaan beseffen dat ‘dit niet zomaar een epidemie is, maar een humanitaire catastrofe… Deze epidemie kan complete regio’s destabiliseren. Ik kan alleen maar hopen dat we het onder controle krijgen. Ik had echt nooit kunnen denken dat het zo erg kon worden.’

    In Sierra Leone probeert men nu met een dagenlang uitgaansverbod de verspreiding van ebola te stoppen. ‘Dat is nogal middeleeuws, maar wat kun je anders? Ook al is het 2014, we hebben nauwelijks manieren om dit virus te bestrijden,’ zegt Piot.

    ‘Weinig gevaar voor Amerika en Europa’

    Hij is minder bang voor een grote uitbraak in Amerika en Europa, omdat die volgens hem snel onder controle zal worden gebracht. India loopt in zijn ogen een veel groter risico, omdat er slechts een paar in Afrika werkende besmette Indiërs terug naar hun land hoeven te keren om daar een ongekend drama te veroorzaken.

    Mutatie ‘apocalyptisch scenario’

    In een ‘apocalyptisch scenario’ muteert het virus en wordt het veel besmettelijker. Dat gevaar neemt toe naarmate steeds meer mensen worden besmet. Verspreiding via de lucht acht hij echter nog altijd ‘zeer onwaarschijnlijk’.

    Desondanks is iedere mutatie levensgevaarlijk, omdat het virus daardoor langer in leven blijft en dus ‘veel, veel meer mensen worden geïnfecteerd dan nu het geval is.’ Bijkomend probleem is de snel toenemende resistentie van bacteriën tegen antibiotica, wat overigens ook in het Westen speelt.

    Voorlopig is nog volkomen onduidelijk of experimentele medicijnen zoals Zmapp zullen gaan werken. Twee potentiële vaccins zullen binnenkort worden getest. Piot hoopt dat vaccinaties niet nodig zijn, maar sluit niet uit dat het de enige manier is om ebola te stoppen. (1)

    ‘False flag met biowapens’

    Voormalig CIA-medewerker Robert David Stelle waarschuwde op 18 september voor een false-flag aanval met biochemische wapens, waar ebola dan de schuld van zou worden gegeven. Ook sloot hij niet uit dat het virus door ‘Saudische martelaren’ en/of in Europa besmette ‘witte maagden’ naar de VS zou worden gebracht (3).

    Waarom is er nog steeds geen vliegverbod?

    Steeds meer mensen vragen zich af waarom Europa en Amerika geen totaal vliegverbod op West Afrika instellen nu in de VS (Thomas Eric Duncan in Dallas) en Spanje (Madrid) de eerste mensen ziek zijn geworden. Vooral het gegeven dat Duncan eenvoudig de scans en screenings op de luchthavens van Washington en Dallas/Fort Worth kon passeren, baart kritische waarnemers zorgen.

    ‘Barack Obama liegt, of hij is vreselijk nalatig als hij zegt dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het luchtverkeer uit Liberia, Guinea en Sierra Leone, omdat de screenings op de luchthavens zo goed zijn,’ schrijft Michael Snyder van The Economic Collapse blog. Een volkspetitie op Whitehouse.gov waarin zo’n vliegverbod wordt geëist heeft inmiddels meer dan 10.000 handtekeningen gekregen. (5) >>>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Wetenschapper-die-in-1976-ebola-ontdekte-vreest-onvoorstelbare-tragedie

    Like

   • Maria zegt:

    @peterselie1 opnieuw mijn grote respect voor uw fantastische info alleen: NOOIT OOIT ZELF COLLOIDAAL ZILVERWATER MAKEN NIET DOEN!!!! INDIEN ER NANODEELTJES ZOUT IN DAT WATER ZITTEN WANNEER JE DAT ZILVERWATER MAAKT KOMEN BEPAALDE IONODEELTJES VRIJ DIE GEVAARLIJK ZIJN VOOR JE LICHAAM, enkel door een erkende pharma die het wilt doen laten maken ik post hier hoe het gemaakt moet worden, AUB MENSEN NIET ZELF BEGINNEN MAKEN IS GEVAARLIJK , tot 1938 was zilverwater een geneesmiddel overal op aarde dag van vandaag wordt door de alternatieve geneeskunde dit nog steeds gebruikt, voor brandwondencentra zij werken met verbanden waar zilver is in verwerkt vanwege de doding van alle bacteriën enz… zilverwater MOET kleurloos zijn vanaf er een kleurtje aan dat water zit NIET INNEMEN!!!
    en idd omusla liegt dat die nog zwarter eruit gaat zien

    http://nl.wikipedia.org/wiki/Collo%C3%AFdaal_zilver

    deze info beschrijft alles en hoe collloïdaal water gemaakt moet worden

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Wetenschappers: Ook gezonde mensen kunnen ebola overbrengen

    Amerikaanse infectieziekten-experts bevestigen dat ebola ook door de lucht kan worden overgedragen

    Onvoorstelbaar onverantwoordelijk: wekelijks landen alleen al op Schiphol vele honderden passagiers uit de besmette West Afrikaanse landen. Ieder van hen vormt een potentieel levensgevaarlijk risico voor de volksgezondheid.

    De politiek en media in het Westen zien totaal over het hoofd dat diverse wetenschappelijke studies hebben bevestigd dat ebola ook door gezonde mensen kan worden overgebracht. Dat betekent dat als niet onmiddellijk het verkeer met de getroffen landen volledig wordt gestopt, de verspreiding van het virus over de hele wereld onmogelijk valt tegen te houden.

    Al in 2000 schreef de New York Times dat ‘het ebola-virus dat bij uitbraken in Afrika door hoge koorts en bloedingen tot doden heeft geleid, ook kan infecteren zonder de ziekte te veroorzaken. Dat is de uitkomst van een nieuw onderzoek door wetenschappers uit Afrika en Europa.’

    De studie werd gepubliceerd in het Britse medische vaktijdschrift The Lancet. De onderzoekers stelden vast dat het ebolavirus tot twee weken in het bloed van ‘asymptomatisch’ geïnfecteerde mensen kon overleven, nadat ze voor het eerst met besmette mensen in contact waren gekomen. Of het virus nog langer kan overleven, was niet bekend.

    ‘Beteugelen ziekte onmogelijk’ bij verspreiding via gezonde mensen

    ‘Als symptoomvrije overdragers een merkbaar infectiegevaar betekenen, zou het beteugelen praktisch volledig onmogelijk zijn,’ schreef dr. Alan G. Baxter. ‘Nu is het dringender dan ooit noodzakelijk de gezondheidspolitieke omgang te herbeoordelen, omdat wij tegenover één van de gevaarlijkste ons bekende virussen staan, aldus het onderzoeksteam van dr. Eric M. Leroy uit Franceville in Gabon. Daarnaast moet worden onderzocht hoe vaak gezonde overdragers de ziekte verder verspreiden.’

    Dat team in Gabon had 25 mensen onderzocht die in 1996 tijdens twee ebola uitbraken geen enkele symptomen van de ziekte hadden gekregen, ondanks het feit dat ze zonder bescherming met hun zieke familieleden bleven omgaan. Met behulp van een polymerase-kettingreactie lukte het dr. Leroy aanzienlijke hoeveelheden van het virus in hun bloed vast te stellen.

    Hoewel de wetenschappers enkel besmetting via geslachtsverkeer of bloedtransfusies noemden –en dus niet door de minste of geringste aanraking- hebben andere onderzoekers en overheden in het Westen meerdere malen verklaard dat eboladragers enkel andere mensen kunnen besmetten zodra ze zelf symptomen ontwikkelen. Die stelling blijkt dus niet te kloppen.

    Experts VS: Besmetting ebola ook via de lucht

    De conclusies van het team van dr. Leroy klinken extra zorgwekkend in het licht van de bevindingen van twee professoren van de Universiteit van Illinois in Chicago, beide landelijke experts op het gebied van infectieziekten. Zij publiceerden in mei van dit jaar een onderzoek waarin werd vastgesteld dat ebola ook door de lucht kan worden overgedragen.

    ‘Wij geloven dat er wetenschappelijke en epidemiologische bewijzen zijn dat het ebolavirus mogelijk door infecterende aerosol-deeltjes kan worden overgedragen, zowel in de buurt als op enige afstand van besmette patiënten,’ was hun conclusie. ‘Dat betekent dat medisch personeel geen gezichtsmaskers, maar ademmaskers moet dragen.’

    ‘Aerosolen zijn vloeistoffen of kleine deeltjes, die in de lucht zweven…. Belangrijk is dat met virussen geïnfecteerde lichaamsvloeistoffen vluchtig worden en ingeademd kunnen worden zodra een persoon zich in de buurt van een besmet iemand ophoudt, en dat een grote verscheidenheid van deeltjesgrootten geïnhaleerd en in het ademhalingssysteem gedeponeerd kunnen worden.’

    ‘Nadat wij er eerst aan twijfelden of ebola een per aerosol overdraagbare ziekte zou kunnen zijn, zijn wij er na een onderzoek van experimenten en epidemiologische gegevens thans van overtuigd dat dit een belangrijk bestanddeel van het overdragen van de ziekte zou kunnen zijn, vooral in een medische omgeving.’

    Braken, diarree, speeksel, bloed

    Lichaamsvloeistoffen zoals braaksel, diarree, bloed en speeksel kunnen in de onmiddellijke omgeving van een besmet persoon eveneens luchtdeeltjes afgeven, die door anderen kunnen worden ingeademd. Dit werd al in 1995 bij een uitbraak in de Democratische Republiek Congo vastgesteld. Zowel bij braken als bij het doorspoelen van diarree door de wc worden deeltjes in de lucht afgegeven, die virussen kunnen bevatten.

    Besmetting door ademhaling

    Twee apen stierven nadat hun gezicht zich binnen ademafstand van een met ebola besmette andere aap kwam. Conclusie: ook door ademen uitgestoten deeltjes kunnen het virus op anderen overbrengen. Tevens werd ebola zonder direct contact van varkens op andere varkens en andere niet-menselijke primaten overgedragen. Ook personen zonder bekend direct contact met ebolapatiënten of hun vloeistoffen bleken te kunnen worden besmet.

    Dat betekent dat mensen nu al door ebola in zijn huidige vorm via luchtdeeltjes door anderen kunnen worden geïnfecteerd. Bovendien waarschuwde de ontdekker van ebola, dr. Peter Piot, afgelopen week dat het virus muteert, waardoor het op ieder moment nog besmettelijker kan worden.

    Biowapen in handen van terroristen

    De Washington Post schrijft dat terroristen ebola zelfs als biowapen kunnen inzetten. De kans daarop neemt toe naarmate de epidemie langer duurt (2). Begin september schreven we dat op een in Syrië buitgemaakte laptop, behorende tot een ISIS-jihadist uit Tunesië die scheikunde en biologie had gestudeerd, plannen werden aangetroffen voor het gebruik van biologische massavernietigingswapens tegen de Europese en Amerikaanse bevolking.

    ‘Marshallplan om ebola te stoppen’

    ‘Om deze ziekte te stoppen, hebben we een inspanning nodig die vergelijkbaar is met de Tweede Wereldoorlog, het Marshallplan of de reis naar de Maan,’ schrijft de redactie van het onafhankelijke Duitse KOPP-online. ‘Deze pest van de nieuwe tijd moet worden ingedamd en uitgeroeid.’

    Alleen volledig stopzetten al het verkeer is afdoende

    De enige manier waarop het Westen, Europa en dus ook Nederland de eigen bevolking afdoende kan beschermen, is het volledig stopzetten van al het verkeer met West Afrika, en het gezamenlijk met andere regeringen hermetisch afsluiten van de getroffen landen voor de rest van de wereld. Het huidige beleid, dat toestaat dat wekelijks nog steeds vele honderden passagiers uit de besmette landen op Schiphol kunnen arriveren, zou anders wel eens de ernstigste politieke nalatigheid ooit kunnen blijken te zijn, en de meest verschrikkelijke gevolgen kunnen hebben. >>>

    http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/10/Wetenschappers-Ook-gezonde-mensen-kunnen-ebola-overbrengen

    Like

   • Dat weten overheden ook,net zo goed!Maar aangezien de grenzen wagenwijd openblijven en vliegverkeer niet stilgelegd,schijnt het juist de bedoeling te zijn!

    Liked by 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    In mijn achterhoofd heb ik óók zo’n idee Yvonne. Een Franse generaal zei eens in de eerste wereld oorlog tegen zijn manschappen: jullie kunnen niet eeuwig blijven leven.

    Like

  • Benesha zegt:

   Het is echter een feit dat de VS oorlogsmachine al decennia lang virussen probeert te wapenen om ze dodelijker te maken. Ebola zal wel muteren in het wild. Maar in al die jaren was het een dodelijk maar niet zo besmettelijk virus. Het feit dat het nu plots zeer besmettelijk is en bepaalde wereldbefaamde virologen werkelijk doemscenario’s spuien is heel vreemd. Misschien een natuurlijke mutatie maar in het geval van ebola kan je op zijn minst grote twijfels hebben over deze stelling. Zeker omdat een team Amerikaanse virologen van het leger en geassocieerde instituten net op dat moment in Liberia aan het prullen was.

   Like

   • Leo zegt:

    @ peterselie:

    helemaal juist, het SARS virus dat ontwikkeld is in Erasmus Rotterdam is ontwikkeld in opdracht van Amerika.

    Amerika heeft een verdrag ondertekend op het verbod van het MAKEN van biologische wapens, er verder aan knutselen is een ander zaak.

    Het virus Nhn7 / SARS is door Nederland, middels een exportvergunning van het Ministerie van buitenlandse zaken. naar Amerika geexporteerd.

    Te vermelden valt nog dat de Rotterdamse virologen beide bezoekers zijn van de Bilderberg conferenties.

    Vragen ?? Geen vragen !!

    Like

   • De vraag stellen is hem beantwoorden!

    Like

  • Willie zegt:

   Die virussen van nu worden gewoon in een labo gekweekt om ons idd uit te roeien

   Like

   • Maria zegt:

    @benesha ebola is GEEN mutatie

    Op dezelfde dag dat het farmaceutische bedrijf GlaxoSmithKline een boete krijgt van 490 miljoen Dollar van de Chinese autoriteiten voor het leiden van een illegaal omkoopsysteem in dat land, wordt er door de media bekend gemaakt dat er een testcampagne wordt gestart met mensen voor een Ebola vaccin.

    En raadt eens welk bedrijf dit vaccin gaat produceren wanneer dit er doorheen wordt gedrukt en “goedgekeurd”? Hetzelfde bedrijf dat ook heeft toegegeven dat ze in Amerika een omvangrijk crimineel omkoopnetwerk hebben waarbij regelmatig geld werd overgemaakt naar meer dan 40.000 artsen die vervolgens gevaarlijke “medicijnen” voorschrijven aan hun patiënten.

    Dat is hetzelfde beboette bedrijf, GlaxoSmithKline, dat nu 60 “vrijwilligers” gaat injecteren met een experimenteel Ebola vaccin.

    Normaal gesproken zijn er jaren van testen met mensen nodig voordat een vaccin wordt goedgekeurd voor gebruik. Van dit alles is nu geen sprake want vanwege de oncontroleerbare Ebola uitbraak in West Afrika wordt dit experimentele vaccin er met onvoorstelbare snelheid doorheen gedrukt.

    Dat is verbazingwekkend omdat het onmogelijk is.

    Iedere viroloog die met vaccins werkt kan uitleggen dat het proces tussen het vaststellen van een infectie door een nieuw type virus en het produceren van een vaccin dat klaar is om op mensen getest te worden, veel langer in beslag neemt dan een paar weken. Klaarblijkelijk moeten we nu allemaal geloven dat er een wetenschappelijk wonder heeft plaatsgevonden, waardoor de farmaceutische industrie erin is geslaagd met het zwaaien van een toverstaf om een vaccin te maken dat geschikt is om op mensen uit te testen.

    Wat natuurlijk veel waarschijnlijker is, is dat in plaats van met de toverstaf we hier te maken hebben met een lang van te voren bedacht script.

    De Ebola uitbraak, de internationale vraag naar hulp, de steeds luider wordende roep om een vaccin en dan nu ineens als vanuit het niets een vaccin dat klaar is om op mensen te worden getest.

    Het plot wordt steeds interessanter omdat de Amerikaanse overheid “toevallig” vier jaar geleden een patent heeft aangevraagd op Ebola

    Like

  • Tempelier. zegt:

   Toch heel knap om met zoveel mutaties een werkend vaccin te maken ? Verder geloof ik wel dat het oorspronkelijke virus bij apen voor kwam en door het eten daar van men ziek werd. Dan moeten er toch ook mensen zijn geweest die dit overleefd hebben, anders geen mutaties, als enkel van aap op mens en van mens op mens. Toch is het mogelijk dat men vanuit het “stamvirus “is gaan experimenteren en mutaties zelf gecreëerd heeft.

   Like

  • Maria zegt:

   domme domme lichpint, ik zit zelf in de medische wereld! jij baseert je op geruchten en een boek ik werk in de medische wereld!

   Like

   • Maria zegt:

    het enige wat klopt is dat idd van apen bepaalde virussen kwamen in Afrika, door in een laboratorium te knoeien met de DNA genetisch te manipuleren hebben ze die ebola tot verschillende varianten gemaakt, en mijn best Lichtpint hoe blind en dom kan je zijn man??? is het patent niet duidelijk? Maar ja dan moet je wel engels kunnen lezen en begrijpen, de VS Government HEEFT het onder patent kunnen zetten omdat ze moluculaire structuur en DNA hebben veranderd van dat ebola virus… Man je bent een troll want indien u de moeite zou nemen om dat patent te lezen dan vallen de schellen van je ogen, het feit alleen als dat je hier als een waanzinnige gek blijft verklaren dat het niet waar is dat de VS een patent erop heeft illustreert hoe dom jij bent en je een troll bent!
    Je hebt databanken van patenten staat het netjes in hoor dat de VS eigenaar is van ALLE VARIANTEN VAN HET EBOLA VIRUS

    Like

   • Luchtpint zegt:

    In de medische wereld ? Als verpleegster zeker ! Hahahahaha !

    Like

   • Willie zegt:

    Maria , klein lichtpuntje zou zelfs de chemtrails complot theorie noemen ,zegt me genoeg over zn (haar) instelling : gelooft alles wat de overheid zegt ,die zijn brave mensen die nooit iemand kwaad zouden doen ,een ontkenner dus ,als die al niet betaald wordt door de overheid om hier de boel op elkaar te komen zetten

    Like

   • Maar daar kijken wij wel door heen,Willie!

    Like

   • Maria zegt:

    Inderdaad Willie als ik nu herlees hoe de ontkenners reageren met zo’n agressie en mij dan een verpleegster noemen, hahahahahaha lig krom van het lachen nu…
    Elkeen heeft een pc en internet, alles kan je verifiëren, maar de agressieve ontkenners doen dat niet lezen ook niet wat je post, vinden het normaal dat de blanken praktisch onvruchtbaar zijn want heel veel moeten via IVF of hormonen behandelingen zwanger geraken, zoveel kinderen worden nu geboren met autisme astma ziekten die in mijn jeugd er niet waren, in mijn jeugd waren alle kinderen gezond, dan het feit dat nu 1 op 2 kanker krijgt in het westen vinden zij ook normaal, zij vinden ook normaal dat voeding genetisch gemanipuleerd word GGO de DNA veranderen van fruit en groenten enz…
    Mosanto is voor hen ook fantasie, pfff weet ge indien die mensen op een normale manier zouden reageren dat ze het er niet mee eens zijn tja dan is dat zo… maar zoals je terecht aanhaalt mss zijn het inderdaad overheidstrollen die de boel op stelten komen zetten want het verbaasd me echt met welke agressie die reageren de goetemensch reageert ook zo… Mij niet gelaten ieder zijn mening, psychologisch haal ik de aard van de mens er uit hoor aan de hand hoe en wat ze schrijven 🙂

    Like

   • Not a real Doctor zegt:

    Als je in de medische wereld werkte zoals je claimt dat je doet – en ik durf een MBO-2 verzorgende dat niet te noemen – dan zou je je op zijn minst realiseren dat het “het DNA” en niet “de DNA” is. Om daarna nog eens moleculen te spellen met een ‘u’ in plaats van een ‘e’ en vervolgens ’s werelds meest kromme zinnen te creeëren is knullig op zijn hoogst.

    Tevens zou je je dan ook wel realiseren dat DNA-structuur niets te maken heeft met het Ebola-virus, vooral gezien deze een RNA-structuur heeft. Moeilijk om dan met DNA te gaan knoeien, toch?

    Maar ik weet het goed gemaakt, bonusronde. Voor de koelkast: Beschrijf de citroenzuurcyclus.

    Te moeilijk? Beschrijf de loopbaan van bilirubine, inclusief waar deze stof van gemaakt wordt.

    Moet niet al te moeilijk zijn, toch?

    Like

   • Maria zegt:

    @not a real dokter

    indien u gevolgd zou hebben ooit op de site is nederlands NIET mijn moedertaal en ben ik in het engels geschoold, excuseer dat ik hier buis in het groot nederlands dictee!!!!
    ondertussen zijn we weken en dagen verder en wat stellen we vast??? Dat overal langzaam op aarde een ebola slachtoffer valt binnenkort indien die ebola in contact komt met de griepvirus en DAN GAAT MUTEREN wel dan heeft de planeet een héél groot probleem want dan is ebola airborne!!!! ondertussen afrika min 10-15000 geinfecteerden wat ze weten?? blijven vliegtuigen maar vliegen op die landen??? en U vind dat normaal toen er vogelgriep was varkenspest weet ik wat werden al die dieren uitgeroeid VERBOD TRANSPPORT om de mens niet te besmetten eventueel maar ebola onder PATENT van de VS Government tja dat mag de planeet rondgaan, how blind can you be man???

    Like

  • windwens zegt:

   Dat nog niet al die apen het lootje hebben gelegd in het dierenrijk, als je alles moet geloven zijn de apen overal de oorzaak van Ebola, AIDS als apen dit bij zich dragen waarom is dit soort dier dan nog niet uitgestorven ze krijgen geen AIDS remmers en ze kunnen hun doden niet begraven. Heb hier toch wel zo mijn bedenkingen over

   Like

 8. Jack zegt:

  Dit is gewoon biologische oorlogsvoering.

  Like

 9. ron zegt:

  Moslims willen er zich mee infecteren en zich verspreiden.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Nog niet eens onmogelijk ook, aangezien ze mentaal compleet met de dood in hun zak lopen. Zij dood, iedereen dood, zullen ze denken en of je die 72 maagden nu op de ene of op de andere manier verdient……
   Mark my words: Straks hoor je nog van moslim “moeders”, die hun kinderen ermee infecteren……

   Like

 10. windwens zegt:

  Geweldig weer, en onze fijne regering doet er vrijwillig aan mee om onze maatschappij straks op te zadelen met een probleem dat zijn weerga niet ken. Ons dichtbevolkte land kan wel een pandemietje gebruiken zal Edith Schippers gedacht hebben wat een trol. Ik zou maar vast bleekwater gaan inslaan!!!

  http://www.nursing.nl/Verpleegkundigen/Nieuws/2014/10/Minister-Help-verpleegkundigen-naar-ebola-gebied-1612921W/

  Like

  • windwens zegt:

   Nu wordt ook nog eens de jongens en meisjes van het leger er heen gezonden dat is of ontslag nemen om met je leven gaan spelen tegen een vijand die je niet kan verslaan omdat 1 druppel vocht genoeg is. Walgelijke regering moet er weer gekort worden op defensie of hoe zit het? Alles wat deze regering doet is tegenstrijdig dingen leger moet uitbreiden maar we sturen ze wel naar een ziekte gebied, waarom daar heen??

   Like

 11. Jade zegt:

  Ik ben het wel met Maria eens.
  Er wordt te veel gesleept met die ebola-patienten.
  Waarschijnlijk een poging van de elite om ons
  zo spoedig mogelijk allemaal over de kling te jagen.
  Die VS patient heeft ook nog losgelopen in Brussel.
  Hopelijk is hij ook nog even binnen gewipt bij de EU-boys…
  http://www.standaard.be/cnt/dmf20140930_01297167

  Like

  • Maria zegt:

   klopt Jade, welke krankzinnigheid is dat dat er nog steeds mensen over en weer kunnen reizen van die getroffen gebieden naar overal op aarde, heel Afrika zou onder quarantaine moeten staan en die fucking VS die zijn personeel aldaar terughaalde en genas van ebola zou in een normale wereld nu in die getroffen landen zitten en de mensen die vaccinatie toedienen, pas wanneer iedere afrikaan daar gevaccineerd is en er geen zieken meer zijn kan die quarantaine opgeheven worden… en het ergste van al die bootvluchtelingen sorry daar zal ebola mee naar Europa meekomen, ik begrijp zowiezo niet waarom ze die bootvluchtelingen niet aan boord pakken richting Afrika en hen daar terug droppen waar ze thuis horen, want moeten wij dan gans de wereld hier asiel geven onderhouden en dan zelf ten onder gaan????… er is echt een genocide bezig op het blanke ras,
   ik vervloek die politiek correcte socialisten en rest politiek, maak mij geen zorgen want is kwestie van tijd en rennen lopen gillend zullen ze moeten proberen weg te geraken van de toorn van ons…. hihihi ver zullen ze niet geraken…

   Like

 12. Leo zegt:

  “Ebola virus “is gewoon een schuilnaam voor: BILDERBERG GRIEP.

  Een geselecteerde ” elite” groep van de 666 familie is reeds gevaccineerd hiervoor.

  Like

 13. Alwine zegt:

  Maria heeft gelijk!
  Ik ben iemand die in de NWO gelooft, en google hier maar eens op, The Georgia Guide Stones
  De wereld bevolking moet met ruim 80% uitgeroeid worden, en daar zijn ze aardig mee bezig, ook met de chemtrail wereldwijd.

  http://vigilantcitizen.com/sinistersites/sinister-sites-the-georgia-guidestones/

  Like

  • Maria zegt:

   klopt ze hebben recent een nieuwe tekst en datum als een dief in de nacht op die stones gezet 2014 datum…
   Wat ben ik blij dat ik hier met verstandige mensen heb te maken 😀
   vreselijk hoe sommigen gewoonweg doof stom blind opzettelijk willen blijven desondanks alle bewijzen, dat patent van de VS Government is het ultieme bewijs, welke regering patenteert een dodelijk virus nu????????? Welke regering bouwt FEMA concentratiekampen, miljoenen doodskisten liggen daar klaar en er staan ovens waar tot honderden lijken in die doodskistenin 1x kunnen worden verbrand DE ILLUMINATIE godverdekke om nog voor ze de mensheid uitroeien miljarden kunnen verdienen, waarom denk je dat ze de DNA van de mens volledig in kaart hebben gebracht die fucking pharma??? Om vaccins te maken op maat en bepaalde bevolking groepen die het vaccin krijgen zal voor niets zijn omdat via hun DNA het vaccin niet zal helpen…
   FEMA kampen:

   de doodskisten voor die kampen:

   Like

   • Maria zegt:

    bekijk de eerste you tube link ALLE AMERIKAANSE ZENDERS waarschuwen de bevolking Obama zal overgaan tot het uitmoorden van zijn eigen volk!!!!! alle tis niet zijn volk hij is ne moslim, de Christenen zullen uitgemoord worden

    Like

   • Willie zegt:

    Vergeet de GUILLOTINES niet Maria

    Like

  • Maria zegt:

   Inderdaad Alwine stiekem als een dief in de nacht hebben ze op die Stones een datum recent toegevoegd “2014”

   Laat mij u kennismaken met de amerikaanse pers allemaal van FOX ABC CNN toe waarschuwen ze de Amerikanen nu dat Omusla de Amerikanen wilt ombrengen in FEMAkampen wilt steken na infecteren met ebola… jaren hebben die idiote Amerikanen hun kop int zand gestoken die martial law is van kracht nu…
   De Amerikanen hebben zelf die moslim verkozen een satan zonder geboorteakte geboren in Kenia, opgegroeid in Indonesia onder moslim religie, ZE WISTEN HET IN DE VS!!!!!!! IEDEREEN WIST HET maar dan iedereen in die klote VS !!!! en toch stemmen op den ANTICHRIST!!!

   maar omusla moest en zou president worden, dat laf volk Amerikanen heeft Israël al verraden sinds WOII want ze wisten dat er miljoenen Joden in vergast werden maar GEEN 1 AMERIKAAN MOVEDE EROVER!!! de Illuminatie in de VS zijn Joodse families ALLEMAAL DIE HUN EIGEN VOLK LEKKER LIET VERGASSEN ONDER HITLER IN CONCENTRATIEKAMPEN nee lekker allen zichzelf verrijkt aan de oorlog dan de held komen uithangen om dan Marshall plan te installeren op aarde op totale macht te hebben over jan en alleman op aarde, opnieuw GEEN 1 amerikaan die movede en wat blijkt nu? Ze hebben hun eigen concentratie FEMA kampen gebouwd om de Christenen erin te steken en om te brengen ook de ebola geïnfecteerden binnenkort en iedereen die in de weg staan van de government! waarom hebben de Amerikanen nooit niets ondernomen? En Vergeet de resolutie van strassbourg niet waar letterlijk Israel opnieuw door de VS verraden en verkocht is geweest voor OIL! omdat geld belangrijker was en nu is het time bekijk maar

   HET SCENARIO van de VS Illuminatie:

   (ik had hier een al een bericht willen over posten maar mijn pc chrashte dus excuses dat het dubbel is het bericht en anders )

   Like

 14. Maria zegt:

  dit staat de Amerikanen te wachten! ons ook hoor binnenkort

  http://www.thesurvivalistblog.net/fema-camp-locations-2014/

  Like

 15. Pilgrim zegt:

  Volgens mij inderdaad een complotwaan, zoals vele. Wat ik bijvoorbeeld vreemd vind is die openlijke patentering. Als de US-overheid echt een virus als geheim wapen ontwikkeld heeft zullen ze dat toch zoveel mogelijk geheim proberen te houden en dat doe je niet met een patent die iedereen kan vinden. En zelfs als zou het virus gefabriceerd zijn – wat ik onwaarschijnlijk acht – of genetisch gemanipuleerd dan kan de uitbraak nog steeds een ongeluk zijn of gewoon een natuurlijke oorzaak hebben omdat er al zo’n virus in de natuur bestond.

  Like

  • Maria zegt:

   als je een patent octrooi, Trade Mark aanvraagt ed wordt dat geregistreerd in databanken is een verplichting die publicatie zodat geweten is wie de Intellectuele eigenaar van het gepatenteerde goed is, dit is om te voorkomen en te bewijzen dat het je eigendom is.
   Dus is het zeer makkelijk voor degenen die dit kennen om gewoon via die databanken die openlijk zijn voor IEDEREEN, want zo kan je zelf checken wanneer je iets wilt patenteren Trade Marken ed of het kan en niet reeds iemand anders zijn eigendom is

   Like

   • Maria zegt:

    vergat erbij te schrijven : dit is om te voorkomen dat iemand anders met je uitvinding kan gaan lopen! Daarom zijn ALLE publicaties van patenten octrooien en Trade Mark openbaar voor iedereen, in het geheim kan je dat niet doen want dan bestaat het patent niet en kan ik morgen gerust wanneer ik begin te klooien met Ebola en er een eigen variant van maak patenteren want er is dan geen bewijs indien het geheim is gepatenteerd wat niet bestaat en onmogelijk is!

    Like

 16. Sylvia Groot zegt:

  Wellicht kan iemand met een bijl naar dat monument van de Georgia Guide Stones gaan.
  Als een beginnetje.

  Like

 17. treintrien zegt:

  Er was toch een uitbraak van Ebola in Reston, Virginia, USA? 1989?
  Dat bleek weer anders te zijn als het ‘originele’ Ebola-virus en is later min of meer vernoemd naar de stad als Reston-virus. Het is de enige van de vijf soorten ebola die niet schadelijk is voor mensen.
  Ben even aan het struinen geweest en kwam dit tegen:
  http://www.usatoday.com/story/news/nation/2014/08/10/ebola-1989-outbreak/13860929/

  Dus er is ongeveer twintig jaar al tijd geweest om dat virus te bestuderen, om de verschillen eens goed te bekijken. De ziekte staat op de lijst van Select agents, dat wil zeggen stoffen die gebruikt kunnen worden voor biologische oorlogsvoering. Ebola is minder geschikt omdat het in de open lucht niet lang kan overleven. Omdat het op die lijst staat mag bijna niemand er onderzoek naar doen of het in bezit hebben.

  Ik zie dit meer als een voorbeeld van de ‘shock-doctrine’ van Milton Friedman.
  Recent voorbeeld de Tsunami: alle visserdorpjes zijn toen bij de kust weggehaald wegens te gevaarlijk… en nu liggen er overal resorts met kamers van $500/nacht.
  Die economische groep is net een troep hyena’s. Er is nu best een beetje paniek over die Ebola, dus spring je er nú in met testen, die je normaal niet mag doen. En er is maar een heel kleine groep die dat onderzoek uberhaupt heeft kunnen doen. Dús is er heel veel geld mee gemoeid. En voila 🙂 veel geld is altijd stront aan de knikker. Toch?

  Als ik het nou goed begrijp zijn ze ook bezig met combinatiebehandelingen van ‘normaal’ geteste medicijnen. (oa antigriepspul en hartritmestoornismedicijnen ) Lijkt me vooralsnog een stuk veiliger.

  De WHO is nog in conflict:
  is het nou niet eerlijk dat we medicijnen eerst in het westen uitproberen, of is het nou juist oneerlijk als we dat in Afrika doen?
  Als een dokter tegen mij zegt dat hij eigenlijk niks kan doen, maar wel iets experimenteels kan proberen, dan snap ik dat dat een zeker risico inhoudt. En zeker in de ontwikkelingsfase van een medicijn.
  Het is maar de vraag of dat in Afrika ook zo is. (Nog) Lager opleidingsniveau, misschien nog een taalprobleem met zo’n buitenlandse arts zonder grenzen, ik noem maar twee oorzaken.
  Dat zou je ook onethisch kunnen noemen.

  Aan de andere kant worden de Afrikanen altijd het laatste geholpen, als we alles hier ’t eerst uitproberen.
  Duivels dilemma, eigenlijk.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Reston is een virus geïmporteerd in een lab in Reston, Virginia, uit de import van apen voor labtesten. Deze apen kwamen hoofdzakelijk uit de Filippijnen !! en was idd enkel dodelijk voor de betrokken apen zelf. Desondanks was het toch gerelateerd aan andere Ebola virussen ! (Die grosso modo allemaal uit Afrika lijken te komen, althans op het eerste zicht) In Afrika kunnen o.a. chimpansees en ook gorilla’s doodgaan aan Ebola, in de Filippijnen daarentegen heb je die soorten niet !

   Een beter bewijs voor mutaties in het wild van het Ebola virus is nauwelijks te bedenken. Sommige wetenschappers hebben de theorie geopperd dat de verspreiding van Ebola-varianten over ten minste 2 continenten (want daar lijkt het op) erop zou duiden dat het virus zeer oud moet zijn en al bestaat sinds het aardoppervlak nog één aaneengesloten continent was en sindsdien in verschillende varianten is geëvolueerd !!

   Wat we nu zien gebeuren in West-Afrika is van dezelfde orde: het Ebola virus heeft nogmaals een mutatie in het wild ondergaan in een zone waar men vooral oerwouden heeft en bushmeat vreet, en kan in tegenstelling tot de grotere landen in het verleden zich veel langer verspreiden onder mensen wegens een hogere bevolkingsdichtheid, plus het feit dat vooral Liberia en Sierra Leone een kleinere landoppervlakte hebben, wat mensen in quarantaine plaatsen veel minder vanzelfsprekend maakt. (in tegenstelling tot bijvoorbeeld ver afgelegen missieposten in het oerwoud rond Yambuku [Zaire 1976] of afgelegen dorpen in open plaatsen in het oerwoud [zoals tijdens de meeste andere uitbraken])

   Wie echt gelooft dat de regering van de VS dit virus daar geplant heeft denkt schijnbaar:
   1) dat het virus makkelijk in de hand te houden is en makkelijk technisch kan verspreid worden zonder enig risico voor diegene die het gebruikt
   2) dat deze uitbraak een strategisch of geopolitiek doel dient

   Als het over 1) en 2) gaat, dan lijkt het me logischer dat de VS met zo’n virus bijvoorbeeld de omgeving van nucleaire installaties in bv. Iran of Noord-Korea gaan bestoken, en niet bv. landen als Guinée, Liberia of Sierra Leone, die geen enkele bedreiging vormen op wereldschaal of voor de Amerikaanse belangen of die van andere landen.

   Nu gaan er waarschijnlijk samenzweringstheoretici zijn die gaan zeggen “Om zeker te stellen dat zoiets werkt kan de regering dit natuurlijk ook eerst gaan testen in het wild in een ander land vooraleer het gericht tegen bepaalde landen wordt gebruikt om eerst te zien wat het effect daarvan is.” De vraag is wat daar de bedoeling van zou moeten zijn in een geglobaliseerde wereld, als we aannemen dat er mensen van honderden verschillende nationaliteiten in de VS wonen en die met druk luchtverkeer bv. regelmatig hun familie zouden gaan bezoeken in Afrika. Uiteindelijk komt zoiets als een boemerang terug in de Amerikanen hun gezicht. D.w.z. als die theorie werkelijkheid zou zijn.

   Nu heb ik geen hoge pet op van Amerikanen als het over hun dommige buitenland politiek gaat in het MO of mbt Pakistan e.d., maar een virus loslaten op een bevolking als voorbereidende test voor het grotere werk tegen landen als Iran of Noord-Korea zonder de risico’s vooraf in te schatten (terwijl dat virus al jaren lang wordt bestudeerd in labs), zoiets lijkt me echt wel onwaarschijnlijk idioot dat een land dat zou wagen, gezien de implicaties voor dat land zelf en de geglobaliseerde economie e.d.

   Anderzijds zijn er dus wel degelijk mensen die dat echt willen geloven. Die zijn al even idioot: dit gaat over een veel voorkomend natuurlijk fenomeen. Het helpt dus niet om een beter begrip te krijgen van wat we hiermee moeten doen door er andere oorzaken aan toe te schrijven. Er zijn Afrikanen die beweren dat die onderzoeksteams de mensen zelf komen vergiftigen met Ebola, en toch zijn er mensen in het Westen die ZELF beweren dat het om een samenzwering gaat terwijl ze die “dommige” Afrikanen een sneer geven voor hun eigen belachelijke samenzweringstheorie !

   Like

   • Maria zegt:

    jij bent echt bangelijk! ten eerste ben je zwaar misgeïnformeerd, ten tweede bent u geen wetenschapper, ten derde zit je niet in de medische wereld, en ten vierde heeft u niets gelezen van de linken… voila aub

    Ebola: de zwarte operatie in de gehersenspoelde wereld
    en
    Waarom heeft de Amerikaanse regering in 2009 het ebola-virus gepatenteerd?

    3 augustus 2014,
    Laat mensen een plaatje van een virus zien, vertel ze wat het is en wat de gevolgen zijn en de mensen geloven het meteen. Ze weten eigenlijk niets. Maar ze geloven het direct.

    De massale campagne om mensen te laten geloven dat het ebola-virus op ieder moment kan toeslaan, zelfs na de minste aanraking met een besmette patiënt, is een enorm succes.

    De hysterie heeft toegeslagen. Mensen kijken daarom niet echt naar Liberia, Sierra Leone en Guinee, drie Afrikaanse landen waar armoede en ziekte voor de overgrote meerderheid van het volk onderdeel zijn van het dagelijkse leven.

    De commandostructuur in die gebieden heeft maar één doel: de problemen in hun land niet oplossen.

    Hun regeringen reinigen de vervuilde watersystemen niet, gestolen land wordt niet teruggeven aan de mensen, zodat ze zelf weer gezond voedsel kunnen verbouwen. De overbevolking wordt niet opgelost, er worden geen sanitaire basisvoorzieningen geïnstalleerd, het immuunsysteem kan niet worden versterkt zodat het virussen kan afweren.

    Geef de mensen geen macht, want dan zouden ze de landelijke politici en internationale zakelijke lui aan de macht afzetten.

    Om de problemen van de mensen te laten bestaan is een cover story noodzakelijk. Een afleiding die de machtsstructuur ontheft van alle blaam.

    Het ebola-virus als dekmantel

    Het gaat dus allemaal om een virus. Een duivels virus. Een “vreemdeling” waarvoor je heel angstig moet zijn. Zie, bijvoorbeeld het artikel van 27 maart van Reuter “Beware of bats: Guinea issues bushmeat warning after Ebola outbreak” [1].

    Alleen het virus is belangrijk. Denk niet aan het feit, dat uit een studie door 15 apothekers en 5 ziekenhuizen in Sierra Leone blijkt dat decennia een wijdverspreid en ongepast gebruik van beta-lactam antibiotica heeft plaatsgevonden. Hele giftige middelen. Een van de effecten is: excessief bloeden. Wat ook een eng “ebola” symptoom is. (J Clin Microbiol, July 2013, 51(7), 2435-2438), and Annals of Internal Medicine Dec. 1986, “Potential for bleeding with the new beta-lactam antibiotics” [2]).

    Denk niet aan het feit, dat de pesticide-industrie berucht is voor het verkopen van verboden giftige pesticiden [3] aan Afrika. Een van de gevolgen? Juist, symptomen van excessief bloeden.

    Nee, het gaat nu alleen over het enorm gevaarlijke ebola-virus.

    Denk niet aan het feit dat diarree een groot probleem is, de grootste doodsoorzaak in de Derde Wereld. Er worden elektrolyten onttrokken aan het lichaam en de baby’s, kinderen en volwassenen sterven.

    Iedere dokter met een beetje verstand zou elektrolyten toevoegen met behulp van supplementen. Maar, nee. Men denkt als volgt: de diarree wordt veroorzaakt door virussen of bacteriën in de spijsvertering. Daarom moeten we grote hoeveelheden antibiotica uitdelen.

    De antibiotica “geneesmiddelen” doden niet alleen de negatieve bacteriën, ook de noodzakelijke nuttige. De patiënt kan geen voedingsstoffen meer opnemen en gaat dood. Ook bloedingen kunnen hierdoor worden veroorzaakt. Maar nee, alle bloedingen hebben alleen te maken met het ebola-virus (Don’t think about anything else) [4].

    Denk niet aan het feit, dat vaccinaties tegen adenovirussen, die in Liberië en Guinea zijn uitgedeeld (according to vaccines.gov) [5], tot de volgende nadelige symptomen kan leiden: bloed in de urine, stoelgang en diarree.

    Reporter Charles Yates heeft een schandaal ontdekt in Liberia rondom de Firestone Rubber Plantation [6]—het dumpen van chemisch afval in vervuild water. Huidklachten ontstonden. Dezelfde huiduitslag die ebola kenmerkt. En diarree. Ook een van de ebola symptomen.

    De Coca-Cola fabriek in Liberia heeft heel giftige zwarte vloeistof laten lekken in het milieu. De dieren stierven.

    Chronische ondervoeding, een conditie die veel voorkomt in Liberia, Sierra Leone en Guinea, is de belangrijkste oorzaak van afweertekort en een gebrek aan T-cellen.

    Zie je het voor je?

    Geef het virus de schuld.

    Laat de corporaties en regeringen ongemoeid.

    Lees verder onder de noten over het Ebola patent en de vaccinmythe

    Ebola Victim On The Run In West Africa Capital [7]
    Ebola ‘moving faster than efforts to control it’: WHO warn virus could spread to other countries causing ‘catastrophic’ loss of life [8]
    EU on high alert as Germany agrees to accept Ebola patients [9]
    Ebola outbreak: Western drugs firms have not tried to find vaccine ‘because virus only affects Africans’ [10]
    What are US biowar researchers doing in the Ebola zone? [11]

    Article printed from Prison Planet.com: http://www.prisonplanet.com
    door Jon Rappoport van Prison Planet.com

    Bron: http://www.prisonplanet.com/ebola-covert-op-in-a-hypnotized-world.html

    Noten:

    [1] “Beware of bats: Guinea issues bushmeat warning after Ebola outbreak”: http://www.reuters.com/article/2014/03/27/us-ebola-bushmeat-idUSBREA2Q19N20140327
    [2] “Potential for bleeding with the new beta-lactam antibiotics”: http://annals.org/article.aspx?articleid=700971
    [3] banned toxic pesticides: http://jonrappoport.wordpress.com/2014/02/28/covert-chemical-warfarea-time-bomb-in-the-ukraine/
    [4] Don’t think about anything else: https://jonrappoport.wordpress.com/2012/06/09/germ-theory-and-depopulation/
    [5] according to vaccines.gov: http://www.vaccines.gov/basics/safety/side_effects/#adenovirus
    [6] Reporter Charles Yates uncovered a scandal in Liberia centering around the Firestone Rubber Plantation: http://www.jhr.ca/success/2009/10/pollution-from-a-rubber-plantation-causes-severe-disease-in-liberia/
    [7] Ebola Victim On The Run In West Africa Capital: http://www.prisonplanet.com/ebola-victim-on-the-run-in-west-africa-capital.html
    [8] Ebola ‘moving faster than efforts to control it’: WHO warn virus could spread to other countries causing ‘catastrophic’ loss of life: http://www.prisonplanet.com/ebola-moving-faster-than-efforts-to-control-it-who-warn-virus-could-spread-to-other-countries-causing-catastrophic-loss-of-life.html
    [9] EU on high alert as Germany agrees to accept Ebola patients: http://www.prisonplanet.com/eu-on-high-alert-as-germany-agrees-to-accept-ebola-patients.html [10] Ebola outbreak: Western drugs firms have not tried to find vaccine ‘because virus only affects Africans’: http://www.prisonplanet.com/ebola-outbreak-western-drugs-firms-have-not-tried-to-find-vaccine-because-virus-only-affects-africans.html
    [11] What are US biowar researchers doing in the Ebola zone?: http://www.prisonplanet.com/what-are-us-biowar-researchers-doing-in-the-ebola-zone.html

    Waarom heeft de Amerikaanse regering in 2009 het ebola-virus gepatenteerd?

    HUMAN EBOLA VIRUS SPECIES AND COMPOSITIONS AND METHODS THEREOF

    (Photo: White House / Creative Commons)

    Een samenvatting van het U.S. patent:

    US 20120251502 A1

    ABSTRACT

    Compositions and methods including and related to the Ebola Bundibugyo virus (EboBun) are provided. Compositions are provided that are operable as immunogens to elicit and immune response or protection from EboBun challenge in a subject such as a primate. Inventive methods are directed to detection and treatment of EboBun infection (Samenstellingen en werkwijzen gerelateerd aan het Bundibugyo Ebola virus (EboBun) zijn ook voorzien. Zij zijn werkzaam om immunogenen op te wekken en een immuunrespons of bescherming tegen EboBun infectie, zoals bij een primaat. Inventieve werkwijzen zijn gericht op de detectie en behandeling van de EboBun infectie)

    Publication number

    US20120251502 A1

    Publication type

    Application

    Application number

    US 13/125,890

    PCT number

    PCT/US2009/062079

    Publication date

    Oct 4, 2012

    Filing date

    Oct 26, 2009

    Priority date

    Oct 24, 2008

    Also published as

    CA2741523A1, 4 More »

    Inventors

    Jonathan S. Towner, 4 More »

    Original Assignee

    The Government of the US as Represented by the Secretary of the Dept. of health

    Export Citation

    BiBTeX, EndNote, RefMan

    Patent Citations (2), Non-Patent Citations (8), Classifications (39), Legal Events (1)

    Bron: https://www.google.com/patents/US20120251502

    Men wringt zich in bochten om de illusie te creëren dat dit patent bedoeld is om een vaccine te kunnen maken dat zou moeten beschermen tegen Ebola, maar het is onmogelijk zo’n vaccin te maken tenzij je precies weet welke specifieke virusvorm hier werkzaam is. Dat betekent dat je een chimerisch vaccin moet maken, een samenstelling uit verschillende virusvarianten maar het vaccin zal dan ook alleen tegen die specifieke samenstelling werken.

    Dit is de jaarlijks terugkerende mythe die ook het griepvaccin omhult, een griepvaccin werkt alleen op die specifieke griepsoort(en) die in het vaccin verwerkt is maar het is van tevoren natuurlijk nooit bekend welk griepvirus zal gaan rondwaren, het is dus een gok en nutteloos om te vaccineren. Er zijn immers duizenden soorten griepvirussen die kunnen uitbreken. Tenzij men precies weet welke soort zich zal gaan voordoen is het onmogelijk een vaccin samen te stellen dat bescherming biedt. Wanneer men levend virusmateriaal in het vaccin verwerkt zal het juist dat virus zijn dat gaat uitbreken.

    Bovenstaand patent is gemaakt voor een door mensen samengestelde Ebola virusvorm die gemaakt is uit verschillende Ebola vormen. Het is wel mogelijk via Google je eigen onderzoek te doen naar de uitvinders en makers van dit hybride virus. Het voert te ver hier uitgebreid op in te gaan.

    Vervolgens is het van belang te weten wie de patenthouder is.

    Wie heeft de licenties opgekocht om een vaccin te gaan maken?

    Wist u dat Rumsfeld de licenties bezit van het H1N1 (Mexicaanse griep) virus?

    En wie zijn de agenten, meestal een advocatenkantoor, die de patenten beheren?

    Wie of wat is de investeerder achter deze advocaten die rond de 800 miljard tot 1 biljard neer moeten tellen om de FDA te betalen voor de licentie? Er hangt immers een prijskaartje aan dat weer tot gevolg heeft dat het geld wel weer terugverdiend moet worden. Daarom gaat het vaak via internationale investeerders die het weer onderbrengen bij secondaire markten en de kleinere investeerders aan de basis.

    Kortom het is een ondoorzichtige constructie waar de gewone man geen enkel zicht op heeft.

    Het is opvallend dat deze Ebola uitbraak plaatsvindt in 4 Afrikaanse landen waarvan er 3 nog nooit met dit virus te maken hebben gehad nl. Liberia, Guinee en Sierra Leone. Het vreemde eraan is dat hier niet de normale gang van een uitbraak te zien is. Als dit een werkelijke uitbraak zou zijn, zijn er niet voldoende mensen gestorven. Dat klinkt morbide maar het Ebola virus is een zeer dodelijk virus en leidt tot een hoog sterftecijfer. Als het zich werkelijk in de kern van steden bevindt zoals gezegd wordt door de media zou het dodental veel hoger moeten liggen.

    Bron: http://americankabuki.blogspot.nl/2014/08/the-ebola-outbreak-pandemic-that-isnt.html#more

    Aanvullende informatie betreffende het patent voor mensen uit de zorg:

    In another aspect, the invention provides vaccine preparations, comprising the inventive hEbola virus, including recombinant and chimeric forms of the virus, nucleic acid molecules comprised by the virus, or protein subunits of the virus. The invention also provides a vaccine formulation comprising a therapeutically or prophylactically effective amount of the inventive hEbola virus described above, and a pharmaceutically acceptable carrier. In one embodiment, the invention provides a vaccine formulation comprising a therapeutically or prophylactically effective amount of a protein extract of the inventive hEbola virus described above, or a subunit thereof; and a pharmaceutically acceptable carrier…

    … According to the present invention, the chimeric viruses are encoded by the viral vectors of the invention which further comprise a heterologous nucleotide sequence. In accordance with the present invention a chimeric virus is encoded by a viral vector that may or may not include nucleic acids that are non-native to the viral genome. In accordance with the invention a chimeric virus is encoded by a viral vector to which heterologous nucleotide sequences have been added, inserted or substituted for native or non-native sequences. In accordance with the present invention, the chimeric virus may be encoded by nucleotide sequences derived from different species or variants of hEbola virus. In particular, the chimeric virus is encoded by nucleotide sequences that encode antigenic polypeptides derived from different species or variants of the Ebola virus.”

    Like

   • Maria zegt:

    De VS was begonnen met vaccinaties op grote schaal in Afrika, herinner je zonet is Syria met vaccinaties hoe al die kinderen crepeerden van die vaccinaties? Door voor god te spelen genetische varianten van virussen in die vaccinaties bij te steken maken ze de mensen ziek en kunnen die mensen door in contact te komen met bêpaalde onschuldige virussen bv omslaan naar een dodelijk virus vanwege de cocktail vaccinatie die je kreeg toegediend, dit is een regelrechte biologisch wapen, OPNIEUW WAAROM HEEFT DE VS EBOLA EN ALLE VARIANTEN ERVAN ONDER PATENT STAAN,? dit betekent indien er bv een echte uitbraak van ebola is Australië Rusland de EU of alle andere landen GEEN 1 WETENSCHAPPER ONDERZOEK KAN EN MAG DOEN NAAR DIE EBOLA, dit recht is nu enkel voor die VS Governement , als u dit normaal vind beste lichtpint raad ik je aan om onmiddellijk in te checken in de psychiatrie en dat ze je opsluiten en de sleutel voor eeuwig weggooien, want het lef dat jij blijft beweren dat de VS alle varianten van ebola niet onder patent heeft staan maakt jou een gevaarlijk mens een troll!

    Like

   • Aegolius cs zegt:

    @Luchtpint,
    Na wat dagen zoeken op en na al in de jaren ‘60 kennis te hebben genomen van “vreemde” dodelijke ziektes bij verplegende ziekenhuizen/nonnen te voormalig Belgisch-Congo waaraan ook enkele jonge vrienden van mij zijn overleden ten tijde van ingehuurde militaire “krachten” en soms terugkwamen in enige rijkdom…… Tja helaas, wat internet aanbiedt, ook geschiedenis/medisch over Ebola alsook uw politiek beschreven overweging, komt mitsdien uw reactie meer in overstemming met mijn gedachten over onderhavig onderwerp.
    MVG.

    Like

   • Trucker zegt:

    E J Bron de reden dat ik niks meer post is het best te relateren tot deze geschifte psychote die de complot theorie bijna tot kunst verheven heeft in die mate dat ik verbaasd ben dat er reageerders die vaak sceptisch zijn meegaan in haarobstinate gewauwel .
    Heb al in een hele prille post (lang geleden dus) geschreven dat ik op jonge leeftijd introspectie heb gedaan en één (van de vele) positieve gevolgen is dat je een heldere kijk krijgt op psychologie dus wat ze in de volksmond “mensenkennis” heten, kan gerust schrijven dat ik men eigen shrink ben..
    Waardering voor uw onbaatzuchtige inzet en enkele gewaardeerde reageerders maar ik voel me beter met wat afstand te creéren want heb echt geen zin om dolgedraaide fantasten (zij is helaas niet de enige) hun mening te moeten lezen in zowat elk topic dat de laaste paar weken geopend wordt, daarnaast de lieden die elke gelegenheid aangrijpen om te spuwen op onze Joods-Christelijke erfenis (heb het duidelijk niet over de laaste posting van de paus die deze waarden vertrappelt) want ik ben aanhanger van het Oude Testament dus niet zo gevoellig voor onheil dat over hem zou komen omdat hij de islam als religie beschouwd en omarmd.
    Laaste noot E. J. ; als het echt tot een conflict komt je huis niet beschouwen als veilig (heb ik al meerdere keren geschreven) want in urban warfare moet je beweeglijk zijn en wat “hardware” in bezit hebben.
    Deze blog wordt me naast een vrijplaats voor lunatics ook iets te “link” wegens te vaak oproepen door de usual suspects voor “samen iets te doen”, hoef echt geen leven te lijden dat ik te vaak over mijn schouder moet kijken.

    PS dat geval Maria :

    Maria zegt:
    3 oktober 2014 om 12:43
    domme domme lichpint, ik zit zelf in de medische wereld!

    Klopt zonder meer “domme domme lichpint” zij heeft een bul in de kwakzalverij.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    “Laat mensen een plaatje van een virus zien, vertel ze wat het is en wat de gevolgen zijn en de mensen geloven het meteen. Ze weten eigenlijk niets. Maar ze geloven het direct. ”

    Ja, daar ben ik het mee eens op een bepaalde manier. Wat jij allemaal gelooft op grond van propagandafilmpjes alleen te bekijken met het “oog van God” erop – wat een typische hallmark is van simplistische bangmakers (zoals jijzelf) die in hun eigen vergezochte theorieën geloven-,…ja, je houdt het niet voor mogelijk hoe lichtgelovig mensen zoals jij wel kunnen zijn, ongeacht of ze al dan niet uit de “medische wereld” komen ! Effe een filmpje bekijken en je gelooft meteen alles !

    Hoe vaak heeft men niet in de medische wetenschap eeuwenlang gedacht dat sommige pandemische bacterieziekten het gevolg waren van “vervuilde lucht inademen” tot aan de 19e eeuw. Op het einde van de 19e eeuw wisten wetenschappers nog niet eens dat er ook zoiets bestond als een virus !! Zo lang duurt het vaak tot er eindelijk rationele medici (met een totaal gebrek uiteindelijk aan bijgelovige opvattingen) eindelijk op de proppen kwamen met de echte oplossing voor het probleem.

    Het kan lang duren, hoor, vooraleer mensen het licht beginnen zien. Zo veel is wel duidelijk.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    U zegt “Hun regeringen reinigen de vervuilde watersystemen niet, gestolen land wordt niet teruggeven aan de mensen, zodat ze zelf weer gezond voedsel kunnen verbouwen. De overbevolking wordt niet opgelost, er worden geen sanitaire basisvoorzieningen geïnstalleerd, het immuunsysteem kan niet worden versterkt zodat het virussen kan afweren.”

    Daarmee omschrijft U een situatie van socio-economische condities die zich in geheel zwart Afrika voordoet van de Atlantische kust tot aan de Indische Oceaan. En toch bestaat het dat de meeste uitbraken zijn gebeurd vanaf 1976 in relatief geïsoleerde en slecht bereikbare, dunbevolkte gebieden in een gordel die loopt van West-Oeganda en Zuid-soedan, DRC, RC, Gabon en een geïsoleerde uitbraak in Ivoorkust naar het Westen toe. En daar zijn nu drie landen aan toegevoegd, waarvan er twee veel meer te lijden hebben gehad in het aantal doden, dan in al die andere landen die ik genoemd heb samen !

    Dat bewijst dat het virus zich vanuit centraal Afrika vooral in Westelijke richting muteert in verschillende varianten, soortspecifiek voor bepaalde apensoorten die in andere regio’s van Afrika (bijna) niet voorkomen. Als al die condities voor al die andere landen opgaan (Tanzania, Kenia, Malawi, Mozambique, Zambia, Angola, Botswana, Madagaskar, e.d.) dan zou het virus volgens U eigenlijk al overal moeten zitten. Denkt U nu echt dat U een kant en klaar verklaringsmodel kan poneren uit dictatuur + socio-economische omstandigheden + ecologische vervuiling die specifiek van invloed zijn op die drie landen alleen ??? Of denkt U misschien dat de overheden van de niet-getroffen landen dan GEEN land confisqueren op ondemocratische wijze ? Of dat de mensen daar zo gezond leven dat het voorkomen van dergelijke ziektes gewoon tot de onmogelijkheden behoort ? Of dat men daar niet op blote voeten door vuil water zit te ploeteren om akkers te verbouwen ? Of meent U dat om welke goddelijke voorzienigheid dan ook al die landen gespaard blijven, terwijl ze toch aan alle voorwaarden voldoen die U beschrijft ? Zou het kunnen dat volkeren ten zuiden van de gordel gewoonweg – om onbekende redenen – over een superieur immuunsysteem beschikken dat hen specifiek tegen Ebola beschermt, terwijl de condities er net hetzelfde zijn als in de landen die IN de gordel liggen ?

    Allemaal heel raar wat U daar beweert. Houdt allemaal geen steek. Eigenaardig ook dat uw retoriek iets begint te krijgen van een soort neo-Sandinisme wanneer U zegt “gestolen land wordt niet teruggeven aan de mensen, zodat ze zelf weer gezond voedsel kunnen verbouwen.”

    Rare rooskleurige voorstelling van zaken vind ik dat, te denken dat U zo’n hoge pet op lijkt te hebben van Afrikanen en hun vermeende gezonde eetcultuur, terwijl het tot diezelfde eetcultuur behoort om geroosterde apen e.d. open en bloot uit te stallen op de markt, vergeven van de vliegen en maden en zo. (ja, ik kijk wel eens naar ernstige documentaires van Channel 4 op youtube, en zo)

    Doet me trouwens ook denken dat één Gabon uitbraak aantoonbaar te wijten was aan het opeten van een dode chimpansee, d.w.z. een chimpansee die door dorpelingen in Mayibout 2 dood werd gevonden. M.a.w. een kadaver van een chimpansee reeds overleden aan een ziekte of andere “natuurlijke oorzaak”, maar waarvan men zich hoegenaamd niet afvroeg blijkbaar waaraan die chimp gestorven was. In Afrika is men dus ook zo gemakzuchtig blijkbaar om dode dieren op te eten waar men zelf niet op gejaagd heeft. Gevolg voor de Gabon uitbraak van Mayibout 2 in 1996: 21 dode dorpelingen van de geïnfecteerde 31. En dat van het eten van één chimpansee ! Tot zover uw geromantiseerde idee van de lokale gezonde Afrikaanse eetcultuur !!!

    U dagdroomt !

    Like

 18. Avidia zegt:

  Maria, je spreekt mijn gedachten uit, er is iets ernstigs aan de hand, alleen wij diepdenkers denken er over na en geven er vorm aan. Er is meer aan de hand dan een niet bewust mens kan raden. Gelukkig zijn er ernstige denkende mensen als wij. Dit is zeer ernstig, die asielzoekers komen hier, zijn ze besmet?? Ja natuurlijk, en wij worden aangetast. Blijf uit de buurt van asielzoekers en hun vertroetelaars. Ik vertrouw niemand meer. Wat er allemaal bekokstoofd wordt gaat de grenzen ten buiten. Ook die chemtrails, daar houd ik me al jaren mee bezig, als je ze ziet, blijf binnen. Ze spuien gif.

  Like

 19. Jan zegt:

  Alle regels om een epidemie te voorkomen werden vier jaar geleden door de Obama-kliek geschrapt omdat socialisten en luchtvaartmaatschappijen er tegen waren

  Obama administration scraps quarantine regulations
  http://usatoday30.usatoday.com/news/washington/2010-04-01-quarantine_N.htm

  Like

 20. Jan zegt:

  Slimste man ter wereld, volgens socialisten, kan het woord ebola niet uitspreken, zegt ‘eboli’

  ‘American leadership is the one constant in an uncertain world’
  OMG, wie zou dergelijke shit schrijven? Wat is het toch een debiel.

  Like

 21. Maria zegt:

  het enige dat ik smeek aan de mensen hier, print dat patent af en LEES het, ALLE VARIANTEN EBOLA HET IS EENDER WELKE STAM IS EIGENDOM VAN DE VS GOVERNMENT!!!!!!!!
  LEES HET AUB SATAN himself kan er niet aan typen! het is 29 pagina’s lang,

  http://www.google.com/patents/CA2741523A1?cl=en

  Op 31 juli 2014 heeft Obama weer eens één van zijn beruchte Executive Orders (13674) getekend, waarbij de overheid iedereen kan arresteren en in quarantaine kan zetten die symptomen vertoont die geassociëerd kunnen worden met een besmettelijke ziekte.

  weten jullie wat dit betekent? je moet maar kuchen op straat een koortsje hebben en hupla je word in zo’n FEMA kamp gegooid… Al ,degende die weigeren in te zien dat die NWO aan het komen is, dat Ebola een biologisch wapen is zijn mede schuldig dat het kan gebeuren, zie alleen al naar de EU en die Bilderberg satanisten die erin zitten, kijk dan toch wat er met onze landen is gebeurd zien dan toch een mega import van 52 miljoen barbaren naar hier, als je hier logica en gezond verstand gebruikt dan openen je ogen, VRESELIJK dat buiten wij hier de rest van het volk Niet op de hoogte is en als je ze ermee wilt confronteren dan gaan ze in zo’n staat van ontkenning dat je gewoon bang krijgt want het is door degenen die weigeren niet willen in te zien wat er aan de gaande is op onze aarde die NWO tot stand komt, de Amerikaanse zenders schreeuwen het nu zelf uit maar het is te laat!!!!! Omusla heeft die order getekend, het enige wat die Amerikanen kan helpen perfect volgens de grondwet is heel dat witte huis en congress ombrengen, dit kan perfect volgens hun grondwet daarom MOESTEN alle Amerikanen een wapen in huis hebben om zich te beschermen tegen een regering, die FOUNDING FATHERS waren helderziend!!! Wat moeten die zich omdraaien in hun graf 😦
  Maar wat zien we, een amerikaan groot bakkes wapens bijj de vleet maar voor de rest laf laf laf tot en met, want ze komen niet zoals die in hongkong op straat ze ruimen hun eigen moordende regering niet uit, pffff de minachting die ik heb voor dat volk kan ik niet onder woorden brengen, wij gaan ten onder door de lafheid van volk die zijn eigen grondwet niet eert! Alleen al het feit dat na 9/11 een muslim daar president is is krankzinnig tot en met! ne moslilm president die heult met de moslimbrotherhood, hamas al qaida en de rest en het lef heeft van te zeggen dat Amerika geen christelijk land meer is, en die amerikaan movde nier, buiten Gabriëlla en infowars, en Fox tv….

  Like

 22. Maria zegt:

  In Egypte heeft halfbroer van Omusla, Malik was het hoofd van de moslimbrotherhood, ze hebben Mubarak die Egypte in vrede had laten afzetten en Morsi in de plaats gezet een regelrecht terroristen moordenaar die sharia wou instaleren in Egypte! GODZIJDANK ZIJN DE EGYPTENAREN NA MASSALE UITMOORDING VAN DE KOPTISCHE CHRISTENEN TOEN MORSI AAN DE MACHT KWAM WAKKER GESCHOTEN EN TRAD HET LEGER OP!

  8 billion dollar gaf Omusla aan zijn broer om Egypte tot Irak en Syria te maken

  Aanhoor de waanzin dat uit de mond van Omusla komt!

  Like

  • Luchtpint zegt:

   Blijf vooral voort citeren uit samenzweringsbullshit, dat toont hoe weinig intelligentie U heeft !

   Als er ooit een land op de proppen komt, een ander dan de VS – neem bijvoorbeeld Rusland -, dat daadwerkelijk een soort supervirus (bijvoorbeeld een totaal nieuw) geconcentreerd zou kunnen droppen op bv. uw land, wat gaat U dan doen ? Gaat U dan zeggen “Zie je wel, de Amerikanen hebben een Ebola-virus gedropt (terwijl het om een ander virus gaat waar U het bestaan niet van kan vermoeden) en hebben zich eerst vermomd als Russische soldaten om ons te doen geloven dat het de Russen zijn. Dat bewijst mijn stelling van x aantal jaren geleden.” Of gaat U toegeven dat U zich al die jaren geleden vergist heeft ? Het laatste zal wel niet.

   Dan kan U zich onwaarschijnlijk belachelijk maken, in het voorkomende geval. Het genoemde voorbeeld dient natuurlijk enkel als een soort hypothetisch voorbeeld, en niet als een beschuldigende vinger naar een ander land, maar stel dat iets dergelijks zich echt voordoet, dan kan ik nu al ongeveer raden wat mensen zoals U daarop gaan antwoorden. Doet me ook denken trouwens, dat U eerst sprak over een enkel Ebola-virus totdat ik op de proppen kwam met het verhaal dat het in werkelijkheid over minstens 8 varianten zou gaan (inclusief de varianten die enkel bij apen gevonden worden). Dat wist U niet eens, en toch antwoord U kort daarop “ah zo ik zeik erop los???? kan U me dan verklaren waarom de VS overheid een patent heeft op alle varianten ebola”.

   Alle varianten van Ebola, waarvan U het bestaan niet eens vermoedde. Ik vind het in elk geval interessant te zien dat ik alle lacunes in uw “kennis” over dat onderwerp heb opgevuld, en dat U daarvan gretig gebruik hebt gemaakt om die zaken later in uw theorie te integreren. Maar zo gaat dat nu eenmaal. Binnen het kader van samenzweringstheorieën wordt alle kennis mbt een relevant onderwerp geïntegreerd om steeds verder uitdeinende theorie te ondersteunen, maar hoe meer elementen er bij komen om gezichtsverlies af te wenden, hoe makkelijker het vaak wordt om de theorie door experts te weerleggen, en dat komt vooral omdat samenzweringstheoretici eigenlijk geen concrete kennis hebben van het onderwerp in de eerste plaats en ook verbanden menen te kunnen te leggen daar waar er er geen zijn.

   Ik kan erin komen dat mensen het niet voor mogelijk houden dat zo’n natuurlijk fenomeen zich willekeurig kan voordoen op eender welk moment en dat dit bijzonder veel angst opwekt. Een gemakkelijke schuldige aanduiden die in zijn eentje verantwoordelijk is, is dan het gemakkelijkst. Mensen die dat echt geloven kijken helaas voor hen de verkeerde kant op. Op die manier zeggen mensen dat het probleem makkelijk kan bedwongen worden, als we maar met zijn allen protesteren tegen de regering van één land, dan zal het wel ophouden op de duur. Helaas pindakaas, dat zal niets uithalen, Ebola zal verder blijven woeden, wie U ook als schuldige probeert aan te wijzen.

   Er zijn ook idiote mensen die stomweg uit angst de andere kant willen opkijken door te beweren dat IS helemaal niets met de Islam van doen heeft bijvoorbeeld, en die menen ook door ontkenning van het probleem de zaken “opgelost” te krijgen op die manier, een beetje zoals een primitieve bezweringsformule: als je het maar voldoende herhaalt, dan zal het werkelijkheid worden, een soort van bijgelovig ritueel uitgevoerd door de lokale medicijnman en alles komt in orde.

   Wat U doet is eigenlijk van hetzelfde niveau.

   Like

   • Maria zegt:

    ipv van onzin uit te slaan lees het patent!
    Sinds het ebola virus in de jaren 70 is gevonden aan de ebola rivier heeft de VS ong 40j de tijd gehad om alle soorten virussen daar in kaart te brengen en in labo’s verder te laten muteren en genetisch te wijzigen. Waarom denkt U dat ze begonnen zijn daarna om het DNA van de mens volledig in kaart te brengen van de mensheid? Niet voor de juiste redenen hoor, maar voor die gestoorde pharma om te kunnen knoeien met de DNA van de mens en om via vaccinaties de mens ziek te maken. U leest geen wetenschappelijke werken hierover dit is wel duidelijk! En wat ook duidelijk is U heeft NIETS gelezen van de wetenschappelijke linken die ik plaatste.
    meer woorden maak ik niet meer vuil aan U want U bent gestoord om een volledig legaal patent van de VS op dat ebola en al zijn varianten compleet te negeren en het af te doen als onzin en leugens… pfffff om te bleiten is dit het levende bewijs is geleverd “dat patent” maar voor U zijn wij de complot denkers, praat eens met een viroloog mss opent die je ogen!

    Like

   • Maria zegt:

    nooit de vraag gesteld waarom ze zoveel zieke kinderen zijn nu???
    Waarom er zoveel autisme is?? Waarom 1/2 kanker krijgt hier in het westen???
    Ik kan en ga niet van mijn werk linken posten hier maar godzijdank zijn er anderen die het ook doen dus verwijs ik U door naar volgende link
    Maar ja volgens U is dit allemaal een complot en zijn het leugens…
    Slaap maar gerust verder uw oogjes zullen ooit wel opengaan TE LAAT

    http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=m4&s=M22&ss=P1267&l=NL

    Like

   • Wat een modder komt hier boven drijven;verschrikkelijk!Alles voor geld,dus!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Voila, nu zijn we er ! Uw samenzweringstheorie is van de stelling dat elke vorm van vaccinatie inherent niets dan ziekten en geboorteafwijkingen veroorzaakt, en dat de manufactuur geheel in handen is van 1 enkele natie die erop uit is om heel de planeet langzaam en stelselmatig te vergiftigen en het genoom ervan van generatie op generatie te vernietigen. Wel wel, nu zie ik meteen uit welk hout U gesneden bent, mevrouw de “medicus”: Elke afwijking die vandaag kan worden vastgesteld kan aan de invloed van diezelfde machten worden toegeschreven volgens U en U breidt het net van ziekten en afwijkingen zo breed uit dat het niet geloofwaardig meer is: van bacterieziekten tot virussen tot genetische afwijkingen: alles kan volgens U onder dezelfde noemer worden gebracht: 1 grote samenzwering van Illuminati. Geniaal in zijn eenvoudige en overzichtelijke conclusie, maar voldoende complex geconstrueerd om het simplistische uitgangspunt geloofwaardigheids-cachet mee te geven.

    Met betrekking tot bioterrorisme alleen al zijn er beperkingen aan de effectiviteit van het gebruik van virus-en bacterieziekten die ik reeds eerder besproken heb. Omwille van die redenen is het honderden malen effectiever om gebruik te maken van gifgassen dan van ziekten, gewoonweg omdat de effecten ervan en de technische behandeling voor het bestrijken van een te bombarderen gebied bijvoorbeeld veel nauwkeuriger kunnen worden ingeschat en gemeten of getest. Een natuurlijk agens als een virus ziekte of een bacterie kan zich gewoonlijk anders en onvoorspelbaar gaan gedragen op het terrein dan men had verwacht in theorie. Gifgassen zijn maw veel betrouwbaarder en veel sneller bovendien.

    Zit ik mij af te vragen waarom de regering van één land zo veel moeite zou doen om via zo’n complex en onbetrouwbaar agens op de koop toe zoveel medeburgers op deze planeet zo tergend langzaam uit te schakelen met zo’n onhandige middelen als gecontamineerde vaccins, of combinatietherapie van “crossbreeding” van verschillende virussen, waaraan onverantwoorde risico’s hangen, zowel voor militaire installaties zelf als voor de volksgezondheid. Waarom ? Even een atoombom of tonnen zenuwgas gooien en je sorteert het gewenste resultaat in een handomdraai + de nodige psychische terreur verzekerd. (en net daarom is Japan op de knieën gegaan) Ik weet ook wel dat bioterrorisme een vrij lange geschiedenis heeft, maar men is er in militaire kringen te veel vanuit gegaan dat men vrij snel een supervirus kon kweken door materiaal van één virus te “injecteren” in een ander. Tot zover blijft men maar knoeien hiermee. En dat terwijl het te veel onverwachte risico’s kan genereren en het dus in principe veel handiger kan met gifgas. Eigenaardig: een militaire logica zou voorschrijven dat om snel in bezit van een gebied te komen, de vijand ook snel dient te worden uitgeschakeld. En daar zijn gifgassen duidelijk geknipter voor.

    Uw Lebensraum-voor-Illuminati theorie bevat alvast geen militaire logica, da’s duidelijk. De volgende stap zal dan waarschijnlijk zijn dat U gaat beweren dat de Illuminati net als de Nazi’s de minderwaardige, gedegenereerde willoze onderklasse (wiens minderwaardig genoom ze zelf mee hebben helpen creëren door de generaties) gaan gebruiken als slaven om hun eeuwig rijk mee te handhaven. De Romeinen, De Tsaren van Rusland, de Feodale heren van de Middeleeuwen, de slavendrijvers van de 17e en 18e eeuw en de Nazi’s achterna. En de Arabische moslims niet vergeten. Zo, dan weet ik dan ook weer. Dat U zo voorspelbaar bent. En dan moet ik autoriteit gaan ontlenen aan uw “medische” status ??? Vergeet het maar.

    Hartelijk dank voor het posten van de wijwordenwakker-link, dat verklaart echt alles. Ik weet heel goed dat U wel vaker beknopte Illuminati-reacties post hier, maar als we wat verder in de diepte gaan peilen, dan zie ik dat het nog erger was dan ik had gedacht !

    Like

 23. Jan zegt:

  Hoe in Amerika over Ebola wordt gedacht:

  PHOTOS: Dallas Crews Clean Up EBOLA VOMIT Without SUITS!

  Like

 24. Jelle R zegt:

  Wat is dit allemaal voor idioterie?! Gelukkig zijn er nog mensen als Luchtpint die wat tegengas geven maar al die waanzin over complottheorieën is gewoon krankzinnig. Dit is een van mijn favoriete site’s omdat er dikwijls kwaliteitsvolle artikels worden gepost maar als ik dergelijke onzin hier lees begin ik toch te twijfelen. Ga je complottheorieën posten op Niburu of Xandernieuws maar laat deze blog zijn waardigheid behouden.

  Like

  • Willie zegt:

   Ga liever de Televaag lezen joh , meer jouw genre , goedgelovige

   Like

   • Jelle R zegt:

    Haha wat een belachelijke reactie, ga toch lekker met Maria en jullie complot-kliekje een blog opstarten! Jullie idioten werken deze site helemaal de dieperik in.

    Like

   • Willie zegt:

    Jelle en luchtpint : er bestaan geen complotten volgens jullie , niet ? Wel , ik hoop dat deze ”fantomen” jullie allereerst te grazen nemen op de hun geigende manieren zoals : moord , een ”ongeval” , een lekkere vaccinatie in je reet , lekker wat van al die metalen in de lucht(WAT doen die trouwens daar ???) in je donder ,desnoods wat klop van de flikken ,als t al geen kogels zijn van de militairen , of misschien ook een leuke : wat van onze bruine medebroeders die je kop in de goot laten rollen :hebben jullie een vrouw,vriendin , dochter ??? Dan mag die ook mee delen in al die zogenaamde ”Fantomen” van ons . Al met al : zal er GEEN traantjes over laten hoor :eigen schuld , dikke bult !!!! Vaya Con Diablo amigos(??)

    Like

  • Luchtpint zegt:

   Bedankt voor de steun in elk geval.

   Like

   • Ruud zegt:

    Terug naar 500.000.000 mensen op deze aardbol , ik vindt het een prima idee en ben ik 1 van de afvallers so be it !

    Like

  • Maria zegt:

   Ik kan begrijpen dat je het niet eens bent met anderen hun mening, de meningen zijn verdeeld hier een gedeelte geloofd er wel in en een ander gedeelte personen niet, het zou jullie sieren om op een beleefde manier dat te ventileren….
   De manier alleen al hoe jullie antwoorden afbreken maakt verlaagt jullie tot het soort politiek correcte goetemensch personen … en als jullie het niet aanstaat reageer dan niet, ik ben het ook soms niet eens met wat mensen posten maar verlaag me niet tot jullie niveau van reageren… Iedereen heeft het recht om zijn mening opinie te plaatsen ongeacht of je het geloofd of niet… zoiets noemt men freedom of speech!

   Like

   • Jelle R zegt:

    Beleefde manier? Bij mijn weten ben jij begonnen met Luchtpint uit te maken voor dommerik en kijk de belachelijke reactie hier van Willie. Dus kom niet zeveren over respect als je het zelf niet geeft! En daarbij dit is geen normale discussie dit is gewoon waanzin posten en ondanks alles blijven volharden. Ik vraag je om dit op de daarvoor bestemde site’s te doen en deze site te laten voor serieuzere artikelen. Tot slot: 2e en 3e persoon enkelvoud van geloven is gelooft en niet geloofd met een d, nu zie ik ook ineens welk niveau je haalt.

    Like

   • Maria zegt:

    heu zou U een ne keer willen lezen het antwoord van lichtpunt op me hoe ik zeik en hoe meneer antwoordde op mij? dan krijg je de bel teruggekaatst bij me! agressie tot en met van jullie en niet alleen naar mij toe en nu een beetje komen liegen… aub he man stop ermee!

    Like

   • Maria zegt:

    en ter uwer informatie ik ben geschoold volledig Engels niet in het Nederlands plus ik ben niet van Europa origine dus vergeef me mijn d en dt fouten, toch knap he dat ik het Nederland dan toch maar bangelijk goed beheers buiten enkele schrijffoutjes het enige wat jullie doen is net zoals de goetemensch mensen de mond willen snoeren en maar afbreken! pffff hopeloos gewoon

    Like

 25. Jan zegt:

  Ebola Expert Tells CNN We Can’t Ban Flights From Liberia Because Of Slavery…
  “I mean, we in America, how dare we turn our backs on Liberia given the fact that this is a country that was founded in the 1820s, 1830s because of American slavery.”

  Links volk is krankzinnig

  Like

  • Maria zegt:

   ja idd… krankzinnig tot en met is precies of ze niet van onze planeet zijn… Eenieder met gezond verstand ziet in dat er vreselijke dingen gebeuren op aarde, en we stonden erbij en we keken ernaar… een minderheid elite 2% op aarde gesteund met die fucking socialist zal onze ondergang worden, want NIEMAND staat op tegen links die de elite alles op een plateau geven en zorgen voor de ondergang van alles en iedereen…
   Krankzinnig gewoon hoe die socialisten ons haten verraden en verkocht hebben, nog krankzinniger is dat onze beschaving door links uitgeveegd zal worden door die barbaren van de islam … en die toestroom van iedereen dat maar op onze kosten hier wilt komen leven… Als ooit de hell losbarst en het blanke ras overleeft het zullen ze 1000den jaren hierover hun kop breken hoe dit mogelijk was een beschaving die door links een minderheid volledig ten onder is gebracht, zeker omdat we internet hadden en we de waarheid wisten en NIEMAND opstond van het blanke ras om zich te verdedigen…
   Vind het zo erg en onbegrijpelijk dat wij in het westen niet in staat zijn om zoals Hong Kong op straat te komen en ons te verzetten tegen dat links en de EU, Die EU is illegaal tot stand gebracht alle maar dan alle landen stemden NEEN tegen de ratificatie van die EU oprichting, links ging gewoon met de elite in een kamerke in Ierland het toch doordrukken, en door dat verdrag van Lissabon wat opnieuw door links en de elite 2% versus 98% aarde mensheid op aarde toch alles door onze strotten duwde… allemaal illegaal en de mensheid liet het maar toe… ONBEGRIJPELIJK

   Like

 26. Aegolius cs zegt:

  De internetwereld biedt zoveel tegen-aanhangers over wat geproduceerd kan worden betreffende bestuur, geloof, oorlog, gezondheid, economie alsook staatsveiligheid. Het is niet altijd vruchtbaar je mee te laten meeslepen in het overweldigende aanbod dat wellicht ook gefinancierd wordt vanuit onbekende kringen. Duidelijk mag zijn dat sinds de radio een deel van het volk kon bereiken en later TV (Duitsland) propaganda, geen natie (des)informatie ongebruikt zal laten.

  Evenwel vraag ik me af wat een bestuur zonder volk wil aanvangen. Was het niet in de jaren ’60 de biologische tijdbom? Inmiddels zijn we met of zonder opwarming van de aarde verder gekomen, kennelijk ook in het doemdenken met behulp van allerlei conspiratie theorieën.

  Nog afgezien dat sommige gelovigen beslist stelling nemen dat de aarde in haar evolutietheorie slechts 6000 jaar heeft bestaan en misschien andere dat hij zelfs heden ten dage beslist plat is, wellicht als Allah het gewild zou hebben……… zal iedere verlichte bijdrage op het forum van EJ met enige reserve worden gelezen. Of hoop ik nu te veel?

  Tenslotte kost het de geïnstitutionaliseerd wereldbestuur best wel wat moeite, het NWO te implementeren. Sarcastisch mode off.

  Like

 27. Zilvermeeuw zegt:

  Ach van al die complottheorieën zal best IETS waar zijn maar het heeft geen enkele zin om je daar druk over te maken. Neem nou die zogenaamde “chemtrails” die ons allemaal zouden “vergiftigen”. Wel frappant natuurlijk dat de één er wel “gevolgen” (welke gevolgen?) van ondervindt en de ander niet….

  Wat “wetenschappers” betreft, de één zegt het is A en de ander zegt “nee hoor, dat kan niet want blablabla het is B”. Voorbeeld: opwarming van de aarde DOOR DE MENS.

  Wat het zilverwater betreft, dat gebruik ik regelmatig (elk jaar een kuurtje) en ben al 10 jaar niet meer bij de dokter geweest, ook géén griep(je) gehad.. En ja, nog een paar maanden en ik hoop D.V. mijn 70e verjaardag te vieren. Voor belangstellenden kan ik via dhr. Bron de naam en adres van de firma waar ik het zilverwater koop, doorgeven. Het kost mij 35 € per jaar dus de rest van de 350 € “eigen risico” hou ik in mijn zak.

  Like

  • Maria zegt:

   hangt van je DNA af zilvermeeuw, en de vaccinaties die ze nu onder verplichting aan kinderen geven, die cocktails van verschillende vaccinaties in 1 keer, als kind MOET JE MAZELEN krijgen om je immuniteit systeem te hebben met de nodige T cellen erin zodat je een perfect immuniteit hebt, door die vaccinaties tegen mazelen hebben ze alle kinderen die nu gevaccineerd worden tegen mazelen de nodige <T cellen ontnomen via hun immuniteitssysteem , zoiets is gewoon moorddadig wat de pharma met regeringen hebben gedaan, dat verklaart de zovele autisme ziekten en astma en andere ziekten die kinderen niet hadden vroeger… 😦

   Like

   • Maria zegt:

    en dank U zilvermeeuw dat je de werking van zilverwater bewijst, je word idd niet meer ziek (griep verkoudheden ed krijg je gewoon niet meer) werkt ook tegen alle parasieten, schurft en zo veel meer, die in/op je lichaam zouden leven, en doodt effectief alle virussen en bacteriën
    gebruik dat zelf ook dat Colloïdaal zilverwater en geef het ook aan mijn dieren.
    ben ook nooit ziek mijn dieren ook niet…

    Like

 28. dennis zegt:

  Sta er beetje van te kijken
  Zag laatst een video op youtube van C.A.M dat noord-amerika wereldmacht wil pakken op hoe en welke manier dan ook.

  C.A.M canada. Amerika .mexico.

  lijkt me beetje doorgestoken kaart dat wel maar je gaat nu wel twijfelen.

  uitspraak van een president
  Power = extermination.
  Global power = global extermination.

  Like

 29. Jan zegt:

  Chocolade wordt duurder vanwege ebola

  Ebola is threatening much of the world’s chocolate supply.

  Ivory Coast , the world’s largest producer of cacao, the raw ingredient in M&Ms, Butterfingers and Snickers Bars, has shut down its borders with Liberia and Guinea, putting a major crimp on the workforce needed to pick the beans that end up in chocolate bars and other treats just as the harvest season begins. The West African nation of about 20 million — also known as Côte D’Ivoire — has yet to experience a single case of Ebola, but the outbreak already could raise prices.
  http://www.politico.com/story/2014/10/ebola-chocolate-industry-africa-effects-111809.html

  Like

 30. Aegolius cs zegt:

  Mogelijk nog afgezien van het verlies van een arts en zijn inzetbare diensten voor Nederland, hetwelk de opleiding maatschappelijk mede financierde, een groot verlies.

  “Geen verzekering voor ebola-arts”
  donderdag 16 okt 2014, 11:04 (Update: 16-10-14, 20:45)

  “Verzekeraars weigeren alle medewerking om artsen aanvullend te verzekeren”
  Directeur Bart Romijn: “Onze leden melden dat ze wereldwijd geen verzekering kunnen vinden voor mensen die naar het crisisgebied willen vertrekken. Verzekeraars, ook Nederlandse, willen ook niet praten over een hogere premie, ze weigeren alle medewerking.”
  Volgens Romijn kost de repatriëring van een zieke die vermoedelijk ebola heeft, zo’n 400.000 euro. Als de besmetting al vaststaat, kost repatriëring een miljoen euro. Voor die patiënten moet een apart vliegtuig worden geregeld. Veel ngo’s kunnen dat niet betalen.

  http://nos.nl/artikel/710544-geen-verzekering-voor-ebolaarts.html

  ‘Hulpgoederen al sinds 9 augustus vast in haven Sierra Leone’
  06 oktober 2014 09:30

  Partijen medische hulpgoederen voor Sierra Leone stranden door de afhoudende opstelling van de autoriteiten in het door ebola getroffen land.
  The New York Times meldt dat er een hulpgoederencontainer met een waarde van 110.000 euro al sinds 9 augustus in de haven staat te wachten. Er zitten onder meer beschermende pakken en gezichtsmaskers in
  .
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/buitenland/hulpgoederen-al-sinds-9-augustus-vast-haven-sierra-leone

  Like

 31. coassistent zegt:

  Beste Maria,

  Ik heb je artikel gelezen en ik wil graag een paar opmerkingen hierover maken.
  Gelukkig zal niet iedereen in Afrika overlijden aan het Ebola virus. Afrika is een van de grootste continenten van de wereld. De Ebola uitbraak is slechts in 3 landen lastig onder controle te krijgen, namelijk Sierra Leone, Guinee en Liberia. Omdat deze landen economisch zwak zijn en er te laat op de uitbraak gereageerd is, is het zover gekomen tot wat het nu is.
  In Nigeria was er 1 patiënt met Ebola, hij is genezen. Ook in de 3 Ebola landen zijn er mensen die genezen. Dus niet alleen in Amerika genezen mensen van Ebola.
  Het ‘vaccin’ waar iedereen het over heeft, wordt nog onderzocht. Dit is een heel lang proces en tot nu toe is er dus nog geen effectief medicijn of vaccinatie, ook niet in Amerika.
  In NL zijn al heel veel voorzorgsmaatregelen genomen en zijn we goed voorbereid op een eventuele Ebola patiënt. Ook voor het voorkomen van de verspreiding van Ebola naar NL zijn vele maatregelen genomen. Zolang iedereen goed voorbereid is rn goed anticipeert op wat er gaande is, is de kans op een Ebola uitbraak in NL zeeeeer klein.
  Verdiep je beter in de feiten in plaats van in complot theorieën en zaai geen onnodige paniek!

  Like

  • Ze kijken op het vliegveld of je koorts hebt;maar ebola kan zich ook pas na 21 dagen manifesteren,dus helpt die meting niet.Of in ieder geval niet afdoende!

   Like

  • Maria zegt:

   Ik zaai geen paniek vertel gewoon de waarheid! ondertussen deint in west afrika al uit tot een 15000 ebola victims en zijn andere afrikaanse landen getroffen ook, nu doordenkertje er is een geneesmiddel ZMapp weet je wanneer ze het op de markt gaan brengen voor de afrikantjes ???? eind 2015… ondertussen genezen ze alle blanken in de vS behalve die zwarte man in Dallas, zet dat jou niet aan het denken, mij wel, en nu moeste ze wel die spaanse verpleegster ook met dat ZMapp geneesmiddel behandelen want ze hadden haar hond afgemaakt wat tot enorme angste woedde van de spanjaarden leidden…is toch wel IETS TE TOEVALLIG dat de VS Governement ten eerste het patent op een dodelijk virus zetten en dan HUN PHARMA onder TRADE MARK het geneesmiddel heeft!

   lees zelf en zoek op via databanken patenten en Trade Mark

   Klik om toegang te krijgen tot zmappfaq.pdf

   ben dat zo moe mensen die zelf niet in de medische wereld zitten commentaar geven waar ze de ballen vanaf weten!!!!

   het is mijn plicht om de mensen te waarschuwen en NIET PANIEK TE ZAAIEN!!!

   Like

 32. pat. zegt:

  Ik begrijp iets niet. Eerst staat er dat het een “laboratorium” virus is, dat zelf gecreëerd is en vervolgens staat er dat het voor het eerst voor kwam in Zaïre en Soedan en dat je geen patent op een virus kunt hebben wat in de natuur voor komt. Verhaal lijkt niet correct toch?

  Like

  • Maria zegt:

   als je in een laboratorium de genetische structuur verandert en andere virussen op kweek erbij zet (wat de VS meer dan 40j deden in hun labo’s hebben ze een eigen variant) daardoor kon het gepâtenteerd worden, het bewijs staat er hoor ook via databanken patent ebola… tja als je dat ook niet wilt geloven kan ik niet aan doen… het bewijs is er en toch altijd toevallig dat aids ebola en andere vreselijke ziekten in Afrika ontstaan en ze het op apen steken??? die mensen vreten daar van sinds hun ontstaan apen!!! tijdens kolonisatie van die landen werd daar niemand ziek, toch raar he, pâs na de opheffing en teruggave van die landen kwam aids en ebola….
   ben het beu om maar blijven uit te leggen en te bewijzen…
   enkel en alleen dat de VS governemnt een dodelijk virus onder patent heeft staan sommigen niet wakker schudden is schrikbarend want welke regering patenteert een dodelijk virus????

   Like

   • Bassie zegt:

    Niks aantrekken van Arjan, dit zijn nou precies de brave burgers die de overheden nodig hebben.. Naïef,betweters en van alles wijs te maken… Ze hebben zogenaamd bewijs nodig, maar geen enkel bewijs zal heb overtuigen omdat zij heilig geloven in de goedheid van de wereldleiders..

    Like

 33. Arjan zegt:

  In plaats van een hoop complotten erbij te zoeken en allemaal links te posten, zou je er goed aan doen je te realiseren dat niet alles wat op het internet staat waar is. Iederen nozem kan een site maken en deze vullen met zijn/haar eigen hersenspinsels en beweren dat dit waarheid is.

  Voor wat betreft het patent op het virus:

  Het US Patent op het ebolavirus betreft een afgezwakte variant, welke juist het echte, sterkere virus ongevaarlijk maakt, zodat dit gebruikt kan worden in laboratoria voor onderzoek naar een geneesmiddel. Dit is er namelijk niet.

  Het feit dat er in Amerika niemand aan de gevolgen van ebola sterft, is dat de gezondheidszorg daar gewoon vele malen beter is dan op vele andere plaatsen ter wereld.
  Mensen gaan niet dood aan de ziekte zelf, maar aan de gevolgen ervan (griep, koorts, ontstekingen, bloedingen, uitdroging etc). In de Amerikaanse ziekenhuizen, alsook in vele andere Westerse ziekenhuizen, kan men deze symptomen bestrijden.

  Indien men écht een virus met kwade bedoelingen zou verspreiden, zou men daar echt geen openbaar patent op aanvragen, maar zou men dit in het geheim ontwikkelen, testen, etc.

  Argwanend zijn is één ding, overal complotten in zien, is een heel ander verhaal… Daar heb je pilletjes voor tegenwoordig 😉

  Like

  • Willie zegt:

   Geen pilletjes nodig , jij blijkbaar wel wat red-bull ?? Wat met die vogelgriep , varkensgriep en andere rotzooi ?? Al lang gebleken dat dit 1 veel minder was dan ze ons lieten geloven , 2 dat deze rotzooi ontwikkeld was in de staats-labo’s
   Ze zijn toch zo braaf meneer ?? Die wetenschapper die een graf opende van iemand die aan Spaanse griep overleden was ,met bedoeling om dit virus nieuw leven in te blazen en zelfs te wapenen ?? Met welke bedoeling zou dat nou toch zijn ??? Gewoon AFSCHIETEN zulke smeerlappen , en hun onnozele supporters die houden liever maar hun kop where the sun don’t shine , ipv hier nonsens te verkopen (al dan niet betaalde opdracht )

   Like

  • Maria zegt:

   arjan heb je het patent uitgeprint en gelezen??? check de databanken openbaar voor iedereen, welke government patenteert een dodelijk virus nu, lees en bestudeer die 29 pagina’s lang, je moet wel deftig de engelse taal machtig zijn om te horror te begrijpen hoe en wat ze gepatenteert hebben….

   Ik heb mijn job gedaan de rest slaap verder en idd willie volgelgriep varkenspest weet ik wat onmiddellijk op aarde uitgeroeid maar mensen die vrijuit met eventueel ebola inhun lijf die mogen over de planeet vliegen???? ja wat kan je daar nu als verdediging aan opbrengen dat dit normaal is???? I rest my case, net hetzelfde zoals de bewering dat de Islam een religie van vrede is, zelfde caliber complot zeker….

   Like

 34. geloof-niet-alles zegt:

  Misschien moeten de samenzweerders eens lezen hoe en wanneer een patent aangevraagd kan worden. Dat kan dus ook als een virus ergens gevonden wordt. De ontdekker geeft er een naam aan en hangt er een patent aan. Als dit een onderzoeker in dienst van de regering is, is het automatisch eigendom van de staat.

  Alle ‘bewijzen’ zeggen alleen maar dat er een patent is, maar verder niet over hoe het patent tot stand is gekomen… speculeren, suggeren, maar nooit harde bewijzen.

  Like

  • Willie zegt:

   Yep , en als JIJ met dat virus zopu zitten ben je gelijk ook EIGENDOM van die staat ?? Vind je dat normaal of ben je ook een onderkruiper ???

   Like

   • Maria zegt:

    och willie weet je wat hier ferm naar boven komt? dat velen mss engels kunnen praten maar geen bal kunnen lezen en begrijpen wat er in dat patent van de VS ebola staat want indien ze de engelse taal machtig zouden zijn qua opstelling patent dan zouden hun oogjes opengaan!!!!! mij niet gelaten Peterselie1 was ook een van de weinige verstandigen die WEET wat die moet doen om zich te beschermen ertegen en wat het patent inhoud en natuurlijk jij ook Willie

    Like

  • Maria zegt:

   mijn beste ik heb Trade Marken op mijn werk en een patent lopende aanvraag ivm MIJN werk!!!! dus denk ik wel dat ik weet waar ik over spreek!!!!! het is zo dat ik ontdekte dat de VS degelijk dat patent onder ebola heeft per toeval toen ik op google ging graven kwam daar ook het bewijs uit!!!!

   Like

 35. Robin zegt:

  Wauw Maria. Jij moet echt een troll zijn.
  En zo niet, dan is dit heel erg eng. Je werkt zelf in de medische wereld…. maar je weet niet eens hoe fatsoenlijk aan argument te onderbouwen?
  Zogenaamde ‘bronnen’ die je aankaart zijn alles behalve van betrouwbare kwaliteit. Sterker nog, ze zijn zo opzichtig van onbetrouwbare kwaliteit…. dat ik het heel erg eng vind dat jij mijn dokter/verpleger/etc. zou zijn.
  Youtube? Het fok forum? Websites die al langer bekend zijn vanwege hun zogenaamde complottheorieën a.k.a. aluhoedjes. Je maakt van meningen ‘bronnen’.
  Onderbouw het eens met wetenschappelijk bewijs bijvoorbeeld.

  Wist je dat er ook veel ziektes zijn die voornamelijk bij mensen voorkomen in de westerse wereld? Bij mensen met een lage pigmentatie?
  Obesitas, diabetes… ontwikkeld door Afrika als wraak wellicht? :’) Waarschijnlijk hebben ze ook de pest gemaakt!

  Een virus kan in de natuur aanwezig zijn, het kiest geen kleur, gender, religie, etc.
  Gelukkig hebben wij de natuur hier totaal geasfalteerd… :’)

  Like

  • Maria zegt:

   ok béantwoord dan deze vraag: alle blanken die naar de VS terugkeerden met ebola werden genezen, waarom die zwarte man van Dallas niet???
   opnieuw je hebt niet gelezen wat het patent is omdat je de engelse taal niet machtig bent plus een Government dat zoiets patenteerd??? hun Pharma hebben dan de redding vaccinatie tja complot net zoals de islam complot is hé en een religie van vrede is…
   slaap maar verder we zullen paar weken maanden eens verder praten nadat de griepvirus in contact is geweest met ebola en dan gaat muteren, vliegtuigen blijven overal op aarde maar rondvliegen met mensen die een dodelijk virus in zich dragen en jij vind dat doodnormaal???? ja ieder zijn intellect he, in een gezonde normale wereld zetten ze heel dat getroffen afrika onder quarantaine en gaven hen die ZMAPP maar rarara ze gaan pas einde 2015 het aan de afrikaantjes geven wanneer de helft is uitgestorven??? het razend snel nu al geweten 15000 gevallen maak de rekensom tegen einde 2015 hieveel gaan er dan nog overschieten denk je??,

   Like

 36. van Bokhoven zegt:

  Goed stuk Luchtpint! Niet meer dan een samenzweringstheorie en helaas hier ook de kenmerkende vastberadenheid om met non-informatie koste wat kost het standpunt te verdedigen en zelf de ogen te sluiten voor al het harde bewijs. Zinloos dus om te pogen te overtuigen van een andere mening, verspilde energie en onnodige aandacht voor uitingen van angst.
  Enige wat ik mij afvroeg, en daarmee ook mijn enige reden om te reageren: is het niemand opgevallen dat het alleen een patent AANVRAAG betreft, en dat nergens staat beschreven dat het patent ook daadwerkelijk is toegekend? Het steeds geciteerde nummer is het ‘application’ nummer, niet het ‘patent’ nummer!
  En al zou het worden toegekend: vaak is het dan alleen van toepassing op een enkel of enkele landen, vrijwel nooit wereldwijd.
  Ik hoop dat mensen zich weer bezig gaan houden met dingen die er echt toe doen in deze wereld. Tevens spreek ik de hoop uit dat de nascholing in het medische circuit naar een hoger plan wordt getrokken, want ik vind het nogal verontrustend dat er ‘in de medische wereld’ werkzaam zijn met zo’n gevaarlijke kokervisie. Kan me niet voorstellen dat dat in het belang kan zijn van een goede patiëntenzorg.

  Like

 37. Jirina zegt:

  In de VS genezen ze niet allemaal het is een bepaalt soort dat geneest en dat heeft te maken met het rh-gen!

  Like

 38. Moos zegt:

  ach ja, het zoveelste complottheorietje…… het verhaal klopt van geen kanten . ook in VS zijn mensen overleden aan Ebola. En mensen uitroeien levert niets op, want doden betalen geen hoge belastingen waar de staat héél véél geld aan verdient.

  Like

 39. Ten eerste, ebola gaat niet iedereen in Afrika uitroeien. Stop met het bang maken van mensen met onzin. Ten tweede, dat patent bestaat helemaal niet. De links die jij als “bronnen” opgeeft staan er bekend om dat ze onzin verspreiden zonder onderbouwing (vooral niburu). Er zijn 0,0 argumenten voor de onzin hier, eigenlijk moet je je schamen dat je ebola probeert te gebruiken op website bezoekers en likes te krijgen. Maar goed, van de andere kant denk ik, mensen die zo naief zijn om dit allemaal te geloven verdienen misschien niet beter.

  Like

 40. Willie zegt:

  Er valt me hier 1 ding ferm op : de meeste samenzwerings-ONTKENNERS die ik hier zie verschijnen heb ik nog NOOIT comments weten geven , allemaal nieuwe dus , mmmmm : klopt niet ,zullen dus idd wel een soort trollen zijn in opdracht , al dan niet betaald

  Like

  • Maria zegt:

   idd willie goed opgemerkt!!!! en ondertussen rukt ebola ferm op in afrika en ondertussen de VS ook en andere landen, en ze blijven maar vliegen van die landen overal op aarde en ik ben dan de complot denker????? zou normaal moeten lachen maar gezien de ernst van de situatie erg wat hier aan ontkenners zitten en opgetrommeld zijn blijkbaar om effie te zeggen dat het bullshit is…

   Like

 41. Helder zegt:

  Maria,

  Ik heb erg gelachen om deze hele discussie, en vooral uw reacties. U spreekt zichzelf nogal tegen. Ten eerste uw toon waarop u de ‘ontkenners’ benaderd. U zegt bijvoorbeeld: “Iedereen heeft het recht om zijn mening opinie te plaatsen ongeacht of je het geloofd of niet… zoiets noemt men freedom of speech!” Een fijne en prettige opmerking, waaraan u zich helaas niet houdt. Iedereen die het niet met u eens is (ongeacht of zij met goede argumenten komen of niet) maakt u uit voor van alles en nog wat, zegt dat zij naar psychiatrische inrichtingen moeten en u benadrukt constant hoe dom deze mensen zijn e.d.

  U heeft het recht (zoals u zelf ook aangeeft) om uw mening te plaatsen ongeacht of iemand het gelooft of niet, maar voordat u anderen beschuldigd van krankzinnigheid lijkt het mij verstandig uw overtuigende argumenten beter te onderbouwen. Een handje vol linkjes en wat losse filmpjes die allemaal van het internet komen, klinkt in mijn oren niet betrouwbaar. De google-link over het Ebola patent lijkt dan nog wel geloofwaardig, maar is nog geen concreet bewijs. Uw beweringen over het aantal genezen mensen in verschillende landen ten opzichte van het aantal genezen mensen in Amerika lijkt ook een mooi argument, maar ook hiervan is geen concreet bewijs te vinden in uw reacties. Graag zou ik dit willen zien voordat ik een mening vorm wat betreft dit onderwerp (Ja, ik ben neutraal!). Met concreet bewijs bedoel ik dus geen linkjes van verschillende onbetrouwbare websites, maar kom maar op met de officiële grafieken en statistieken. Helder?

  Groet,
  Helder

  Like

 42. Dr P Darlington zegt:

  Maria , het verspreiden van valse berichten , kan jou duur komen te staan met het beschuldigen van juist de mensen die hun nek uitsteken om ook mensen als jou te beschermen .

  Weer niet wat je hier mee wilt bereiken , maar pas erg op wat voor nieuws je verspreid , je kunt hiervoor opgepakt worden , dit is Nederland en niet waar jij vandaan komt met je gekke verhalen en als je gestudeerd had dat wist je dat je op z,n minst een spel checker kon installeren maar je weet alleen maar te stoken en aandacht te trekken met valse berichten die je ondersteunt met videos van anderen,..

  Maak zelf een video en kom ons vertellen hoe het zit , maar dat durf je niet en je verschuilt je achter een ip adres die we zo kunnen opsporen.

  Je bent gewaarschuwd , als ik meer van dit soort berichten zie verscjijnen , zal ik ervoor zorgen dat jij je blog en vrijheid verliest.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   En wie ben jij dan wel om daarvoor te zorgen, anonimus…! 😦

   Like

   • Maria zegt:

    wow dit had ik nog niet gelezen… beste D P Parlinton alleen uw reactie erop en hoe bewijst dat ik gelijk heb! bent U degene die aan het hacken geslagen is ??? interessant uw comment! en vooral uw bedreigingen!!! verraad je man!!!

    Like

 43. Bassie zegt:

  Ohh mooi, mensen worden nu pas wakker. Ebola is al decennia geleden uitgevonden om de bevolkingsgroei in hand te kunnen houden. Afrikanen kosten de westerse landen namelijk veel geld. Ooit hoop ik dat de westerse mensen een keer wakker worden en zien hoe hun eigen regering/leiders hun naaien en tegen elkaar opzetten. Bijna alles wat er op aarde gebeurd is gepland en opgezet. Ook de angst voor de islam is onder de westerlingen gecreëerd.. Als met bang is kan je hen onder controle houden. Wat moet ik meer zeggen… Hoe meer waarheid des te meer ik voor gek verklaard zal worden 😓

  Like

 44. denollander zegt:

  Na alle voor en tegens globaal gelezen kan ik mij niet aan het idee onttrekken dat er hoogstwaarschijnlijk heel wat meer gaande is op deze aardkloot als wij doorsnee burger ooit zullen weten. Komt nog bij dat ik mij reeds lang absoluut “nergens” meer over verbaas.

  Like

 45. Uitroeiing van de mensheid? Als ze dat werkelijk van plan zijn, zouden ze al in hun opzet geslaagd zijn. Het bewust uitroeien van mensen kan je veel makkelijker doen dan met een ziekte als ebola. Ik hoef alleen maar de praktijken die op de koerden in Irak te noemen.
  Tja, complottheorieën zijn van alle tijden en zullen er ook altijdzin. Maat wat als het grootste complot straks blijkt dat er geen complotten zijn en dat alles is zoals het is?

  Like

  • Maria zegt:

   monsanto ken je dit??? 1op 2 dat kanker nu krijgt???aids virus toevallig in afrika ontstaan??? ebola net hetzelfde??? dan al de kinderen die na vaccinaties ziek zijn zoveel autisme op aarde daar wat dat niet bestond 20-30j geleden???? valt het je niet op dat zwarten desondanks honger ermbarmelijk omstandigheden leven blijven voortkweken als ratten, dan die islam net hetzelfde continue zwanger die vrouwen, en westerse vrouwen??? zoveel miserie om zwanger te geraken meer dan de helft van blanke ras moet via hormonen behandelingen, IVF eiceldonatie enz zwanger geraken en jij vind dit normaal???
   Monsanto die alles onder patent zet van zaden groenten alles wat te eten valt van de natuur op aarde de DNA veranderen van voeding GGO teelt enz, wake up woman!!!! 1 OP 2 KRIJGEN KANKER IN HET WESTEN ook de jonge generaties borstkanker baarmoederkankers, ineens is dat massaal nadat monsanto vroeger de leverancier van Agent Orange chemisch bedrijf gif bedrijf nu voeding maakt en na jaren 80 explosie aan kankers, HERHAAL 1 OP 2 KRIJGT KANKER IN HET WESTEN NU!!!!
   en dat is geen uitroeiing op de mensheid??? junkfood kankerfood bij uitstek mag men gewoon verkopen en dat is ok volgens U????

   dus alle wetenschappers zijn volgens u een complot en leugen????

   Codex Alimentarius & Monsanto Vs NHF, Stop NWO, illuminati, Agenda21, Depopulation

   Like

 46. Maria zegt:

  kankerverwekkende aspartaam artificiele zoetstof

  No worse than Reagan appointing Rumsfeld back in 1985. Rumsfeld was CEO of G D Searle, under Monsanto. Rumsfeld had publicly said he was going to “call in his markers” to get Searle’s product Nutrasweet (Aspartame) approved. The FDA up to that point had blocked Aspartame for 16 YEARS! It’s all about influence and money and to hell with the people! Look up proposition 37 in California, they want to label GM food, Monsanto are fighting it because they know no-one will buy it if it’s labelled!

  zal het in met nederlandse ondertitels nu posten de meest grote wetenschappers profs dokter liegen dan????

  mensenlief hoe blind kan je zijn

  Like

 47. Maria zegt:

  monsanto de oorzaak waarom de bijen uitsterven omdat alles met DNA pesticiden voedsel werd bewerkt insecten die contact hebben met monsanto GGO sterven en de mens vreet dat dan op???? en dat is dan geen genocide op de mensheid???

  verbod in meer dan 9 landen op monsanto na massale bijen sterfte indien de bijen verdwijnen verdwijnt alles want zij zorgen voor bestuiving en voortbestaan van planten stuifmeel enz maar door genetisch pesticiden overal in te steken daardoor stierven alle bijen bijna op aarde uit!!!

  http://zaplog.nl/zaplog/article/monsanto_actie_in_polen_duizenden_dode_bijen_op_trap_parlement

  http://www.ninefornews.nl/rusland-verbiedt-import-genetisch-aangepast-mais-monsanto/

  https://xminy.nl/projecten/bulgarije-verbiedt-gmo-gewassen

  http://www.dewereldmorgen.be/artikels/2010/09/27/wetenschap-genetisch-gewijzigde-soja-schaadt-mens-en-milieu

  http://dhost.info/waterputklassiek/0124-monsanto-in-nederland.htm

  http://www.europa-nu.nl/9353000/1/j9vvhylkg1okmyu/vi30jlwpaavx?ctx=vgaxlcr1jzjm&s0e=vhdubxdwqrzw&start_tab0=540

  http://www.demorgen.be/economie/monsanto-mais-veroorzaakt-juridische-strijd-in-italie-a1903264/

  http://www.jonggroen.be/node/1132

  het is eindeloos WAAROM EEN VOOR EEN LANDEN MONSANTO VERBIEDEN vanwege kankervewekkende food!!!!

  monsanto verliest terein op aarde behalve in de VS

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=3851:-monsanto-verliest-steeds-meer-terrein&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  straf he ze vreten ZELF GEEN GGO FOOD NEE WANT ZE WETEN DAT HET KANKERVERWEKKEND IS EN ONVRUCHTBAARHEID VEROORZAAKT!!!

  http://olympiczion.nl/index.php/de-politieke-en-commerciele-elite-schuwt-genetisch-gemodificeerd-voedsel-op-haar-bord/

  voila je hebt pc en zoek GGO frankenstein kanker food ne keer op en WAKE UP!!!

  Like

 48. Pingback: Top 10 best gelezen artikelen op “E.J. Bron” in 2014! | E.J. Bron

 49. Ronald kiewiet zegt:

  Te laat Nederland/Europa….te laat!!!!!

  In plaats van de straat op, blijven we hangen achter de pc.
  Niemand ziet wat er aankomt deze generatie is verloren zo jammer…
  De kar alleen trekken kan ik niet helaas..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s