Amerikaanse vicepresident Joe Biden: De Europeanen moeten lijden

Screenshot 1

De Amerikaanse vicepresident Joe Biden

(Vertaling: E.J. Bron)

De VS moesten de Europeanen “in de moeilijke positie” brengen, opdat de Europese landen de sancties tegen Rusland vanwege de situatie in de Oekraïne konden opleggen, heeft de Amerikaanse vicepresident Joe Biden verklaard.

De VS hebben druk op de EU-landen uitgeoefend, opdat de Europese staatsleiders beginnen met de invoering van de Europese sancties tegen Rusland. Dat zei de vicepresident van de VS, Joe biden, tijdens een bezoek aan de Harvard University.

Om Moskou te beïnvloeden, moeten alle Europeanen de hoge prijs betalen. Dat erkent de Amerikaanse regering, aldus Biden. Een alternatief zou de stationering van Amerikaanse troepen in de Oekraïne geweest zijn. Men wil er ook geen haast mee maken om de sancties weer op te heffen, zei Biden verder.

“De EU wilde het eerst echt niet. Amerika heeft echter de leiding op zich genomen en de president van de Verenigde Staten stond erop dat Europa in een ongemakkelijke positie werd gebracht, ook met het risico de schade voor de economie te dragen om Rusland te dwingen”, aldus de vicepresident.

Bron:
www.schweizmagazin.ch

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in EUSSR, Obama, Rotzakken, VS. Bookmark de permalink .

35 reacties op Amerikaanse vicepresident Joe Biden: De Europeanen moeten lijden

 1. Perfide Albion zegt:

  Misschien wordt het tijd dat Joe Biden gaat lijden. Die smerige, linkse, islamofiele, hond.

  Like

 2. Sjaak zegt:

  IK GELOOF IEDER WOORD EN DE KLOOTZAKKEN
  VAN DE EU / NATO ZIJN ER OOK NOG INGETRAPT !
  OBAMA IS NU EENMAAL EEN MOSLIM !
  EN NU HEBBEN WE OOK NOG EUROPA-VER
  DE PUINHOOP VAN MOSLIMKLOOTZAKKEN
  NOG WIE STR:::: AAN DE KNIKKERS !

  Like

 3. Inderdaad een smerig politiek spel, waaraan onze bestuurders als loopse hondjes hebben meegedaan! Vandaar dat ik altijd al Pro-Putin ben, geen lieverdje maar tenminste geen achterbakse volksverrader!

  Like

 4. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Inderdaad een smerig politiek spel, waaraan onze bestuurders als loopse hondjes hebben meegedaan! Vandaar dat ik altijd al Pro-Putin ben, geen lieverdje maar tenminste geen achterbakse volksverrader!

  Like

 5. Theodoor zegt:

  Ik sta hier niet van te kijken.
  De VS doet wat ze willen, militair superieur.
  En Nederland en de rest van de Europese landen, armoede en defensie ver onder maat. Al het kruit is verschoten op schaduwen. Met zijn allen zwaar in de problemen met de aanwezigheid van het bloedvergietende geloof.
  Top-lonen-politici maar je kunt er niets mee.

  Like

 6. Rick zegt:

  Neem aan dat dit een vervroegde 1-April “grap” is !!?
  Zo niet…Dan zijn ze in het Brusselsche Rovershol nóg gevaarlijker dan ik reeds dacht.
  Men heeft zich aldaar, ter meerdere glorie van de Amerikaanse oorlogsindustrie, voor het karretje laten spannen.
  Ach…Who cares about “slechts” enkele tientallen miljoenen Europese burger doden.
  Is toch maar aan de andere kant van die grote plas; dus kan je er lustig op los provoceren en manipuleren.

  Like

 7. Obama is de grootste fout die de Amerikanen ooit hebben kunnen maken,door hem als president te kiezen!

  Like

 8. Kijk @geertwilderspvv dit zijn de smerige ‪#‎moslemstreken‬ @BarackObama Europeanen moeten lijden http://wp.me/p1O7aM-iL6 via @wordpressdotcom

  Like

 9. hans zegt:

  weet je,” het gaat er steeds meer op lijken dat juist de zaken passeren die zorgen voor een mogelijke burgeroorlog.
  Als we maar bewust blijven dat de veroorzakers niet uiteindelijk met de oplossing aan komen en dat dan iedereen gelooft dat zij gevrijwaard zijn, terwijl ze de oorzaak zijn!

  Like

 10. Avidia zegt:

  Ik ben ook PRO Putin, je weet tenminste waar je aan toe bent met hem.

  Like

 11. oud-marinier zegt:

  Het probleem is echter dat IK , in ieder geval, me de wet niet wil laten voorschrijven door ene Joe Biden !!! Wie denkt Joe Biden wel dat hij is ? Hij heeft NIKS met NL te maken , noch met de EU ! En als “meneer” Joe Biden liever de Europeanen ziet lijden ipv de Amerikanen….wordt het HOOG tijd om in de NATO ( No Action Talk Only ) eens orde op zaken te stellen. Het is een “verbond” , waarbij alle partners als gelijkwaardig worden gezien. Indien de USA vindt dat zij “superieur” zijn….laten de Europese “bondgenoten” dan UIT de NATO stappen en HUN eigen EUROPESE bondgenootschap (militair) opzetten en krachten bundelen op allerlei mogelijk gebied. Voel er namelijk verdomd weinig voor om als proefkonijn voor die Yanks te dienen. Of het slachtoffer te worden van hun provocaties .

  Like

  • Hendrick M. zegt:

   @Oud-marinier: Dat eventuele Europese bondgenootschap is ook niks, zolang de EU nog bestaat. Voor je het weet wordt dit bondgenootschap weer ge-/misbruikt om de burgers van de Europese (niet de EU !) landen te onderdrukken indien het de niet-democratisch gekozen EU leiders (lijers) behaagt om er weer iets doorheen te drukken.
   Het is duidelijk dat er wereldwijd krachten spelen (de Nieuwe Wereld Orde) met de EU als onderdeel daarvan, die erop gericht zijn om iedereen gelijk te maken aan kippen in een legbatterij of varkens in een megastal.
   Het is te hopen dat voor die tijd de bom barst en dan: Qua Patet Orbis !

   Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Mij verbaast dit absoluut niet! Ik denk aan de vele reacties van @ bobzelf, die dat prima deed uitleggen. De smerige BILDERBERGBENDE, de EUSSR,de NWO, de ISLAM, al deze SMERIGHEID hebben vuile smerige politici; socialisten, liberalen, links-liberalen en de christen-democraten, VEROORZAAKT! En in Nederland de enige die voor ONS NU opkomt- Wilders- DEMONISEREN!

  Like

 13. Jan zegt:

  Het IQ van Biden:

  Joe Biden’s Greatest Gaffes

  Het IQ van de de rest van het linkse ‘establishment’

  Like

 14. peterselie1 zegt:

  Niets nieuws onder de zon, de VS probeert en met succes Europa in een zodanige positie te wringen, zodat dit voor Amerika economisch, militair en vooral strategische voordeel op levert. Ook zijn de Yanken heel erg belust en sturen er direct en indirect er op aan dat Turkije zo snel mogelijk een gerespecteerd lid van de Europese Unie wordt.

  Ook toen de democratische president Bill Clinton (de lieveling van socialistisch Nederland) Belgrado liet bombarderen om Kosovo aan de etnische Albanezen cadeau te geven en hierdoor is naar mijn mening Kosovo het eerste islamitische roofstaat in Europa geworden. Dit alles is niet een donderslag uit heldere hemel komen vallen er wordt decennia lang aan dit proces gewerkt. Begrijp mij goed heb helemaal niets tegen de Amerikaanse bevolking.

  Ik houd van muziek uit de VS en vind de gewone Amerikaan toch wel veel lijken op de gewone Europeeër, maar het smerige buitenland beleid van Amerika kan met de huidige moslimbroeder president op de vuilnishoop geworpen worden. Nee dan Poetin deze man maakt zich sterk voor een soeverein en sterk Russische Federatie en hij is een verademing om te zien hoe hij zijn modus operandi is in vergelijking met de verwijfde politici van de EU.

  Enfin Europa gaat nog harder bloeden dan het nu reeds bloedt door de opgelegde sancties van de Russische Federatie, Europa wordt klaar gestoomd als buffer voor de Amerikanen tussen het conflict met Oekraïne, De VS lachen in hun vuistje om te zien dat hun smerige plannen om West-Oekraïne economisch leeg te zuigen met dank aan het altijd aanwezigheid van het IMF en andere duister Amerikaanse instanties die dit horror scenario mogelijk hebben gemaakt. Uiteraard is dit een summiere omschrijving van de buitenland politiek van Amerika, o ja dit was ik bijna vergeten: Gasfirma zoon Joe Biden bereidt boringen schaliegas in Oost-Oekraïne voor.

  Het Donetsbekken in Oost-Oekraïne, waar op dit moment een bloederige burgeroorlog woedt, is een sterk economisch gebied met veel aardolie en –gas. Oekraïne heeft ook één van de grootste voorraden schaliegas in Europa.
  Begin vorig jaar sloot energieconcern Shell met Oekraïne een deal over schaliegas. Met de overeenkomst is ongeveer 7,5 miljard euro gemoeid. Datzelfde jaar sloot de regering ook een akkoord met de Amerikaanse energiereus Chevron voor het opboren van schaliegas in Oekraïne. Het winnen van schaliegas is omstreden. Op kilometers diepte wordt de grond met chemicaliën bewerkt, met schadelijke gevolgen voor het milieu.
  Door de onrust over de veiligheid van ‘fracking’, een techniek waarbij water vermengd met chemicaliën onder druk in de bodem wordt gepompt om de schalielagen te breken, verwachtte men dat het nog jaren zou duren voordat de bronnen in Oekraïne ontwikkeld konden worden. >>>

  http://www.ninefornews.nl/gasfirma-zoon-joe-biden-bereidt-boringen-schaliegas-oost-oekraine-voor/

  Like

 15. Doornroosje zegt:

  Daar sta ik niet raar van te kijken. Dat het zo goed gaat in Rusland onder leiding van Poetin , is een doorn in het oog van de leiders van Amerika.
  Vraag het de soldaten van Amerika hoe die uit verschillende oorlogen terug gekomen zijn. Geestelijk kapot door allerlei smerig tuig wat uitgeprobeerd moest worden. Maar daar is geen haan die daar naar kraait. Het ging om geld.

  Like

 16. Arriën zegt:

  Dus …. de MH17 is bewust neergehaald door de EU ! Dat wordt hiermee gezegd.

  Like

  • exter39 zegt:

   Ja zo zie ik het ook , een verkapte toe gave, eens komt de waarheid echt aan het ligt ,maar dan zullen de schuldigen ,en die er in getrapt zijn , al lang van het politieke vlak verdwenen zijn

   Like

 17. Jean zegt:

  Het zoveelste bewijs dat die vanRAMPay een super arrogante oerdomme lul is idemdito die portugees en de duitser, laten we die klootzakken heel snel dumpen voor het nog erger wordt.

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Tja, arrogante uitlatingen als die van Joe Biden drijven Europa vanzelf in de armen van Poetin.
  Hij moet het zelf weten…….

  Like

  • fleckie zegt:

   ‘DE TWEE GEZICHTEN VAN POETIN”. NW.ISR.WEEKBLAD 31.3.2000!!
   Russische joden vragen zich af welke POETIN de verkiezingen heeft gewonnen, de HERVORMER of de GENADELOZE LEIDER?., door LEV Gorodetsky…………..Een paar dagen voordat de Russische presidentsverkiezingen zouden plaatsvinden,..toonde de staatstelevisie een commercial waarin werd gesteld. dat een v.d.mededelingers onder de macht stond. van Joden,buitenlanders en homo’s. Deze aanval op Grigori Javlinsky, die van joodse oorsprong is,verscheen op het ORT- kanaal als een volslagen verrassing……………Vladimir Poetin, die de verkiezingen zondag met 52% v.d.stemmen heeft gewonnen, was tijdens zijn campagne amper ingegaan op de sterke nationalistische gevoelens die in zijn land heersen. Het was juist de campagne van zijn grote rivaal,..de..communistische..leider GENNADI ZJOEGANOV. Die van meet af aan was bezoedeld met Russisch nationalisme en soms zelfs openlijk antisemitisme.
   De campagnes werden gevoerd in een periode waarin de bezorgdheid over antisemitische
   Incidenten en de ..economische…achteruitgang…toeneemt,..terwijl de laatste jaren steeds meer Joden naar Israel emigreren. …..Een karakteristieke ..advertentie. tijdens deze verkiezingen had als tekst:’Wat is het geheim van ZJOEGANOV?, Hij aardig en eerlijk,een echte Rus’,wat impliceerde dat mensen als Javlinsky dat niet zijn.Maar als jet het in een ander licht ziet,is die plotselinge verschijning van de gewraakte ‘Poetin-commercial’–waarvan ..Poetins..eigen.team..niets zegt af te weten-helemaal niet verrassend.. Er zijn eigenlijk twee
   Poetins: de man die nadat hij tot opvolger van Boris Jeltsin was benoemd..de..Amerikaanse president CLINTON en de Britse premier ..Blair beloofde..vrijemarkteconomie-economie..na..te..streven..en ..de..mensenrechten te bewaken,en de..voormalige KGB-officier..die..in..TSJETSJENIË ..een wraakzuchtige oorlog voert..en journalisten tijdens die oorlog en tijdens de verkiezingscampagne geen persvrijheid verleende…………….”ik maakte er grappen over dat het niet duidelijk was welke Poetin ..de..verkiezingen zou winnen”, zegt Carol Saivetz, wetenschappelijk medewerkster aan het Davis’ Centrum voor Russische studies van Harvard University in Boston.” Maar hij is expres vaag over zijn toekomstplannen”……………Deze vaagheid stelde Joodse kiezers,net als de andere Russen,in staat om ieder hun eigen beeld van Poetin te creëerden. Wat voorbeelden: Een 36- jarige zakenman uit Moskou verwacht dat Poetin de economie zal stabiliseren en verder zal liberaliseren.
   ….Een 45-jarige hoogleraar aan de universiteit van St.Petersburg wil dat Poetin de wetenschap sterker gaat. Subsidiëren.
   ….Een 55-jarige ..gepensioneerde militair uit SAMARA aan de Wolga wil meer steun voor het leger.
   ….Een Joodse familie uit de erfenis het INSTABIELE DAGESTAN..wil dat Poetin de rebellen in Tsjetsjenië uitschakelt en een eind maakt aan de etnische conflicten.
   ….Een activiste van middelbare leeftijd uit Tomsk in SIBERIË wil,dat Poetin ; ISRAEL steunt in net VREDESPROCES,
   …Een student v.d.universiteit ..in..Moskou wil,dat Poetin in Rusland net antisemitisme…en…de…criminaliteit aanpakt.
   ………..POETINS TEAM ‘ WIST NIKS VAN ANTI-JOODS FILMPJE
   Allemaal willen ze stabiliteit..en..een Leider die de orde en het gezag herstelt en de dieven en oligarchen de kop indrukt, zelfs als dat ten koste van v.d.democratie gaat. Hoe dit de komende maanden zal uitpakken is. nog onzeker.Zal Poetin vrije- markt-hervormingen doorvoeren en het antisemitisme bestrijden,of wordt.hijmeen autoritaire leider die wel economische hervormingen toestaat,maar de vrijheid v.h.individu inperkt,en nauwelijks aandacht besteedt aande mensenrechten?Gaat hij,zoal hij in het parlement deed,een bondgenootschap aan met de communisten en hun leider ZJOEGANOV?Die kreeg zo’n 30% v.d.stemmen,iets minder dan in 1996. Of steunt Poetin op de hervormers die hem tijdens de verkiezingen hielpen,zoals oud- premier Sergei .?………….Poetin gaf de Joden maandag een positief teken..toen..hij..tijdens..de..joodse korencompetitie in Moskou bekend liet maken dat hij het hoofd van het joodse kunstmuseum in Moskou heeft genomineerd als ‘staatsheld’. De betrokkene, Leopold. Kaimovski,die in Julien een synagoge werd neergestoken, kreeg een staande ovatie.
   Maar veel vragen moeten dus nog worden beantwoord. Men verwacht dat Poetin pas in mei bekendmaakt wie er in zijn regering gaan zitten. Dan heeft hij waarschijnlijk ook een economisch rapport ontvangen van zijn denktank……………De antisemitische verkiezingscommercial ..die..zoveel..opzien..baarde, toont aan dat er wat betreft joodse zaken wellicht. Ook twee Poetins zijn,.Sinds Jeltsin deze man op de voorgrond duwde. en hem in augustus premier maakte, en daarna president toen hij op 31 december aftrad, heeft Poetin ..diverse..malen..kenbaar..gemaakt..dat..hij..antisemitisme..en ..vreemdelingenhaat..wil..bestrijden.
   Poetin spraken november met de leiders van de Federatie van Joodse Gemeenschappen in Rusland. Onlangs beloofde hij plechtig de plaag. van het. antisemitisme tegen te gaan, in een reactie..op..een..brief..van..ongeruste. Amerikaanse…volksvertegenwoordigers. Maar terwijl de peilingen al uitwezen dat Javlinski,die nog geen 6% v.d.stemmen behaalde, geen kans maakte om de verkiezingen te winnen,was de gewraakte commercial toch erg kwaadaardig.
   Javlinski werd ervan beschuldigd dat hij tien keer zoveel geld aan zijn campagne besteedde dan was toegestaan. Ook werd gesuggereerd dat hij het extra geld op illegale wijze uit het buitenland had verkregen ..en..dat..de ..joodse…..mediamagnaat…..Vladimir..Goussinski, die aan het hoofd v.h.Russisch Joods.Congres staat,hem financieel gesteund heeft. De commercial meldde tevens dat Goussinski Israelisch staatsburger is en toonde om de connecties..te..benadrukken. Javlinski
   Tussen allerlei mannende koppels droegen……………aangenomen wordt dat Javlinski in Moskou en St.Petersburg de meerderheid v.d.joodse stemmen heeft gekregen. In provinciesteden stemden joden in gelijke mate op Poetin als de rest v.d.bevolking,schat men……………” Ik heb op Lavlinski gestemd,omdat hijhier de enige met een menselijk gezicht is” zegt Vera Eisenstadt,een gepensioneerde dame ..uit Moskou…De belangrijkste reden waarom Javlinski
   In de twee grootste steden joodse steun kreeg,is omdat zijn democratische,pro-westerse standpunt de traditionele intelligentsia aanspreekt. “In mijn kennissenkring zou het vreemd en weinig chic zijn om op iemand te stemmen,hoewel sommigen helemaal niet gingen stemmen of het hokje van’tegen alle hierboven ..genoemden’ invulden”, vertelde Eugenia Toporovski ,een joodse studente uit Moskou……….. Intussen roepen ..ongeruste..Russisch-en Amerikaans- joodse leiders Poetin op de gewraakte commercial te verwerpen. De Moskouse opperrabbijn Pinchas Goldschmidt noemde de aanval op Javlinski”een daad van staatsantisemitisme” en zegt dat
   Poetin deze daden openlijk moet afwijzen,wil hij niet worden beticht van antisemitisme.” ..Het in Washington gesitueerde NCJS, dat zich inspant voor Joden in Rusland, Oekraine,de Baltische Staten en Eurazië, stelt dat in de commercial ” de ergste stereotypieën..van..Russische Joden” gehanteerd werden. Deze organisatie,die het antisemitisme in de voormalige Sovjet-unie in de gaten houdt,bereidt een felicitatiebrief aan Poetin voor, maar wil ook haar ” verrassing” en “verontrusting” over de reclame uiten. ” de Russische joden hebben behoefte aan de overtuigende en duidelijke boodschap van president Poetin. dat dit soort uitingen in zijn regering..onwettig..zijn”, ..zegt NCJS- hoofd Mark Levin. De wereld houdt zijn adem in, en wacht af. ………Rusland-kenster Carol..Saivetz..is..enigszins pessimistisch wat betreft joodse kwesties. Zij vreest dat als de Tsjetjeense oorlog ten einde komt ,joden wel ..eens..weer..de..zondebok..kunnen..worden.” Als iemand de schuldige zoekt voor wat er de laatste jaren ..in..Rusland..op..economisch..en..politiek..gebied..is,..zullen joden weer het voor de hand liggende doelwit zijn………..(JTA)##############################################

   Like

 19. luckybee zegt:

  Jo Biden is een katholiek en Jesuit, niet Europa gaat leiden maar Amerika, als ze Amerika willen veranderen in een Katholiek land.Dan zullen ze de zelfde lot delen met Midden en Zuid Amerika.

  Like

 20. Dit is op 2012-2016: de grote verdrukking herblogden reageerde:
  “De EU wilde het eerst echt niet. Amerika heeft echter de leiding op zich genomen en de president van de Verenigde Staten stond erop dat Europa in een ongemakkelijke positie werd gebracht, ook met het risico de schade voor de economie te dragen om Rusland te dwingen”, aldus de vicepresident.

  Like

 21. exter39 zegt:

  Heb meer respect voor Poetin dan voor Obama , Poetin laat zijn volk en cultuur niet afnemen, door geloofswaan zinnige olie boeren.

  Like

 22. Ruben Decloedt zegt:

  Dit is op Het betere wereldnieuws herblogd.

  Like

 23. Ik heb toch echt gelezen dat Oekraine zelf de MH 17 per ongeluk heeft neergeknald omdat ze dachten dat Poetin Overvloog. Gewoon het verkeerde vliegtuig omlaag gehaald. Daarom gaat het zeker nog 3 jaar duren, omdat een paar landen waaronder Nederland een overeenkomst heeft getekend dat ze dit GEHEIM niet zouden vertellen. Die 3 jaar is even op de lange baan schuiven en daarna komt er wel weer een ander verhaal.

  Like

 24. Jan zegt:

  Joe Biden: “China ligt in Noord-Amerika”

  Biden Declares China Part of North America
  Vice president Joe Biden declared China a North American country in a speech at Boston’s John F. Kennedy Forum at the Harvard Kennedy School on Thursday.

  Biden claimed that North America – “meaning Mexico, China and Canada” – will contribute two-thirds of the world’s energy growth over the next two decades:
  “On energy, North America is literally — not figuratively — the epicenter of energy in the world today. There are more rigs, gas and oil rigs in the United States pumping today than every other nation in the world combined. Combined. North America will account — meaning Mexico, China and Canada — for two-thirds of the growth of global energy supply over the next 20 years.”
  http://www.cnsnews.com/mrctv-blog/craig-bannister/biden-declares-china-part-north-america-0

  Like

 25. Maria zegt:

  nou voor den non-believers ivm met die elite die een NWO wilden stichten en totale macht over iedereen willen hebben… beginnen de oogjes open te gaan?

  Like

 26. U.G. Kempenaer zegt:

  De Amerikanen hebben andere belangen dan wij. De Amerikanen vrezen nauwe samenwerking tussen Europa en Rusland. De Amerikanen hebben een gigantische staatsschuld. De Amerikanen vrezen de BRICS landen die afstand aan het nemen zijn van de US-dollar. De Amerikanen hebben een moslimbroederfan als president. De Amerikanen worden enorm beïnvloed door de Saoedi’s, wier geld en olie steeds zwaarder doorwegen in het buitenlandse Amerikaanse beleid. De Amerikanen hebben continu grote gewapende conflicten nodig om hun oorlogsindustrie te laten te draaien.
  Kortom, de Amerikaanse politici zijn ratten waar we afstand van moeten nemen. Wij moeten de banden met de Russen verbeteren en gezamenlijk de moslims bestrijden. Wereldwijd.

  Like

  • Maria zegt:

   voila jij ziet het ook de VS heeft de grootste schulden aan China, zij kunnen niet verdragen dat China hen voorbij gestoken heeft op alle vlakken, en idd de doodsangst van de VS is een samenwerking tussen de EU en Rusland daarom heeft de VS met oekraine nazi’s MH17 naar beneden geknald!!!!
   De VS is totaal failliet volledig dan hé triljoenen dollars schulden hebben zij omdat ze gewoon geld bijdrukten als monopoliegeld en dat breekt hen nu zuur op daarom willen ze WOIII

   Like

 27. Jan zegt:

  Pedofiel Joe Biden noemt de trump-stemmers ‘dregs’ (1), het ‘smerigste werkeloze en criminele volk in de maatschappij’

  video/1

  https://tinyurl.com/ybcv7lvq

  1. dreg
  Noun: A person who represents the lowest of the low – unemployed, unwashed, but not necessarily homeless, often invlved in petty crime; the guys you see dregging around downtown as they continue their drunk from the night before while you’re on your way to work; reprobates.

  The verb “to dreg” describes dreg-like behaviour such as sleeping one off on a park bench or casing parked cars for easy break-ins.
  https://www.urbandictionary.com/define.php?term=dreg

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s