Bijdrage Geert Wilders bij debat over ISIS-missie in Irak


Vz,
De Islamitische Staat is een islamitisch gezwel. Een giftige slang gebaseerd op de koran en het leven van Mohammed, een misdadiger die 14 eeuwen geleden moordend en hoofdenafhakkend van Medina naar Mekka trok. Zijn zelfbenoemde opvolger kalief Bagdadi staat nu voor de poorten van Bagdad en Damascus. Zijn volgelingen vinden we in de hele wereld waaronder in ons land en onze steden en straten. Opnieuw worden hoofden afgehakt zoals de koran voorschrijft, bijvoorbeeld in soera 47 vers 4: “Wanneer gij een ontmoeting hebt met ongelovigen, houwt dan in op hun nekken en richt een bloedbad aan”. Ook gematigde moslims ontkomen niet aan dat geweld want zij worden als afvalligen beschouwd zoals de koran en de sharia voorschrijft.

Alle onnozele geesten die zeggen dat de islamitische staat niets met de islam te maken heeft zijn politiek correcte dwaallichten, of ze nou Obama, Cameron, Rutte of Samsom heten. Het is oorlog, Vz, het vrije Westen is de oorlog verklaard. Onze vrijheid, onze cultuur, de toekomst van ons land en onze kinderen staat op het spel. We moeten keihard terugslaan, zowel in Nederland en de rest van het bedreigde Westen als in Irak en Syrië. Mijn fractie steunt dan ook het kabinetsbesluit om Nederlandse F16s in te zetten tegen de islamitische staat. Bombardeer ze maar plat.

Maar wij snappen er niks van dat dat alleen in Irak mag en niet in Syrië. Vindt het kabinet het wel goed als in Syrië hoofden worden afgehakt, vrouwen worden verkracht en genocide wordt gepleegd omdat een volkenrechtelijk mandaat ontbreekt? Wat een lafheid, Vz. Het kabinet zegt er begrip voor te hebben dat de Verenigde Staten de islamitische staat in Syrië platbombarderen maar doet zelf niet mee. Wel begrip maar niet meedoen. Wat een laffe halfslachtigheid.

Nog belangrijker dan het bestrijden van de islamitische staat in Irak en Syrië Vz, is het bestrijden van de islamitische terreur in Nederland. De veiligheid van Nederland moet prioriteit nummer 1 zijn. Dat onze burgers veilig in de trein kunnen stappen, op straat kunnen lopen, hun kinderen naar school kunnen brengen en boodschappen doen, dat is waar het om gaat. In de artikel 100 brief staan slechts twee alinea’s over nationale veiligheid. Over gender en de positie van vrouwen in de Arabische wereld wordt nog meer geschreven en dat is een gotspe.

Vz, we moeten Nederland beschermen. Daarom zijn wij gekozen. Onze burgers beschermen. Niet alleen de burgers in Irak en Syrië maar ook en vooral onze eigen mensen hier in Nederland. Waarom wordt het leger niet ingezet om onze stations te beveiligen? En dan natuurlijk met het uniform aan en zwaarbewapend.

En waarom worden jihadgangers die ons land willen verlaten tegengehouden? De minister van Veiligheid en Justitie meldde afgelopen zondag vol trots dat van 41 jihadisten de paspoorten zijn ingetrokken zodat ze niet naar Syrië of Irak konden vertrekken. Wat een oerdomme beslissing. Nu lopen ze hier op straat rond. Mensen die jihad willen gaan voeren, hoofden afhakken, aanslagen plegen, lopen door de beslissing van de minister hier rond. Ik roep het al tien jaar en ik zal het ook nu weer herhalen: Sluit de grenzen voor immigranten uit islamitisch landen. Genoeg is genoeg. De islamitische haatcultuur hoort niet bij Nederland. 65 procent van de Nederlanders is het daarmee eens. Laat jihadgangers het land uit gaan, maar laat ze nooit meer terugkomen. Voer opnieuw grenscontroles in. Zet iedereen met sympathie voor de islamitische staat het land uit, pak ze hun Nederlandse paspoort af. Laat iedereen met een paspoort van een islamitisch land een anti-Sharia-verklaring ondertekenen. Word wakker, kabinet. Bescherm niet alleen de Irakese bevolking tegen de islamitische staat, bescherm de Nederlanders tegen de islamitische terreurdreiging in ons eigen land. Dat is uw taak, dat is uw baan, dat is uw verantwoordelijkheid. Neem die verantwoordelijkheid. Doe uw plicht.

Vz, de volgende moties:

De Kamer, gehoord de beraadslagingen, overwegende dat de binnenlandse veiligheid de prioriteit moet zijn voor het kabinet, verzoekt de regering om het Nederlandse leger niet alleen in te zetten ter bestrijding van Islamitische Staat in Irak, maar ook in Nederland bij het beveiligen van plaatsen zoals stations en luchthavens, waar de kans op aanslagen groot is, en gaat over tot de orde van de dag.

De Kamer, gehoord de beraadslagingen, overwegende dat jihadisten beter buiten dan binnen Nederland kunnen verblijven, constaterende dat de Nederlandse regering jihadisten tegenhoudt het land te verlaten, van mening dat Nederland daarmee onveiliger wordt, verzoekt het kabinet jihadisten te laten gaan maar ervoor te zorgen dat ze nooit meer naar Nederland kunnen terugkeren en daartoe opnieuw grenscontroles in te voeren, en gaat over tot de orde van de dag.

En tenslotte Vz, wens ik onze militairen en hun thuisfront veel succes en degenen die uitgezonden worden een behouden thuiskomst.

PVV normale grootte

Bron:
PVV
(h/t Ton van Kesteren)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Geert Wilders, ISIS, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, PVV. Bookmark de permalink .

62 reacties op Bijdrage Geert Wilders bij debat over ISIS-missie in Irak

 1. Daar heb ik niets aan toe te voegen! Misschien moet je dit betoog laten vertalen door een doventolk mbv gebarentaal en via een braille schrift, dit voor onze blinde en doofstomme politiek

  Like

 2. Monalisa zegt:

  En tenslotte Vz, wens ik onze militairen en hun thuisfront veel succes en degenen die uitgezonden worden een behouden thuiskomst. De vraag bij mij is gewoon, aan welke partijen hebben we dit te danken onze Tom schrijft het al een paar maanden het geknuffeld parteien van de PVDA en de VVD en het CDA in de jaren 60/70 zijn hier de grote boosdoeners voor, ik ga nog verder in Irak daar hadden we Saddam Hoessein de usa heeft hem daar opgehangen,

  Er zijn geen giftige wapens gevonden maar hij had Irak wel onder de sancties van de VN wel het land onder controle, maar ja wie ben ik over al waar de heerser zijn afgezet is het een rotzooi in het land van olie.
  Gisteravond turkey doet mee maar niet om de isis te bestrijden om de koerden een streek te leveren en om Bashar al-Assadhet te verdrijven nieuws uur was er vol mee.

  http://nieuwsuur.nl/onderwerp/705313-turkije-bereid-tot-militaire-actie.html

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Inderdaad, Monalisa: Gezien de huidige situatie ware het beter geweest, als ze sommige dictators maar hadden laten zitten waar ze zaten.
   Enige verbetering voor de betreffende bevolking zit er toch nooit in, daar, waar de islam voor die dictators in de plaats komt -integendeel- en uiteindelijk vormen die dictators zelden of nooit een ernstige bedreiging voor het westen. Ze brúllen hooguit wat, af en toe, maar een echt ideologische drijfveer -zoals, alweer, de islam- hebben ze tóch niet.
   Wat dacht het Westen zich indertijd toch in Godsnaam bij die “Arabische Lente?” Wil je het nóg naïever/stommer hebben?!

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Monalisa: 08.26. uur. Dat klopt helemaal beste Monalisa! En ik ben het volledig eens met zijn inbreng- Dhr. Wilders- en met de ingediende moties!

   Like

 3. Jan zegt:

  ‘Jongerenimam’: djihadisten zijn misschien teleurgesteld en het is dus heel gemeen het paspoort af te pakken, en jij Harry van Bommel bent een populist.

  http://www.at5.nl/tv/de-stelling-van-amsterdam/aflevering/16142

  Allemachtig, wat een randdebiel: “Het is geen vraagstuk van de moslims”

  Like

 4. peterselie1 zegt:

  Hoeveel heeft IS met de islam te maken? Het merendeel van de de reguliere politiek vindt door de bank genomen dat IS niets met de islam te maken heeft. IS is een club van terroristen en moordenaars daar zijn de politiek correcte drones het wel over eens, islam is nog steeds liefde.

  Gelukkig kan men zien wat de islam echt inhoud, waarbij er geen misleidend rookgordijn wordt gelegd door de reguliere politiek, die het zo goed voor heeft met de Nederlandse burger.

  Like

  • Ad zegt:

   Ik krijg een dubbel gevoel bij dit filmpje. Het komt er met die telkens verschijnende teksten) op neer dat het allemaal niet zo erg zou zijn als men maar de Koran zou volgen. Daar staat bijvoorbeeld nergens dat televisie niet mag, dat een hoofddoek zou moeten(want er staat sluier), of dat muziek niet zou mogen. Valt allemaal wel mee dus met die islam als men zich aan de Koran zou houden? is dat de bedoeling hier?

   We weten toch onderhand wel dat de sharia voortkomt uit de ahadith en het voorbeeldige leven van de profeet?

   Of heb ik niet goed gelezen?

   Geliked door 1 persoon

   • Luchtpint zegt:

    Ja Ad, er klopt niets van. Imams zijn uiteindelijk priesters op hun manier en als ze in een moskee wat beweren dat niet in de Koran zou staan, dan zouden ze zelf geen moslims zijn. Hoe vaak heb ik geen filmpjes gezien waarin een haatprekende imam (eender waar) niet gewoon zegt: “Je moet dit begrijpen zoals het in de Koran staat volgens soera #.” om dan vervolgens alle verzen te citeren die zijn haatpreek ondersteunen ?

    Like

   • peterselie1 zegt:

    Ja duidelijk Ad krijg je een dubbel gevoel bij het lezen van de teksten, welke zijn bedoeld om de islam kritische westerse burgers welke langzaam is ontstaan na de resolutie van Straatsburg gerust te stellen, dit is zuiver als propaganda bedoelt en trap niet in de praatjes van deze lui. Je hoorde toch ook wat Martin Bosman zei in het eerste filmpje op het eind: de Nederlandse politici nemen geen afscheid van het idee dat de islam niets te doen heeft met IS, want dan geven zij toe aan het feit dat door deze politici de islam naar Nederland is gehaald.

    Like

 5. Monalisa zegt:

  ‘Trainingskamp jihadisten in de Ardennen’

  BRUSSEL –
  Radicale moslims in België hebben een trainingskamp opgezet in de Ardennen om zich voor te bereiden op de jihad. Volgens de Belgische kranten Het Nieuwsblad en De Standaard onderzoekt de politie de zaak.

  En dit kan zo maar in belgie horen de mensen en zien de mensen dit niet, kan ik mij niet voorstellen.

  Like

 6. U.G. Kempenaer zegt:

  Uitstekend verhaal, waar geen speld tussen te krijgen is. Helaas wordt Nederland geregeerd door neo-NSB’ers die op het pluche gehouden worden door een stel geretardeerde halve garen. De islamitische kanker zaait in hoog tempo uit en de bevolking staart als konijnen in de lichtbak van de stroper. Verbijsterend.

  Like

 7. Theodoor zegt:

  Hij blijft maar roepen in de polder, onze Geert.
  Duidelijk en helder verteld hij de waarheid over het bloedige politieke geloof, dat trots is het hoogste aantal anders gelovigen te hebben geofferd aan hun god op basis van de koran. Dat zelfde boek heeft inmiddels een prominente plaats gekregen in de Nederlandse Tweede Kamer met de goedkeuring van vrijwel alle partijen.
  Om Geert en zijn partij te straffen offert het kabinet ook het witte volk en andere niet islamisten op door pappen, nat houden en wegkijken. Weg met de Europeanen, weg met de Nederlander.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Jammer dat de moties die meneer Wilders aan het einde indient, zullen worden verworpen. Zo wordt het nooit wat met ons Nederland en onze regering.

  Like

 9. Monalisa zegt:

  Goede morgen Nederland!
  Geert Wilders diende twee moties gister in:
  Motie 1: overwegende dat de binnenlandse veiligheid de prioriteit moet zijn voor het kabinet,
  verzoekt de regering om het Nederlandse leger niet alleen in te zetten ter bestrijding van Islamitische Staat in Irak, maar ook in Nederland bij het beveiligen van plaatsen zoals stations en luchthavens, waar de kans op aanslagen groot is,
  Motie 2 : overwegende dat jihadisten beter buiten dan binnen Nederland kunnen verblijven,
  constaterende dat de Nederlandse regering jihadisten tegenhoudt het land te verlaten,
  van mening dat Nederland daarmee onveiliger wordt,
  verzoekt het kabinet jihadisten te laten gaan maar ervoor te zorgen dat ze nooit meer naar Nederland kunnen terugkeren en daartoe opnieuw grenscontroles in te voeren,

  Like

 10. Harry zegt:

  En nu maar er op los en uitroeien die islamitische rotbende .
  Als dit een voorzichtig begin is aan de derde wereldoorlog dan hebben we een veel gekkere en gevaarlijker tegenstander dan in al die andere oorlogen bij elkaar .
  Het begrip “gepast geweld” moeten we hier ook niet meer hanteren , een vorm van zware overkill lijkt me het enige passende antwoord .
  Maar de situatie is zeer onberekenbaar dankzij de idioten die Turkije bij de navo gesleept hebben , zo hebben we alweer een tijdbom in huis gehaald .
  En mocht het allemaal redelijk uitpakken dan zullen ze Turkije als “betrouwbare partner” bestempelen en de Eu binnenloodsen , zitten we alsnog met het paard van Troje op schoot .
  Nee , we zullen HEEL drastisch afscheid moeten nemen van die lui !

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Chapeau Geert !!!!!! Echter je bent een roepende in een grauwe dorren woestijn, deze onbenullen van een regering en hun gedogers snappen niets van wat je gezegd hebt, want daar heb je hersens voor nodig en die ontbreken bij deze lui. Die raken pas in paniek na de eerste aanslag in Nederland, want dan beseffen ze hopelijk dat zij er medeverantwoordelijk voor waren.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Zoals we van Geert gewend zijn, ook nu weer een oproep aan de regering om keiharde maatregelen tegen de extreme islam.
  Zijn woorden lieten niets aan duidelijkheid te wensen over.

  Like

 13. Joshua zegt:

  Helemaal met Wilders eens.
  Ik denk dat hij nu weer aangeklaagd wordt vanwege dit bericht tegen de zielige moslims.
  Vooral vele hoog opgeleide nietsnutten gaan de gemeenschap weer lopen opstoken.

  Like

 14. Sjaak zegt:

  Kiik die gloeiende kutkoppen eens aan ! Ze kijken belangloos interesseloos
  en steken hun rotkoppen in het zand ! Wat is er verkeerd aan de ISIS aanhangertroep
  het land uit te flikkeren ? Wat is verkeerd aan de grenzen weer dicht te timmeren
  en daarvoor te zorgen dat deze geitenneukers niet door de achterdeur weer erin
  komen ? Wat is er verkeerd eraan de kutmarrokanen die hele wijken onveilig
  maken en met ISIS vlaggen waaien en hun akbar-leuzen roepen met de hele
  familie eruit te sodemieteren ? Een ding is zo zeker wie het amen in de kerk !
  Ook veel echte Nederlanders staan op scherp, en slaan bij de eerste aanslag
  die op nederlandse bodem plaats vind, keihard terug ! Garandeerd !

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  Waarom de EU steeds meer een soort Israel zal worden
  Door Boy van Meetelen

  In heel Europa is de dreiging voor een terroristische aanslag vergroot door het offensief tegen de Islamitische staat.

  Veel burgers zijn bang geworden en vele vragen zich af of het Westen er goed aan doet om op te treden tegen ISIS. Want lokken wij zo geen geweld tegen Nederland/het Westen uit? Maar het is ook een eerlijke vraag om te stellen wat er hoogstwaarschijnlijk staat te gebeuren bij niets doen en maar hopen dat het probleem zichzelf wel oplost. Want dat doet het namelijk niet! Als we iets hebben gezien de laatste maanden maar eigenlijk al jaren met islamitische terreurorganisaties, is het wel dat ze alleen maar groter, sterker en gevaarlijker worden bij niets doen. Dit geldt zeker voor zo’n succesvolle organisatie als ISIS die nu zelfs een eigen staat heeft gecreëerd.

  Er van uitgaand dat we dus toch iets moesten ondernemen, moeten we ons ook realiseren wat de consequenties van die beslissing kunnen zijn. Het verhoogde risico op aanslagen, maar ook het risico op interne onlusten in Nederland tussen (radicale)moslims en de rest van de bevolking.

  Deze tendens was al bezig maar wordt versneld door de islamitische staat.

  Omdat we nu onder deze nieuwe realiteit moeten leren leven worden er kleine dingen in het dagelijks leven aangepast en veranderd. Zoals het advies aan militairen om niet meer in uniform te lopen op straat. Deze nu nog kleine veranderingen worden groter als de dreiging aanhoudt en als er al een eventuele daadwerkelijke aanslag is geweest.

  Maar hoe te handelen tegen een barbaarse tegenstander waar eigenlijk wel het gehele Westen het over eens is dat vrede sluiten met ISIS onmogelijk is?

  Het trieste antwoord zien we in het Midden-Oosten met Israël, dat omringd wordt door islamitische tegenstanders die niets anders proberen dan het leven van de Israëli’s te ontregelen, onmogelijk te maken en indien mogelijk een aanslag te plegen of een raket af te vuren.

  De reactie van Israël is haast altijd hetzelfde. Eerst probeert men te onderhandelen met Hamas en andere onverbeterlijke terroristenorganisaties, totdat de terreur jegens Israël ondraaglijk wordt door rakettenregens en andere vormen van terreur. Dan reageert Israël met zijn technologische superieure leger tegen de terreurorganisatie en laat het met straaljagers en drones bommen op terroristen vallen. Ook bouwde men een hek en ging men zeer streng de grenzen bewaken. De 1,5 miljoen islamitische Israëli’s moest men tegen wel en dank ook extra in de gaten gaan houden.

  Meestal volgt er na een offensief van Israël een tijdje van relatieve ‘rust’ tussen de strijdende partijen. Deze rust is echter niets anders dan een pauze in het eigenlijk niet ophoudende conflict tussen de terreurorganisaties en Israël.

  Ook Europa zal de komende jaren en zeker decennia gaan ervaren hoe het is om te moeten leven met een constanten islamitische dreiging. Zowel van buitenaf als van binnenuit. Dit zal in dezelfde ellenlange tactiek als in het Midden-Oosten gaan leiden. Men zal om de zoveel tijd een strafexpeditie lanceren met het technologische superieure leger tegen een desbetreffende terreurgroep en deze zal dan weer wat gedecimeerd zijn, maar niet verslagen. En verslaan zal ook niet gaan lukken door de snelle aanwas van nieuwe rekruten voor zulke organisaties.

  Ook zal men de grenzen weer veel beter gaan bewaken en uiteindelijk zullen er misschien zelfs fysieke barrières moeten komen om onze Westerse maatschappij te kunnen laten functioneren. Tevens zal de regering er niet langer omheen kunnen dat de islamitische bevolkingsgroep binnen haar eigen grenzen vaak grote sympathie heeft voor deze terreurorganisaties en dus extra in de gaten gehouden zal moeten worden.

  De toekomst van Europa zal er uit gaan zien als die van een heel groot Israël. Een beschaving die zichzelf tegen wil en dank moet verdedigen tegen het omringende barbarisme dat haar tracht te vernietigen. >>>

  http://joostniemoller.nl/2014/10/waarom-de-eu-steeds-meer-een-soort-israel-zal-worden/

  Like

 16. Tistochwat zegt:

  Wat zit die Rutte er altijd toch ongeïnteresseerd bij; hij is kennelijk weer bezig met gamen op z’n mobieltje?
  En wat rent Pechtold weer driftig naar z’n spreekgestoelte; zeker om Geert wederom af te branden na diens glasheldere betoog?

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Hoe kun je nou iemand afbranden vanwege een glashelder betoog?
   Laat het ‘m maar proberen, hoor: Lukt ‘m nooit!
   Iets blijft er tóch altijd wel hangen, al durven ze het niet te laten merken!

   Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Theresa Geissler 3 oktober 2014 om 13:28

    Ik wil die Pechtold niet meer aanhoren, dus ik weet niet wat-ie op dat moment heeft staan uitbraken, maar hem kennende, kan hij zó goed ‘verontwaardigd’ l*llen dat de gemiddelde sukkel onmiddellijk zal geloven dat een zwarte deur wit is, als Pechtold dit beweert.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Tistochwat, 20.23u: Vind je….?
    Daar moet ik dan eens díep over nadenken…..(LOL!)

    Like

 17. dgneree zegt:

  Zie Rutte en Opstelten:
  Totaal ongeïnteresseerd zitten ze te whatsappen en te schrijven.
  Bijzonder onbeschoft gedrag van regeringsleiders die toegesproken worden door een volksvertegenwoordiger. Het toont hun volstrekte minachting voor ditzelfde volk

  Like

 18. Frans Brassens zegt:

  Ik zag gisteren bij Pownews een reporter vragen stellen aan een aantal ‘bepalende’ politici. Die vragen gingen rechtstreeks -of via een detail ervan- over ‘Is IS islamitisch’?
  Ontstellend was de getoonde onwetendheid van vrijwel al deze lieden, ontstellend ook hun wegdraaien van een duidelijk antwoord. En áls ze al iets zouden hebben geweten over die verfoeilijke koran en islam, dan liet men dat in ieder geval niet blijken, integendeel, er werd om het onderwerp heen gepraat.
  We zitten in Nederland opgescheept met een kabinet en twee kamers waarin het gros van de leden functioneert op debiel niveau (niet alleen betreffende dít onderwerp overigens), dan wel hebben we te maken met zogenaamd ‘politiek correcte’ ( =ontstellend huichelachtige) lafaards die de Nederlandse burgers verraden.

  De vraag of de zeer correcte en de waarheid vertellende tekst van Geert Wilders tot dat corrupte en amateuristische politieke volkje zal doordringen kunnen we op voorhand met ‘nee’ beantwoorden.
  En de kiezers? Het wakker worden wil maar niet massaal lukken. Nog altijd zijn velen argeloos en missen wélke visie dan ook op hun toekomst en op die van hun kinderen.

  Like

  • Jean zegt:

   Frans,
   Wij in België zitten met 6 regeringen, 7 parlementen, 10 provincies en…..een totaal waardeloze monarchie en het bolt hier nog slechter dan in Nederland.

   Like

   • Frans Brassens zegt:

    Jean, ik zag de conference van ‘iemand’ (een Belg, en aangezien mijn geheugen vaak ‘conisch’ werkt gezien de veelheid van de te onthouden zaken weet ik geen namen meer, maar wel wat aan essentie onderin de Chinese zeef achterbleef) die het daar over had. Het enige wat ik daarover kan opmerken is, dat er in België kennelijk meer lieden te elimineren zijn dan hier in Nederland.

    Like

 19. Joannes den Hollander zegt:

  Nederland wordt pas wakker als vele honderden Nederlanders gedood worden bij bomaanslagen in winkelcentra, de Dam, centraal station etc.
  Hopelijk hoeft het niet zo ver te komen. Wat mij betreft worden alle oud militairen als vrijwilliger opgeroepen. Geef ze in een weekend een opfris cursus zodat zij vrijwillige burgers kunnen opleiden. Die burgers opleiden hoeft ook niet langer dan een weekend te duren. Geef hen een half automatisch geweer en een pistool met elk 10.000 patronen mee naar huis zodat ze gelijk naar eigen inzicht kunnen ingrijpen daar waar het nodig is. Daar voor zijn nauwe contacten binnen elke regio nodig.
  En IS of ISIS of andere groepen bestaan niet. Gematigden ook niet. Het is een pot nat wat islam heet.

  Like

  • U schudt zomaar ,een overigens voor de hand liggende,oplossing uit uw mouw!En ik…..vind hem geweldig!

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Ik liep al heel lang met dat idee Yvonne, maar achtte er de tijd nog niet rijp voor. Nu wel, daarom plaatste ik het.
    Ik heb dit vandaag ook naar Geert Wilders gestuurd. Mogelijk kan hij hier wat mee. Ik heb hem gevraagd om door te gaan op de ingeslagen weg. Ik heb hem tevens gezegd dat hij er zeker niet alleen voor staat. Vandaar dat ik de link van E.J. Bron aan hem door gaf. Wellicht geeft hem dat een goed gevoel als het hem eens teveel wordt. Maar wie weet komt hij hier al heel lang en regelmatig langs.
    Logisch dat hij dan zijn eigen naam (nog) niet gebruikt.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    Ik ook! Ik zou graag leren omgaan met een leuk handzaam vuurwapen om mezelf te kunnen beschermen!

    Like

   • Harry zegt:

    @ Tistochwat ,
    vrouwen en vuurwapens ? Met een bot aardappelschilmesje zien sommige vrouwen al kans om zichzelf levensgevaarlijk te verwonden !

    En aangezien vrouwen , al zijn ze zestig jaar oud het verschil nog steeds niet weten tussen linksaf en rechtsaf heb ik geen enkele illusie dat ze ooit leren aan welke kant van het wapen een kogel de loop verlaat .

    Doe maar niet !

    Like

   • U denkt dat alle vrouwen barbies zijn????Hahaha,zou u zich nog wel eens lelijk in kunnen vergissen!

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Harry, 21.10u: Je bedoelt het ongetwijfeld goed, mijn beste, maar naar dat soort clichés over vrouwen hoeven we anno 2014 niet meer te luisteren: Die dienen hoofdzakelijk -en onwillekeurig- ter bescherming van jullie zèlf. (LOL!)
    Schietvereniging, @Tistochwat! Sla de Gouden Gids maar eens op waar je die kunt vinden. Die kunnen je misschien verder helpen!

    Like

   • Monalisa zegt:

    Dus Harry zit niet onder de plak van een vrouw!! anders zou hij zich lelijk vergissen Harry?

    Tistochwat is dit iets voor u. Hier schiet je altijd RAAK mee.

    Like

   • Monalisa zegt:

    Oei Harry je krijgt alle vouwen over je heen

    Like

   • Hijfoezer zegt:

    Klopt, Harry. Mijn ex-vriendin wist het verschil tussen links en rechts ook niet als ze met de wagen reed. Ik moest altijd schuin links of rechts naar de voorruit van de wagen wijzen en zeggen “die straat in !” om af te slaan !

    Zonder gekheid !

    Like

 20. bigljohn zegt:

  Volkomen correct van Geert Wilders deze stellingname, en meer ! Hoe kan nu ISIS bestreden worden, als er voortdurend toeloop is van nieuwe rekruten uit zowel Europa, alsmede de Arabische regio. Europa bulkt van de Islamieten (50.000.000). Zou slechts 1% van dat aantal zich bij ISIS voegen, dan hebben we het over 500.000 rekruten. En de Arabische regio zou zomaar eens 70.000 rekruten gaan leveren, zodat het totaal op 700.000 zeer fanatieke Jihadisten komt. Wie wil deze moordmachine nog gaan tegenhouden in hun opmars naar Europa ! Immers Europa is DE belangrijkste kweekvijver geworden van nieuwe ISIS rekruten. De Moslim gemeenschap breidt zich voortdurend uit in Europa, zodat er een voortdurende afreis van nieuwe ISIS rekruten naar het ISIS leger zal zijn.

  Like

  • Leo zegt:

   t zijn maar getallen…..
   Op 1 strijddag in wo 1 1914 – 1918 vielen er zo 60.000 doden per dag aan beide zijden.

   WO 1 heeft DIK 4 jaar geduurd, er vanuit gaande dat grendelgeweren de standaard waren.

   Wat is dan 700,000 fanatikelingen in de tijd van semi/automatische wapens ?

   Als t mot in een paar dagen gepiept, toch ??

   Maar ja, als je je hele defensie verkoopt en de politiek van het verdwenen geweertje
   verkondigd , krijgie echh wel een probleem, ook met je bevolking natuurlijk.

   Like

 21. Theresa Geissler zegt:

  Dat dit betoog van Geert er weer één was, waar geen speld tussen te krijgen viel, dat is doodgewoon een feit en om feiten kan niemand heen. Dan kunnen ze nog zo ongeïnteresseerd bellan en whatsappen en weet ik veel wat -dat dit gedrag gekwalificeerd moet worden als uitermate onbeschoft en onprofessioneel is trouwens eveneens een feit- vroeg of laat zal deze houding ze doodeenvoudig ópbreken en dan moet je kijken, wie er het laatst lacht!
  Nou weet ik wel, dat dat een wat vreemdsoortige uitdrukking is voor wat er ons mogelijkerwijs nog allemaal boven het hoofd hangt, maar ik ben bij deze zo vrij, om nog maar eens het geschetste toekomstbeeld door Erik60 in herinnering te brengen in zijn feuilleton van enige tijd geleden, temeer, daar deze fictie mij nog steeds niet onrealistisch lijkt:
  De situatie, beschreven in dit feuilleton, is dan wel verre van rooskleurig, maar wíe, vraag ik U, kunnen zich in dit verhaal althans nog met opgeheven hoofd blijven vertonen? Juist: Wilders en degenen die zijn gedachtengoed zijn blijven steunen.
  En voor de anderen zijn de omstandigheden heus niet comfortabeler, integendeel!
  Dus laten we ons niet té druk maken om de onbeschofte, kortzichtige houding van Rutte c.s.: Reële kans, dat het ze binnen afzienbare tijd niet zuinig zal berouwen!

  Like

 22. Giny zegt:

  Ze gaan zo vaak op werkbezoek, laat de gehele tweede kamer zonder de PVV nu eens naar Saudi gaan, de dames gekleed zoals ze in Nederland gewend zijn!
  Vooral zorgen dat ze op vrijdag (gehaktdag) bij het onthoofden en afhakken aanwezig zijn!
  Dat hoort bij hun cultuur, vooral foto’s nemen, wat eigenlijk niet mag, maar daar is wel een mouw aan te passen! Leuk voor in het plakboek voor de kinderen en kleinkinderen!
  Eens kijken of ze daarna nog ijskoud durven te beweren dat IS niets met de Islam te maken heeft!!!
  Dat hele zooitje stakkers kunnen nog niet in de schaduw van Geert Wilders staan!
  Apart zwemmen voor Turkse en Marokkaanse mannen, hoe haal je het in je hoofd!
  Je zou bijna de neiging krijgen om een paar weken Moslim te worden, je bent er trouwens zo weer van af! (jammer dat ik voor even geen man ben)
  Op naar het moslimmannen zwemdagje, een zwaard in je zwembroek, hoeft niet zo groot te zijn, het gaat niet om een groot hoofd deze keer en dan onder water lekker gaan hakken!
  “HOORT BIJ HUN CULTUUR”

  Like

 23. Wat het kabinet en de kamer tentoonspreiden is grenzeloze minachting!Voor het volk en voor Wilders!Als het uit de klauwen loopt,en dat doet het zeker weten,hoeven ze van mij niet eens meer voor het gerecht te verschijnen:gewoon terecht stellen.In mijn ogen hebben ze alle kansen verspeeld door hun arrogante,betweterige gedrag.Al of niet tegen beter weten in!Het is gewoon pure maffia,daar in Den Haag!

  Like

 24. peterselie1 zegt:

  Wilders naar de politie na dreigtweets van jihadganger

  PVV-leider Geert Wilders gaat aangifte doen van bedreiging naar aanleiding van enkele tweets die jihadganger Muhajiri Sháám naar hem stuurde. De jihadist roept Wilders op ‘te schuilen nu het nog kan’.

  Over gebrek aan aandacht hoeft de Syriëganger Muhajiri Sháám, die zichzelf Abu Mohammed noemt, niet te klagen. Toen hij vorige week opriep tot geweld in Nederland werd het filmpje eindeloos afgespeeld in de NOS-journaals.

  Dreigement
  Maar een bedreiging aan het adres van Wilders is altijd een garantie voor succes. ‘Moge er een einde komen aan de Nederlandse nationalistische Volkswolf en misdadadiger Wilders en moge hij in handen vallen van de Mujahideen,’ schreef de jihadist op zijn Twitterprofiel. ‘

  Eens kijken of hij zich dan nog op zulke grove manieren durft uit te laten over de profeet. Schuil nu het nog kan achter je vrijheid,’ voegde hij hier aan toe.
  Aangifte
  De schrijfsels hebben Wilders ertoe genoodzaakt aangifte te doen tegen de man. ‘Ik zal nooit wijken voor dreigementen. Maar vreselijk is het wel,’ zei Wilders.

  De aangifte van de PVV-leider kan bovenop de stapel van het strafrechtelijk dossier dat al loopt tegen Sháám. In verband met de nieuwe terreurrichtlijn is het paspoort van de jihadist vorige week al ingetrokken. Reizen kan hij nog wel, omdat hij een Marokkaans paspoort heeft. In Nederland is hij uit de gemeentelijke basisadministratie geschreven en zijn al zijn financiële tegoeden bevroren.

  Gezwel
  Wilders was donderdag in het Tweede Kamerdebat over de IS-missie zeer expliciet over wat hij van IS en de islam vindt. ‘IS is een gezwel gebaseerd op de koran en op misdadiger Mohammed die al moordend en onthoofdend rondtrok’.

  Voor Wilders is de opdracht voor het kabinet IS ‘plat te bombarderen, de grenzen te sluiten en grenscontroles weer in te voeren om immigranten uit islamitische landen te weren’. >>>

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2014/10/Wilders-naar-de-politie-na-dreigtweets-van-jihadganger-1613758W/

  Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Als Geert wat overkomt, dan wordt IS in Nederland, WAS.
   En IS = islam.

   Geliked door 1 persoon

   • peterselie1 zegt:

    Als Geert iets overkomt, loopt het precies zo langs de voorspelbare lijnen van de bestuurlijke elite. Men laat het gedeelte van de bevolking welke pal achter Geert stond, eerst even uitrazen en dat probeert men met man en macht in goede banen te leiden. Dan verwordt de maatschappij bijna weer het zelfde als voor heen, mijns inziens. Er verandert niets drastisch in Nederland daar is echt een revolutie voor nodig welke nóóit plaats zal vinden om dat men verdeeld tot op het bot is.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Peterselie1: 16.26. uur, Beste Peter, buiten deze gore MUZELMAN, hebben WIJ ook nog te maken, met de vuile RODE NSBer, RIESSEN. Deze SMEERLAP wil ONS- PVV stemmers- DEPORTEREN, en WILDERS VERMOORDEN. En is deze gore SMEERLAP daar OOIT VOOR GEDAAGD? NEEN, HAAT ZAAIEN door RODEN en GROENEN, dat mag van de D66 verraders-rechtspraak! Gloeiende vinketering!

   Like

 25. Perfide Albion zegt:

  Het is natuurlijk wel zo dat als Wilders gelijk heeft, en dat heeft hij, dat al die anderen ongelijk hebben. En dát niet alleen. Al die andere partijen moeten dan toegeven dat zij Nederland vol hebben laten lopen met aanhangers van het 14 eeuwen oude fascisme dat zich islam noemt.

  Ik geef het je te doen. Toegeven dat je fouten hebt gemaakt die het voortbestaan van de staat der Nederlanden in gevaar brengen. En daar vrolijk mee doorgaan. De tegenstanders van Wilders kunnen niet anders dan blijven volharden. En blijven hangen in hun eigen waanzinnige mantra islam= vrede.

  En de aarde is plat, nazisme= liefde, oorlog is vrede.

  Eigenlijk kunnen wij maar beter medelijden hebben met die 138 zetels en hun kiezers. Het zijn de sukkels van onze tijd. We hebben simpelweg de middelen niet om ze allemaal te behandelen.

  Alhoewel. Misschien moeten we om te beginnen die 138 zetels allemaal tegelijk een reisje naar Mekka laten maken. Dan zullen ze ervaren dat een deel van de groep Mekka helemaal niet binnenkomt. Daarna mogen ze stuk voor stuk een reisverslag maken met de titel: waarom de kaffir Allahxander Pechtold Mekka niet binnenkomt en waarom dat heeeel islamitisch IS.

  Wellicht kan de heer Bron hier alvast ruimte vrijmaken voor de reisverslagen van die 138 islamgeleerde kaffirs in de 2e kamer?

  Like

 26. OphEUffen zegt:

  Kan iemand die dicht bij het Binnenhof woont niet een GSM scrambler ophangen? Die lui zitten gvd de hele dag porno te kijken van belastinggeld. Daarnaast is het een a-sociaal voorbeeld dat getuigt van desinteresse en oogt als een gebrek aan respect. En u noemt mij een Tokkie?

  Like

 27. U.G. Kempenaer zegt:

  Het wordt hoog tijd dat we eens in actie gaan komen…

  Like

 28. Joannes den Hollander zegt:

  Harry zegt:3 oktober 2014 om 21:10

  @ Tistochwat ,
  vrouwen en vuurwapens ? Met een bot aardappelschilmesje zien sommige vrouwen al kans om zichzelf levensgevaarlijk te verwonden !

  En aangezien vrouwen , al zijn ze zestig jaar oud het verschil nog steeds niet weten tussen linksaf en rechtsaf heb ik geen enkele illusie dat ze ooit leren aan welke kant van het wapen een kogel de loop verlaat .

  Doe maar niet !

  Onderschat vrouwen niet Harry. Zeker niet als lange afstandschutters. De beste scherpschutters werden in het Russische leger geselecteerd onder vrouwen. Dat gewone huisvrouwen, alleen opererend als sluipschutter, in korte tijd gemakkelijk meer dan 500 vijandelijke soldaten wisten te doden zijn geen uitzonderingen. Mogelijk heeft dat met een verfijnde motoriek te maken die bij mannen minder verfijnd schijnt te zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s